Ņem ķieģeli un zvel

imagesCAWW1JNYŅemt ķieģeli un zvelt !

Vai tas ir noziegums, kaut ko tādu sacīt ? Jautājumu var uzdot “no otras puses” un konkretizēt. Vai Artis Pabriks ir pelnījis, ka viņam iezveļ ar ķieģeli pa viņa noziedznieka purnu ? Protams, ka jebkurā civilizētā valstī tas sen jau būtu noticis. Par noziegumiem, ko šis cionistu vadītais noziedznieks ir veicis pret latviešu tautu un Latvijas valsti, viņam bija jābūt publiski pakārtam jau tūkstoš reizes !!! Bet tas nav noticis, un nav noticis tāpēc, ka viņš uzticīgi pilda žīdu cionistu pavēles par latviešu tautas “problēmas” atrisināšanu. Pretēji visiem starptautiskajiem Likumiem – Konvencijām šis noziedznieks atdeva daļu Latvijas teritorijas- Abreni, Krievijas slepkavu režīmam. Par šo “svētīgo pakalpojumu” šis “pasaules bandīts” tiek visu laiku aizsargāts un noturēts Latvijas politiskās elites sastāvā un bagātīgi atalgots. Šim gļotainajam “nodevības augonim” (A. Pabrikam) viņa “tālzemju kungi” uzslēja māju Lapmežciemā– jūrmalas kāpu zonā, līdz šim būvniecībai neatļautā vietā. Tas viss noticis ar vietējo domes mēslu koruptīvu atbalstu. Tādā veidā liedzot arī pieeju ciema iedzīvotājiem pie jūras šajā vietā, kur kopš neatminamiem laikiem visiem bija iespēja nokļūt pludmalē.
Nolādēts latviešu tautas nodevējsNu,- padomājiet paši, vai šis izdzimtenis ir pelnījis ar ķieģeli pa galvu vai nē ?
Vācu televīzijā reiz stāstīja paši žīdi, kā viņi atriebās vācu armijas virsniekiem.

Foto: Ņolādēts jūda !

Atbrauca pie nolūkotās personas ar ASV armijas džipu ar ieganstu, ka attiecīgajai personai jāierodas komendantūrā. Pa ceļam uz šo “komendantūru” nolūkotais upuris tika ievests mežā un viņam pārgriezta rīkle !!! Ko tad mēs varam secināt no tā ???, ka katrs reiz saņem to, ko pelnījis !!!

Vācu oficieri to nedarīja brīvprātīgi, bet neskatoties uz to, viņiem pārgrieza rīkli.

Pabriks genocīdu pret latviešu tautu veic brīvprātīgi un ar baudu, tad kādu sodu šis izdzimtenis ir pelnījis ??? Par to, ka viņš tiks tiesāts, lai šis gnīda nešaubās… . 

05.12.2010.  LRTT

You may also like...

18 komentārs

  1. black_joker saka:

    a moška tiešām, jo Vizentāla kantoris slepkavo visā pasaulē, gan ar āmuriem,nažiem, cilpām veic linča tiesu un nekas, neviens neprotestē,ka tā bez tiesas atriebjas pašu izmeklētiem upuriem! Varbūt LRTT jāpārņem šo praksi? Tikai nesākiet ar mani, es labošos, es tiešām labošos!

  2. Miervaldis saka:

    Nu, nu!Asisnsatriebība var būt vēlāk, Latvji tam vienkārši nav gatavi!Līdz tam mums tāls ceļš ejams, un šos atriebējus var saprast, bet tas nu galīgi neiederās normālā attīstītā valstī!

  3. AG saka:

    Viņam ir apsardze, ja kas!

  4. black_joker saka:

    parodētājam – nu raksti vismaz tā, lai varētu domāt, ka tiešām es to rakstu- tavs stulbums nav izmērojams :):):):)

  5. Sergejs saka:

    :), 04.12.2010 10:17

    Я чмo!мы все, урлы, крутая сволочь – фашисты, комунисты,совки, чекисты – без разницы!сжечь нас – и то мало – мы миру не даем ПРОСТО ЖИТЬ!

    A vot, kad bija stipri šņabi dzēris mans darbabiedrs, tautiets mans, ļoti līdzīgi runāja par mūsu savokiem- partijniekiem no 45.gada iebrukušajiem komunjakiem un citiem viņju bidlām

  6. Latvietis saka:

    Valsts nodevējiem fabriķim,štokijam , cionistu rozenkroicietei deretu pasēdēt aiz restotā lodziņa.

  7. Filips Bobinskis saka:

    Protams, ka par mēģinājumu ar 4.maija režīma un Krievijas robežlīgumu legalizēt Staļina nospraustās LPSR robežas Pabriks, Vīķe – Freiberga u.c. būtu tiesājami kā valsts un tautas nodevēji.
    Tomēr es pār to pašu kārti metu arī visus tos itkā nacionālos elementus, kas sākotnēji bija pret šī līguma parakstīšanu, pat rīkoja protesta akcijas, bet šobrīd atzīst to par spēkā esošu.

  8. pamela saka:

    Pabriks ar Štokiju vēl mūs ieraus SC apkampienos.Ne velti ZZS Vējonis brauca ar Latvijas siļķēm pie Putina padzert “tīro ūdeni”kaut kādā tusiņā.Vējonis un Putina,Kalvītis un Putins,bet Zatlers uz ceļiem rāpo un nekā veselus trīs ar pusi gadus!Putinam patīkot čupoties tieši ar mafiozi,Par Kalvīti viss skaidrs,bet man stāstīja brīnumu lietas arī par Vējoni kā dižu kukuļprasītāju.NAV dūmu bez uguns!Paceļat 2008.g presi ko tik neizlasīsiet ko rakstīja avīzes par Pabrika intervijām.Viņu pie varas nedrīkst laist pa kilometriem.Lai tup uz Zilupes robežas.

  9. Afgānis saka:

    latvieši izmirs, tas ir neizbēgami, bet varbūt tā būs labāk,mums ebrejiem ar populāciju viss ir kārtībā

  10. gaga saka:

    Akmeni jāmet gan vairāk tiem,kuri kādreiz uzdevās par “nacionāļiem”un “cīnītājiem”un tikpat veiksmīgi kā Pabriks,tikai piesedzoties ar šo vīģes lapu,grāva visu kopš 1989.gada.Te nav runa par Sluci.

  11. zonnenbergs saka:

    gaga-Pirms viges lapas bija pliki.Musu apstakliem vairak deretu
    klavas lapa.Tagad ziema visas lapas nokritusas,atkal pliki.Divaini.

  12. AMARILLA saka:

    man patika, te tak arii buus par teemu:

    Princs Aļbertiks-zoslēns, 08.12.2010 23:39

    Es protams esmu smirdošs urla-škenazi ar izvalbītām ebrejžūpas āčtelēm un labi saprotu tās kremļa stulbības, ko te augstāk pats sasmirdēju, bet ko darīt, nauda jāpelna! Ko no manis, ķēma prasīt-mani vecāki bija slepkava un prostitūta un valsts mantas zagļi, vecvecāki nosākuma augļotāji-mahinatori un pauninieki -lupatlaši, tad vēlāk bija boļševiku sadisti un krievu tautas masu slepkavas, kad krievi iebruka Latvijā un tad te viņi bija latviešu,cittautiešu un nevainīgu cilvēku masu slepkavas! Nu ko no manis-morāla un garīga kropļa var gribēt ar tādiem pretekļu radurakstiem – uz mana purna rakstīts -esmu mēsls un jaunos ebreju kapus arī vakar apgāniju, lai pasaulē par Latviju slikti padomātu, jo kremlis man mācija jūs neieredzēt visus,visus, krievus arī, tos es nicinu, bet latviešus neieredzu vairāk, pat nezinu par ko, tā mani urlusīko mācija no bērnības! Nu bet tagad te atkārtošu jums savu maizes darbu:

    Arī īpašs paldies par Slavenā III Reha Reihskomissariāta “Ostland” (Igaunija. Latvija, Lietuva, Baltkrievija) karavīru paveikto darbu, mūsu-ebreju šaušanu, dedzināšanu, spīdzināšānu-šis darbiņš ir kā balzāms letiņu dvēselēm! Paldies Salaspils un citu koncentrācijas nometņu ieslodzītajiem ebrejiem, ka ar savu varonīgo dabu un savu bērnu asinīm, ar saviem līķiem, ar rabīnu piekrišanu “Reiha medicīnas eksperimentiem” izpērkot par zeltu vērtīgākos mūsu tautiešus, a pārējos caur krāsnīm sveicinājām kā III Reiha lepno uzvaras gājienu, tā arī tā ziepju rūpniecības panākumus un tā mūsu tautiešu biznesu štatos! Paldies! Aplausi mums -krievebrejiem! Aplausi, taču!

  13. pamela saka:

    Tautieši,mums ķieģeļu nepietriks,Izlasiet šodienas “LA”interviju ar M.Zālīti.Notiek strauja Latvijas pārkrievošana,kad Saeimā jau 1/4 daļa krievu bez valsts val.zināšanām,Kravcovi atsakās pildīt valsts likumus,atrādīt valodas zināšanas utt.,bet Zālīte ņirdzīgi murgo par to,ka mēs nedrīkstam krievam uzspiest Raini un Dainas,ja tas lielkrievu šovinists neprot valodu sētnieka līmenī.TV pilns ar krievu seriāliem par mentiem,ko mīl Zatlers,bez tulkojuma,teātri /latviešu/pilni ar čehoviem,gogoļiem,bet NE AR Raiņiem,grāmatveikali pilni ar krievu porno un kriminālromāniem,stulbi seriāli nu jau divvalodībā ar reti kroplu valodu uttUN Zālīte gaužas [par nabaga krieveļiem,ka mēs par daudz no viņiem prasām!Tādai mankurtei ķieģelis ir par maigu!
    V.Lācim cepuri nost ar visu parūku!VL nu jau pirmsvēlēšanu kaifs ir garām ,IEJUTUŠIES “tautas kalpos”.Kā jau agrāk rakstīju tas ir krievu projekts.Drūmi.Vēl jau Zatlera un Co blamāža un zemošanās,pārdošanās utt,Maskavā.
    Viens prieks stāv priekšā teju teju dēlam piedzims mazs Lāčplēsis,tādu es viņu audzināšu!!Mieru Adventē!

  14. 13 saka:

    Viens nupat nosaucis jaunās bandītu tautas par” tizlām tautu atliekām”(šobrīd tās dzīvo uz Baltu zemēm).Šīs zemes tautu slepkavoja krustneši,interesantās 17.gada zemes reformas,”brīvības cīņas”uzrīkotās,pēdējie uz sibiriju.Baltu tautu nevar citādi piebeigt
    tikai nositot.”Tizlās tautu atliekas”skrēja pie Ļeņina,pēctam gāza viņa
    pieminekļus un visādi jautri atgadījumi.Kur tad rakstnieķeļi neraksta
    par”tizlās tautas atlieku”izdarībām.

  15. 13 saka:

    Par tizlo tautu atliekām raksta viens no galvenajiem” tizlo tautu atlieku” pārstāvis.

  16. zonnenbergs saka:

    Pamelai-Laba vecamamma busi savam mazdelinam.Si paaudze ir nu ta ka ir,
    bet nesamaitatu nakamo ari japrot veidot(audzinat negribu,bet veidot).

  17. AMARILLA saka:

    .labi ruukts pamela, labi, ka tik to visu baalelini sagremot vara un zecinajumus sadariitu…

  18. valdis saka:

    Vajadzēja iedzīvotājiem protestēt pret būvniecību.Lapmežciemā tiešām ir briesmīgs skats.Paši vainīgi,ka neprotat aizstāvēt savu zemi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *