LRTT. Par morāli

Zaļš, tautastribunals.eutemida_baltaVisas šausmas, kas pašreiz notiek ar mūsu Tēvzemi un latviešu tautu sākās ar to, ka rupji tika pārkāpta Ženēvas 1949. gada  Konvencija. Šo pārkāpumu veca komunisti un viņu pavēlnieki- cionisti, ar Izraēlu kā cionistu midzeni priekšgalā.

Uz šo pārkāpumu pievēra acis vadošās ES valstis ar Vāciju priekšgalā, jo tika izspēlēta Vācijas apvienošanās kārts. Rezultāts ir tāds, ka Vācijas valdošā spice šodien sastāv no E. Honekera skolniekiem- tātad, komunistiem, kuri ar savu “bēgļu” politiku vēlas iznīcināt vāciešus kā tautu.

Agrāk vai vēlāk, bet visi noziedznieki reiz tiek arestēti un tiesāti !

Tiesās arī šos !

Tas ir tikai laika jautājums !

Bet nerunāsim par “smago” politiku, parunāsim par “cilvēcīgo” morāli un, kur nonāk cilvēks, kas šo MORĀLI neievēro.

Katra darbība satur enerģiju, pozitīvu vai negatīvu, bet enerģiju. Nekur šī enerģija nezūd. Viss tiek salikts pa plauktiem. Garīgajā Pasaule nenotiek nelikumības, jo tās Pamati ir nepielūdzams Kosmiskais Likums. Es šajā i- vietnē esmu vairākkārt uzsvēris, ka: “Dievs nav mīlestība, kā to cenšas mums iestāstīt “melnsvārči”, bet gan nepielūdzams Kosmiskais Likums” !

Kāpēc es to kārtējo reizi uzsveru ?

Tāpēc, ka šoreiz manis sacītajam ir diezgan pievilcīgs pierādījums. Runa iet par mums visiem pazīstamo Intu Fogeli. Viss tas, kas ar viņu ir noticis, nav tāpat vien, bet Garīgās pasaules “ziņojums” mums visiem.

Man personīgi tas vis ir zināms, jo praktiski divas reizes esmu bijis uz šo Pasauļu šķirtnes, no kuras viss bija pārskatāms. Tas bija kaut kas briesmīgs, bet ari pilnīgs norādījums tam, ka ar “mīlestību” Garīgajai Pasaulei nav nekāds sakars, bet gan ar drausmīgu nežēlīgu un nepielūdzamu Esībsas(kosmisko) Likumu.

Karmas Likums !

Ko esi sējis, to arī pļausi !

Neko tu nevari paņemt, kas tev nepieder vai ko neesi nopelnījis. Bet, ja esi to darījis, tad rēķinies ar drausmīgām sekām un Tēvreizes skaitīšana ir lieka. Ja esi pārkāpis pieļauto cilvēcības robežu, tu tiec iznīcināts. Un iznīcināts tu tiec drausmīgā veidā, kas ilgst bezgalīgi. Es, protams, runāju par garīgo pasauli. Un tas pats drausmīgākais ir tas, ka cieš viss tavs ciltskoks. Zaglim un laupītājam ir jārēķinās, ka fiziskās pasaules pēcteči un tuvinieki tiks iznīcināti. Nelaime pēc nelaimes…. .Par visu, latviet, ir jāmaksā. Kādu cenu maksās tādu godmaņu, āboltiņas, šķēles un  tūkstošiem citu komunistisko neliešu pēcnācēji, pat negribas iedomāties.

Kas nezin: Prezidenta Dž. Kenedija vectēvs bija lielceļa laupītājs, kā mēdza sacīt mūsu senči. Viņš aplaupīja pasta karietes, izvaroja sievietes un tās nošāva. Pirms desmit gadiem par to stāstīja vācu televīzijā. Stāsta radīšanas brīdi 80% viņa dzimtas pārstāvji bija visneiedomājamākos veidos gājuši bojā… .

Tas pats ir sakāms arī par tautām.

Agresortautas tiks no “globusa” noslaucītas.

Par visu to, ko es daudzkārt runāju šajā vietnē, būtu jāstāsta mūsu baznīckungiem un arī jāmāca skolās, bet tas nenotiek. Notiek pilnīgi pretējais, tiek melots uz “vella paraušanu”.

Un tagad izlasi, ko redzēja Inta Fogele “aizsaule”: Izrādās, ka pirms nepilna mēneša slimnīcā Intu piemeklējusi klīniskā nāve. Kad reanimācijā atsaukta atpakaļ, Inta kļuvusi pavisam citāda. „Pēkšņi viņas čaula – lepnuma, lielības un visvarenības bruņas – bija nost. Manā priekšā bija trausls cilvēks ar kailu dvēseli,” aizlūstot balsij, žurnālam atklāj Fogeles mammas labākā draudzene Māra, tuviniece, atklājot, ka Inta dalījusies izjūtās, ko piedzīvojusi klīniskās nāves laikā, un tās liecina, ka viņa redzējusi „to” pasauli… „Viņa visa no šausmām trīcēja, teica, ka redzētais ir tik briesmīgs, ka nespēj to izstāstīt. Izmisusi viņa vaicāja, ko lai dara, lai tur nebūtu jāatgriežas…” stāsta Māra. Un tad Inta darījusi zināmu, ka ļoti vēlas satikt savu mammiņu.Bet vairāk šeit: Pārciesta klīniskā nāve.

Protams, ka nekāda izlīgšana ar māti viņai nepalīdzēs. Ja viņa būs pārkāpusi kritisko robežu, tad tiks iznīcināta. Dievs tev, latviet, ir ielicis “ceļa maizi”(Sirdsapziņu) Sirdī visam mūžam. Ja tu to esi izlietojis nelietīgi, izņirgājies par šo Svētumu, tad tā nav vairs Dieva problēma, bet tava.

Iegūt tiesības ierasties šajā pasaulē nav tik viegli. Tev ir jāapsola daudz kas, lai ietu tālāk, ja nepildi solīto, tad no Evolūcijas spirāles tiec izmests.

Tāpat kā saimnieks izrīkojas ar augļu koku, kurš neražo augļus. Lai arī cik skaisti būtu tā ziedi, tas tiek izplēsts ar visām saknēm.

Vienu Patiesību es zinu, ka ja esmu dzimis par latvieti, tātad esmu zvērējis šo tautu aizstāvēt līdz pēdējam elpas vilcienam.

Tie, kuri to nedara, tiks samalti Esības dzirnakmeņos un izdzēsti no Dzīvības Grāmatas.

Saprotamāk izsakoties: “Tiks izglābts tas, kurš pastāvēs Patiesībā !’’

Vai tu, latviet, pastāvi Patiesībā ?

Vai šodienas valdošie pastāv Patiesībā ?

Ina Fogele mums visiem centās palīdzēt, atgriežoties no “turienes” un pasakot: kas jebkuru no mums sagaida aiz “sliekšņa”… .

05.06.16     L. Grantiņš

Izraēla kā teroristu midzenis

Žīdi-francija, Vējonis, LRTT.Latvija

You may also like...

9 komentāru

  1. rakstu apkopojums saka:

    VAKARA ZIŅAS: Jūlija Djadenko naktī redz dzīvu Fogeli

    http://nra.lv/skandalozi/180708-vakara-zinas-julija-djadenko-nakti-redz-dzivu-fogeli.htm

    Santa Sergejeva, Vakar, 7:10

    «Miss and Mr Latvia» ir Intas Fogeles aģentūras «Mis Latvija», kas 25 gadu laikā veiksmīgi organizēja nacionālo konkursu, pēctecis.

    Tagad vadības grožus pārņēmušas māsas, arī skaistumkaralienes Jūlija Djadenko-Muglere un Kristīne Djadenko. Zīmīgi, ka naktī pirms konkursa fināla Jūlija redzēja dīvainu sapni – pie viņas gultas līdzās nosēdās dzīva Inta Fogele un deva savu svētību skaistumkonkursu organizēšanai.

    Pēc skaistumkonkursa fināla Jūlija Djadenko-Muglere sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka ir ļoti nogurusi, bet tajā pašā laikā laimīga, ka izdevies sarīkot valstiska mēroga pasākumu un atjaunot konkursu. «Tagad adrenalīna man ir vairāk nekā asins ķermenī, tādēļ spēku es ņemu no šīm sajūtām,» piebilst Jūlija.

    Skaistumkonkursa jaunā organizatore beidzamajos gados par savām mājām sauc Šveici, kur dzīvo viņas ģimene – vīrs Manuels, dēls Aleksandrs un meita Sofija. «No 10. aprīļa sākās skaistumkonkursa sagatavošanās posms finālam, tādēļ arī es biežāk uzturējos Latvijā. Sadalījām ar māsu Kristīni visus pienākumus, un māsa lielākoties bija kopā ar jauniešiem visu konkursa sagatavošanās posmu,» viņa atklāj.

    Šobrīd Jūlijas Djadenko-Mugleres dzīve lielākoties pakārtota skaistumkonkursam «Miss and Mr Latvia». Pirms tam Jūlija bija pilna laika mamma saviem bērniem: «Dēlam ir septiņi gadi, bet meitai četri. Arī mana ģimene – vīrs ar bērniem – bija atbraukusi no Šveices uz skaistumkonkursa finālu. Uz konkursu bija ieradies arī mūsu draugs no Kanādas, kas atzina, ka lepojas ar mūsu veikumu. Mēs jau vienas nerīkojām šo konkursu, komanda bija ļoti liela, bijām piesaistījušas pat starptautiskus padomniekus. Mēs gribējām konkursu izveidot patriotisku un ceram, ka tas mums ir izdevies.»

    Jūlija atklāj, ka Latvijā populārā skaistumkonkursa pārņemšana nav viņas vai māsas Kristīnes ideja. Pirms gada māsas uzrunāja skaistumkonkursu patronese Inta Fogele: «Mēs vienmēr esam bijušas ar Intu draudzīgās attiecībās. Inta pie manis ir ciemojusies Šveicē, kā arī bija uz manām kāzām. Daudzu gadu garumā mums bija ļoti siltas attiecības. Pērnā gada oktobrī biju atbraukusi uz Rīgu palīdzēt Intai organizēt kārtējo konkursu, un tad viņa lūdza, lai palīdzam. Pēc kopīgi pavadīta laika un sarunām Inta piedāvāja pilnībā pārņemt skaistumkonkursa organizēšanu. Juridiski mums viss ir nokārots un ar Intu parakstīti dokumenti, kuros viņa nodod ekskluzīvās tiesības man un Kristīnei rīkot šos pasākumus. Mēs arī nodibinājām savu aģentūru «Miss and Mr Latvia», lai Intai paliek sava aģentūra «Mis Latvija», kas viņai ir bijis kā bērns, kuram atdota visa dzīve. Tādēļ mēs negribējām pārņemt Intas veidoto aģentūru un izveidojām savu.»

    Jūlija arī neslēpj sarūgtinājumu, ka tieši pirms skaistumkonkursa fināla Inta Fogele aizgāja mūžībā. «Cik zinu, Inta ļoti gribēja atnākt uz finālu. Viņa to gaidīja un priecājās kopā ar mums. Tas ir bēdīgi un skumji. Es arī Intu tieši pirms skaistumkonkursa fināla redzēju sapnī. Viņa bija dzīva. Es biju šokā no redzētā, jo apzinājos, ka Intas vairs nav mūsu vidū, bet tajā pašā laikā viņa bija pavisam dzīva man blakus un kā allaž dzīvespriecīga un skaista. Es ceru, ka redzētais ir tikai uz labu kā svētība,» saka Latvijā populārā skaistumkonkursa mantiniece Jūlija Djadenko-Muglere.

    Jau dota arī zaļā gaisma nākamā gada konkursam, visi interesenti, kas grib cīnīties par Latvijas skaistākā jaunieša un jaunietes titulu, laipni aicināti.

    —————————————————

    Atklājās pārsteidzoša informācija par Intas Fogeles pēdējām dienām

    http://nra.lv/latvija/179790-atklajas-parsteidzosa-informacija-par-intas-fogeles-pedejam-dienam.htm

    Portāls nra.lv, 26.jūlijs, 14:42

    Kā ziņo žurnāls “Kas jauns”, mūžībā aizgājusī aģentūras “Mis Latvija” direktore Inta Fogele savās pēdējās mūža dienās piedzīvojusi gan baisus, gan emocionālus mirkļus.

    Jau ziņots, ka pēdējos gados Intai Fogelei klājies grūti – cīnījusies ar dažādām veselības problēmām un citādām ķibelēm, bet, kā žurnālam “Kas Jauns” atklājusi I. Fogeles mātes draudzene Māra, pēdējās Intas dienas bijušas patiesi pārsteidzošas.

    “Māra stāsta, ka mēnesi pirms aiziešanas viņsaulē I. Fogeli piemeklējusi klīniskā nāve. Reanimācijai izdevies sievieti atsaukt atpakaļ, tomēr Inta vairs neesot bijusi tāda pati kā iepriekš.

    “Pēkšņi viņas čaula – lepnuma, lielības un visvarenības bruņas – bija nost. Manā priekšā bija trausls cilvēks ar kailu dvēseli,”, žurnālam “Kas Jauns” sacījusi Māra.

    Inta esot stāstījusi, ka klīniskās nāves laikā esot redzējusi viņsauli un esot pārbijusies un gatava darīt visu, lai tikai tur nebūtu jāatgriežas.

    Tāpat pēc šīs pieredzes Inta ļoti vēlējusies satikt savu 89 gadus veco māti un abu satikšanās bijusi ļoti emocionāla. Abas raudājušas, apskāvušās un izlīgušas. Inta esot skaidri apzinājusies, ka redz mammu pēdējo reizi dzīvē.

    Jau ziņots, ka 20. jūlijā mūžībā aizgājusi Inta Fogele un atvadīšanās no “Mis Latvija” organizētājs paredzēta trešdien, 27. jūlijā, pulksten 14:00 Rīgas krematorijā.

    ——————————————————

    VAKARA ZIŅAS: Tikai mēnesi pirms nāves Fogele uzticēja savas problēmas

    http://nra.lv/latvija/179984-vakara-zinas-tikai-menesi-pirms-naves-fogele-uzticeja-savas-problemas.htm

    Santa Sergejeva

    Santa Sergejeva, 28.jūlijs, 7:15

    19. jūlijā Latvijas skaistumkonkursu radītāja un patronese Inta Fogele (59) atgriezās mājās no slimnīcas, bet naktī uz 20. jūliju viņa aizmiga mūžīgā miegā.

    Beidzamajā laikā viņa biežāk atradās slimnīcā nekā mājās un veselības problēmas ļoti skaudri par sevi atgādināja ik uz soļa. Turklāt, kad pirms mēneša »Vakara Ziņas« satikās ar Intu Fogeli, viņa bija visam atmetusi ar roku un savā sirdī atvadījusies arī no daudzus gadus lolotā skaistumkonkursa un tā bijušajiem dalībniekiem, kuri, pateicoties šiem konkursiem, izveidojušies par spilgtām personībām. Inta pieminēja arī sāpes, kas tika remdētas ar zālēm, kā arī rādīja rokas, kas bija vienos zilumos no injekcijām.

    Sarunā ar »Vakara Ziņām« Jānis Mārtiņš Skuja, kas ir viens no tiem jauniešiem, kuri pārņēmuši skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija» organizēšanu, apstiprināja faktu, ka pārstājusi pukstēt Intas Fogeles sirds. «Veselība pati izvēlas laiku, un Dievs dod, un Dievs ņem. Lai arī cik publika un tauta ir ziņkārīga, tās tomēr ir personīgas un intīmas lietas pat aizgājušam cilvēkam. Inta Fogele ilgus gadus slimojusi. Viņa daudzus gadus savu dzīvi un veselību ir atdevusi konkursam. Viņa tam veltījusi dienu un nakti – 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Tādēļ veselība izspēlēja savu kārti,» – tā Skuja komentē notikušo.

    Vissmagāk samierināties ar meitas zaudējumu ir Intas mātei, kurai ir nepilni 90 gadi. Turklāt skaistumkonkursu patronesei nebija kuplas radu saimes un bērnu, kas varētu parūpēties par Intas māti. Vaicājot, kas šajā grūtajā brīdī palīdzēs un atbalstīs Intas māmuļu, Skuja atklāj: «Jā, tie nav radinieki, bet tuvinieki, kuri rūpējās par viņu līdz šim, gan arī šajā brīdī. Mamma viena nepaliks.»

    Arī citi Intas paziņas un laikabiedri atminas, ka skaistumkonkursu organizatore beidzamos 20 gadus ļoti mocījusies ar veselības problēmām.

    Nesen Rīgā finišēja Intas Fogeles mīlētais un lolotais skaistumkonkurss «Mis un Misters Latvija 2016», ko Inta nodeva jauniešu rokās. Bija paredzēts, ka sestdien uz konkursu ieradīsies arī pati patronese.

    ***

    Tikai mēnesi pirms nāves Fogele uzticēja savas problēmas

    Beidzamajā laikā ilggadējā skaistumkonkursu patronese Inta Fogele (59) ļoti reti manāma saviesīgos pasākumos, jo piedzīvojusi neizskaidrojamas gluži vai mistiskas lietas, kā rezultātā pasliktinājusies arī veselība. »Vakara Ziņām« Inta pastāstīja, ka, par spīti visām likstām un problēmām, viņa turpina svinēt dzīvi un smaida.

    Tiesa gan, tā vairs nebija draiskā un žiperīgā Inta Fogele. Veselība ir tik tālu sabeigta, ka Inta ar grūtībām spēja pārvietoties. Viņa rādīja savas kājas, kuras pēc pārciestajām operācijām, vairs neklausīja tā, kā gribētos.

    2012. gadā savā Pārdaugavas dzīvoklī, krītot pa vītņveida trepēm, Inta pamatīgi sadragāja potīti. Tika veiktas vairākas operācijas, lai kāju saliktu kopā ar metāla skrūvju palīdzību. Diemžēl kājas trauma par sevi lika manīt ik dienu, sāpēs sperot katru soli.

    Skaistas atmiņas par bijušo spozmi

    Lai arī skaidri redzams, ka Inta Fogele, kas bija Latvijas skaistumkonkursu impērijas vadītāja, ir emocionāli un fiziski sagrauta, viņa turpināja jokot. Smējās, ka varētu vēl apprecēties piekto reizi, tikai nav kandidātu. Uz »VZ« vaicājumu, kā šobrīd klājas, Inta atbildēja: «Ļoti bieži apmeklēju medicīnas iestādes. Pēc manas vētrainās dzīves un pēc visa tā, ko no manis ir prasījis «miseņu» periods, kā arī nemitīgie pārlidojumi no vienas valsts uz otru, ir sabeigta veselība. Es taču skaistumkonkursu dalībniekus vadāju no vienas valsts uz otru. No Turcijas līdz Taizemei un no Tunisijas līdz Ēģiptei. 28 gadus esmu nodarbojusies ar skaistumkonkursu rīkošanu un vadījusi aģentūru «Mis Latvija».»

    Intai vēl spilgti atmiņā saglabājies pirmais rīkotais skaistumkonkurss «Mis Rīga», kas norisinājās 1988. gadā, kā arī visi pārējie skaistumkonkursi un to dalībnieki. Tagad tās ir tikai skaistas atmiņas. «Es lepojos, ka visu šo laiku man izdevās šo pasākumu noturēt nekomerciālu, jo jauniešiem viss sagatavošanās posms un dalība konkursos bija bez maksas, pat arī tad, kad «Mis un Misters Latvija» norisinājās ārzemēs, konkursantiem viss bija apmaksāts. Savukārt dāvanas uzvarētājiem daudzu gadu garumā bija iespaidīgas – automašīna, sudraba rotaslietas, vakartērpi, ceļojumi un augstskolas studijas,» noteica Fogele.

    Viņai joprojām sāp, ka visus 28 gadus, kamēr rīkojusi skaistumkonkursus un daudziem jauniešiem palīdzējusi atrast savu vietu dzīvē, viņa saņēmusi arī skarbu un nesaudzīgu kritiku. «Kādi tik mēsli man netika gāzti virsū,» viņa piebilda.

    Nevēlas strādāt ar bezemociju jauniešiem

    Divus pēdējos gadus Inta Fogele intensīvi prātojusi un meklējusi, kam varētu nodot skaistumkonkursu vadības grožus. Inta atzīst, ka mūsdienu Latvijas jaunieši vairs nevēlas intelektuāli izglītoties, bet visu laiku pavada, rosoties pa tālruņiem, sērfojot pa internetu. «Jauniešiem piedāvāju doties uz laba līmeņa koncertiem par velti, lai redzētu un paplašinātu savu redzesloku, bet viņi atteicās, tad sapratu, ka ar šo jaunatni kaut kas nav kārtībā. Tādēļ es atsakos turpmāk rīkot konkursus. Jo jaunā paaudze aug bez emocijām pret apkārtējo pasauli, jo viņus interesē tikai modernās tehnoloģijas,» secinājusi Inta.

    Pavisam nesen noskaidroti jaunie «Mis un Misters 2016» konkursanti. Tiesa gan, bez Fogeles līdzdalības. Jaunās skaistumkonkursa rīkotājas ir bijušās skaistumkonkursu dalībnieces – māsas Jūlija Djadenko-Muglere («World Miss University 2004») un Kristīne Djadenko («Mis Latvija 2005»), kuras 2015. gadā nodibināja aģentūru «Miss and Mr. Latvia».

    Zili brīnumi

    Arī Inta ir satuvinājusies ar māsām Djadenko un viņu ģimenēm, taču īstas skaidrības nav, vai skaistumkonkursu patronese ar šo situāciju bija apmierināta. «Viņas nodibināja savu aģentūru, nevis pārņēma manu. Lai jau darbojas. Māsas tā arī teica, ka viņu mērķis ir taisīt šovu un pelnīt naudu. Taisīt ar šiem konkursiem piķi es varēju pirms 30 gadiem. Tāpēc man tur nav jābūt.»

    «Savas aģentūras papīrus es neesmu nodevusi. Visas detaļas gan nevarēšu atklāt, jo šobrīd ir ierosināta krimināllieta par faktu, ka pērn, kamēr es mēnesi ārstējos kādā no medicīnas iestādēm, tika apzagts mana dzīvokļa darba kabinets. Tie bija zinoši cilvēki, kas man nozaga pasi un «Mis Latvija» aģentūras dokumentus,» tā Fogele.

    Taču ar to visas likstas nebeidzās. Kāds tobrīd mēģināja pārņemt Intas un viņas 89 gadus vecās māmiņas īpašumtiesības uz Pārdaugavas divām mājām. Vienā no tām dzīvo mamma, bet otrā savu dzīvokli iekārtojusi Inta. «Tā kā es tik reti esmu mājās, manā dzīvesvietā notiek zili brīnumi. Šobrīd kāds ļoti intensīvi mēģina pārņemt manus īpašumus. Tiek radītas jocīgas situācijas attiecībā pret mani. Tiek apstaigāti mūsu māju īrnieki un vākti paraksti, ka es esmu traka. Varbūt man ir jocīga humora izjūta un kaudzēm fizisko problēmu, bet es neesmu traka. Man pat policijas darbinieki teica, ka līdzīgi precedenti ir bijuši īpašumtiesību pārņemšanas procesā un viņi pazīstot šādas shēmas. Pagaidām, kamēr krimināllietas ietvaros notiek izmeklēšana, es neko stāstīt vairāk nevaru,» sarūgtinājumu neslēpa Fogele.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Skaidri izteikta doma!

    Paldies Tev Linard!

    Paldies!

    Dievs Svētī Latviju!

  3. to V.Freimentālam saka:

    Valdis Freimantāls saka:

    2016. gada 6. augusts 8.36

    Skaidri izteikta doma!

    Paldies Tev Linard!

    Paldies!

    Dievs Svētī Latviju!

    ———————————-

    God.Freimantāla k-gs!

    Varbūt uzrakstiet vēstuli ASV kongresmenim Šimkum? Tur cilvēki neatstās Jūsu vēstuli bez vērības. Adresi var atrast internetā.

    Lai Jums un visai mūsu tautai veicas!

    ASV kongresmenis Šimkus: es mirtu par Tallinu; Austrumeiropa paliks neskarta

    Paužot apliecinājumu NATO vienotībai un ASV apņēmībai ievērot alianses piekto pantu, kongresmenis Džons Šimkus (foto labajā pusē) no Ilinoisas “Medium” bloga ierakstā norādījis, ka būtu gatavs mirt par Igaunijas galvaspilsētu Tallinu, tāpat kā savulaik Aukstā kara laikā, dienējot Rietumvācijā, bijis gatavs mirt par Londonu, Parīzi un Bonnu.

    “Šodien, kad brīvā pasaule sastopas ar seniem un jauniem ienaidniekiem, mums noderētu atcerēties prezidenta Reigana slaveno frāzi: “Miers caur spēku”. Mēs zinām, ka Krievija ir iebrukusi Gruzijā un Ukrainā, regulāri iejaucas savu kaimiņu iekšpolitikas lietās, un ienīst, ka tās kādreiz sagūstītās nācijas pēc miera un labklājības tagad lūkojas rietumu virzienā. Neskatoties uz to, pēc pievienošanās brīvo nāciju apvienībai, piektais pants nodrošina, ka Austrumeiropa paliks neskarta un brīva,” raksta Šimkus.

    Viņš savā blogā arī atceras sajūtas, kas radušās pēc 2002. gada NATO samita Prāgā, kad Baltijas valstis saņēma uzaicinājuma pievienoties pasaules spēcīgākajai militārajai aliansei.

    “Pēc 2002. gada Prāgas NATO samita man bija tas gods stāvēt Viļņas centrālajā laukumā kopā ar prezidentu Džordžu Bušu. NATO tikko bija uzaicinājis pievienoties trīs Baltijas valstis – Lietuvu, Latviju un Igauniju, tāpat arī Bulgāriju, Rumāniju, Slovākiju un Slovēniju. Uz pilsētas domes ēkas stūra vēl tagad atrodama misiņa plāksne, kuru rotā tās dienas prezidenta Buša citāts: “Jebkurš, kurš izvēlētos Lietuvu par savu ienaidnieku, par savu ienaidnieku padarīs arī Amerikas Savienotās Valstis.” Tas ir NATO,” pauž kongresmenis.

    Tāpat viņš norāda, ka laika gaitā notikušas visdažādākās vēlēšanas, taču NATO palicis savā vietā. Jau ziņots, ka ASV vēlēšanu laikā Republikāniskās partijas līderis Donalds Tramps izteicis frāzes, kas radījušas bažas, kas notiktu ar drošību Austrumeiropas reģionā viņa ievēlēšanas gadījumā.

    “NATO jau vairākas desmitgades ir kļuvis tikai spēcīgāks, neskatoties uz neskaitāmām vēlēšanām tās dalībvalstīs. Tās visas ir piedzīvojušas politisko nosvēršanos uz kreiso flangu, tad labo un tad atkal atpakaļ. Taču, neskatoties uz to, ka valstu līderi nāk un iet, NATO savā misijā nodrošināt drošību visām tās pārstāvēm palikusi nelokāma, un tai ir jāturpina šo drošību nodrošināt arī nākotnes paaudzēm,” pārliecināts ir Šimkus.

    “Es šodien mirtu par Tallinu, tāpēc, ka pirms 32 gadiem es tāpat biju gatavs iet bojā par Bonnu, Parīzi un Londonu. Tāds ir NATO, par kuru es esmu lepns, kuram esmu kalpojis un kuru esmu gatavs atbalstīt arī pašlaik,” rezumējis Šimkus.

    ASV kongresmenis Šimkus pārstāv Ilinoisas vēlēšanu apgabalu un savulaik bijis līdzpriekšsēdētājs Baltijas valstu atbalsta grupai ASV Kongresā. 2005. gadā viņš ASV Senātā iesniedza rezolūciju, kas aicināja Krievijas Federāciju izplatīt skaidru un nepārprotamu paziņojumu, atzīstot un nosodot Padomju Savienības nelegālo Baltijas valstu okupāciju un aneksiju.

  4. Ernests saka:

    Dzejnieks Valdis Bisenieks par valodu un morāli.
    https://www.youtube.com/watch?v=bfmPgK6fMEI

  5. Tautas viedoklis saka:

    DAUDZI, DAUDZI muusu LV cilveeki domaa taapat kaa cienijamais LRTT un taa vadiitaajs!PALDIES!

  6. Pilsonis saka:

    Pilnīgi piekrītu rakstā teiktajam pat karmas likuma neizbēgamību!
    BET! [Godmaniskais :-)]
    B&S tas ir, kā pīlei ūdens. Tā sacīt:”runā, runā, man di*sa klausās”.
    Vienīgais, ko šamie respektē ir vēlēšanu leģitimitāte. B&S “raustās”, ka netiks “noderīgu muļķu” /Uļjānovs/, vientiesīga /Gērmanis/ “pūļa” /WF/, kārtējo reizi par jaunu ievēlēti…

  7. Eduards Lunis saka:

    —Par kādu ,,morāli ,, pēc tā, kas ir noticis šajos ,,bri’vības un neatkarības gados,, var runāt !? VALSTS NOZAGŠANAI, TREKNAJIEM STĀSTIEM, VEIKSMES STĀSTIEM, GENOCĪDAM PRET SAVU TAUTU, NOZIEGUMU BRĪVĪBAI UN NOZIEDZNI4EKU-TIESĀS VISĀS VARAS INSTITUČIJĀS -NESODAMĪBA- NAV UN NEVAR BŪT NEKĀDAS SAISTĪBAS PAT AR ELEMENTĀRU , DAUDZ MAZ ATTĪSTĪTA CILVĒKA IZPRATNI PAR TO ,KO DRĪKT DARĪT UN KO NE, KUR NU VĒL -AR MORĀLI!?

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde to V. Freimentālam~!

    Ļoti pateicos Jums par ieteikumu!

    Priecājos, ka ar Linarda personīgo fenomenālo darbu tautai pastāv cerības!

    Priecājos, ka L A T V I E Š I analizē un filtrē informāciju!

    Priecājos, ka tuvojas atrisinājums visu Latvijas nedienu – komunistu un čekistu apzinātajiem M E L I E M, uz kuriem pastāv viņu vara Latvijā.

    Neviens jau M E L U S nevar ilgstoši noslēpt! Tas ir kā īlens maisā!

    Viss nāk gaismā!

    Viss ar laiku noskaidrojās.

    x x x

    Un mums LATVIEŠIEM ir jāprasa šī patiesība!

    Jāprasa tā, lai apmaksātie čekas un komunistu I E L I K T Ņ I atbildētu. (gudri).

    Tauta iedzīta neticībā, ka valsts ierēdņi tikai atrakstās – un pirmie mēģinājumi nedod nekādu rezultātu.

    Bet ņemiet piemēru, kaut vai no manis!

    23 gadus bez vismazākā rezultāta šeit Latvijā es rakstu un stāstu V I S I E M par Rīgas Latviešu Biedrības asinis stindzinošo I Z N Ī C I N Ā Š A N U 1993.gada 18.februāra naktī.

    Vai esmu pavirzījies kaut vai par milimetru?

    Nezinu!

    Valsts iekārta turas stipri – komunistu iedibinātās Latvijas Sociālistiskās Padomju Republikas varas struktūras profesionāli pielaikojušās post PSRS apstākļiem.

    Viņu “varas” kuģis spēj izturēt jebkuras vētras!

    Bet tas nav pasargāts no klintīm, it sevišķi zemūdens klintīm!

    Un mūsu Latvijas Republikas Tautas Tribunāls ir zemūdens klintis, kas nav apbraucamas komunistu un čekistu stūrmaņiem!

    Mūsu uzdevums ir A T M A S K O T dzimtenes parazītus – kuri uzdodas par tautsaimniecības speciālistiem!

    Visdziļākā pateicība visiem LRTT lasītājiem un rakstītājiem!

    P/S

    Prasīsim visi patiesību no LPSR par Andreja Lihtenberga slepkavību!

    Latvijas patriots – antikomunists Andrejs Lihtenbergs bija populārākais latviešu dziedonis, kuru 40 gadu vecumā noslepkavoja Valsts Drošības Komitejas algotie un LPSR apmaksātie slepkavas.

    Andrejs Lihtenbergs bija mans DRAUGS un dzīvoja blakus mājā Rīgā, Volguntes ielā 16 -9 otrajā stāvā skaistā divstāvu mājā Zasulauka kalnā, netālu no Fridriha Candera (kosmisko lidojumu pionieris) muzeja.

    Ierosinu sākt vākt līdzekļus pieminekļa uzstādīšanai Andreja Lihtenberga piemiņai – atzīmējot sarkaniem burtiem – čekistu noslepkavots!
    .
    .
    .
    Admins
    Visam, Freimantāla kungs, ir savs laiks.
    Čekisti savus izkārnījumus rīs, kad pienāks atmaksas diena.
    Viņi nav cilvēki un neviens viņus par tādiem arī neuzskatīs !

  9. Miervaldis saka:

    Jāāā,Dieviņš Fogeli nopēra.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *