Ne jau sorosisti un rokfelleri bloķē, bet cionisti

Nu ne jau ASV specdienesti bloķē, bet gan tie, kuri sevi dēvē par IZREDZĒTAJIEM.

Zaļš-tautastribunals.eu4

Maza atskaite manai tautai !

H- 86 informatīvo sūtījumu dēļ jaunā sasaukuma EU deputātu e- adreses vairs netiek uzrādītas.

Tagad ir pieejamas tikai dažādu ES “kantoru” e- pasta adreses.

Bet, cik noprotu, tad arī “kantora” darbiniekiem nevar vairs uzticēties un tāpēc tās(e-adreses) ļoti rūpīgi tiek sargātas no “nelabvēlīgiem” elementiem, tā teikt: no “bīstama vīrusa” izplatītājiem.

Šajā bīstamā vīrusa izplatītāju sarakstā VIŅI ir iekļāvuši arī Latvijas CTAG H- 86 interneta vietnes e- adresi:

L.Grantins@hotmail.de

Reiz jau sūtīju uz šim adresēm savu pēdējo ziņojumu HELSINKI- 86 report to NATO, the UN, the USA and the EU, tātad, esmu atpazīts. Sūtot savu kārtējo ziņojumu ANO un ES bosiem, piedzīvoju jau daudzkārt piedzīvoto, ja uz kādu “iestādi” atkārtoti sūtu  paziņojumu, viss mans pasts “atlido” atpakaļ.

Žīdi, Israel, Jūdi. LRTT. Grantiņš, Vējonis, die juden.

FOTO: Lūk, tā, latviet ! Vai tev neuzmetas zosāda lasot šī izredzētā “atklāsmi ” ?

Arī Latviju un latviešus šie sātaniskie kropļi ir izvarojuši, slepkavojuši un nospieduši uz ceļiem, bet mēs piecelsimies un izdarīsim ar jums to, ko vēlaties izdarīt ar mums un krieviem !

Tā arī notika ar pēdējo sūtījumu, bet šoreiz izsūtīju arī pa viņiem vēl nepazīstamo manu otru e- pastu un tās ar dažiem izņēmumiem tika pieņemtas.

Kas tad tie ir, kuri tik briesmīgi “rūpējas” par šiem paziņojumiem ?

Un, kas ir tie, kuri tiek pie visām šīm adresēm klāt, lai tās nobloķētu(protams, var jau arī katrs adresāts individuāli nobloķēt, bet ne jau kā sarunājuši, pilnīgi visi un vienmēr pēc mana sūtījuma) ?

Nu ne jau taču Krievijas “speciālisti” un ne ASV !

Atliek tikai “vieni”, nu tie, kuri Roberta Zīles vārdiem runājot, atrodas aiz “tām durvīm”, pa kurām vienkāršajam mirstīgajam nav lemts ieiet.

H- 86 & LRTT aizstāv ES vienotību un NATO.

Tas tiek katrā ziņojumā nepārprotami skaidri uzsvērts.

Tā ir vienkārša loģika, tie kuri bloķē H- 86 paziņojumus, ir ES un NATO nelabvēļi. Musulmaņu ekstrēmisti, domājams, arī nekādas bloķēšanas darbības nav spējīgi veikt ES smadzeņu centrā.

Tātad, pāri paliek tikai tās valsts slepenais dienests, kurai “valstiskie izdevumi” 200 reizes pārsniedz valsts ieņēmumus. Cilvēks parastais(latvietis parastais) nu “nekadi” neuzminēs, kas tā ir par valsti, jo par šīs “mīklas” atminēšanu var aizraidīt pa “skuju taku”.

Un kurš būs tas, kas uzdrošināsies pajautāt: no kurienes šai bandītiskajai valštelei tādas finansiālās dīvainības, jo tad tūlīt jautātāju var apvainot “anti–mītismā”.

Reiz mūsu maestro Raimonds izsacīja domu, ka VIŅUS vajagot iecelt par Latvijas pilsētu “mēŗiem”, tad naudas vienmēr būšot atlikulikām… . Cik nu tās naudas ir šodienas Rīgai, kuras “mēris” ir šīs tautas pārstāvis no mātes puses, mēs visi labi redzam. Un vēl tiem, kuri nezina: mūsu maestro dzīslās arī ritot šīs tautas asinis. To viņš pats jaunībā un dzēruma(zināšanai: jaunībā Raimonds bija smagi serdzīgs alkoholiķis) dullumā stāstījis saviem buteles brāļiem. Tāpēc jau arī viņš, šis “izdevies politiķis”(kā saka “krievu tautības” cilēki), cēla savu taukaino roķeli gandrīz vai līdz Saeimas “istabas” griestiem, kad balsoja par Abrenes atdošanu agresor- slepkavu valstij. Nu jā, es mazliet aizgāju no tēmas kodola, bet gadās, ka uz vecumu gribas mazliet “papļāpāt”, bet citiem to neiesaku darīt… .

Pirms pāris mēnešiem sūtot pēdējo LRTT paziņojumu arī notika interesantas lietas. Izsūtīju Igaunijas, Lietuvas un Somijas valdībām- viss bija kārtībā. Nākošajā nedēļas nogalē sūtīju Ungārijas valdībai(pirmo reizi tika šīs adreses izmantotas) un kas par brīnumu, visas atlidoja atpakaļ !

Tātad, visām ES valstīm un to valdībām tiek TOTĀLI izsekots !

VIŅI saprata, ja jau sūtīju Ziemeļvalstīm, tad noteikti sūtīšu arī citām un tāpēc nekavējoties tika “pieņemti mēri”.

Viņi, šie cionistiskie boļševiku drazas ir pilnīgi visur, kā puve tūkstošgadīgā brūkošā celtnē.

Jā, VIŅU celtne ir tūkstošgadīga, sapuvusi un brūkoša.

Kāpēc es to visu stāstu ?

Tāpēc, ka to, ko es daru, praktiski dara latviešu tauta un no ŠĪS TAUTAS šiem sātaniskajiem izdzimumiem ir lielas bailes.

ŠĪS TAUTAS(mūsu tautas) garīgais pūrs(Egregors) ir milzīgs un pozitīvs, salīdzinot ar VIŅU melno, ķipīgo, svešu tautu asinīm notašķīto, nenozīmīgo enerģijas mudžekli.

Latvijā tik pat kā nav iespējams pret šo Antikrista sērgu cīnīties, jo visu viņi kontrolē un tiek iznīcināts jebkurš, kas iet pret viņiem.

-Tāpēc, ja necīnīšos es, kurš tad vēl ?

-Es savu tautu nekad nepametīšu nelaimē !!!

-Es savu senču pīšļus neļaušu apgānīt šiem sātaniskajiem izdzimumiem !

Es esmu zvērējis TĀ KUNGA priekšā, ka darīšu visu kas manos spēkos, lai atbrīvotu savu tautu no šiem sātaniskajiem cionistu izdzimteņiem: kuri uzdodas par jūdiem, gan tādi nav, bet ir Sātana sinagoga !

Dievs, svēti mūsu Tēvzemi un cīņu pret šiem izdzimteņiem !

03.08.16      L. Grantiņš

P.S.

Artus Kaimuņš. L. Grantiņš.LRTT

FOTO: Kur problēma, Artuss ? Kāpēc neatsūti ES deputātu e- pasta adreses ? Tu taču teicies esam aizsūtījis veseliem 700 ES deputātiem ziņojumu ! Man personīgi viņas nevajag, bet latviešu tautai gan. Tātad, ja Tev tās ir, bet Tu negribi dot, tad Tu taču veic noziegumu, Artuss !

Zemāk norādītās un sātanistu bloķētās E- pasta adreses.

Dižajam cīnītājam par patiesību Artusam Kaimiņam arī esot ES deputātu adreses.

Kā viņš pie tām ticis, viņš neatklāj un atsūtīt man tās atsakās.

Īstenībā jau viņām šīs adreses nav un nekādu informāciju viņš arī sūtījis nav.

Viss ir meli, lai muļķotu tautu un tēlotu cīnītāju.

Viņa partija ir cionistu projekts.

Vienkāršs jautājums, kā viņš tiek pie raidītāja un, kas viņš būtu bez šīs “suņu būdas” ?

Atbilde: Viņš nebūtu nekas, ja nu vienīgi, tad alkoholiķis, kā viņš to jau ir pierādījis… .

region-press@europarl.europa.eu; cult-press@europarl.europa.eu; tran-press@europarl.europa.eu; constit-press@europarl.europa.eu; libe-press@europarl.europa.eu; lega-press@europarl.europa.eu; femm-press@europarl.europa.eu; peti-press@europarl.europa.eu; crim-press@europarl.europa.eu; foreign-press@europarl.europa.eu; inta-press@europarl.europa.eu; deve-press@europarl.europa.eu; malene.chaucheprat@europarl.europa.eu; jaume.duch@europarl.europa.eu; Hotlinenewsdesk@europarl.europa.eu; eplondon@europarl.europa.eu; epedinburgh@europarl.europa.eu; epmadrid@europarl.europa.eu; epbarcelona@europarl.europa.eu; eplisboa@europarl.europa.eu; epparis@europarl.europa.eu; epmarseille@europarl.europa.eu; epstrasbourg@europarl.europa.eu; eproma@europarl.europa.eu; epmilano@europarl.europa.eu; epathinai@europarl.europa.eu; epsofia@europarl.europa.eu; epbucarest@europarl.europa.eu; epbucarest@europarl.europa.eu; epbratislava@europarl.europa.eu;

epwien@europarl.europa.eu; eppraha@europarl.europa.eu; EPZagreb@ep.europa.eu; epbrussels@europarl.europa.eu; epdenhaag@europarl.europa.eu; epmuenchen@europarl.europa.eu; epberlin@europarl.europa.eu; epwroclaw@ep.europa.eu; epwarszawa@europarl.europa.eu; epstockholm@ep.europa.eu; ephelsinki@europarl.europa.eu; eptallinn@europarl.europa.eu; epvilnius@europarl.europa.eu; epriga@europarl.europa.eu; nicolas.kerleroux@consilium.europa.eu; press.office@consilium.europa.eu; newsdesk@consilium.europa.eu; ress.president@consilium.europa.eu; press.office@consilium.europa.eu; francois.head@consilium.europa.eu; Azadeh.Sharafshahi@consilium.europa.eu;

susanne.kiefer@consilium.europa.eu;  xavier.pavard@consilium.europa.eu; jerome.unterhuber@consilium.europa.eu; joaquin.nogueroles-garcia@consilium.europa.eu; victor.flavian@consilium.europa.eu; miriam.vancova@consilium.europa.eu; paivikki.ala-honkola@consilium.europa.eu; evi.liaskou@consilium.europa.eu; helena.gomes@consilium.europa.eu; juri.laas@consilium.europa.eu; romain.sadet@consilium.europa.eu; alexandra.ekkelenkamp@consilium.europa.eu; mans-jesper.hakansson@consilium.europa.eu; margarete.gilot@consilium.europa.eu; valerie.goldsmith@consilium.europa.eu; ana-paula.ponte@consilium.europa.eu; marie.sandon@consilium.europa.eu; press.office@consilium.europa.eu; press.office@consilium.europa.eu; press.office@consilium.europa.eu; sabelle.brusselmans@consilium.europa.eu; andrea.desormeaux@consilium.europa.eu; presse.audiovisuel@consilium.europa.eu; presse.audiovisuel@consilium.europa.eu; alexandre.marx@consilium.europa.eu;  pavel.kaucky@consilium.europa.eu; jussi.virtanen@consilium.europa.eu; luis-enrique.barquilla-gonzalez@consilium.europa.eu; toufiq.zioui@consilium.europa.eu; vincent.pierard@consilium.europa.eu; mans-jesper.hakansson@consilium.europa.eu; fernando.fragueiro@consilium.europa.eu; rene.smeets@consilium.europa.eu; media@consilium.europa.eu; presse.audiovisuel@consilium.europa.eu; press.office@consilium.europa.eu; koen.doens@ec.europa.eu; pia.ahrenkilde-hansen@ec.europa.eu; leonor.ribeiro-da-silva@ec.europa.eu; heinz-rudolf.miko@ec.europa.eu; amara.buyse@ec.europa.eu; hristo.hristov@ec.europa.eu; martin.mayer@ec.europa.eu; martin.stasek@ec.europa.eu;

You may also like...

9 komentāru

  1. Pilsonis saka:

    Atkārtošos: bijušie apguva perfektas zināšanas savās augstākajās PSKP skolās. Manuprāt, “Maxima” tika sabrucināta, lai “pūlis” izbeigtu ķēķī spriedelēt par LM krahu.
    Liepājai, fīreru nolaidības dēļ, draudēja “rēgu pilsētas” liktens’.
    Rīgas pils tika nodedzināta, lai izbeigtu pļāpas par traģēdiju uz Ventas tilta. Māte nesaskatīja nākotni sev un saviem bērniem šajā valstī, viņa labāk izvēlējās pašnāvību sev un saviem bērniem.
    Bijušais ar savējiem tak “pa čomam” visu var sarunāt! (Papīrus tika nevajag smērēt, lai nebūtu vienošanās fakta pierādījuma…)
    Interesanti, ko B&S (bijušie un savējie) centās “notušēt” (pārorientēt uzmanību) pasūtot Talsu un Reģu traģēdijas?
    Fakts: fb-ā esmu lūdzis publicēt sekmju lapas norakstu, kas ir piedeva pie jebkuras augstskolas diploma, kādus priekšmetus censonis ir apguvis? Nekādas atbildes, klusums…
    P.S.: Izejot, no augstākminēta fakta, var izdarīt tikai iepriekšminētos loģiskos secinājumus…

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Robertam Zīlem derētu paprasīt, vai viņš atceras radio Merkura raidījumu pie Lapinska un brīva mikrofona jautājumu, ko es viņam uzdevu tiešajā ēterā?

    Jautāju viņa ieteikumu, ko darīt ar IZNĪCINĀTĀS Rīgas Latviešu Biedrības problēmu Latvijā un kā to risināt? (Jo tiesībsargājošas institūcijas ir kriminālnoziedznieku aizstāvības sardzē)!

    Viņs man ēterā teica, lai griežos pie Grīnblata kunga – partijas birojā un visu izstāstu.

    To ari izdarīju!

    40 minūšu sarunas laikā nacionālās neatkarības saeimas deputāts Grīnblats uzklausīja mani un apsolīja rīkoties.

    Līdz šai dienai abi politiķi par RLB iznīcināšanu un viltus Rīgas latviešu biedrību klusē.

    Kam kalpo latviešu ievēlētie deputāti Saeimā?

  3. kāds saka:

    Pilsonim -par Maximu – vai nu tā būs.Tur bija konstrukcijas un materialu vaina.Pēc tam vel dažu veikalu slēdza un pārbūvēja , ne jau tāpat vien.

  4. čuguns saka:

    Visticamāk, ne tik pamatīgi kā Linardu, bet ar šo arī “aprunāsies”. Jau sāk arestēt par neslavas celšanu.

    http://pietiek.com/raksti/astonkajis_dod_atbildes_triecienu__aizturets_astonkaja_oficialais_izdevejs_un_redaktors
    .
    .
    .
    Admins
    Jautājums, kas/kurš ir jumts šai Latvijas bandai ? Lūk, kad visi runās atklātu valodu, kā to dara LRTT, tad kaut kas mainīsies. Virsjumsts ir Izraēla- hazāriskās izcelsmes žīdi, kuriem nav nekāds sakars ar semītiskajiem ebrejiem. Latvija ir pilnīgā šo garīgo kropļu varā.Šeit par šiem deģenerātiem var izlasīt ko raksta ASV kara veterāni: http://tautastribunals.eu/?p=30777

  5. Pilsonis saka:

    kādam: skat. manis augstāk minēto. Savas domas par savējiem (“prātīgajiem” objektīvistiem) jau esmu izteicis, neatkārtošos.

  6. Pilsonis saka:

    Paskaidrošu savu viedokli tuvāk: manuprāt vislabāk informēti bija B&S, ka Zolitūdes “Maxima” ir visvājākais ķēdes posms “lielveikalu ķēdē”. Nav noslēpums, ka REZONANSE ir dabas parādība ar milzīgu enerģiju. To savulaik jau atkārtoti pierādīja N.Tesla.

  7. kāds saka:

    Man arī reizēm uznāk para nojs. Tad mēģinu tomēr piedomāt ko objektīvu kaut neesu B&S ,kā rakstat.

  8. kāds saka:

    Vēl pilsonim. Manuprāt tiem B&S tik loti neintresē tautas domas ,lai taisītu tādu trādi rīdi. Bet konkurece -tā gan būtu labs iemesls.

  9. Pilsonis saka:

    Tie, kas domā, ka bijušie ir “balti un pūkaini”, ka viņi ir mainījušies (reizē ar kažoku ir mainījuši arī tikumus), manuprāt, rūgti maldās. Tā, ka līdz šim brīdim neesmu iepazīstināts ar “izraksts no sekmju lapas”, kas ir piedeva pie jebkuras (arī PSKP augstākas skolas) augstskolas diploma, atļaušos uzskatīt, ka bijušie ir apguvuši Sun-Dzi, Kakjavelli, Klausa fon Klauzēvica prātojumus par varas saglabāšanu un nostiprināšanu. Sun-Dzi saka, ka lai pārorientētu uzmanību, izbeigtu varas neizdarību “aprunāšanu pa kaktiem” nepieciešams radīt “dūmu aizsegu”, kā tautā saka:”nāks citi s*di, šite aizmirsīsies”. (Dep. Leiškalns netīšām izmuldējās, ka apguvis Makjavelli teorijas) :-). Melīgums un liekulība ir politiķim nepiciešamas dabiskas rakstura īpašības, tam pēc savas būtības jābūt farizejam. Protams, kā saka:”mērķis attaisno līdzekļus”, tikai vieniem mērķis ir valsts uzplaukums (piem. dr. K.Ulmanis) – citiem personīgā labklājība (piem.G.Ulmanis /ex. Rumpītis/)…
    P.S.: īpašu uzmanību vajadzētu pievērst dep. Lagzdiņa izteiksmīgajam žestam Saeimas komisijas nama logā, kas parāda viņa attieksmi pret viņu ievēlējušo vēlētājiem, kas ir tikpat izteiksmīgs, kā tautā mīlētās WF žests pie Brīvības pieminekļa…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *