Un neviens DISIDENTS !

Zaļš, tautastribunals.euUlmanis, Vīķe, Zatlers, LRTT, Grantiņš, KūtrisTo, ka Latvija ir pilnīgi pakļauta izraēlistiem(cionistiem), nešaubās pat primāts gorilla Latvijas zoodārzā, kur nu vēl loģiski domājoša būtne. Ar nožēlu jāpiebilst, ka Latvijā loģiski domājošās “būtnes” ir izteiktā mazākumā.

Es pievienoju šeit rakstu, kas lasāms PIETIEK.com, kur redzami tie, kurus Volodja Zvjatlers uzaicinājis uz savu “iesvētīšanas” šovu, kā šodien mēdz izsacīties.

http://www.pietiek.com/raksti/saraksts_salidzinasanai_kadus_laudis_uz_savu_inauguraciju_ieludza_valdis_zatlers

Tas neattiecas tikai uz Zatleru, bet uz visiem 4. maija prezident- parodijām… .

Kāpēc es atgādinu to, ko visi zin ?

Tāpēc, lai sāktu aizdomāties un arī domāt.

Vai ievērojāt, kurus šis korumpants ir uzaicinājis ?

Vai ievērojāt, kurus šis krikatūriskais zoodārzā izceptais prezidentos nav uzaicinājis ?

Uzaicināti ir visi Latvijas valsts izzadzēji, bijušie KGB darbinieki un atklātie Latvijas valsts ienaidnieki, bet neviens no tiem, kurš cīnījās par Latvijas valstiskuma atjaunošanu.

Neviens DISIDENTS !

Tik atklāta Atmodas aizsācēju ignorēšana– noliegšana var būt tikai zemcilvēkiem- cionietiem, kas tie paši boļševiki, komunisti vien ir !

Tas nozīmē to, ka viņu barā nav pilnīgi neviens “svešais“, tā sacīt: godīgs cilvēks.

Vienas vienīgas smirdošas N O D E V Ī B A S drazas !

V. Zatlers, A. Suharenko, LRTT. L. Grantiņš

FOTO: Vai tev, latviet, vemas nenāk, kad redzi šo cērmeni(Zatleru) lokāmies šī krievžīdiskā bandīta(Suharenko) priekšā, kurš apzadzis latviešu tautu par neskaitāmiem miljoniem ?

Visi pēcAtmodas laika “prezidenti” ir pieskaitāmi pie civilizācijas padibenēm, jo visiem ir saistība ar čeku, mūsu tautas bendēm. Visiem būtu jāatrodas aiz restēm, bet šajā cionistu- komunistu laikmetā viņi tiek iebīdīti valdošās elites “krējuma slānī”.

Un paklausies tikai, cik sirsnīgi šie padibenes, kuri nav tautas ievēlēti, bet runā tautas un demokrātijas vārdā, ka taisni vai asaras acīs sariešas !

Šo neliešu zināšanai: Vēl Atmoda nav beigusies un Tās(nepabeigtās Atmodas) noslēguma posms ar “karātavu rindām” stāv priekšā.

Katram izmaksāts tiks individuāli, proti, pēc sazagtā un noslepkavoto skaita.

Dievs, mēs Tavu degošo zemi savedīsim kārtībā un nodegušo atjaunosim !

01.08.16     LRTT

Sarkano izdzimteņu kloāka

Guntis-Ulmanis-Valdis-ZatlersVaira-Vīķe-Freiberga-Andris-Bērziņš-LRTT

You may also like...

4 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Uzskatu, ka Helsinku 86 aktīvisti bija jāuzaicina N O T E I K T I.

    Vēl uzskatu, ka likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības Visi 36 runasvīri – delegāti bija jāuzaicina, jo viņi atjaunoja valsti valstī – Latvijas valstiskuma un demokrātijas garantu – visu komunistu laiku A I Z L I E G T O S 1938.gada statūtus Rīgas Latviešu Biedrībā! Tas notika 1992.gada 18.jūlija kopsapulcē Rīgas Latviešu Biedrībā Merķeļa ielā 13.

    Visi šie vīrišķīgie patrioti nekad nav saņēmuši ne kapeikas, ne santīma, ne centa par savu P A Š A I Z L I E D Z Ī G O darbu! (Latvijas atjaunošanas darbā).

  2. Eduards Lunis saka:

    —Vislielākā atzini’ba ir jāsaņem Ekonomikas profesoram M. Hadsonam, par pētījumu , ar nosaukumu -LATVIJAS NEATKARĪBA IR NOZAGTA!
    Ja Latvijā nevaldītu LRTT uzskaitītie noziedznieki, tad jau pēc šā pētījuma publikācijas 2009 g. 23 septembrī , tiktu Latvijā veikta-LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKA IZMEKLĒŠANA UN VAINĪGO SODĪŠANA-kā tas ir norādīts šajā pētījumā…

  3. atzinība saka:

    Ko tas hadsons ir papētījis, viņš taču ir pret demokŗātiju ,visi tad skrēja balsot par gorbunoviem , volodjām u.t.t…..Viņi taču sasēdās baznīcā pirmajos solos….
    Pat LRTT visus baidīja par neiešanu vēlēt…
    .
    .
    .
    Admins
    Nemuldi, Kroni, izguli paģiras….

  4. Miervaldis saka:

    Nu pareizi Grantiņa kungs raksta, viņam daudz kur taisnības, domāju uzrakstīšu par vējoni savā kopienā sarkanā migla, no tautas frontes, kura ir jau tevi Grantiņa kungs kopīgojis, ja nēesat ievērojis.
    .
    .
    .
    Admins
    Dadz taisnības ???, bet kapēc nenosauc kur netaisnību rakstu ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *