Krievu zvērības Minsterē !!!

IMGP0974Krievs vai “krievu tautības čeloveks”…oģin h– !(Kā teiktu Nils Ušakovs)

Krievs ir un paliek zvērs, lai arī kā “viņš” tiek dēvēts. Latvijā, kur prese ir kriev-žīdu rokās, pēdējā laikā krievus vairs nedēvē par krieviem, bet gan par kaut kādiem tur “krievu tautības cilvēkiem”. Vārdu krievs šie zvēru tautas pārstāvji uztver kā lamu vārdu ! Pēc pēdējo divsimt gadu Krievijas asiņainajām zvērībām pret citām tautām, protams, ka vārds krievs asociējas ar zvēru, ar ļaunuma iemiesojumu un līdz ar to kā lamu vārdu. No vārda- krievs- lietošanas izvairās arī oficiālās vācu varas iestādes un, protams, līdz ar to arī preses pārstāvji. Lai nedusmotu Puķina nacistisko slepkavu Krievu zvērirežīmu, vācieši iemanījušies vārda krievs vietā lietot vārdu vervelējumu “ieceļotājs no bijušajām padomju republikām” ! Nu tad, lūk,  trīs jaunas “ieceļotāju atvases no bijušajām padomju republikām” (no 16-19 g. v.) zvērīgi piekāva-saspārdīja 30 gadīgu vācieti. Upuris divas dienas atradās komā. Sieviete, kura redzēja cietušā foto sacīja: “Ja es izskatītos tik briesmīga pēc uzbrukuma, tad es nevēlētos pamosties”. Jā, briesmīgāk jau vairs nevar pateikt par šo krievu zvērīgajām izdarībām. Kā raksta laikraksts, uzbrukums izdarīts laupīšanas nolūkā. 82646GodmA.Kļockins KGB darbinieks un latviešu bende

Foto: Šie trīs žīdi, cionistu ielikteņi, komunisti, KGB darbinieki, slepkavas, šodien piedalās aktīvā genocīdā pret latviešu tautu. Visi trīs ir pagrīdes KP politbiroja vadošie locekļi. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijas Republikā tiks tiesāti ar ASM. Tas notiks ANO uzraudzībā. Šie slepkavas arī pieņēma lēmumu vārdu KRIEVS aizstāt ar KRIEVU TAUTĪBAS CILVĒKS.

Šie izdzimteņi tika aizturēti tuvākajā benzīna uzpildes stacijā, kur viņi “uzpildījās” ar nākošo alkohola devu par nolaupīto naudu. Bet atcerēsimies, ko A. Solžiņīcins sacīja par krieviem: “Kad krievi ir barā, viņi kļūst neaprēķināmi un ļauni,- briesmīgāki par zvēriem”. Tajā pašā grāmatā “Divsimt gadu kopā” A. Solžiņīcins par latviešiem izsakās vispozitīvāk. Latvieši ir pretstats krievu izdzimteņiem. Šeit vēl daži spriedumi par krieviem:

“Народ, что ненавидит волю, обожает рабство, любит цепи на своих руках и ногах, грязный физически и морально…готовый в любой момент угнетать все и вся”. (Ivans Šmeļovs)

 “Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека – он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действиями, а со словами”. (1932 ads, akadēmiķis Pavlovs)
“Наиважнейшею приметою удачи русского народа есть его садистская жестокость” (Maksims Gorkijs)
“Русский есть наибольший и наинаглейший лгун во всем свете” (Ivans Turgeņevs)

 “[Русские] – не народ, а скотина, хам, дикая орда, душегубов и злодеев.” (Mihails Bulgakovs)
“Ох как тяжко жить в России, в этом смердючем центре физического и морального разврата, подлости вранья и злодейства” (Ivans Aksakovs)

 Kāds krievu mēslsBet, kā sacīt jāsaka, katrs suns zina, ko viņš ēdis. Vārdam krievs sinonīms ir ļaundaris-zvērs. Atceros arī pats no savas pieredzes, atrodoties ieslodzījumā “Šķirotavā”. Tas, ko es tur redzēju un piedzīvoju uz savas “ādas”, nav vārdos aprakstāms. Un atkal, visas šīs zvērības veica “krievu tautības čeloveki”, kā liek mums šodien sacīt žīdu tautības cilvēks, komunists, slepkava, KGB darbinieks, stukačs “Ābrams von Kļockins”.

Foto: Nacistiskās Krievijas ideologs Dugins.

Un šeit jūs variet apskatīties kāda krievu izdzimteņa, Krievijas ideologa Dugina šizofrēniskos sātanista murgus:

 http://gulags.wordpress.com/author/gulags/

LRTT     21.11.2010

You may also like...

38 komentāru

  1. AG saka:

    TAS NOTIEK TĀPĒC, KA VĀCIJA ATRODAS TEV TIK MĪĻAJĀ “ES”, PLĀNGRANTIŅ!

  2. black_joker saka:

    Un cik vāciešu aplaupot saspārda turki ? un cik muslimu jaunatne, kas vācu pabalstus saņēmušies, noēdušies labi jo labi? Iedod pilnu statistriku par Minsteri, tad redzēsim, kas ir zvērīgākie.

  3. pamela >L.G. saka:

    Solžeņicins ,pēc atgriešanās,PSRS ir noiets etaps un nav vairs citējams.
    Izlasi J.Vtjurina grāmatu”Россия глазами русского либерал консерватора.Jumava- 2010.g.
    Ameriku neatklāji – krievi sit savus – pat žurnālistus/pēdejais Kašins utt/Krasnodaras apgabalā noslaktēja vienā piegājienā 12 cilvēkus,no tiem 4 bērni,viens 9 mēn,Tas jau vēl nāk kā mantojums no Kononova utt.

  4. Cilvēkveidīgos bezdvēseles radījumus latvieši sauc par necilvēkiem un nezvēriem.Aizstāvēsim dzīvniekus (zvērus),kuriem ,tāpat kā cilvēkiem, ir tiesības dzīvot šai pasaulē.

  5. Ainars saka:

    -tādas zvērības, kādas pastrādāja krievu čekisti gan Ukrainā, gan Latvijā, nav pat izstāstāmas! gan tagad vēl ikdienā un visu iepriekšējo karu periodu Čečenijā, nav vārdiem aprakstāmas un nevieni citi pasaulē tā nedara, saukdamies par kristiešiem-pareizticīgajiem! un tepat Rīgā, ja redzēsiet satrakotu krievurlu baru, redzēsiet ar kādu dzīvniecisku nežēlību un zvēriskumu tie gatavi barā nospārdīt un izkropļot vienu zemē notriektu garāmgājēju

  6. black_joker saka:

    precizēsim- padomju čekisti, jo starp čekistiem bija sākot no igauņiem un beidzot ar tatāriem.

  7. Miervaldis saka:

    Pilnīgi pareizi šeit krievi ir nosaukti – par zvēriem!Es teiktu – jūs esat mūžam pilns mērkaķu bars – vācieties atpakaļ uz saviem sibīrijas džungļiem, iemācieties tur kaut ugunskuru iekurt, jo jaunā Latvijas vara jūs vairs neturēs savā klēpī!Jūs varat dzīvot tik turllās un mežonīgās purvu un slīkšņu zemes, kā Krievijas paspārnē, jo priekš normālas valsts jūs derēsiet par sarsuni kādam lauku labietim, vai iesprostoti Rīgā, krātiņā – normālo cilvēku apskatei!Nemākat lasīt arī – domājat jums šeit pudeli iedos?Rūgti maldaties?Diez vai jūs sapratīsiet, kapēc esat tajās taigas, no kurām atbraucāt, bet fakts ir fakts, kuru jūs nesaprotat – jūs netīro, cigarešu smirdošo, krievu mērkaķu ķēmi!

  8. Miervaldis saka:

    Fakts kuru viņi nesaprot ir sekojoš – Krievija nav pa visu pasauli!Katrai tautai ir tiesības pašnoteikties, neatkarīgi, cik tā liela ir!Krievu mērkaķu ķēmi ir vienīgā tauta, kura to nesaprot, jo viņiem ir 90.gadus ir skalotas smadzenes ar ļeņina darbiem!Un dabīgi kad viņi šādai smadzeņu apstrādei pakļaujas – viņi tomēr ir sstulbi!

  9. black_joker saka:

    Miervaldi- beigsi naidu kurināt? Vai arī tas ir tavs mērķis šeit- panākt saita oficiālu slēgšanu par starpnacionālā naida kurināšanu? Par to dod rūtainu saulīti aplūkot, ja kas, jebkurā normālā valstī.

  10. garāmgājējs to black_joker saka:

    Ja neskata nenozīmīgās rupjības, tad Miervaldis pareizi pateica, ka krievi ir uzpūtīgi un iedomājas, ka mums nav tiesību uz savu valsti.

  11. annamarija saka:

    Tā teikt: jaunieši padraiskojās. Tāda nostādne bija divplūsmu skolā, ja krieveļu bars piekāva latviešu puiku. “Nu, ko jūs, puikas visos laikos ir kāvušies!” Taču, kad viens latviešu puisis iekaustīja divus krieveļus, tad tas bija “nacionaļizms”. Krievi ir bara dzīvnieki: viens pret vienu viņi nekad nekaujas. Vajag, lai būtu jūtams skaitliskais pārsvars. Manā jaunībā kāvās līdz pirmajām asinīm. Tagad tās tieši palielina krievos agresivitāti.

  12. Miervaldis saka:

    Black joker – labi jau kad tieši par krieviem pakurināju!

  13. AG! saka:

    Vai tad tev arī “draudzība”ar L.G. un TT ir vējā?Ko tu nogrākojies šo “tīrradņu”priekšā?

  14. AG saka:

    Tiklīdz L.G. sāka atbalstīt VL un VIENOTĪBU, es šo pasūtīju dirst!

  15. Adolfs Hitlers saka:

    ANO vada žīdi, pasaule pieder žīdiem, samierinies

  16. Miervaldis Adolfam.G saka:

    Tu Hitlervārdi, drošvien esi provokātors, ja paraksties zem vācu vadoņa vārda, un neko nedarī šīs vainas labā!

  17. Adolfs Hitlers saka:

    ko lai mēs darām?NEKO, pat Hitlers bija žīdu sponsorēts, pasaule pieder žīdiem, visas pasaules nauda pieder viņiem, mēs tur neko nevaram padarīt

  18. Ernis Purnis saka:

    Ainars saka:
    2010. gada 22. novembris 15.44
    -tādas zvērības, kādas pastrādāja krievu čekisti gan Ukrainā, gan Latvijā, nav pat izstāstāmas! gan tagad vēl ikdienā un visu iepriekšējo karu periodu Čečenijā, nav vārdiem aprakstāmas un nevieni citi pasaulē tā nedara, saukdamies par kristiešiem-pareizticīgajiem! un tepat Rīgā, ja redzēsiet satrakotu krievurlu baru, redzēsiet ar kādu dzīvniecisku nežēlību un zvēriskumu tie gatavi barā nospārdīt un izkropļot vienu zemē notriektu garāmgājēju

    Tas viss ir taisnība un tas turpināsies, kamēr mēs SVEŠOS NEIZVĀKSIM NO MŪSU VALSTS!

  19. zonnenbergs saka:

    Ernim-Un es naivais domaju par ekonomisko izaugsmi,lai pie mums butu
    eiropas tehniskais un pec tam intelektualais potencials,kas radits
    valsts labklajibai.ATNAKUSI DRUMIE FEODALIE LAIKI AR MONGOLIEM,
    TATARIEM UN VISIEM TUMSONAM NO AUSTRUMIEM.VARA,VARA UN VELVIENREIZ
    VARA SIEM VAJADZIGA.TIKAI PLIKA VARA,BEZ IZPUSKOJUMIEM.
    Ta laikam bus taisniba.Eiropa ir tuksa,kur paltrakainais krievs ar
    savam pastalam ir uzkapis BARRozam uz galvas.Divaini.

  20. Adolfs Hitlers saka:

    Linards Grantiņš pats ir žīds.

  21. AMARILLA saka:

    …kamer juus letini nemodiisieties un kopaa visi savu valsti no psrs iebrucējiem un to mantiniekiem neiztiiriisiet un nodeveejus nesodiisiet, neredzeet jums mieru un uzplaukumu

  22. Miervaldis saka:

    ādolf – tukša muca tālu skan!

  23. valsts valoda saka:

    grantins ir KGB apmaksats provokators.

  24. valsts valoda -vēl saka:

    Valsts valoda, nozīmē, ka valsts valodai jāatgriež tās vecais, likumiskis statuss – valsts valoda ir akal krievu valoda, tā bija cara laiki, tā bijalabie padomju laiki un tā vot būs nākotne!
    Bet grantin ir KGB apmaksats provokators, bet par daudz centigs, vinš taisa ienaidnikus mums a nevis provoce nacikus, vins jaiet pansija, jo nu jau KGB traucā, ka saka mēs latvieša tauta-pāricenšas puiks

  25. Ainars saka:

    jā-valsts valoda -tipisks vaņku sulainis, droši, ka tas pats jokerurla!

  26. black_joker saka:

    Un kas ir “Ainars” – izteikumi tādi paši arī citiem tā kā raksturīgi

  27. AMARILLA saka:

    …oho, ho, kas par supper gudr veerojumu tam jokeram -vinsh ir izteikum analizes spec???!!! a mosh vienkārshi zaabaks esi? un nesaprot, ka visi, kam viena doma, vienaadi tiecas uz savu meerki! a tu tek vispar esi robots un visi tavi perdeleejumus jau psrs komunjaki, kaa no konveijer muld jau 70 gadi

  28. AMARILLA saka:

    …jums cieniig latviesu tauta ir tik daudz gudri, domaat ar galvu un labi cilveek, ka tik jums vajg to saprast, kopaa iet par viena lieta un juus visi un visus uzvaretu! …i rietumi buti juusu i krievij akal nolikt pie vietas un akal pasaule juus zinaat un cieniitu

  29. black_joker saka:

    Amarilla- redzi, te dažs labs, kas iet “cīņā” ar vairākiem nikiem pat neiedomājās, ka kādam varētu būt jocīgi, ka pilnīgi vienādiem vārdiem, izteiksmes veidu un teicieniem operē vairāki itkā nesaistīti niki.

  30. no malas saka:

    Nu tiešām, black jokers uzmeties te par ne tikai štata kangaru, bet arī vēl par tribunāla analītiķi!

  31. kuvalda saka:

    lasot sho kartejo savarstijumu, redzams, ka Grantinjs ir staigajis pa kadu buvbedri un dabujis ar kadu kiegeli pa vietu, kur normaliem cilvekiem ir galva un tie nedaudzie vardi, ko vinjs zinaja sabira viena chupa uz gridas. Tev ir viss kopa – zhidi, krievi, urlas, kgb, kp politbirojs, slepkavas u.c. atseviskji vardi , kuru jegu Grantinjs nezin.
    Un ielicis 3 bildites, kuras nekadi nevar salimet kopa.
    Pec ta vien var redzet, ka shim subjektam nav ne mazakas nojegas, kas un kur Latvija strada, ar ko nodarbojas.
    Murgs. Kartejais murgs.

  32. Studentu grupa saka:

    Jā, redzams trūkst letiņiem arī savs represīvais sodu varas ierocis, ar tribunālu par maz, lai tādas tizlas urlu “”?kuvaldas”” zemē ietriektu!

  33. kuvalda saka:

    studentu grupai – vari jau rakt, bet argumentu tev nav, lai runatu par lietu. Tikai emocijas. Tads riktigs boljsheviku piegajiens – ja kads megjina diskutet ar argumentiem, uzreiz ir dzilja nervozitate…

  34. black_joker saka:

    kuvalda saka:
    2010. gada 3. decembris 0.25
    lasot sho kartejo savarstijumu, redzams, ka Grantinjs ir staigajis pa kadu buvbedri un dabujis ar kadu kiegeli pa vietu, kur normaliem cilvekiem ir galva un tie nedaudzie vardi, ko vinjs zinaja sabira viena chupa uz gridas. Tev ir viss kopa – zhidi, krievi, urlas, kgb, kp politbirojs, slepkavas u.c. atseviskji vardi , kuru jegu Grantinjs nezin.
    Un ielicis 3 bildites, kuras nekadi nevar salimet kopa.
    Pec ta vien var redzet, ka shim subjektam nav ne mazakas nojegas, kas un kur Latvija strada, ar ko nodarbojas.
    Murgs. Kartejais murgs.

    ****************************
    ŠĪ kuvaldaS – GARĪGI TRAUMĒTA KRIEVU BOĻŠEVIKU STILA PĻŪKA, TEV NOŽĒLOJAMAIS URLIK, SAUCAS – diskutet ar argumentiem, HA,HA,HA! VIENĪGIE NEJAUŠI PATEIKTIE VĀRDI IR Murgs. Kartejais murgs UN ATTIECAS TIKAI UZ TEVI, KREMĻA VERGS!

  35. black_joker saka:

    parodētajam- izklausies slikti savos savārstījumos- varbūt laiks apārstēties?

  36. Miervaldis, Aivaram Andersonam saka:

    Bet kad tevi taisijies saplosīt lācis, tu to pēc tam pažēlosi, vai uzreiz nošausi?Takā šie zvēri pie attīstītas eiropas valsts neder, tiem vieta ir mežā!

  37. Miervaldis, Aivaram Andersonam saka:

    Ko labāk aizstāvēt Aivar?Smirdīgus lopus, kurus Staļins mums iesūtija, lai tiktu pie mūsu ganībām, vai Latvju tautu, kuriem no šiem lopiem ir jācieš?Kas tu esi Aivar?Kad tik ne kāds ierēdnis, kurš no Latvijas vēstures neko nesajēdz?Kur te ir rakstīts, kad krieviem nav tiesības dzīvot šajā pasaulē?Kad tik tu nēesi kāds provokātors ar apzinatu mērķi nomelnot Latvju nacionālistus?Mēs negribam nevienu krievu nogalināt, bet gan ierādīt šiem valsts sārņiem to vietu!Ja kāds krievs nav apmierināts ar Latviju un Latvju tautu, tam mēs izdarīsim pakalpojumu, un nosūtīsim viņu uz to vietu, kur viņam klāsies labāki!

  38. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Lasot komentārus nākas konstatēt, ka rakstītāji neko neatceras no Latvijas Valsts vēstures!

    Tāpēc jauc jēdzienus, kas ir pavalstnieks un kas ir pilsonis? Kas ir komunists un kas ir boļševiks? Kas ir trimdas un klaidas Latvieši?

    Uz šiem jautājumiem var rast atbildi, ja salīdzina Latvijas valstī pastāvošos skaidrojumus:
    Pavalstnieks – ir pie Latvijas valsts piederošais, kas ir bērns, sociālais aprūpējamais un atbildīgs par Latvijas valsti
    Pilsonis – pilngadīga ( 21 gads) persona, kas ir atbildīgs par savu rīcību! Vai bērns atbild par savu rīcību?

    Komunistu Latvijā uz 1987 gadu bija ap 187 000, bet LPK nomenklatūra bija tikai 2158 čļeni!
    Boļševiki ( vairāk iespēju) bija 2158 , kas dzīvoja jau komunismā.

    Kas ir boļševiks? Pirmo reizi šo formulējumu es dzirdēju Maskavā un krieviski tas skanēja tā: «Человеко образный, без места, без времени, без роду, без племени, без начиональности, без души и совести, без отчизны и адреса…… Их адрес не дом и не улица, их адрес Советский Союз!»
    Latviski tas būtu: “Cilvēkveidīgi, bez vietas, bez laika, bez ģimenes, bez cilts, bez tautības, bez dvēseles un sirdsapziņas, bez tēvzemes un adreses … … Viņu adrese nav māja vai iela, viņu adrese ir Padomju Savienība! ”

    Kas ir trimdas Latvieši – spilgts piemērs Gundars Valdmanis, kas turpināja sava tēva tradīcijas un cīnījās par Latvijas valsts atjaunošanu!
    Klaidas latvieši – spilgts piemērs Vaira Vīķe – Freiberga, kas bija saistīta ar boļševikiem apmeklējāt tūristu draudzības kuģi “Puškins” un atgriežoties Latvijā, par prezidenti izvirzīja KGB apakšpulkvedis Juris Bojārs, turpināja pildīt boļševiku norādījumus un Latvijas Valsts graušanu!

    Prezidentu priekšzīme kā etalons
    Bērnu priekšzīme, uzvedības un darbības etalons ir viņu vecāki. Valstu vadītāji kļūst par visas valsts un tautas reprezentantiem un spēkā uzturēto morālo vērtību etalonu. Ja pieminam Latvijas Valsts un Ministru prezidentu Kārli Ulmani, atmiņās aust viņa vienkāršība, pieticība, darba griba, uzticība un godprātība. Nav neviena no tagadējās valsts varas elites, kas īsā laikā valsts un tautas labā būtu paveicis tik daudz, kas ar tīru sirdsapziņu būtu uzturējis tik labu kontaktu ar tautu. Ja viņam pārmet politisku tuvredzību, tad to var darīt vien tādēļ, ka Kārlis Ulmanis kā godprātības vadīts cilvēks, nevarēja pieņemt domu, ka ir arī tādi staļini, molotovi, ribentropi un hitleri, kuri, jau līgumus slēdzot, domā kā tos pārkāps- cilvēki bez goda un bez sirdsapziņas. Tā Kārlis Ulmanis bija un paliek Latvijas valstsvīru godprātības etalons.

    Ambiciozā Vaira Vīķe- Freiberga ne reizi vien piesauca „Ulmaņa autoritāro režīmu”, tā iesaistīdamās patiesi neatkarīgas Latvijas noķengātāju korī un cerēdama kļūt par „spīdekli”, kas apēnos Ulmaņa slavu.
    Ko viņa ir atstājusi aiz sevis?
    Tikai nožēlojamus egoisma uzplaiksnījumus. Atzinusies, ka ir bijusi kontaktos ar triju valstu specdienestiem un cerēdama uz augstāko ANO amatu, viņa bez kaunēšanās pazemoja savu valsti un tautu.
    Ne reizi neapmeklēja Lestenes brāļu kapus, pat formāli nepasakot paldies latviešu leģionāriem, kuri nosargāja arī viņas iespēju emigrēt. Nekad neatdodama godu nacionālajiem partizāniem, viņa „barojās” ar padomju diversanta Samsona padomiem. „Skriedama” uz slepenu tikšanos ar čekistu Putinu Austrijā, „izlēkdama” pret Baltijas valstu vienoto nostāju, braukdama uz Maskavu svinēt boļševiku uzvaras svētkus, viņa ir radījusi gandrīz nepieskaitāmās iespaidu pati par sevi.
    Kur tad vēl čekista Drozdova vizīte Rīgā un Krievijas patriarha svētība „latvijiešu” tautai! Tas viss tika darīts ar cerību uz ANO ģenerālsekretāres amatu.
    Eiropas karaļnamu vizītes nobāl uz šo vērienīgo pasākumu fona.
    Praktiskā labuma no tā ļoti maz, bet Latvija arī te „labi maksāja” par prezidentes ambīcijām uz augstāko amatu ANO.
    Tā nu V. V. Freiberga Latvijas vēsturē sevi ir iezīmējusi kā neierobežota egoisma etalonu.

    Viņa ir kalpojusi pirmkārt sev, nevis Latvijai vai latviešu tautai.

    Prāv. emeritus Andrejs Kavacis
    Tālr. 63761256

    P.S. Raksts publicēts LLK laikrakstā “Āres” 2007.gadā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *