Kāds teicams komentārs

imagesCAWW1JNYPietiek žēloties un ņurdēt par to , kā pret mums izrīkojas varas parazīti ! Atklāti aicinām pretoties šādai beztiesiskai pret Latvijas iedzīvotājiem vērstai valsts varas patvaļai. Nepieļausim pekles neliešu darbību !!!
Lūk, kāda tautieša vēstules fragments :
Es nemaksāju un nemaksāšu NĪN (nekustamo īpašumu nodokli). Principa pēc.
To mīkstmiešu, kuri maksāja iepriekšējo NĪN likmi, dēļ tie izdzimteņi jūtas droši un palielina to divas reizes. nonsenss! Pie tam Latvijas dzimšanas dienā. viņu nekaunībai nav robežu un kā atbildes gājiens no manas puses būs konsekventa un principiāla šī nodokļa nemaksāšana. Lai krājas soda naudas un kavējuma procenti, man vienalga, jo arī tos es nemaksāšu. Izdzimteņi

Foto: Izdzimteņi, kuri pelnījuši tūkstoškārtīgu nāvessodu !!!

Godmanim un viņa cionistu bandai ārzemju bankās ir noguldīti vairāki miljardi latviešu tautai piederošās naudas (nozagtās). Šajā foto redzams šā viepļa(Godmaņa) gara atspoguļojums. Tam ir viens vārds- izdzimtenis. 

Resnie vepri man neko nevar izdarīt, tikai tiesā sūdzēt, bet ja visi Latvijas iedzīvotāji rīkosies līdzīgi man, viņi būs bezspēcīgi – visus cietumā neielikt!
Un, ja kāds uzdrošināsies nākt pie manis atgādināt par šo izdomāto nodokli un izdomātajiem parādiem, brīdī, kad kāds no viņiem spers kāju uz manas zemes, es liešu savu pirms tam sagatavoto benzīna kannu virsū ilgi nedomādams. Spičkas arī būs sagatavotas. Tā kā pieraujieties un padomājiet vēlreiz, mīļie kungi. Man nav ko zaudēt, atšķirībā no jums.

LRTT

 20.11.10

You may also like...

12 komentārs

  1. garāmgājējs saka:

    Šleseru Rīgas centrā uz paraugprāvu. Tieši šlesers bija tas, kurš pratiski pārvērta valsts izlaupīšanu legālā biznesā.

  2. Miervaldis saka:

    No šitā tipa var daudzi Latvji gūt piemēru (ja viņš savus vārdus pārvērš darbos).Varoņu mums jau daudz, tos bez šaubām vajag še bublicēt, un godāt!Nu katrs savu varonību jau rāda kā māk, tas jā!Bet es ceru, kad viņš neaprobežosies ar sava maka biezumu vien, viņš sapratīs, un ceru spēs darboties savas tautas labā!

  3. annamarija saka:

    Ieskatieties viņu viepļos! Velns savējiem uzlicis zīmogu.

  4. ANNAMARIJAI saka:

    Tu labi pateici.Labāk vairs neizdomāsi.

  5. Pilsētnieki saka:

    Ekonomika un tās problēmas nav vienīgās un galvenās Latvijā, bet par otro, vai pat kā par Pirmo problēmu – milzīgo svešo un nelikumīgo psrs kolonistu skaitu gan ir arī jārunā skaļi un to jārisina, nevis bailīgi jānoklusē!

    Nožēlijami, ka tauta it par to visur kur rūgst, bet valdība izliekas to nedzirdot un neredzot! Tas ir strausa risinājums un tā būs daudz, daudz sliktāk un ar daudz lielāku blīkšķi tas risināsies, jo vairāk uzrūgs spriedzes katls.

  6. to TT saka:

    jums neviens nav piešķīris tiesības saukties LR – TT!Un L.G. būtu Višinska vietā kā virsprokurors?

  7. Miervaldis to anomīmajam saka:

    Es domāju viņš varētu būt labs virsprokurors, jā….

  8. Miervaldis saka:

    Jūs jau laikam domājat kad labi zinat visu, kas saistās ar Latviešu lietu, bet jums vajag kādu atbalstu, lai darītu vairāk!

  9. Miervaldis saka:

    Par Godmani un šleseru kungam 100% taisnība, bet es domāju, kad Godmanis ir lielāks nelietis par šleseru, jo nodeva savu tautu tad, kad viņš savai tautai bija visvairāk vajadzīgs!Bet varbūt tieši šlesers, jo nedarija neko tautas labā, bet zog no bērniem un pensionāriem sev nenopelnīto naudu.Bet varbūt otrādi….ES nezinu!

  10. Miervaldis saka:

    Nenosistās, nenospārdītās cūkas!

  11. Veras tante saka:

    to TT saka:
    2010. gada 22. novembris 12.17
    jums neviens nav piešķīris tiesības saukties LR – TT!Un L.G. būtu Višinska vietā kā virsprokurors?

    Skaidroju kremļa urlu atkritumam – okupētā, neatbrīvotā teritorijā, valstī, kas piepildīta ar okupantiem, gandrīz tikpat cik valsts likumīgie iedzīvotāji un pret viņu gribu, bet valsts varas institūcijās darbojas viņu ielikteņi, tad tiesības nepiešķir un nelūdz, tās ņem paši pilsoņi, organizējas patriotiskākie ļaudis un šī sabiedriskā patriotu organizācija ir tikpat likumīga, kā jebkurš cits pilsoņu kopuma sabiedrisks veidojums!

  12. no malas saka:

    Labi rūkts, atkritumus izmēst un iznīcināt ir cilvēka pienākums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *