LRTT. Mūsu tautas lāsts

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece: 14.jūnijs ir ne tikai sēru diena; tas deva impulsu Trešajai atmodai

(14.06.2016.)

14.jūnijs, kad sērās noliecam galvas, godinot deportācijas upuru piemiņu, latviešos raisīja arī impulsu iekustināt ārkārtīgi nozīmīgu laikposmu Latvijas jauno laiku vēsturē – Trešo atmodu. To norādīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, uzrunājot fonda “Sibīrijas bērni” rīkotās konferences “75 gadi kopš 1941.gada 14.jūnija deportācijas” dalībniekus.

Tas notika pirms gandrīz 30 gadiem. 1987.gada 14.jūnijā cilvēktiesību aizstāvības grupa Helsinki-86 sarīkoja akciju pie Brīvības pieminekļa, un šīs akcijas laikā, ignorējot padomju varas aizliegumus, Rīgas centrā sapulcējās ap 5000 cilvēku, lai kopā godinātu upuru piemiņu un Brīvības pieminekļa pakājē noliktu ziedus, atgādināja I.Mūrniece.

Par akciju bija paziņots trimdas latviešiem, par to ar radio programmu “Amerikas balss” un “Brīvā Eiropa” starpniecību informēja visā pasaulē. Tieši šis notikums tiek uzskatīts par trešās atmodas sākumu Latvijā, sacīja Saeimas priekšsēdētāja.

Jau gadu vēlāk – 1988.gada 14.jūnijā – Konstantīns Pupurs cauri visai Rīgai – no Brīvības pieminekļa līdz pat Brāļu kapiem – iznesa sarkanbaltsarkano karogu. Bet oktobrī tauta sapulcējās manifestācijā Mežaparkā. Tālākos notikumus mēs visi zinām, un arī tāda nozīme mūsu tautas vēsture ir 14.jūnijam, teica I.Mūrniece.

Saeimas priekšsēdētāja uzsvēra to, cik stipra izrādījusies latviešu tauta – lai arī gandrīz ikvienā latviešu dzimtā kāds ir cietis vai gājis bojā izsūtījumā, cilvēki ir spējuši saglabāt ticību neatkarīgai Latvijai.

Saeimas priekšsēdētāja pateicās visiem, kas deportācijās pārdzīvoto cenšas fiksēt, iemiesot grāmatās, filmās, laika liecībās. Īpaši viņa pateicās režisorei un vienai no fonda “Sibīrijas bērni” dibinātājām Dzintrai Gekai par to, ka viņa ar savām unikālajām filmām savulaik aizsāka dokumentēt izsūtīto likteņstāstus.

Zaļš-tautastribunals.eu4I. Mūrniece, R. Vējonis, G. Resnais, M. Kučinskis, LRTTJā, uz foto jūs redzat mūsu tautas nāvi !

Tie nav mūsu tautas pārstāvji, bet gan cionistu iefiltrēti padibenes- nacionālie jaukteņi.

FOTO: Var arī sacīt, ka redzamie ir mūsu tautas lāsts !

Lai labāk saprastu mūsu tautas stāvokli, tad paskatīsimies uz Krieviju .Tas, kas notiek Krievijā, ir Izraēlas roku darbs, lai pasauli nostādītu pret krieviem, tos iznīcinātu un varu sadalītajās Krievijas daļās pārņemtu viņi- hazāru mafija. Krievi pasaules acīs tiek pataisīti par agresīviem plānprātiņiem- apsmiekla objektu.

To pašu krievžīdi dara arī ar Latviju. Vadošajos amatos tiek iebīdīti garīgi slimi vai arī pēdējie stulbeņi, kā šeit uz foto skatāmie. Trūkst tikai vēl “kara” ministers R. Bergmanis ar savām krosenēm. Šoreiz “fotogrāfisti” ir gudrāki, jo pakaļkājas nav nobildējuši.

Ar Krieviju un krieviem ir cauri un tas arī ir labi, jo vēsturiski, ar savām zvērībām pret savām kaimiņu tautām, viņi to ir pelnījuši, bet par Latviju un latviešu tautu mēs vēl cīnīsimies un arī uzvarēsim.

Krievijā krievi tiek debilizēti ar lēto un narkotizēto alkoholu. Tās tautas kritiskā atdzimšanas robeža ir pārkāpta un tai ir jāpazūd no pasaules skatuves.

Kāpēc uz foto redzama mūsu tautas nāve ?

Tāpēc ka visi redzamie ir cionistu marionetes, lai ar viņu palīdzību iznīcinātu latviešus. Jau esmu rakstījis, ka Latvijas politiskajā puzlī pilnīgi visas lietas ir cionistu radītas un vadītas.

Nezinu no kurienes uzradās tāda Ināra Mūrniece, bet viņas darbība ir izteikti antilatviska.

Izlasīju viņas 14. jūnijā klāstīto murmulējumu un savādāk kā par krievžīdu murgu to nodēvēt nevaru. It kā jau taisnība pasacīta un lielākā daļa lasītāju pat noteikti nopriecājās par to. Īstenībā tas ir “ciānas gudro” sastādīts vēstures viltojums. Šeit kārtējo reizi Atmodas laika notikumos tiek neuzkrītoši iebīdīti viltus patrioti.

Visi šie meli domāti jaunajai paaudzei un tiem, kuri neatradās Atmodas epicentrā. Viņas sacītais nav nezināšanas kļūda, bet gan apzināts viltojums “izredzēto” gaumē, ar tālejošu mērķi- iznīcināt mūsu tautu, jo meli vienmēr ir nesuši asinis un iznīcību.

Un tā: vispārinātā formā jau it kā viss par H- 86 grupu un Atmodu pasacīts pareizi, bet tad pēkšņi konkretizēts kāds gadījums ar vesela gada nobīdi: Jau gadu vēlāk – 1988.gada 14.jūnijā – Konstantīns Pupurs cauri visai Rīgai – no Brīvības pieminekļa līdz pat Brāļu kapiem – iznesa sarkanbaltsarkano karogu. Bet oktobrī tauta sapulcējās manifestācijā Mežaparkā. Tālākos notikumus mēs visi zinām, un arī tāda nozīme mūsu tautas vēsture ir 14.jūnijam, teica I.Mūrniece.”

Mūsu karogs jau atklāti tika nests 18.novembrī 1987.g. Liepājā. Karogs tika lietots arī daudzos saietos visa šī gada garumā. Tad kāpēc šī fakta tik liela konkretizēšana ar personas vārda pieminēšanu ? Pavisam vienkārši, tas vajadzīgs latviešu tautas bendēm- jaunajai valdošajai kastai.

Ir zināms, ka Pupura “karoga akcija” bija VDK rokudarbs, lai iefiltrētu šo “varoni” patieso patriotu vidu. To pat zināja ASV izlūkdienests ar kuru bija saistīts Vilnis Bušmanis. Vaira Vīķe Freiberga noraidīja viņam pieprasīto Triju Zvaigžņu ordeni atklāti pasakot, ka viņš ir sadarbojies ar KGB !

To visu Mūrniece zina, bet vienalga kultivē melus. Konstantīns Pupurs no tēva puses ir krievžīdiskas izcelsmes un tāpēc arī viss tas tiek darīts. Vēsturi “veidot” ir atļauts tikai izredzētās tautas pārstāvjiem, tāpēc jau arī šīs sātaniskais izdzimums, alkoholiķis un narkotiķis, kura vārds ir Konstantīns Jevgeņjevičs Pupurs, tiek galīgi absurdā laikā un nevietā reklamēts. Notiek tas pats, kas ar Juri Rubeni, kurš paziņo pasaulei, ka viņš viens ir sarakstījis H- 86 dokumentus. Juris Rubenis arī ir krievžīdiskas izcelsmes, bet jau no mātes puses. Sātaniskais gēns dara savu… . Konstantīns Pupurs tika iefiltrēts LRTT pēc Maskavas KGB iniciatīvas, lai likvidētu aktīvās Atmodas aizsācēju. Gandrīz jau arī izdevās… . Atmodas sākumā Pupurs, tāpat kā Garda, atradās Maskavā- tā teikt, tika apmācīti “nacionālismā”.

Vēl vēsturē nav bijis tāds gadījums, ka no Krievijas kāds atgrieztos “tīrs”… . Par šo čekas parazītu vairāk var izlasīt “Tev nebūs Patiesību zaimot(lasi šeit) !” septītajā turpinājumā, kas arī reiz tiks publicēts grāmatā ar tādu pašu nosaukumu.

Un vai atceraties, ka necik sen Mūrniece ASV atvainojās žīdiem par holokaustu, ko veikuši latvieši.

Kāds sakars latviešiem ar holokaustu ?

Kas ir pilnvarojis šo garīgo puveklieni runāt latviešu tautas vārdā ?

Un, ne tikai runāt, bet arī solīt īpašumus šai krievžīdu noziedznieku bandai, kurai nav nekāds sakars nacistu noslepkavotajiem.

Ar pirmo nr. uz foto ir redzams Politiski represēto apvienības priekšsēdētājs Gunārs Resnais, kurš ir nodevības etalons. Vai tad tāds, kurš būdams Politiski represēto priekšsēdētājs, cīnās par to, lai netiktu darīti zināmi represētāji, nav uzskatāms par noziedznieku ? Viņš atklāti uzstājas pret čekas maisu atvēršanu: http://tautastribunals.eu/?p=18038

Vai kaut kur un kaut kādā pasaules valstī būtu iespējams tāds absurds ? Nē, kaut kas tāds ir iespējams tikai Latvijā, kur slepkavas uzmetušies par soģiem viņu upuriem. Tas, latviet, ir žīdisms- sātanisms. Un šis zemiskais lops vēl nekaunas piedalīties 14. jūnija atceres saietā un pat atrasties pie mūsu tautas Brīvības simbola !

Ar trešo nr. ir Pleskavas bomzis Raimods Vējonis, kurš  no “nezināmiem” elementiem tika izvirzīts par prezidenta kandidātu un no tiem pašiem arī ievēlēts. Lai šis ātri ietekmējamais elements netiktu “pārietekmēts” no citiem spēkiem, tika veikts kāds drošības pasākums- sirdī ievietos sensors(čips), ar kura palīdzību jebkurā brīdī var viņa šķērssvītroto muskuli apturēt klauvēt !

Tāpēc jau arī tā idiotiskā “speciālistu” putrošanās. Vieni saka- sirds iedzimta kaite, bet otri, ka esot konstatēta sepse ! Kāds sakars sepsei ar iedzimtu kaiti ? Un viņa neadekvātā muldēšana un atzīšanās mīlestībā pret latviešu tautu… . Tas nebija nedz vīrieša un arī nedz prezidenta cienīgs solis, bet tas bija vajadzīgs noziedznieku bandai, kura iznīcina Latviju.

Un arī interesanta “sakritība”, šī dižā slimība uzradās prezidentūras laikā, un arī tieši tad, kad bija jāielavierē vēl kādu idiotu- Māri Kučinski par premjeru !

Kučinskis ir lielākais “zābaks” Saeimā un arī viens no aktīvākajiem anti- ulmanistiem. Atcerēsimies viņa slaveno frāzi ar kuru viņš piesaistīja cionistu- krievžīdu uzmanību: Latvijā, lūk, nedrīkst atjaunot APRIŅĶUS, jo tas viņam saistoties ar Aizsargiem.

Toties RAJONI, kuri saistās ar “smerš” slepkavām, mūsu jauktenim Kučinskim iet pie sirds, kā Vējonim šnabja glāze ANO mītnē.

Nu, lūk, latviet, ja šis kvartets tev neliekas lāsts latviešu tautai, tad neesi labāks par viņiem !

Dievs svēti mūsu Tēvzemi un atbrīvo mūs no šiem lopiem !

29.06.16       LRTT

You may also like...

3 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Viens ir skaidrs, šiem cilvēkiem NERŪP iznīcināto latviešu biedrību atjaunošana Latvijā.

  2. lūgums saka:

    Lūgums rakstīt par pasauli – nesakārtoto pasaulsēku….Mēs visu laiku lasām par dzeltenajiem latviešiem kam sagumis augums un sašķiebies prāts – pirmklasīgi mēsli …..
    .
    .
    .
    Admins
    Nu uzraksti, Kroni, kaut ko par nesakārtoto pasaules ēku, nopublicēsim.

  3. Miervaldis saka:

    Par manu viedokli uz Ināru mūrnieci var izlasīt google kopienā sarkanā migla.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *