Latviešu tautas bendēm netur nervi… .

IMGP0974Nemitējas un nemitējas HAKERU(lauzēju) uzbrukumi LRTT interneta vietnei www.tautastribunals.eu . Nedēļas laikā divas reizes tribunāla serveris tika bojāts !!! Latviešu tautas kangari, cionisti un ru. šovinisti nu nekādīgi nevar pārdzīvot, ka par viņu noziegumiem pret latviešu tautu un cilvēci kopumā, kāds var atļauties bezbailīgi runāt !!! Ja LRTT savā i-vietnē runātu netaisnību vai arī kādu būtu netaisni apvainojis, tad tas būtu sen jau slēgts, bet par nožēlu tā visa ir skaudra un asiņaina Taisnība. Latvijas Republikas tautas tribunāls saka visiem komunistiskajiem un cionistu izdzimteņiem: “Naksts nav mūžīga, pamalē jau sārtojas, tāpēc jau arī šie necilvēki- zvēri vēl cenšas izplēst kādu gabalu miesas no tā jau novārdzinātā latviešu tautas ķermeņa, bet nekas, jūs, šakāļi, savu tiesu dabūsiet ar uzviju !!!”

L. Grantiņš  11.11.10

You may also like...

54 komentāru

  1. black_joker saka:

    Miervaldim- ak Allaahh visvarenais- pret stulbumu paši dievi cīnās veltīgi. Tev tā klape uz acīm un ausīm liedz pašam sevi sadzirdēt tipa.

  2. AMARILLA saka:

    …visi par visu maksās, savu dabuus nodeveeji, taapat okupanti daargi maksaas un arii tie kas staav malaa un vienaldziigi luur, kaa nelieshi uzdarbijas vinju Latvijaa

  3. Miervaldis saka:

    Black joker – es ļoti labi zinu, ko es uzrakstiju, un novērtēju to, un man līdzīgie dara tāpat, jo mēs esam skarbi tīri, spēcīgi un daiļi!

  4. Miervaldis saka:

    Skarbi, tīri – mans labojums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *