Latvijas sūtnim ANO J. Mažeika kungam

Jānis MažeiksEsiet sveicināti Latvijas pārstāvniecības ANO Ņujorkā mājaslapā!

Apvienoto Nāciju Organizācija bija pirmā starptautiskā organizācija, kurā Latvija iestājās tūlīt pēc neatkarības atjaunošanas – 1991. gada 17. septembrī.

Kopš tā laika Pārstāvniecība šajā organizācijā, kas apvieno visvairāk pasaules valstu, ir strādājusi Latvijas ārpolitisko interešu īstenošanā – veicinot Krievijas karaspēka izvešanu no Latvijas, skaidrojot Latvijas cilvēktiesību politiku un tās attīstību, piesaistot ANO ekspertus Latvijas reformām, iepazīstinot ar Latvijas demokrātisko pārveidojumu pieredzi un panākumiem.

Latvija ir kļuvusi par aktīvu ANO dalībvalsti, kas pauž viedokli par aktuālajiem globālās politikas jautājumiem. Latvijas pārstāvniecība ANO īpaši aktīvi darbojas jomās, kur Latvija ir ieguvusi atzīstamus panākumus – cilvēktiesības, dzimumu līdztiesība, likuma vara, informācijas sabiedrība, – cenšoties panākt, lai šie jautājumi būtu ANO dienaskārtībā. Latvijas pārstāvniecība ANO izmanto iespējas Ņujorkā uzturēt saikni ar tālāku reģionu valstīm, gan veidojot divpusējos kontaktus, gan apmainoties viedokļiem par ANO aktualitātēm. Esam arī gandarīti, ka varam regulāri sadarboties ar Ņujorkas reģionā esošo aktīvo latviešu kopienu dažādu kultūras un politisku pasākumu īstenošanā.

Ceru, ka pārstāvniecības ANO mājaslapā atradīsiet sev noderīgu informāciju gan par Apvienoto Nāciju Organizāciju, gan par Latvijas darbību tajā!

Jānis Mažeiks

Vēstnieks, pastāvīgais pārstāvis ANO Ņujorkā

Zaļš, tautastribunals.eu

Sveicināts, J. Mažeika kungs !

Jums raksta Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas HELSINKI- 86 dibinātājs Linards Grantiņš.

Pirms vēršos pie jums ar savu lūgumu, gribas zināt, kā jāsaprot Latvijas pārstāvniecības ANO mājaslapā teiktais: “Latvija ir ieguvusi atzīstamus panākumus- cilvēktiesībās…. .”

-Vai rakstītais ir jāsaprot kā melnais humors, vai domāts ir nopietni ?

-Šajā gadījumā- kas tad ir CILVĒKTIESĪBAS:

-Vai tikt padzītam no savas dzimtenes ar “veselu ādu” ?

-Vai Latvijas rūpniecības, lauksaimniecības un visas sociālās sistēmas pilnīga sagrāve ir atzīstama par panākumu ?

-Vai policijas un dažādu komunistisko- KGBisko mafiozo bandu patvaļu arī pieskaitāt pie cilvēktiesību panākumiem ?

-Vai DP krimināllietu noziedzīgā safabricēšana ir pieskaitāma pie cilvēktiesību aizstāvības pamatprincipiem ?

-Vai noziedzīgi neveiktā pēcokupācijas dekolonizācija, no komunistu un KGBistu puses, arī ir pieskaitāma pie cilvēktiesību panākumiem ?

Cik saprotams no SAB direktora Jāņa Maizīša paziņojuma, ka “čekas maisu” atvēršana nav pieļaujama no cilvēktiesību viedokļa puses, tad šeit uzdotie jautājumi nav nedz absurdi, nedz arī provokatīvi !!!

Un tagad par Helsinki-86 un latviešu tautas VIEDOKLI !

Ievērojot latviešu tautas katastrofālo stāvokli, līdz kādam to ir noveduši sarkanie noziedznieki- bijušie komunisti un čekisti, H-86 un latviešu tauta vērša pie jums ar lūgumu: Iepazīstināt visas ANO dalībvalstis un ģenerālsekretāru ar attiecīgo iesniegumu, kas tiek aizsūtīts jums angļu http://tautastribunals.eu/?p=31617 un latviešu http://tautastribunals.eu/?p=31629 valodā.

Darīt visu, lai tas tiktu publiski apspriests un pieņemts latviešu tautai labvēlīgs risinājums: Veikta dekolonizācija, arestēti komunistiskie(KGB darboņi) noziedznieki, atdots latviešu tautai un Latvijas valstij viss nozagtais, tauta atgriezta dzimtenē, organizēts starptautiskais tribunāls NIENBERGA- 2, kurā tiktu tiesāti visi tie komunistiskie noziedznieki, kuri uz tautas ciešanu rēķina kļuvuši pasakaini bagāti.

J.Mažeika kungs, Tiesiskums Latvijā tiks atjaunots, par to variet nešaubīties un jūs būsiet pirmais, kuram par visu būs jāatskaitās.

Ja nebūsiet veicis H- 86(latviešu tautas) lūgumus, tad jūs tiksiet tiesāts kopā ar tiem, kuri pašreiz veic ārprāta genocīdu pret latviešu tautu… .

H- 86 un latviešu tauta vēl Jums veiksmi !

18.04.16

L. Grantiņš LRTT & H-86

P.S.

Teksts izsūtīts:mission.un-ny@mfa.gov.lv (mission.un-ny@mfa.gov.lv); media@mfa.gov.lv (media@mfa.gov.lv); SAB (baiba.rata@sab.gov.lv); SAB (sab@sab.gov.lv); SAB (ndi@sab.gov.lv); SAB (info@sab.gov.lv); ST (liga.paulina@satv.tiesa.gov.lv); ST (tiesa@satv.tiesa.gov.lv); vestnieciba (pas@usembassy.lv);

Paziņojums ir izsūtīts ES un vairākām ES valstīm, un tiek arī vēl pašlaik sūtīts… un tiks vēl arī nākotnē sūtīts.

You may also like...

4 komentāru

  1. pareģojums saka:

    Eižena Finka pareģojums dod cerību:

    “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības. Tad- es nevaru pateikt, kā tas iznāks- bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens- krievi un visi svešie dabūs braukt prom”… .

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies Linard, par lielo darbu, ko veic TAUTAS labā!

    Masu mēdiji – uz visas planētas vēl neiedrošinās saukt lietas Latvijā īstajos vārdos!

    Komunistu un čekistu pozicijas Latvijā ir N O M A S K Ē T A S un aizsargātas no visām pusēm!

    Cilvēkiem no malas, šķiet, viss ir labi – tauta ir atbrīvojusies no komunistiem un Č E K I S T I E M.

    Bet tas nav tā!

    Komunisti nav izlaiduši ne uz brīdi varas zizli no savām asiņainajām rokām!

    Kopš 1940.gada, kad viņi B R U T Ā L I nospieda latviešu tautu uz ceļiem, liedzot tai turpināt savas KULTŪRAS tradīcijas.

    Un tas vispirms nozīmē visaptverošo LATVIEŠU BIEDRĪBU tīklu visu apdzīvoto vietu C E N T R O S.

    No tā komunisti un čekisti baidās V I S V A I R Ā K!
    Tas viņiem ir N Ā V E S spriedums!!!

    Tādēļ, atklātu sarunu vietā, Latvijā viņi saliek visos posteņos savus cilvēkus – lai tie veiktu demokrātijas I M I T Ā C I J U.

    Šī viltība ir palīdzējusi K O M U N I S T I E M noturēt varu Latvijā līdz šim.

    Es – likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības GODA TIESNESIS, visas tautas vārdā izsaku visdziļāko pateicību par Tavu darbību mūsu nākotnes labā!

    Tikai I N F O R M A T Ī V I E M līdzekļien ir saraujamas komunistu ķēdes, kas kopš 1940.gada ir dziļi latviešu tautas miesā!

    Mans uzdevums ir atjaunot 1993.gada 18.februāra Ņ A K T Ī prettiesiski, ciniski, brutāli iznīcināto Rīgas Latviešu Biedrību – latviešu sirdsapziņas centru, latviešu KOLEKTĪVĀS A N A L Ī T I K A S centru, kam analoga nav civilizācijas vēsturē!

    5 dēlu,5 meitu,5 mazdēlu,5 mazmeitiņu tēvs un vectēvs – latvietis.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, tikai ar informatīviem līdzekļiem ir sagraujama šī sātaniskā komunistu- cionistu banda un atjaunojams miers uz planētas !!!

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Ja J. Mažeiks nesaprot, ko Latviešiem nozīmē Rīgas Latviešu Biedrība ar visu latviešu biedrību tīklu Latvijā un pasaulē – viņš ar kaunu ir atsaucams no savas darba vietas ANO~!

    Latviju pārstāvēt ANO drīkst tikai intelektuālis.

    Cilvēks, kurš pārstāv komunistu un čekistu intereses ANO ir kaitnieks.
    Un tiesājams par K A I T N I E C Ī B U.

  4. Miervaldis saka:

    okupantu tiesības – pamest Latviju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *