Latvijas CTAG HELSINKI- 86 ziņojums NATO…

Zaļš, tautastribunals.euLatvijas CTAG HELSINKI- 86 ziņojums NATO, ANO, ASV un ES.

Latvijas cilvēktiesību grupa Helsinki-86 atkārtoti pieprasa NATO, ANO un ES apturēt Latvijas Republikas suverenitāti un attīrīt visas valdības iestādes no bijušajiem KGB darbiniekiem un viņu ielikteņiem, kuri darbojas Krievijas specdienestu vadībā.

Latvijas armija ir “Trojas zirgs” NATO struktūrās. Pēc pirmā Krievijas signāla tā uzbruks Latvijā stacionētām NATO vienībām. Pie katra NATO uzticīga latviešu virsnieka ir pielikts likvidators, kurš trauksmes gadījumā nekavējoties nošaus attiecīgo NATO uzticīgo personu.

Visas LR represīvās struktūras vada bijušie komunisti, KGB darbinieki un viņiem uzticīgi šo darbinieku pēcnācēji.

Arī Latvijas prezidents Raimonds Vējonis, premjerministrs Māris Kučinskis un Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis, ir Maskavai uzticīgi cilvēki, kuri nāk no Ventspils mēra Aivara Lemberga aprindām.

Aivars Lembergs, tāpat kā Rīgas mērs Nils Ušakovs, ir anti- NATO un anti- ES noskaņoti Putina partijas piekritēji. Aivars Lembergs komunists un KGB darbonis, kurš apzadzis Latviju miljardu apmēros. Nils Ušakovs noķerts spiegošanā par labu Krievijai, bet neskatoties uz to, turpina valdīt pār Rīgu.

Latvijā ir ap 20 000 tūkstoši nelegālie kaujinieki, kuri darbojas dažādās apsardzes vienībās, kuras pilnībā nokomplektētas no bijušajiem krievu militāristu pēcnācējiem.

NATO, pirms nav veikta Latvijas attīrīšana no Krievijas vadībā strādājošiem elementiem, nedrīkst apbruņot Latvijas armiju ar moderniem ieročiem, jo tie tiks vērsti pret NATO un atdoti Krievijai.

Latvijā visu nosaka pagrīdes komunistiskā partija un bijušie KGB darbinieki, sarkanie nacisti, NATO, ES un ASV pretinieki.

Pagrīdes komunistiskās partijas politbiroja locekļi: A. Borovkovs, I. Godmanis, A. Brigmanis, J. Savickis, G. Indriksons, E. Johansons, V. Kargins, A. Lembergs, A. Šķēle, A. Šlesers, A. Suharenko u.c. bijušie komunisti un KGB darbinieki.

Visi šeit minētie, apzogot valsti un tautu, ir kļuvuši par miljonāriem un multi- miljonāriem.

Latvija ir vienīgā valsts Eiropā, kas nav atvērusi savus KGB arhīvus un kurā visi KGB darbinieki ieņem augstus amatus. Latvijā atrodas globālā terorisma koordinācijas centrs.

Helsinki- 86 dibinātājs Linards Grantiņš un represētais vēsturnieks- profesors Indulis Ronis pieprasa tikšanos ar ES, ANO, NATO un ASV vadošajām amatpersonām, lai liecinātu par noziegumiem, ko veic sarkanie nacisti pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

LCTAG HELSINKI-86 dibinātājs un vadītājs L. Grantiņš

29.03.2016

P.S.

Tuvāko 14 dienu laikā šis paziņojums tiks vairākās dižvalodās izsūtīts norādītajiem adresātiem.

Noziedzniekiem, Latvijas okupantiem un genocīda veicējiem, ir jāsaņem sods un  viņi arī to saņems.

4. maija kliķe ļoti cenšas. Saņēmu jaunu- uzlabotu apsūdzību no huntas prokuratūrās, bet par to un Kozlovska atbildi nedēļas nogalē.

You may also like...

22 komentāru

  1. AG saka:

    Ja tikšanās būs, tad tikai Tvaika ielas palātā! :)
    .
    .
    .
    Admins
    Més, Gedroic, visi zinām, ka tu un tavs draugs Garda esiet DP rovokatori.
    To, ka tu šeit to tik antilatviskā veidā parādi un uz mani rej, ir kārtējais uzticības apliecinājums DP, lai viņi pārliecinās par tavu uzticību.

  2. AG saka:

    Nē, tas ir apliecinājums tam, ka jūs ar Roni abi esat smagā formā garīgi slimi!

  3. Demografija! Varbut Indulis,ka akreditets zinatnieks,var sastadit detalizetu planu demografisku. Cik latviesu tautas cilveku bija pirms 1940.gada kievu tautas agresijas,zaudejumi,tad nakamais no atkartotas krievu okupacijas 1945-90. Un no okupacijas turpinajuma 1990-2016. Pec PK datiem 1989.g.,latviesu bija 800 000,demografija iet uz leju,nu nav latvija sodien latviesu virs 500 000,pat loti optimistisks ir sis skaitlis. Pieminot obligati,kad LR ir totalitara valsts KF satelits,un ir vismaz 1miljons krievu Latvija ir noteikti. Ar ko LR ir demokratiska (vairakuma vara,griba) valsts,par to nav saubu,bet Krievijas tautas demokratija valda Latvija. LR NBS sastav tikai no 80% krievu,gluzi tapat ka visas policijas un t.t.,bet valoda latviesu (kroplota gan) ir apmaciti vervelet,ka jau spiegi un teroristi diversanti. Falsifikacija ir visi notikusie referendumi un velesanas. Tas ir loti svarigi,nevajag rakstit,kad latviesu ir vairakums Latvija,jo tas neatbilst patiesibai un neko nevares panakt (tauta latviesu tak nav apdraudeta). ASV piemeram ir rezervati prieks indianu tautas,kur tauta var brivi vairoties saglabajot kulturu vesturisko. Lai dod mums ar,piemeram Kurzemi! Tas ta ka godigi tikai ir prasits!

  4. Māris M. saka:

    Tur nu ir pilnīga taisnība – armija ir pilna ar krieviem. Patriotiski jaunieši aizbrauc mācībās uz Ādažu militāro bāzi, bet tur mudž no krievu okupantiem. Neizslēdzu, ka kāds no krieviem arī patiešām karotu Latvijas labā, bet vairums ir dunča mugurā dūrēji. Lielvārdes lidlaukā tas pats – apmēram 40% okupanti – vietā, kas ir ļoti nozīmīga no stratēģiskā viedokļa. Zemessardzē krievi stājas kā uzmācīgas mušas. Komandieriem nav tiesības viņus neņemt. Viņu mērķi zemessargiem ir skaidri, bet neko izdarīt tur nevar. Čekisti, komunisti un okupanti ir salīduši pilnīgi visur.
    Armijā un zemessardzē diezgan kuplā skaitā stājas arī jauni, patriotiski latviešu puiši, kas ir lepni par to, ka ir Latvijas karavīri. Bet arī viņiem ir šoks, kad pēc iestāšanās mācības notiek plecu pie pleca ar daudzajiem krieviem, mūsu senču slepkavu pēctečiem.
    Armijā toni nosaka ZZS – komunistu un čekistu partija. Viņi izmanto katru iespēju tur jaunajiem karavīriem pareklamēt kā patriotu Vējoni. Daudzi jaunieši uzķeras.

  5. Talivaldis,no totalitari okupetas LR ar Krieviju saka:

    …un vini visi “cakli” stradaja, vini ir “neredzamas frontes” darbinieki, vinu galvenais uzdevums bija iedabut LR Nato bloka un ES. http://nra.lv/latvija/politika/59217-latvijas-izlukdienestam-20.htm … ta tika “atjaunots” brivvalsts izlukdienests! Nu kur nu vel skaistak!? Iedabuja ienaidnieka “kermeni Nato un ES” minu ar talvadibas pulti Kremli! Par aizsegu izmantojot latviesu tautu un velmi,gribu=demokratiju,bet falsificejot (viltojot rupji) statistikas datus demografiskos,par to,kad krievijas tauta agresoru ir skaitliskais vairakums LR. Par Pilsoniem LR (izlukdienests) pataisija vairak ka 1miljonu krievu okupantu=demokratiska griba vairakuma iedzivotaju=uzdzivotaju . “Laipni lugti Latvija”!
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, bet tikai vienu aizmirsa:nekas nepaliek apslēpts, kas nenāktu gaismā !!!
    Pret to Likumu pat Sātans ir bezspēcīgs !
    Mēs viņus samalsim visas pasaules acu priekšā !!!

  6. Valdis Freimantāls saka:

    .

    Paldies H 86 par bezkompromisa cīņu ar komunistu un čekistu patvaļu Latvijā.

    Klaji Latvijas likumu pārkāpumi sasnieguši kulmināciju!

    Komunistu un čekistu visatļautība Latvijā ir sasniegusi apogeju!

    Tālāk vairs nav kur!

    Desmitiem tūkstošu ģimeņu nav spējīgas samaksāt nodokļus, ko tām apzināti uzliek maksāt, kaut ienākumu nav pat minimālās uztura normas apmēros!

    Ja būtu referendums par Latvijas valdības sodīšanu ar mūža ieslodzījumu. – tad 90 no simta bez šaubīšanās pirmajā dienā nobalsotu P A R.

    Specdienestu radītās problēmas šķeļ ģimenes – tas ir apzināts komunistu un čekistu varas noturēšanas paņēmiens.

    Jo vairāk ģimenēm problēmu, jo mazāk cilvēki nodarbosies ar P O L I T I K U.

    Un tas ir panākts. – tauta kaujas ar savām nebeidzamām ikdienas likstām un problēmām!

    Darba spējīgie masveidīgi bēg no Dzimtenes uz neatgriešanos!

    Cilvēki ar šausmām tuvojās savām pasta kastītēm, kur atsūtīti nesamaksājami rēķini, un absolūti nepamatoti nodokļi!

    Komunistu un čekistu miljonāri un miljardieri panākuši, ka daudzbērnu māmiņas un tēti izdara pašnāvības ! Par pašnāvību statistiku un to iemeslu pētīšanu neviens neuzdrošinās pat runāt!

    Lūdzu apskatīt straujo pašnāvību pieaugumu Latvijā pēc Rīgas Latviešu Biedrības zvērīgās, pretlikumīgās iznīcināšanas 1993.gada 18.februāra N A K T Ī.

    Latviju apzināti slīcina parādu purvā! Plaukstošu, strādīgu, apzinīgu latviešu tautu iznīcina!

    Viltotā Rīgas Latviešu Biedrība ir salīdzināma ar Latvijas valsts V I L T O Š A N U … 1940. gadā!

  7. Pēteris saka:

    Paldies Helsinki-86 par šo NATO, ANO, ES adresēto ziņojumu! Pret to var iebilst tikai latviešu tautas ienaidnieks.

  8. Pēteris saka:

    Mārim M. var tikai piekrist.Man pazīstams uzņēmējs kārtoja iepirkuma lietas Liepājā Latvijas flotes iestādē. Viņš stāstīja: un tad mēs gājām pa kabinetiem – no viena krieva pie otra….
    Bet, piemēram, Izraēlas armijā ārābus neņem.

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Pašnāvību statistiku Latvijā var atrast Latvijas Statistikas Pārvaldē uz Kr. Voldemāra ielas un intetnetā. / vēršiet savu uzmanību līknes straujajam kāpumam pēc 1993. gafa 18. februāra. Š A U S M U N A K T S !/

    Vēl pieminēšu, ka latvieši dzīvokļu privatizācijas periodā tika apzināti. D I S K R I M I N Ē T I.
    Jo latviešu milzums dzīvoja vecās mājas bez ērtībām un šīs mājas denacionalizēja, tā tajās dzīvojošiie nevarēja izlietot sev piešķirtos sertifikātus un iegūt savā īpašumā dzīvokli, kurā dzīvoja, kurpretīm krievu okupantiem visiem bija S A D O T I llabiekārtoti dzīvokļi ar visām ērtībām to vajadzībām speciāli uzceltajās J A U N A J Ā S mājās, kur tie, kā priviliģētie iebraucēji no Krievijas bija dzīvojuši bez bēdām in bez problēmām.

    Es pats ari piederu pie tiem nesaskaitītajiem D I S K R I M I N Ē T A J I E M latviešiem, kuriem nebija ne mazākās Iiespējas NOPRIVATIZĒT, tas ir iegūt īpašumā kaut vai vienu kvadrātmilimetru. no tā dzīvokļa, kur ā dzīvoju!

    Es, 5 dēlu un 5 meitiņu tēvs apsūdzu 4. maija valsti apzinātā L A T V I E S U Ģ I M E Ņ U. D I S K R I M I N Ā CI J Ā un apzinātu apstākļu radīšanā lai nelatviešiem būtu labāki dzīves apstākļi , kas uzlabo viņu D Z I M S T Ī B U.
    Reiz Rīgas dzemdību namā no jaundzimušajiem 10 bērniem tikai viens bija piedzimis latvietei. Un nav jau brinums, ja krieviem dzīvokļos visas ērtības , bet latviešu koka vecajās simtgadīgajās mājās tikai žurkas un peles vairumā. Malkas kurināšana, ne gāzes, ne vannas, ne siltais ūdens, ne ūdens tualete bet namu pārvalde pieprasa lai maksā tai par bērnu skaitu nesamaksājamas summas! Esmu pārliecināts, ka 4. maija valsts piekopj. G E N O C Ī D A politiku pret latviešiem, apzināti d i s k r i m i n ē j o t L A T V I E Š U Ģ I M E N E S.

  10. Garāmgājējs saka:

    Kaut ko labāku nesmu lasījis un nedomāju, ka kaut ko labāku var uzrakstīt. Paldies !

  11. Admins saka:

    Kungi, nākošos komēntārus varēšu apstiprināt tikai piektdien pēcpusdienā !!!
    Bet rakstiet !!!

  12. Demografija! Falsifikacija, viltojums prieks Nato,ES,Ano un visas sabiedribas starptautiskas! LR krievijas okupanti vairojas labi,agresortautas matites noklustot dzemdibu nomos LR,automatiski dzemde “latvieti” un LR Pilsoni ! Ja okupanti (vecaki) to velas. KF vestnieciba sludina kad tiesi lai nemj Pilsonibu jaundzimusie krievzideli ! Ta LR ar KF un “atjaunoto brivvalsts” izlukdienestu taisa Pilsonus jaunos LR. KF oficiala arpolitika LR tiesi saka krieviem -nemjat Pilsonibu LR labak un nevis KF (kaut to vini nevar liegt). Tiek gatavots “Pilsonu” (veikti prieksdarbi) KAram Latvija,kura tiks nonaveta latviesu tauta masveida slepkavibu genocida akcijaa, zem Kara Pilsonu aizsega ! Starptautiski ta ari izskatisies, “savi” vien Pilsoni karo sava starpa! Patiesiba,KF ar “atjaunoto LR” izlukdienestu gatavo iebrukumu Nato un ES teritorija! To “laikam nezin” tikai Nato izlukdienesti, tad vajag pateik viniem so noslepumu sargato ar “atjaunoto” LR! Nezinu, varbut mani tagad tiesas LR par Valsts nodevibu

  13. skorceni saka:

    Kā jau esmu teicis agrāk,ka Latvijas armija nav domāta Valsts un tautas aizstāvēšanai ,bet pūļa apspiešanai.Katram virsniekam ir piekabināts komisārs vai nkvdešņiks.Principā tas ir viens un tas pats.Ja pienāks x-stunda,tad tie arī sāks darboties.Viss tiek kontrolēts,visi stratēģiskie objekti ir kgbešņiku kontrolēti.Latviešu tautai bez iejaukšanās no ārpuses nav iespējams tikt galā ar šo sarkanā mēra sērgu.Tautai vajadzētu būt vienotai kā vēl nekad.Lai Linardam izdodas….!Bet nodevēji lai sāk uztraukties….!

  14. Engelitis. saka:

    Janja 1. vestule.(2, 18-22)

    Beerninj,ir peedeejaa stunda,un,kaa juus esat dzirdeejusi,ka naak antikrists,taa jau tagad daudzi antikristi ir ceelusies,no taa mees noprotam,ka ir peedeejaa stunda.
    No mums vinji ir izgaajuhsi,bet vinji nav bijushi muuseejie,jo,ja
    tie buutu bijushi muuseejies,tie buutu pie mums palikushi,lai
    atklatos,ka vini nav visi muuseejie.
    Jums ir svaidiijums no Sveetaa,un juus zinaat visu.
    Es jums esmu rakstiijis ne taapeec,ka juus nezinaat patiesiibu,bet
    taapeec,ka juus to zinaat un ,ka MELI NEKAD NAV NO PATIESIIBAS.
    Kas ir melis,ja ne tas,kas noliedz,ka Jeezus nav Kristus?
    TAS IR ANTIKRISTS,kas noliedz TEVU un DEELU.

  15. Valdis Freimantāls saka:

    Ieteikums – lūgums.

    Visas Latvijas a p s p i e s t o. un apsmieto ģimeņu vārdā. L ū d z u
    šo tekstu vienlaicīgi izsūtīt visiem pasaules L I E L A J I E M laikrakstiem un ZIŅU AĢENTŪRĀM. ….!

    Mūsu tautas sāpe un patiesais stāvoklis ir jāzin P A S A U L E I.

    23 izmisuma un bezcerības gadi Latviju pieveduši pie latvju tautas iznīcības un A P S M I E K L A pēdējās robežas !

    Visa tauta spiesta pamest savu D Z I M T E N I.

    .

    Uzskatit. manu lūgumu par visu Latvijas, izmisumā novesto daudzbērnu ģimeņu vārdā izteikto lūgumu?

    Esmu Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrības dibinātājs 1987. gadā komunisms citadelē. – P S R S.
    5 dēlu, 5 meitu, 5 mazdēlu un 5 mazmeitiņu …daudz cietušais un V A L S T S pazemotais tēvs un vectēvs.

    Latvijas Kultūras Hronikas dibinātājs un režisors

    Rīgas Latviešu Biedrības goda tiesnesis .- ievēlēts 1992 gadā, kad biedrībai vēl valsts nebija atņēmusi iespēju darboties savā namā , atbilstoši tās likumīgajiem 1938. gada statūtiem.

    Valdis Freimantāls. Rīga. Latvija. E U. p.k. 10 07 43 – 10 132. E pasts. elvismuseumlv@gmail.com.

  16. Miervaldis saka:

    Pati Latvija nevar attīrīties?

  17. NATO izcilibas centrs iz Latvijas! Sakomplektets no “atjaunota” izlukdienesta LR “citigakajiem” darboniem!http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/sarts-dalu-krievijas-propagandas-nohipnotizeto-bus-gruti-atgriezt-uz-zemes.a162674/ Bet vidusmera latviesu tautas cilveka acim skatoties=Nato izcilako idiotu pulcins vai KF inspireta operacija,tad kas? Esot daudz “trollu” interneta http://www.delfi.lv/news/national/politics/latvija-uzdarbojas-interneta-trollu-armijas-parliecinati-portali.d?id=46246863 un izdara atklajumu http://www.delfi.lv/techlife/zinas/petijums-ka-izskaitlot-un-iznidet-kremla-finansetos-interneta-trollus.d?id=47213453 ,nevar saprast kadu (lidzigi kad gans blauj ciema iedzivotajiem,kad vilki aitu bara tikusi,ta gans blaustas melojot,ciema iedzivotaji atskrien vienu reizi,divas un netic ganam vairs,kad patiesam vilki aitu bara,tad paliga nenak). Demografija ir LR noslepums lielakais! 1miljons par Pilsoniem ir pataisiti okupanti agresori krievi. 300 000 krieviem vel pagaidam nav Pilsonibas! Latviesu maksimali ir 500 000. Krievus LR apmaca latviesu valodai (ienaidnieka). Kur gan rodas trolli? Ja,to “nevar saprast”! Idiotu bars (nato centra),tie trolli nav trolli,bet ir LR Pilsoni,kuri pasfinansejas no LR valsts kases. Ta ir LR Pilsoniska tauta,tie krievi kas meginaja nogalinat Grantinu! (pretlikumigi legalizeti okupanti).

  18. Jānis saka:

    Valdim Freimentālam – sakiet, lūdzu, kādā interneta vietnē var aplūkot pašnāvību statistiku? Varbūt varat iekopēt saiti?

  19. NATO izcilibas centrs strategiskais komunikacijas=https://www.youtube.com/watch?v=5LlA6_U0u9s …kurs “nesaprot” no kurienes interneta komentaros latviesu valoda ir tik daudz antilatvisku un antiNato izteikumu! “paskaidro” izcilo darbonu centrs ari Islama Valsts problematiku! Ka netop skaidrs vispar nekas! Japasaka prieksa grutgalvjiem NATO LR centram izcilnieku-mieru tuvajos austrumos izjauca krievi 1979 iebrukot Afganistana,afganu tauta prasija palidzibu militaru no NATO un palidziba tika sniegta (ierocu veida),krievs nespeja okupet un pec desmit gadus kara,atkapas zaudejot (visu KP zeltu pat izterejot kara),bet ierocu kalni,Valsts tautsaimnieciba bija sagrauta,ka rezultata ir sodienas imigranti un begli uz ES. Krievijas himeras izseta sekla dod razu sodien https://www.youtube.com/watch?v=7xd419k8N_U ,ta radas Islama Valsts un Binladens! Krievs ir pasaules terorists ka tauta sakalu!

  20. Uldis saka:

    “Sarkanie nacisti”, tas ir nonsens. Sarkanie ir staļinisti un rusisti, nacistu antipods.

  21. Uldis saka:

    Ar Latvijas armiju viss bija skaidrs, kad par bruņoto spēku komandieri tika iecels GRU (Главное разведывательное управление) darbam ienaidnieka aizmugurē atsūtītais Dainis Turlais.

  22. a. saka:

    Nacionālsociālisma ideja varbūt nebūtu tik slikta (arī pašreiz) ,ja to nebūtu degradējuši hitlerieši, piejaucot tai klāt imperiālismu. Līdzīgi degradēja arī sociālisma un komunisma ideju.
    Un kas tā tagad par demokrātiju? Vai tautu vairākums vēlas, lai bagātības tiek mazākumam?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *