Prokurores Ilutas Saulītes noziegums….(turpinājums)

Zaļš, tautastribunals.euAndrejs-Kavacis-Linards-Grantiņš-Juris-Rubenis-Jānis-Vanags-Pāvils-Brūveris.1Lai labāk “ievadītos”, Saulītes kundze, apskatā par Jūsu darbību, parādīšu kādu ļoti vienkāršu pēc izteiksmes, bet dziļu pēc būtības, komentāru:

Engelitis. saka:

Cilvēki ir dažādi, cilvēku intereses ir dažādas, cilvēku raksturi ir dažādi…., bet ja Saulīte var piedurt ar pirkstu un parādīt šajā saitā- KAS TE NAV TAISNĪBA, tad ,, es noņemšu cepuri Saulītes priekšā! Bet līdz TAM, lai cepure atrodas uz galvas.
Vai Saulīte ir latviete?

Varu ar pilnīgu pārliecību apgalvot, ka tieši tā domā visi latvieši un arī lietuvieši, kurus pēc savas izcelsmes Jūs pārstāviet, bet tikai ne tie, kuri veikuši noziegumu pret tautu un Jūs, kura ir šo noziedznieku aizstāve.

Bet visu pēc kārtas:

Aldis-Plaudis-Iluta-Saulīte-Linards-Grantiņš.-LRTT.-Helsinki-86

FOTO: Saulītes kundze, ja šis foto Jums nepieder, tad atsūtiet man savu un es nomainīšu šīs “kundzes” foto,  kura ir noziedznieka- čekista Plauža kompanjone, pret Jūsu !

Jūs pazvanījāt manam aizstāvim Pāvilam Rebenokam un paziņojāt par atkārtotu manas LIETAS izskatīšanu citu “ekspertu” sastāvā un, ka tie secinājuši, ka visa manis veidotā i- vietne ir naidu kurinoša. Zvanīts tika tad, kad jūs jau zinājāt, ka iepriekšējā LIETA ir bijusi no DP safabricēta. Ka ir izmantoti ekspertu vārdi, kuri nekādas ekspertīzes nav veikuši.

Tas ir viens no lielākajiem noziegumiem 21.gadsimtā Latvijā, ko veikusi Padomju laiku KGB mantiniece- DP pret šīs valsts patriotu, kura nopelni ir novērtēti ar II šķiras TZO(Triju Zvaigžņu ordenis).

-Vai jums kā prokurorei, kura ir vistiešākā valsts interešu aizstāve(vismaz tā būtu jābūt), nebija pienākums par šo noziegumu nekavējoties ziņot visām iespējamam, par valsts drošību gādājošam, iestādēm ?

-Vai par to nebija jāinformē SAEIMA un valdības locekļi ?

-Vai par to nebija jāinformē masu saziņas līdzekļi ?

-Kāpēc Jūs to nedarījāt ?

-Kāpēc Jūs neizvirzāt apsūdzību pret DP darbiniekiem, kuri visu šo noziegumu veica ?

Vēl jo vairāk, jūs “lūdzat” manam aizstāvim, zvērinātam advokātam Pāvilam Rebenokam, lai es nerakstu par Jums savā i- vietnē.

-Vai Jūs vispār esiet pie pilna prāta, ja ko tādu variet atļauties ?

-Vai uzskatāt mani par pilnīgu idiotu ?

Jūs mani gribiet iznīcināt un es par to nedrīkstēšu runāt ?

Vai tas, ja to mazliet pārfrāzē, neskanētu tā: Slepkava griež rīkli upurim un tai pašā laikā lūdz upura mātei, lai tā sacītu savam bērnam, lai tas nu nekādā gadījumā nekliedz !

Agrāk vai vēlāk, bet pienāks diena, kad Jums par visu to būs jāatbild Tiesiski atjaunotajiem Valsts drošības orgāniem.

Noziegums, ko Jūs veicat, netiks aizmirsts !

Jūs būsiet pirmā, pēc kuras tiks aizbraukts, jo tikai caur Jums varēs tikt pie šī nozieguma pasūtītājiem. Iespējams, ka Jūs pat nesagaidīsiet šo brīdi, jo lielajām “haizivīm” melnā darba pildītāji kļūs bīstami savu iespējamo LIECĪBU dēl, un tāpēc tiks vienkārši aizraidīti uz viņsauli. Vai tad Jūs neesiet sapratusi, ka esat tikai instruments viņu rokās, bet tos, kad darbs padarīts, vienkārši “norok”.

Ja Jums ir grūtības ar šīs noziedzīgās LIETAS izpratni, tad atkal Jums mazliet piepalīdzēšu: Slepkava man uzbrūk ar nazi(nazis- tas esiet Jūs). Pirmais, ko es daru, es cenšos noziedzniekam šo instrumentu izsist no rokām(es darīšu visu, lai Jūs salauztu un izsitu no ierindas).Slepkavu, kuram nav vairs rokās nazis, es pieveicu un nododu tiesai. Slepkava saprot, ja lietots duramais, tad sods būs smags un viņš dara visu, lai šo duramo dabūtu prom(tātad, lai jūs likvidētu), lai tas nefigurētu kā soda pastiprinošs līdzeklis.

Noziedznieki var eksistē nesodīti tad, ja atrodas tādi nodevīgi pakalpiņi kā Jūs. Tiem, kuriem kontos atrodas nelikumīgi un noziedzīgā ceļā iegūti miljoni, ir gatavi uz visu.

Viņu acīs blaktij ir lielāka vērtība, nekā Jums.

Vai tad man Jums ir jāatgādina, cik Latvijā ir noslepkavoti dažnedažādi liecinieki un, ka noķerts nav neviens slepkava. Jūs arī aizrādāt man, ka uz foto ir redzama kāda cita “saulīte”, bet ne Jūs. Nu tad atsūtiet man savu bildi, lai es varu nevainīgo “saulīti”, kura ir kopā ar čekas darbinieku un latviešu tautas apzadzēju milzu apmēros Aldi Plaudi, aizvietot ar Jūsu. Man arhīvos ir ievietota arī kāda cita bilde, kur Jūs esiet kopā ar savu bērniņu un “lielo” Saulīti. Tas viss tiks ievietots grāmatā, jo bērniem ir jāzina par savu vecāku “dzīves ceļiem”.

Es daru visu, lai maniem bērniem par mani nebūtu jākaunas… . Lai viņi man nejautātu un nepārmestu: Ko tu darīji, kad čekistu izdzimteņi izzaga mūsu valsti un pusi izdzina svešumā ? Es vēlos, lai Jūsu bērni un mazbērni zinātu to, ka darījāt visu, lai mani noslepkavotu… .

Mani sāk kratīt drudzis, kad atceros manu pagājušās vasaras arestu un visu to sadismu, kas tika pret mani veikts.

Iegaumējiet, “cienītā prokurore”, es nekad jums to nepiedošu… !

Zvērības, ko jūsu aizstāvamo salašņu banda veica pret to, kurš labprātīgi gribēja pie jums ierasties, tiks atriebtas pēc visiem KARMAS LIKUMIEM.

Es daru visu, lai NATO saprastu, ka “oficiālā” Latvija ir Krievijas sabiedrotā. Krieviskie apsardzes dienesti, kuri četrkārtīgi pārsniedz Latvijas armijas skaitlisko sastāvu, pēc pirmā Maskavas signāla sākas iznīcināt latviešus.

Latvijas “oficiālajā” armijā, pie katra nacionāli domājošā virsnieka, ir pielikts viņa atšāvējs.

Tas arī bija galvenais iemesls, kura dēļ mani gribēja Centrālcietumā noslepkavot. Jā, es daru visu, nevis, lai gāztu likumīgo Latvijas valdību, bet ar NATO palīdzību aizbāztu aiz restēm noziedzīgo čekistu slepkavu bandu, kura ir kā asiņaina blakts piesūkusies manas tautas miesai.

Cik lielā mēra Latvijā ir atjaunots Tiesiskums, var secināt pēc tik “interesantas” lietas: Par HELSINKI- 86 grupas dibināšanu mani arestēja karikatūržīds Aivars Borovkovs un Jānis Stikāns(spriežot pēc tumsnējā izskata, arī varētu būt žīds, jo pirmskara Latvijā, un it sevišķi Latgalē, žīdi lielā skaitā pirka latviskos uzvārdus un tautību. Tāpēc jau no Latgales nāk viszvērīgākie komunisti).Otrajā apcietināšanas laikā tiku ievietots Šķirotavas nometne, kur pēc čekista Borovkova pavēles, mani bija jānoslepkavo.

30 ASV kongresmeņi un klaida latvieši mani toreiz paglāba.

Skaties un brīnies, un netici savām acīm !!!

A. Borovkovs, I. Saulīte, L. GrantiņšŠodien, pēc trīsdesmit gadiem, abi šie čekisti atkal piedalās manis vajāšanā un ir tie, kuri mani atkal mēģināja noslepkavot !

“Vot” tev i brīvā Latvija !

FOTO: Veči, šodien man vairs nav sašķobītas kurpes un sadiegti elkoņi. Tas bija sūda PSRS laikos. Brīvā Latvija, par kuru es cīnījos vaiga sviedros pret visādiem tur naciķiem, ar Grantiņu priekšgalā, manus sapņus ir piepildījusi. Un es cīnīšos atkal pret tadiem “grantiņiem”, lai es varētu laimīgi sagaidīt vecumdiens savos Oskara Kalpaka īpašumos, kurus man valdība piešķīra par nesavtīgo cīņu Izraēlas, piedodiet, Latvijas labā.

Viena atšķirība tomēr visā šajā brīvības klaunādē ir: Toreiz abi šie darboņi staigāja sašķobītās kurpelēs un spīdošu bikšu dibenu(pats savām acīm redzēju) , bet šodien viņu naudas KONTA “smagums” ir rakstāms ar septiņiem cipariem un lepni var pabraukāties pa Rīgas ielām ar “Benliju”, kamēr latviešiem nav par ko zāles nopirkt un bērni pabarot.

Tagad jūs sapratāt šo laupītāju nekontrolēto naidu pret mani ?

Es taču viņiem visiem to gribu atņemt un ne tikai atņemt, bet arī aizvilkt uz Hāgas Tribunālu ! Un var arī iedomāties šo sarkano noziedznieku spermas “izstrādājumu” naidu pret mani, jo ietupinot viņu “radītājus”, es arī viņus iedzītu nelaimē un trūkumā, varbūt pat cietumā.

Un ne tikai viņi, bet arī visi tie, kuri dažādos veidos “plūc laurus” no šo slepkavu sagādātajām privilēģijām, būtu ar mieru mani redzēt “kastē”, ieautu baltās čībās.

Prokurore Saulīte ir viena no tām, kura profitē no šo noziedznieku labvēlības… .

Nekas nav mūžīgs, visam reiz pienāks gals !!!

Tautas bendes un visi tie, kuri ap viņiem “laizījušies”, arī nonāks savās īstajās “mājās” !

Nu tieši tā, ka to paredzēja E. Finks… .

21.03.16    L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. skorceni saka:

    Ja saulīte sāks runāt,iegūs liecinieces statusu,tad pašsaprotami,ka viņai tiks parakstīts spriedums,bet lai viņa neuztraucas ,jo ilgi nebūs jāmokas.Šajā valstī cekisti strādā profesionāli.Būs sirds mazspēja,vai gripa ,un jau esi ellē,jo debesīs jau ir cita Saule ,un tur nav vietas.Ir ļoti patīkami redzet kā Tribunāls jauc šos kgbešņiku pamatus pa akmentiņam vien.Tāpēc jau tie dranķi ir panikā!

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Atjaunojot Rīgas Latviešu Iedrības darbību tagad, pēc 23 gadu komunistu un čekistu nekontrolējamās trakošanas Latvijā, dažu mēnešu laikā viss viņu varas kāršu nams sabruktu vienā mirklī ar starptautisku blīkšķi!

    Politlopi spēj noturēties savās pozicijās, pateicoties smalki atsrādātai napārtrauktās varas noturēšanas praksei kopš 1917. gada.

    Nesaprotu kādēļ Kristovskis vairs neuzstāj par nepieciešamību komunismu pielīdzināt fašismam un tiesāt s t a r p t a u t i s k a j ā tiesā?

    Jau 23 gadus komunisti žņaudz Latviju. Un brutāli liedz Māmuļā tautai darboties pēc likumīgajiem 1938. gada statūtiem.

    1993.gada 18. februāra nakts iebrukums Rīgas Latviešu. Biedrībā. un tās likumīgās darbības V A R M Ā C Ī G Ā. iznīcināšana. ir uzskatāma par galveno komunistu un čekistu noziegumu Latvijā pēc P S R S. sabrukšanas – pārstrukturēšanās.

    Viltus biedrība ir nenomazgājams Latvijas kauna traips un kangarisma visaugstākā izpausme.
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc lai Kristovskis to darītu, jo viņš pats ir komunists un piedalījies pēcAtmodas laikā visos čekistu noziegumos pret Latviju un latviešu tautu. Kristovskis ir vismelnākais receklis, kāds vien cilvēks var būt ! Viņa miesīgais tēvs, dažas dienas pirms nāves sacīja:”Savā azotē esmu izaudzinājis kangaru !” Tāds secinājums ir līdzvērtīgs nolādēšanai !

  3. to Ilutai Saulītei saka:

    Linards Grantiņš un visa cietusī latviešu tauta atceras, ka Latvija bija okupēta un čekisti Aldis Plaudis, Aivars Borovkovs kalpoja okupantiem latviešu apspiešanā, spīdzināšanā, nogalināšanā un apzagšanā. Čekistu Alda Plauža un Aivara Borovkova “jaunajai maiņai” Ilutai Saulītei var uzdot principiālus jautājumus:
    Kā 1940-1945 un pēc tam domātu un rīkotos Tu, Iluta Saulīte, pēc tam kad būtu redzējusi baigo gadu un okupācijas zvēriskumu? Kāpēc Tu neliec roku dzelžus Aldim Plaudim un Aivaram Borovkovam?
    .
    .
    .
    Admins
    Kā tad var likt rokudzelžus tiem, kuriem ar sirdi un dvēseli kalpo… .

  4. Janis no Krievijas satelitvalsts LR "neatkarigas" saka:

    Biedrene Saulit (prokurore)! Re kur vel “piemet” klat tam “banditam” Grantinam apsudzibas Aktam-https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%B0%D1%8F_%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F …jo ka Grantins driksteja izdzivot,ja reiz Krievijas krievzidiska tauta bija lemusi citadak-tikai nave nosaldejot,bada nave nomirt,verga darba iznikstot un nositot ar krievzidiskajiem civilkriminalnoziedzniekiem! https://www.youtube.com/watch?v=qMvu809TSxs ,”pareizi” ir,bedren Sauleit, “izlabo” so vesturisko netaisnibu!
    .
    .
    .
    Admins
    Ar šiem drazām https://www.youtube.com/watch?v=qMvu809TSxs čečeni tiks galā.
    Tai tautai ir paredzēta pilnīga iznīcība !!!
    Arī visiem tiem, kuri izlaupījuši Latviju un viņu aizstāvjiem- DP !
    Viņu vaidi kāps debesīs, bet tās no viņiem muks… .

  5. Te vel “noziedznieki”,naida kurinataji! Tos ar ta ka vajag “labot” https://www.youtube.com/watch?v=Kf1oLKPTwDE . Vel jau daudz “darba” prokuraturai,tiesnesiem!
    .
    .
    .
    Admins
    Ne jau šodienas prokuroriem.
    Šodienas prokurori, visi bez izņēmuma, tiks tiesāti par genocīda veikšanu pret latviešu tautu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *