“Apsveikums” Rīgas “mērim”… .

Unbenannt

 ” LRTT apsveic pirmo krievu – ebreju izcelsmes Rīgas mēri  Niļušu lielajos, lielajos 13 okķabrja svētkos, kad kriev-žīdu boļševiku salašņu banda padzina no Rīgas savu sojuzņiku, gitļeristiski fašistisko germanskuju armiju.”

 Fašist, Ušakov, ar savu piedalīšanos šajā ceremonijā tu attaisnoji zvērības, ko veica pret latviešu tautu šī zvēru banda. Tu klaji  nekaunīgā veidā pateicies slepkavu armijai par daudzu simtu tūkstošu latviešu noslepkavošanu. Protams, ka tu fašist, ušakov,  vari ieņemt šo augsto amatu tikai tādēļ, ka Latviju noveda līdz iznīcības robežai tādi kangari un čekas viepļi- kā vvf, g. ulmanis, kalvītis, šķēle, pabriks, johansons, godmanis, peters, borovkovs, reiniks, trubiņš, vanags, brūveri,dripe, zālīte, kargins, mūrniece, u.d.c.  LAI DIEVS JUMS VISIEM ATVER VĀRTUS UZ ELLI– tāds ir LRTT vēlējums jums zagļu, slepkavu un kangaru bandai !!! LRTT jums, šeit pieminētajiem Išak – Koviešiem un pārējiem deģenerātiem ar lindu mūrnieci priekšgalā nosūta, GODA RAKSTU, kurš pie reizes arī kalpos par caurlaidi ELLĒ. http://www.kompromat.lv/lat/?page=clause&id=46

Sarkan

 Šeit kāds komentārs no interneta, kurš domāts latviešu tautas nākošajai noziedzniecei, čekista sievai un Ie. M. lindai mūrniecei: Lidonis 09:23 06.Oct.
Lindiņ, Tu esi smagi slima šizofrēniķe, sen laiks ārstēties! Tu domā Alfas tautu briesmīgi nobaidīs? NĒ!!! Kāmēr nav darba, nav naudas, pie d.i.r.s.a.s tavi rīkļurāvēji. Tauta savā ceļā noslaucīs visu, arī tevi(neceļas roka lielo T rakstīt)!Tinies, jo ātrāk, jo labāk, sāc ārstēt galvu!!!

Reiz vācu TV rādīja kā izpilda ASV nāvessodu desmitkārtīgam slepkavam. Nogalināt citus šis tips bija spējīgs, bet kad pašu veda uz elektrisko krēslu, tad sūdi, puņķi, mīzali un asaras nāca pa visiem caurumiem, bija nešus jāaiznes līdz soda vietai….un kā būs ar tevi, Lindiņ, kad būs jāsaņem sods par pastrādāto ???

sc

               lin  

 Linda: Es esmu laimīga, jo mans vīrs ir čekists un labs Puķina koriš ! Ko Vova teiks, tā arī tam būs būt ! Heil Puķin !!!

 Ņils: Vladimir Kagebevič, ar Ļindas Murņieces dibinātajam Aļfām mēs ātri dobjom tos ubļudkus latišņus. Rigu zahvaķim polnosķi. Služu viļikoi ruskoi imperii !!!

 

 L.Grantiņš 18.10.2009

You may also like...

10 komentārs

  1. AG saka:

    Jā, man arī patīk!

  2. vilks saka:

    Pilnigi piekritu Grantina domai, tikai domaju vai tada veida var panakt uzvaru. Cinai vienoti! Vilis

  3. Psihiatrs saka:

    Linard,tev laiks atnākt pēc zālītēm.Jo pašārstēšanās ar pīpejamo zāli pie laba nevedīs.Klausi mani,speciālistu!

  4. atsitiens saka:

    Labs raksts! žetons autoram

  5. Montezuma saka:

    Pareks afera nav vienkarsa neizdariba kuru var norakstit uz Avganistanas karaviru zabaku rekina. Ari jaunais likums par bankam ar neejoso atpakal datumu vinus neglabs, jo sada apmera valsts nodoklu maksataju naudas izlaupisanai nav noilguma. Pareks afera ir 100% klasificejama ka apzinata valsts kaitnieciba vai pat valsts nodeviba. Tatad sos divus zidinus un visu kangara bandu var saukt pie kriminal atbildibas kuram nav noilguma. Ceru ka atradisies vel godigi juristi kuri samekles attiecigos pantus kriminalkodeksa par apzinatu kaitejumu Latvijas valstij seviski lielos apmeros. Pati ir jau gatavi, galvenais lai apsudzetie neaizmuk.

  6. Jānis Inde saka:

    Mans kauns par šadu Latviju.

  7. Ramzes saka:

    Man kauns par tadiem latviesiem kuri izveidoja sadu portalu un raksta tadus rakstus…Kada jega braukt virsu krieviem,ja pie varas ir latviesi kuri pasi iznicina Latviju un latvijas tautu…Padomajiet par to labaka.

  8. Aides saka:

    NU nu… Izdevajtesj nad russkimi dalwe… Toka sej4as razvalil stranu ne russkij deputat!

  9. s saka:

    Iskatas autor ir smagi slims…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *