Kādas “ekspertes”(šarlotes bērziņas) uztraukums

Date: Wed, 9 Mar 2016 15:52:05 +0200
Subject: par rakstu L. Grantiņš. “Tev nebūs Patiesību zaimot !”
From: sarlote.berzina@gmail.com
To: l.grantins@hotmail.de
Labdien,

Lūdzu izņemt  foto ar vārdu Šarlote Bērziņa no Jūsu raksta “L. Grantiņš. “Tev nebūs Patiesību zaimot !”
Ar cieņu,
Šarlote Bērziņa

www.tautastribunals.eu-121. L.Grantiņš, Helsinki-86. LRTT. Saeima. Latvija. Liepāja. - KopieAtbildi “mūsu” Šarlotei, dižai ekspertei, sniedzu publiski.

Jūsu noziedzīgā secinājuma dēļ es gandrīz zaudēju dzīvību un Jūs man uzdrošināties pieprasīt, lai es izņemu savas bendes foto no vietnes, kura izgaismo NELIETĪBU ?
Jā, es Jūs uzskatu par savu bendi, jo vadoties no Jūsu slēdziena, tika veikts šis prātam neaptveramais noziegums- mans zvēriskais arests !

-Lai Dievs Jums, Šarlote, stāv klāt tai dienā, kad par visu būs jāatbild !

-Viņi, manas tautas bendes, Jūs pirmo pametīs saplosīšanai.

-Viņi centīsies attaisnoties, jo Jūs taču nonācāt pie slēdziena, ka Helsinki- 86 dibinātājs un Atmodas aizsācējs ir veicis sevišķi smagu !!! noziegumu un tāpēc pieskaitāms pie NOZIEDZNIEKIEM !

Ir sagatavots jau nākošais dokuments ar Jūsu foto, kurā es prasu paskaidrojumu par jūsu noziegumu pret mani un nosaukt vārdos visus tos, kuri Jums lika dot šos noziedzīgos slēdzienus.

Tad, kad noziedznieku uzdevumā pacēlāt asiņaino iznīcības zobenu pret mani, līdz ar to arī pret manu tautu, tad vajadzēja domāt, ka var gadīties, ka tas, pret kuru to ceļat, var izrādīties stiprāks.

Ar kādām tiesībām, Jūs, kura neesat sertificēta eksperte šajā jautājumā, atļāvāties dot šo noziedzīgo slēdzienu ?

Jūs taču lasījāt zvērinātā advokāta Pāvila Rebenoka slēdzienu šajā jautājumā, vai nelasījāt ?

Jau pirmajā dienā, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, Jūs stāsieties atjaunotās Latvijas drošības orgānu priekšā un dosiet izsmeļošu paskaidrojumu par noziedzīgo sadarbību ar bijušajiem Padomju KGB un pārējiem nomenklatūras darbiniekiem, pēc būtības, ar visīstākajiem slepkavām.

Ilona-Kronberga-Šarlote-Bērziņa-Iluta-Saulīte. Bitenieks.Kozlovskis.LRTT.Es varu Jums nākt daļēji pretī šajā jautājumā, ja Jūs atsūtīsiet man rakstu publikācijai i- vietnē tautastribunals.eu , kurā tiks nosaukti visi Jūsu padomdevēji “ekspertīzes” LIETĀ.

Tas arī tad būs tikai daļēji, jo grāmatā, kuru es gatavoju, Jūs būsiet iekšā ar visu foto, jo vēsture mūsu nākamajām paaudzēm ir jāpasniedz tāda, kāda tā bija.

Par visu tiks rakstīts un par visu būs jāatbild !

09.03.16    L. Grantiņš

P.S.

Un Jums vēl pietiek bezkaunības rakstīt man: Ar cieņu, Šarlote Bērziņa ? !

Lūk, tas, Šarlotīte, arī ir tavs nopelns, jo tu strādā kopā ar bandītiem:

http://latvija.tomstv.lv/riga-var-parnemusi-banditi-policija-un-drosibas-dienesti-ir-bezspecigi/?utm_content=buffer85ffe&utm_medium=buffer&utm_source=facebook.com&utm_campaign=Nozagts+Latvij%C4%81

Noziegums vairo noziegumu un KARMISKI tu saņemsi to, ko esi sējusi.

You may also like...

13 komentārs

  1. john saka:

    Tās maitas purnā redzamas plānprātības pazīmes, bet patiesībā visi trīs viepļi atspoguļo trulu idiotismu.

  2. Māris M. saka:

    Tādu aitiņu, kas vispirms pilda noziedzīgus rīkojumus un tikai pēc tam domā (biežāk gan vispār nedomā), Latvijā ir gana daudz.

  3. Engelitis. saka:

    Es neesmu augstu universitāšu produkts un arī ne bagātu vecāku mantinieks,bet
    no bērna kājas zinu dzelzs likumu,ko nav iespējams pārtaisīt- ,,Ko uz plaukta
    uzliksi,to no plaukta noņemsi.,,
    Savādai ir jābūt sajūtai melojot, un savādai sajūtai – darot netaisnību.
    Atceros,ka lasīju par kādu eksperimentu ar smadzenēm. Un eksperiments bija šāds-
    uz visa ķermeņa bija salikti indikācijas elementi ar signālu no katra iekšējā orgāna. Ar vārdu sakot,ja kāds no iekšējiem orgāniem jutīsies slikti,tas procesa
    laikā signalizēs. Cilvēks meloja un stāstīja izdomātas,sliktas pasaciņas.
    Ar šo eksperimentu tika pierādīts,ka orgānu darbība apstājas!
    MELOJOT, CILVĒKAM APSTĀJAS STRĀDĀT, UZ MIRKLI, VISI IEKŠĒJIE ORGĀNI.
    Cilvēks, ir veidots no Radītāja ,taisnībai.Viņam jārunā taisnība un jākalpo patiesībai.
    Tikai ar laiku netaisns cilvēks sajūt savas paša darbības postošās sekas….
    Bet šīs sekas ir atrodamas uz TĀ DZĪVES PLAUKTA.
    Un tos,kas atklāj mums patiesību,šo neliešu dusmu bultas ķer ari nepanesami sāpīgi,bet pastāv ari šāds dzelzs likums : ,,Nekas,nekad nevar būt tik daudz
    sabojāts,lai Dievs Tas Kungs to atkal nevarētu izlabot!,,
    .
    .
    .
    Admins
    Arī jāsaka: tieši tā !
    Pašam sava melu raža būs jāpļauj….. .
    Un pats bēdīgākais, ka tas nebeidzas ar paša melotāja beigām, bet par to vēl iznāk maksāt bērniem un bērnu bērniem… .

  4. Zigmars saka:

    Atvaino,Linard, ka ne par tēmu. Bet priekš mums Latvijā tiek gatavots kaut kas pabriesmīgs.
    http://pietiek.com/raksti/pat_par_publisku_aicinajumu_grozit_valsts_iekartu_plano_cietumsodu_lidz_pieciem_gadiem
    Ja tas notiks, vai mums vairs būs vajadzīga ”šāda” valsts? Welcome to USSR. Baisi paliek. Vai tiešām ES=PSRS???

  5. Patriots saka:

    Uz pirmo reizi neizdevās nosūtīt.
    Atvaino,Linard, ka ne par tēmu. Bet priekš mums Latvijā tiek gatavots kaut kas pabriesmīgs.
    http://pietiek.com/raksti/pat_par_publisku_aicinajumu_grozit_valsts_iekartu_plano_cietumsodu_lidz_pieciem_gadiem
    Ja tas notiks, vai mums vairs būs vajadzīga ”šāda” valsts? Welcome to USSR. Baisi paliek. Vai tiešām ES=PSRS???
    .
    .
    .
    Admins
    Komentāri netiek automātiski apstiprināti, jo dažādi provokatori, ar Konstantīnu P. un Aivaru. G. priekšgalā to izmantoja, lai apmierinātu savas perversās vēlmes… .

  6. Daudzas tresas skiras valstis,rada (no kriminalnoziedzniekiem) noziedzibu maksligi un to uztur sindicejot. Ta nodrosinot ieksejo kartibu (nekartibu),parvaldibu par kadu teritoriju,valsti. Latvijas PSR VDK sadu kartibu valsts parvaldisanai (par okupeto teritoriju Latviju) radija 1988/89/90 gados. Sekojosi lietas-agentus ietekmes (kriminalnoziedzniekus) pieskaitija pie IeM 6 dalas,ta “slepjot galus udeni”. Protams,vel Maskavas (pa tieso) 10 dala VDK verveja agentus noziedzniekus (turot pie pautiem). Terrora apstaklos ir totala kontrole par visiem latviesu tautas cilvekiem,kas grib aizstavet tiesibas cilveka un sados apstaklos LR nostiprinaja iekartu valsts,perfekti. Kam pieder cietums ar politparvaldi represivo,tas ir istais saimnieks. Tadas sarlotes ka sistemas darbones ir sesinieces pilnigas,viens zobs no zobrata. Uz si totala terora (apstaklos),bija iespejama privatizacija-totala latviesu tautas aplaupisana un sodien notiek pretinieku (ienaidnieku) iznicinasana. Kaut ko par so shemu runaja policists Aivars Prusis,kamer apklusinaja vinu. Ir skaidri jasaprot,ka LR ir totalitara valsts,Kremla satelits.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !!!

  7. onkuls Fricis saka:

    Lūk ko priekš mums latviešiem ir izdomājusi šī riži bestija:
    http://pietiek.com/raksti/pat_par_publisku_aicinajumu_grozit_valsts_iekartu_plano_cietumsodu_lidz_pieciem_gadiem
    Gribot negribot- Welcome to USSR! Pareizi vien ir, ka ES=PSRS, vai pat vēl ļaunāk.

  8. Prātnieks saka:

    Kautkas man neiet kopā te. Viss šis bandītiskais grupējums, jeb citiem vārdiem sakot, patreiz pie varas esošā elite, faktiski viņi visi pārsvarā ir bijuši saistīti ar VDK, vai to saucamo čeku. Saeima ir pilna ar tādiem. Bijušie KPSS darboņi, VDK biedri. Kāpēc viņi visi tik kategoriski nostājas pret Krieviju un Putinu? Vai tas ir kāds triks? PAt vienotība un zaļie. Kādu spēli viņi te spēlē. Faktiski viņi taču visi ir pār vienu kārti metami kopā ar kremliniem. Nav tīra spēle. Faktiski viņiem būtu jāsolidaruzējas ar Putina idejām. Kādu spēli spēlē šobrīd pie varas esošie? Nu ne jau par labu Latvijai un tās pilsoņiem. Kaut kāda dubultā spēle.
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ka TRIKS !

  9. http://www.pietiek.com/raksti/kapec_kriminallikuma_pretvalstiskas_darbibas_jaunie_panti_vajadzigi_valstij,_tas_iekartai_un_tas_parstavjiem …sadi likumi ir pareizi,nepieciesami,bet ne jau Latvijas teritorijaa,jo Latvija ir okupeta ar Krieviju un LR neatkaribu 4.maijaa 1990.gadaa pasludinaja okupacijas vara-valsts LPSR izskataa. Tada veida okupanttauta krievi,saglabaja okupacijas valsts iekartu 100% apmeraa,lai varetu turpinat Latvijas izlaupisanu un latviesu tautas nogalinasanu masveida,ka ar lai pilditu (nu jau ka nerezidenti) graujosu uzdevumu (teroristisku diversionalu iebrukumu) Nato un ES ieksienee. Demokratija valda Latvijaa,tas ir fakts,bet demografija Latvijaa ir taada,kad latviesu tauta etniska ir minoritate! Par cik 1990/91 okupantu vara ar valsts iekartu,neatdeva varu latviesu tautas Pilsoniem,okupacija turpinaas lidz pat sai dienai,tas ir fakts. Un tad si tauta krievijas okupantu,caur Politrezidenturu DP un SAB,vares “likumigi” slepkavot vel dzivus palikusos latviesu cilvekus. Jaunie DP kadri- https://www.youtube.com/watch?v=qMvu809TSxs

  10. http://www.pietiek.com/raksti/kapec_kriminallikuma_pretvalstiskas_darbibas_jaunie_panti_vajadzigi_valstij,_tas_iekartai_un_tas_parstavjiem …sadi likumi ir pareizi,nepieciesami,bet ne jau Latvija teritorijaa,jo Latvija ir okupeta sar Krieviju un LR neatkaribu 4.maijaa 1990.gadaa pasludinaja okupacijas vara-valsts LPSR izskataa. Tada veida okupanttauta krievi,saglabaja okupacijas valsts iekartu 100% apmeraa,lai varetu turpinat Latvijas izlaupisanu un latviesu tautas nogalinasanu masveida,ka ar lai pilditu (nu jau ka nerezidenti) graujosu uzdevumu (teroristisku diversionalu iebrukumu) Nato un ES ieksienee. Demokratija valda Latvijaa,tas ir fakts,bet demografija Latvijaa ir taada,kad latviesu tauta etniska ir minoritate! Par cik 1990/91 okupantu vara ar valsts iekartu,neatdeva varu latviesu tautas Pilsoniem,okupacija turpinaas lidz pat sai dienai,tas ir fakts. Un tad si tauta krievijas okupantu,caur Politrezidenturu DP un SAB,vares “likumigi” slepkavot vel dzivus palikusos latviesu cilvekus. Jaunie DP kadri- https://www.youtube.com/watch?v=qMvu809TSxs

  11. Labs sakums filmai,bet safabricets nobeigums https://www.youtube.com/watch?v=iXoJwic1xvo interesanti,pec to jauno likumu pienemsanas,kad cietuma liks latviesus,vai mes tad skaitisimies officiali “ar likumu noteikti” politieslodzitie? Jeb kriminalnoziedznieki? Es jau saprotu,kad-tagad Latviju apdzivo vairakums krieviski runajosi,latviesi ir mazakumtautiba,vel tik vikipedija nezkapec tiek rakstits ka demografiski krievu ir vien 40%,laikam nav paspejusi izlabot kludu! https://www.youtube.com/watch?v=aIKJ8Jblvns https://www.youtube.com/watch?v=INaQPzXBtZ8

  12. Kad tiks pienemti tie jaunie kriminallikumi,tad mani ieliks cietuma. Manu viru un musu delu ari. Interesanti,vai mus tures kopa ka gimeni viena cietuma? Jeb viriesi tiks nodaliti,gimene izskirta? Redzkur jaunie politpolicijas DP/KGB audzekni,okupanttautas krievu daudzsolosa jaunatne,cilvecibu var negaidit https://www.youtube.com/watch?v=qMvu809TSxs ,jacer,kad gimenes vini tomer neizskirs! Tani cietuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *