Izvēlies, cionistu barbarisms vai Eiropas civilizācija ?

www.tautastribunals.eu-12Kurš pirmais uz Hāgas TRIBUNĀLU, Putins vai Junkers(Jean-Claude Juncker) ?

Un, ne tikai šie divi, bet vēl vesels lērums citu, ar „mūsu” Dombrovski priekšgalā, bet par viņu raksta beigās.

Tas, kas pašlaik notiek ar tā saucamajiem „bēgļiem”, ir krievžīdu(hazār- žīdu)Cionistu organizēts noziegums pret cilvēci un pret katru nacionālu valsti.

Bez grūtībām var paredzēt šo cionistisko noziedznieku(žīdnacistu) galu. Tas ir Starptautisks Tribunāls un KARĀTAVAS. Neviena VALSTS un arī neviena TAUTA nav pilnvarojusi Junkeru un viņa komandu ar varu piespiest uzņemt kriminālus elementus savās nacionālajās valstīs.

Attiecībā pret Eiropas kultūrtautām, „bēgļi” vēl nav sasnieguši HOMOSAPIENS statusu.

Merkele,Gauks,LRTT.Ja no despotu pārvaldītām zemēm bēg jauni vīrieši, tad tie ir definējami kā dezertieri un sodāmi pēc karalaika likumiem.  Par zvērībām, kas tiek pastrādātas ES valstīs, ir atbildīgas ES augsti stāvošas personas !

FOTO: Arī šie cionisti(DDRisti) var beigt savu karjēru Hāgas tribunālā. Agrāk vai vēlāk, bet par noziegumu ir jāatbild !!! No Latvijas uz Hāgu ceļos vairāki desmiti !

Nepārprotami, ka Jeans- Claude Junkers pirmām kārtām !

Iepriekšējā rakstā ir tieši norādīts, ka cionisti(viltus žīdu nacisti) grib pārņemt varu par pasaules tautām, viņu vārdiem runājot- varu pār GOJĀM !

Latvijā un Krievijā šie žīd-nacisti ir 100% noteicēji. Abas valstis pilnīgi izzagtas un abās valda mafijas klani.

Latvijas SAEIMA ir cionistu mafijas legālā izpildvara.

LCTAG HELSINKI- 86 paziņo: Latviešu tauta tevi, J.C. Junker, nav pilnvarojusi lemt savu likteni !

Tu esi pārkāpis viselementārākos demokrātijas principus(nav noticis referendums par tautas pašiznīcināšanos) un tāpēc esi tiesājams pēc apsūdzības Punkta: GENOCĪDS !

Tev un taviem „rokaspuišiem” ir vieta Hāgas TRIBUNĀLĀ !

Latvijas CTAG Helsinki- 86 tevi piedevām vēl apsūdz par apzinātu Eiropas Savienības graušanu un asiņainas konfliktsituācijas radīšanu.

Kaganāta žīd-nacistu mērķis ir drausmīgās par Hitlera un Staļina pastrādātajiem noziegumiem pret cilvēci kopā ņemot. Šie žīd- nacisti, kuri uzdodas par ebrejiem, ir nekas cits kā sātanisms- ANTIKRISTS.

Neaizmirsīsim: “Vācija ir jūdaisma ienaidnieks, kas jāizseko ar nāvējošu naidu. No šodienas jūdaisma mērķis ir: Nežēlīga kampaņa pret visiem Vācijas iedzīvotājiem un pilnīga nācijas iznīcināšana. Mēs pieprasām pilnīgu tirdzniecības blokādi, izejmateriālu piegādes bloķēšanu un atriebību pret katru Vācijas, sievieti un bērnu. “(ebreju profesors A. Kulischer oktobris 1937)

Neaizmirsīsim: (Žīdu cīņa pret Vāciju ir bezgalīga un poļu izcelsmes žīdiete Anjela Kazmierzak, labāk pazīstama kā Angela Merkel CDU, turpina šo cīņu(karu) pret vācu tautu ne sevišķi patīkamā veidā tālāk, tikai vācieši nevar vai negrib to apjēgt.)

Neaizmirsīsim: Ka Putins, Medveģevs un viņu galma āksts Žirinovskis ir židi ! Kā viņi sanaido savā starpā ukraiņus un krievus ! Un tagad jau arī nostājas pret baltkrieviem !

Padomāsim: Kādas tautības pārstāvis ir Junkers, ja viņa biogrāfijas aprakstos ir atrodams šāds teikums: „einige Familienmitglieder starben in deutschen Konzentrationslagern.” Runa ir par Junkera tēvu un, ka viņa ģimenes locekļi ir miruši vācu koncentrācijas nometnēs.

Padomāsim: Kāpēc Putins izkaisīti pa visu KF ir uzcēlis 22 „prezidenta pilis”, kamēr ASV prezidentiem domātas ir tikai divas ?

Ir zināms, ka īstais Putins sen jau likvidēts un šodien, pēc ausu formas ir pierādīts, ka ir četri PUTINI ! Par to žurnālā SPIEGEL stāstīja Putina sieva. Kad Krievijas Federācija būs likvidēta, kādam bomzim uzģērbs Putina masku un publiski pakārs, bet īstais Kremļam saimnieks cionistu izstrādātā plānā turpinās darboties kādā no KF atskaldītā „valstī”, kurā jau ir uzcelta rezidence. Tur vietas atradīsies arī ES likvidatoru kliķes darboņiem ar Junkeru priekšgalā. Krievžīdi būs valdnieki  visās sadalītās Krievijas „republikās”.

Tāds ir cionistu- sātanistu plāns.

Bet atgriezīsimies pie Junkera un mūsu Dombrovska.

Tāds tādu atrod. Dombrovskis ir noziedznieks un kā tāds arī tiks tiesāts. Jau no pirmās „premjerēšanas” dienas viņš tika „stūrēts” no krievžīdu mafijas. Viņa cinisms sākās jau pirmajā dienā. Valsts toreiz bija visdziļākā krīzē, bet neskatoties uz to, viņš dubultoja algas savai komandai. Viņa valdīšanas laikā valstī notika masveida izceļošana un darba vietu samazināšanā. Bet neskatoties uz to, cionisti viņu taisīja par „veiksmes stāsta” varoni.

Bija brīdis, kad viņš sacīja viedus vārdus brīvību alkstošajiem kataloņiem, bet kā šodien izrādās, tas bija izcili sātanisks darījums. Šis nolādētais cionistu iztaponis ir apkaunojis latviešu tautu visas pasaules acīs ! Par šo darījumu saņēmis sešus miljonus eiro ! Sekojot visprimitīvākajai loģikai mēs nonākam pie secinājuma, ka viņš ir „izspiedis” no kataloņiem šo summu. Kataloņi noteikti nepiedāvāja par vienu teikumu tādu summu. Iespējams, ka tikai pus miljonu, bet ne vairāk. Pārējo, šis nelatvietis, kurš nes pasaulē Latvijas vārdu, izdiedelēja- izkrāpa no spāņu konkistadoru piesmietajiem kataloņiem.

Latviet, kāds sods tādam kroplam izdzimtenim pienākas ?

LRTT uzskata: Pakarams kataloņu un latviešu tautas priekšā !

Par to, izrādās, ka ir uzzinājis arī bijušais prezidents- noziedznieks Andris Bērziņš. Notika nākošais noziegums, prezidents par to nepaziņoja tautai, kā tam bija jābūt civilizētā sabiedrībā. Bet pie komunistiem- cionistiem notiek savādāk, prezidents par klusēšanu „noplēsa” savu daļu no kataloņu dāvātā kukuļa.

Tālākais jau risinās īstā krievžīdu cionistu- komunistu garā. Dombrovski par palīgu paņems ES cionistu pārstāvis Junkers.

Žans Klods Jungs,R. Vējonis, Grantiņš, Saeima, Āboltiņa, LRTT (2).1

FOTO: Nekāda informācija par šo kreatūru nav nepieciešama.Viss ir ierakstīts šajā fizionomijā !

Jūs taču sapratāt, kāpēc noziedznieku Dombrovski pievāca Junkers ?

Tam, kuram ar saprašanu problēmas, pasacīšu priekšā: Dombrovskis pildīs jebkuru pavēli, lai tikai nebūtu jāstājas tiesas priekšā par ārprātīgo naudas summu, kuru ieguvis noziedzīgā ceļā.

Junkera nozieguma stāsts vēl nav galā.

Ievērojāt, šajā rakstā minēju, ka vairāki Junkera radinieki gājuši bojā nacistu nometnēs. Lūk, šeit tad arī sākās visa „bēgļu” problēma. Merkele arī nav vāciete ! Tātad sākas atriebība pret vācu tautu par nacistu laikā pastrādātajiem noziegumiem. Vācija ir pilna ar „snaudošiem” teroristiem. Ne tikai musulmaņi un migranti, bet arī no Krievijas izceļojošie ir Vācijā ieradušies pēc pavēles.

Nu tieši tāpat, kā Johansons organizēja savus „disidentus”, lai sagrautu latviešu emigrāciju !

Metode krievžīdu komunistiem nemainās. Neviens no Krievijas neizbrauc bez „svinīgā solījuma”(paraksta), ka uzticīgi kalpos „matuškai”.

Junkers ir cionistu „Trojas zirgs” ES !

Ļoti uzkrītoši, ka no mazās Latvijas Brisele ir savākusi neiedomājami daudz dažādus darbiniekus. Bet, kas vēl uzkrītošāk, viņi visi ir bijušie komunisti vai arī viņu spermas produkti: sākot no Labuckas un beidzot ar Piebalgu !!!

Nobeigums: Junkers ir veicis noziegumu pret cilvēci !

Viņam(arī Merkelei) būs jāstājas Hāgas Tribunāla priekšā un jāatbild par katru izvaroto un nogalināto sievieti !

Un ne tikai par to vien !

Tas, ko es šeit rakstīju, nav tikai manas domas, bet Eiropas kultūrcilvēku uzskats !

Lūk: „Wir erleben keinen Kampf der Kulturen, sondern einen zwischen der Zivilisation und der Barbarei(atvērt)

(Mēs nepiedzīvojam cīņu starp kultūrām, bet starp civilizāciju un barbarismu)

Tātad, cīņa norit starp cionisma uzspiesto viduslaiku barbarismu un šodienas eiropas kultūr- vērtībām.

Latvijai nav jāuzņem neviens cionistu uzspiestais barbars !

Ļoti nožēlojama un jēla ir Edvīna Šnores runa šajā jautājumā, vienkārša atskaitīšanās tautas priekšā. Tā runā iztapīgs luata:

https://www.youtube.com/watch?v=bCcPng7aCEQ

04.02.16.   L. Grantiņš

P.S.

To, ka Latvija strādā cionistu vadībā, šodien Maskavā žīdu saietā paziņoja bandīts Suharenko. Viņš sacīja: „Latvijā nav vērojams antisemītisms nevienā no sadzīves svērām, jo viņi, žīdi, strādājot kopā ar valdību ! Latvija, pēc viņa domām, varot būt par piemēru citām valstīm !”

You may also like...

15 komentārs

  1. Hunte prokrieviska totalitara rezima = Latvijas “likumiga” Valsts, sie deputati “iebalsotie” ar Maskavas varas represivo organu Drosibas Policiju no Latvijas, sie Kremla noziedznieki, vel nav sapratusi vienu triku, ka var caur “likumigu” genocidu nogalinat vel dzivu esoso vesturiski etnisko Latvijas latviesu tautu ( kas ir minoritate Latvijas). Latvijas “valdiba” var tak uznemt pilnigi visus imigrantus, lai tikai ES samaksa kadus 5 miljardus eiro ( nometnu, jaunu maju,dzivoklu buvei un “veiksmigai” integracijai latviesu tauta) un pie reizes labi nopelnit. Par pedejiem 28 gadiem Hunte Maskavas no Latvijas “saimniekojot “, ir likvidejusi savu parvaldamo tautu, dzivi palikusie cilveki muk prom no Latvijas teritorijas. Tad Valdibai bus par ko Valdit (Valsts iekartai). https://www.youtube.com/watch?v=-uNBoUqGvVs https://www.youtube.com/watch?v=hL-vFNzOA0c

  2. Israelai ar Krieviju tagad uzdevums ( a prior ) galvenais ir dabut nost no Krievijas sankcijas. Ja nesanaks caur Sirijas “krizi”, tad strunts par Ukrainu un Krimas apgabalu. Ja jau reiz tadas tas lietas, tad Putins var ari “peksni” nomirt (gluzi tapat ka nomira Stalins, vajadzigaja bridi pec paveles) . Paglabas so ar lielu pompozi un ar paveli no Israelas ( salom), ieliks jaunu Prezidenu (lidzigi ka ar Jelcinu bija ), loti “demokratisku” kurs izvedis armiju no Ukrainas okupetas. Bet kas no ta mums cilvekiem mainisies musu talakaja dzive, nakotne? http://natlifejourney.blogspot.com/2015/08/blog-post_7.html
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !!!

  3. Talivaldis saka:

    http://www.budyon.org/gunnar-heinsohn-sohne-und-weltmacht-terror-im-aufstieg-und-fall-der-nationen/ Griekija vien atrodas laikam ap 10 milj. imigrantu no Afrikas. Un visai ES ar NATO,ANO, principa tas ir vienalga. Pat, ja Griekija tagad saktu apsargat savas Valsts robezu par visu perimetru, tas ir robezparkapejus vienkarsi saujot nost, domajams, kad tad gan notiktu Hagas tribunals un visai atri, tikai notiesatu ne jau robezparkapejus, bet gan tos robezssargus un Valdibu kura atdeva paveli-sargat robezu. ANO visas tas Konvencijas, ir tikai toletes papira vertas, jo par piemeru nemjot Latviju, tad ka bija okupeta ar 1940.g.17.jun. nakti ar krievu tautu, ta ari okupeta ir palikusi sodien. Ne deokupacija, ne reokupacija, krievu repatriacija ar Starptautisku atbalstu-nenotiks. Tikai, ja mes pasi Latvju tauta spesim passaorganizeties, protams no ieksienes (Latvijas) tas nav iespejams, bet no arienes ir iespejams, ja sabruk ES un Krievija. Izskatas, ka sabrukums nav vairs talu.
    .
    .
    .
    Admins
    Tad, kad visi sapratīs, ka visu regulē cionistiskā Izraēla,tad arī “Sātans tiks iemests Elles zaņķi” un iestāsies miers virs zemes…. !

  4. AG saka:

    Šņore nožēlojams, bet Dzintars kāds? :)

  5. Labs piemers, Sarkanas krievu huntes Varu Latvija nodrosina (kolaborejot) ari (ka pile udens kopeja katla) “merena” opozicija no TB/VL ar merenam latvju tautai tikamam runam (nacionalam). Bet nesaprot sie “Nacionali” to, kad pec likumigas Valsts neatkarigas Latvijas atjaunosanas (de facto ), dotais “Nacionalais” bloks noteikti tiks tiesats (ja izdzivos vel lidz tiesai, jo atriebjoties latvju tauta var likvidet sos darbonus ikviena vieta). Maskavas krievu viltiba ir gadusimteniem ieaudzinata ka tikumiba krievam. VL/TB “deputati” parstav Tieslietu ministriju (viss korumpetako un noziedzigako “organismu” aiz Iekslietu ministrijas) gadu desmitiem, bet Tiesnesi, advokatura, notari un “paradu piedzineji”, ir sausmigi noziedznieki saverveti, parverveti, agenti ietekmes DP (PSRS VDK noziedzigu darbibu turpinataji gan kadru, gan lietu Arhiva). Cik var but aprobezoti, bez goda un cienas izpratnes, sie krievijai uzticamie teroristi. Par siem noziedzniekiem vel Grutups runaja, pirms vini vinu nosava. http://www.diena.lv/sabiedriba/politika/grutups-nebija-ne-jausmas-ka-notaru-ienakumi-var-sasniegt-pat-136-tukstosus-latu-gada-759691 http://www.delfi.lv/news/national/politics/notare-andersone-mantoto-skaidro-naudu-uzradit-nevajag-lznp-sak-vertet-vinas-ricibu.d?id=47012825

  6. Galvenais ir iznicinat tautas saimniecibu zemniekus, tad tauta zaudes savas majas un izklidis plasaja pasaule, ka ubagi un klaidonas. Aparteida cietusais no Cionistiem bankieriem un Sarkanas Huntes Varas Latvija. http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/85335/malpils-novada-starp-purviem-uzbuve-jaunu-liellopu-fermu http://www.la.lv/pirma-jacer-ka-vieniga/ http://www.tvnet.lv/zala_zeme/dzivnieki/592885-policija_parbauda_lauku_saimniecibu_aizdomas_par_nezelibu_pret_govim/comments

  7. john saka:

    Žīdi pieprasa žīdu valsti Vācijas teritorijā (Veimara) https://youtu.be/nOP7h7C8j_0
    .
    .
    .
    Admins
    Jo tālāk, jo trakāk !

  8. john saka:

    13.02.būs Drēzdenes un Leipcigas necilvecigas bombardēšanas gadadiena. Toreiz bojā gāja vairāk civiliedzīvotāju nekā atomuzbrukumā Hirosimai un Nagasaki. Vācijas izvarošana. http://www.hellstormdocumentary.com

  9. john saka:

    Doktors Deivids Djūks nenogurstoši atmasko cionistu noziedzniekus. http://www.davidduke.com

  10. Tas ir vajprats kas notiek sodien Latvija. Visas krievu skolas (kuras tiek uzturetas par ES un latviesu tautai atnemto naudu “brivpratigi” piespiedu veida (nodokli)) maca Latvijas vesturi pec sis filmas samontetas https://www.youtube.com/watch?v=gFzBoe-M4Bs … so filmu drille katra krievu saieta,un citos publiskos saietos. Krievu tauta atklati nirgajas un izsmej latviesu tautu. Si filma ir Top 1 Latvija sodien. Burlaks,viens no filmas veidotajiem,labi prot latviesu valodu,okupants agresors par latvju tautai atnemto naudu ir apmacits ienaidnieka valodai (Lenins teica ka ienaidnieka valoda japrot ir labak neka sava) un izdara sis noziedznieks Burlaks diversioniski teroristisku darbu,okupantu un Maskavas intereses. Noskatoties so filmu,kur sizets ir ar locekli un KP CK sekretaru Zani Spuru,radas jautajums par Ilonu Spuri (sodien ir prieksniece pilnigi visiem cietumiem Latvijas),vai ir,vai nav mazmeita loceklim Zanim Spurem? Zinot,ka un kad tika spidzinats cienitais un augsti godatais Linards Grantins,sis jautajums ir aktuals!!! Varbut mazmeita min vecteva iestaigatu taku,nonavejot ari sodien Latvija tikai par to,kad esi latvietis. Zanis Spure ir kara noziedznieks,rasists antilatvietis.

  11. Emils saka:

    Burlaku banda,sie vesturiskie lidzdalibnieki kara,genocida slepkavibu,etnicisma organizetaji,okupantu agresoru bars. Sarkana (asinim lidz ausim) Krievu banda. http://www.youtube.com/watch?v=c0osIRbYyHU Vesturi nav iespejams mainit https://www.youtube.com/watch?v=Nza4y97G7RE

  12. Emils saka:

    Kara noziedznieka Alfona Pazes dubultmorale jeb tikuma,goda un cienas izpratne…”kad sakas kars,mes Komjauniesi saorganizejamies iznicinataju vienibas ( banditiski teroristiskas grupas,kuras sava,laupija,dedzinaja Latvijas latviesus kurus nebija paspejusi gada laika (1940-1941) noslepkavot) un tad mums atkapjoties (begot) uz mums ar lozmeteju no baznicas jumta sava,ta mus izvadija/pavadija no Rigas” Nu vai zin,kadi cukas ir tie latviesi,sava tiesi virsu!!! Patiesiba slikti sava,otreiz,kad bus klat X stunda,diena, latviesu tauta bus precizaka, http://www.d-pils.lv/news/2/302703

  13. ķiploks saka:

    Šnore diplomātiski runā, taču pateica visu pareizi. Katram savs lauciņš, savas darba gaitas, taču domāju, ka mērķis viens.
    .
    .
    .
    Admins
    Intonācija, ķiplok, ir viens no galvenajiem izteiksmes veidiem. Šnorem tā bija pazemīga un pilna ar baiļu izpausmi- vienā vārdā, nodevīga.

  14. Repatriants saka:

    Snore neatziist, ka vajag apbalvot barikaazu daliibniekus, arii kremlini grib to pashu, lai tautas varoniibas paraugu vairs nebuutu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *