LRTT. Nebūs jau viņiem kur mukt(noteikti jāizlasa)

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅA1. “Pasaules Cionisms ir ieviesis Amerikas policijas militarizāciju un psīhotroniskas prāta vadības operācijas, lai veicinātu policijas agresivitāti un pārmērīgu spēka lietošanas noslieci policistu smadzenēs.”

4. Raimonds-Bergmanis-Raimonds-Vējonis-Suharenko-ebreji-Rīga-Saeima-Āboltiņa2. “Cita šā Pasaules Cionisma slepenā plāna sastāvdaļa ir bijusi pilnīga Amerikas policijas militarizācija un tās pārvēršana par vēl vienu militāru spēku, ko var izmantot saskaņā ar Amerikas Pasaules Cionisma kontrolēto ‘Nacionālās drošības doktrīnu’, lai lietotu pārmērīgu spēku, tiranizējot un slepkavojot amerikāņus – nežīdus.”

1.Žīdi-Saeima-Reiniks-DP-Satversme-Latvija-Tautas-tribunāls-ST3. “Kā tagad saprot daudzi, vairums lielo policijas departamentu Pretapmelošanas līgas (ADL) un Informācijas drošības foruma (ISF) klonu ir trenējuši policistus vidusmēra amerikāni uzskatīt par iespējamu iekšējo teroristu un manipulējuši viņu apziņu ar pastāvīgu pulsējošu mikroviļņu starojumu, ko uztur policijas radio, daudzu smadzenēs izraisot agresivitāti.”

4. “Pasaules Cionisma virsotne ir pazīstama kā alkatīgi luciferieši (skat. Luciferianism) un saistīti ar sātanistu tīkliem, kuri izmanto bandītiskus melnās mesas rituālus, pedofīliju un bērnu upurēšanu.”

=================================================================

Apskatīsim dažus izvilkumus no šī raksta, kas attiecas uz Latviju.

7.Linards Grantiņš, LRTT, LatvijaInterneta laikmetā neko vairs daudz nevar noslēpt. Viss ātri nāk gaismā. Šo gaismu nes arī LRTT i- vietne: tautastribunals.eu. Tagad ir pierādīts, par to arī tiek rakstīts šajā rakstā, ka žīdiem(hazāristiem) nav nekāds sakars ar ebrejiem. Līdz ar to, šiem sātaniskajiem izdzimumem- ar cilēviču, godmani, ždanoku, ušakovu un pārējiem girsiem, nav nekādas tiesības atrasties uz Latvijas zemes un arī ne uz Palestīnas zemes… !

Arī tiem, kuri laiza šo sātanistu izvadkanālus, ir jātiek tiesātiem ! Šie “apgraizītie” iedomājās, ka viņi ir gudrāki par latviešiem, bet uzrausies, tāpat kā no parastajiem amerikāņiem… .

Visi šie Lucifera sekotāji rubeņi, šteini un pārējie “nac-patrijoti”, kuri grib piesavināties H-86 un latviešu tautas nopelnus, tiks iemesti “Elles zaņķī” uz visiem laikiem.

To, ko šie cionistiskie izdzimteņi grib panākt ASV, ir pilnībā panākts Latvijā.

Viss ir viņu kontrolēts.

Atbildes uz iepriekš redzamajiem izvilkumiem:

1a. Latvijā cionisti šo lietu ir jau noveduši līdz pilnībai. Policija ir militarizēta un ar psihotronikas palīdzību ieprogrammējuši policijas ārprāta agresiju, kura robežojas ar šizofrēniju. Es, L. Grantiņš, to visu pagājušajā vasarā izbaudīju uz savas ādas. Par šo policistu ārprātu bija redzami arī divi video L. Lapsas i- vietnē.

2a. Latvijā policija arī ir cionistu doktrīnas “par nacionālo drošību”, pakļautībā, kura ir pilnībā iezombēta pret latviešu tautu. Visa šī žīdu švaļu banda ar lindermaņiem, osipoviem, cilēvičiem, koreniem, gopoņenkiem un dirsiem priekškalā, uzvedas izaicinoši un provokatīvi pret latviešu tautu un cilvēci kopumā, bet DP un VP par to neliekas ne zinis.

3a. Latvijā arī policistiem pret latviešiem ir radīs “gojisks” uzskats. Par to es pārliecinājos, kad divi latviski runājoši krievžīd- elementi, mani transportēja uz Rīgu. No viņiem ārā lauzās neiedomājams naids pret mani, visu latvisko un Tiesisko.

4a. Ir zināms, kad sakarā ar manu arestu Liepājā bija ieradušies vairāki augsti stāvoši cionistu izdzimumi no Rīgas, kas arī norāda uz to, ka sakarā ar manu arestu notika sātaniska MESSE, par kuru rakstīts ceturtajā punktā. To arī apstiprināja šo divu izdzimteņu, kuri mani veda uz Rīgu, saruna, ka ļoti ātri vēl jātiekot atpakaļ uz Liepāju.

Latvijā valda pilnīgs sātanisma- Lucifera kults !

DIEVA iejaukšanās ir neizbēgama un tad arī tiks pilnībā atmaksāts par visu Taisno un Svēto noslepkavošanu, ko veikuši šie sātana kalpi- cionisti un komunisti.

Tā, latviet, būs asins jūra, gaudas un raudas, bet nekas vairs nelīdzēs: “Kad jūs redzēsiet Manu nākšanu, tad nožēlot būs par vēlu… .”

Jūs taču ziniet, kas tas par citātu un, kur tas rakstīts ?

02.02.16           LRTT.

Paldies lasītājam, kurš atsūtīja NORĀDI uz šo infotmāciju !!!

Igaunija,Latvija,Lietuva,LRTT.Ivars Līdaka.11. septembris un Israēlas aparteīds; nāves buča Pasaules Cionismam. Preston James, Ph.D., 31.05.2014

Oct14 by Ivars Līdaka

(Šis cerīgais raksts lietu ūdeni Krievijas dzirnavās, ja vien tā nedarītu visu, lai katru vientiesi no tādas kaites izārstētu. Kas ir feikžīdi?

Nelielu teksta daļu, kas attiecas tieši uz amerikāņu kara veterāniem neesmu tulkojis; ejiet tai pāri.)

Ždānoka,Korens ,Cilēvičs,LRTT,Kozlovskis.Dienvidāfrikas aparteīds tika atmaskots un izbeigts daudzos cīņas un lielu korporatīvu un institucionālu ieguldījumu gados.

Pasaule burtiski nostājās pret Dienvidāfrikas valdību un tās aparteīdu, galu galā izraisot tās sabrukumu.

Tas pats tagad notiek ar Israēlas aparteīdu pret palestīniešiem, tie pašlaik tiek turēti pasaulē lielākajā brīvdabas darba nometnē.

Visa pasaule nostājas pret Israēlu tās aparteīda pret palestīniešiem un masveidīgas nelikumīgas Palestīnas zemes izzagšanas un viņu saimniecības graušanas dēļ.

Bet šis ir atbildības par cēloni stāsts, un tas ietver daudzu augstu stāvošu izlūkošanas kovboju (Intel Cowboys) slepenus darbus ‘American Intel’ iekšienē. Viņi nodarbojas ar Amerikas žīdiem, kuriem “Israēla pirmajā vietā”, un ir smagi strādājuši, lai atjaunotu Ameriku kā konstitucionālu republiku. Pašlaik var teikt vien par dažiem no šiem stāstiem, bet galu galā gaismā iznāks varbūt visi pārējie.

Pasaules pilsoņiem tas ir vien laika jautājums – pievērsties Israēlas aparteīdam pret palestīniešiem un masveidīgajai noziedzīgajai Palestīnas zemes izlaupīšanai, ko veic hazāru “viltusžīdu” blēži.

Un tagad to apjēdz vairums Eiropas, īpaši universitāšu jaunatne.

Un eiropieši tagad pilnībā apjēdz nožēlojamo tirāniju un absurdo ļaunprātību, ko pret palestīniešiem musina šie Israēlas “viltusžīdu” okupanti, kuri nemitīgi atzog arvien vairāk Palestīnas zemes un grauj palestīniešu mājas, lai izbrīvētu sev šo zemi un tur nelikumīgi būvētu nelegālas israēļu apmetnes.

Un kas attiecas uz Israēlas veikto palestīniešu apspiešanu, tirāniju, arestiem un masu slepkavībām, ko kāpina šie viltusžīdi israēļi, daudzas Eiropas korporācijas atsakās no visa, kas saistās ar Israēlu. Un tagad arī dažas amerikāņu korporācijas sāk attiekties tāpat.

Atplūdus un “valdošo vēju” maiņu Amerikā ir izraisījusi apjēga ASV augstākajā militārajā pavēlniecībā un American Intel lojālajos segmentos par to, ka 11.septembris ir bijis Gladio stila operācija, iefiltrēšanās, maskētu izspiedzes grupu, viltus karoga uzbrukums, ko veicis Pasaules Cionisms (HaHistadrut HaTsionit HaOlamit, Pasaules Cionistu Organizācija u.c., WZ). (Operazione Gladio – aizmuguriska operācija, false flag – darbība zem svešas maskas)

Šī Amerikas “pirmkārt Israēla” žīdu darbība un Amerikai uzticīgo apjēga ASV augstākajā militārajā pavēlniecībā vien ir iedarbinājusi lielu ASV politikas kursa izmaiņu attiecībā uz novēršanos no jebkādiGiļmans-Korens .Cilēvičs.Ždanoka.Plinersem jauniem kariem Pasaules Cionisma un Israēlas pusē. Skat.

Šis eiropiešu jaunais Israēlas boikots pašlaik izvēršas Amerikā.

Un tāpat kā Eiropā to nevar apturēt.

Neraugoties uz izmisīgajiem kādreiz visvareno Amerikas – Israēlas publisko lietu komitejas (AIPAC), Pretapmelojumu līgas (ADL) un B’nai B’rith (arī Benē Berith – Derības dēlu savienība, starptautiska žīdu organizācija) pūliņiem. Pēdējā laikā Intel Cowboys, kuri ir American Intel un Aizsardzības departamenta zinātāji, katrai no šīm Pasaules Cionisma spiegu grupām ir neuzkrītoši rāvuši ārā indes zobus. Tās ir lielas “valdošo vēju” pārmaiņas American Intel un Aizsardzības departamenta iekšpusē.  Un viszīmīgākā attieksmes korekcija pret Pasaules Cionisma/Israēlas inscenēto aizmuguriskāko operāciju, viltus karoga uzbrukumu, kāds jebkad noticis.

Un nav tikai sakritība lielie Snoudena atklājumi par nopietniem Nacionālās drošības aģentūras (NSA) organizētās noziedzības (RICO) dienesta aizsegā veiktiem neattaisnotas visu Amerikas pilsoņu un lielākās daļas pasaules izspiedzes noziegumiem apmēram tajā pašā laikā. (RICO – Racketeer Influenced and Corrupt Organizations)

Jaunā Amerikas militārā vadība un Intel augstākā vadība tagad pilnībā apjēdz, ka 11.09.2001 uzbrukumu Amerikai ir izdarījusi Israēla un tās aktīvi Amerikā un Buša Kabala. Un nozīmīga viņu daļa ir “ārkārtīgi dusmīgi” un vēlas atmaksu. (Bush Cabal – George W. Bush, Marvin Bush, Jeb Bush, Cheney, Rove, Rumsfeld, Ashcroft, Rice (Saudis…))

Jā, īstais pagrieziena punkts vairāku American Intel un īpaši augstākās militārās pavēlniecības augstāko līmeņu iekšienē bija apjēga, ka Pasaules Cionisms ir izmantojis šādas izspiedzes grupas, “dubultniekus”, aktīvus un aģentus. Lai plānotu un izvērstu un slēptu 11.septembra uzbrukumus Amerikai.

Lai slēptu Israēlas galvenos cionistus;

Buša noziedzīgās kabalas sulaiņus augstākajos Darba pārvaldes sistēmas (JCS), Ziemeļamerikas aizsardzības pavēlniecības (NORAD) līmeņos;

Nacionālās drošības aģentūras (NSA) un ASV Gaisa spēku (USAF) līmeņos;

ievērojamu Mossad vadību un Israēlas valdības virsotni;

noteiktus atlasītus neokonservatīvos (NeoCons) un Amerikas jaunā gadsimta projekta dalībniekus (PNAC);

nodevīgos “pirmkārt israēliskos” israēlamerikāņu dubultpilsoņus;

augstākos Amerikas-Israēlas publisko lietu komitejas (AIPAC) regulatorus, kas ir slēpti Israēlas izspiedzes aģenti, iefiltrējušies un parazitē Amerikā;

vadītos lielos masu medijus (CMMM), ko sastāda sešas lielas starptautisko ziņu korporācijas, trijām no kurām ir lieli aizsardzības līgumi, un pārējās trīs ir Pasaules Cionisma “kluba” biedri.

CMMM ir kalpojusi kā galvenais 11.septembra uzbrukuma Amerikai propagandas un piesega mehānisms. Tas, kā tagad ir pārliecinoši pierādīts, ir bijis mikrokodoluzbrukums Dvīņu torņiem, izmantojot Buša kabalas nozagtus mikrokodollādiņus (Skat.), kas pārdoti Israēlai, kas savukārt tos izmantoja un dažus izvietoja citās valstīs.

Vēlaties uzvārdus? Skatiet lejāk saitē video un pievienojiet tiem Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Richard Meyers, George Bush 1. un 2., un bēdīgi slaveno, noziedzīgo Mossada dižvīru un starptautisku profesionālo slepkavu Michael Harrari, kurš bijušajam Krievijas kodolaizsardzības virsniekam Dmitri Khalezov teicis, ka ir bijis iesaistīts (1). (Skat.)

11.09.2001. uzbrukumu Amerikai Israēla izdarīja ar kodolieročiem, ko piegādāja Buša kabala.

‘Veterans Today’ tikko ir publicējis Gordon Duff, sava vecākā redaktora, monumentāli nozīmīgu un ļoti atmaskošu triju rakstu virkni. Tā pierāda Dvīņu torņu sagraušanu 11.septembrī ar mikrokodollādiņiem. Šajos pārsteidzošajos rakstos tiek atklāts, ka Buša administrācija ir no Amerikas kodolarsenāla nozagusi mikrokodollādiņus un pārdevusi Israēlai, kas pēc tam tos izmantojusi savā 11.septembra uzbrukumā Amerikai (2)(3)(4).

Cerams, kādu dienu vēstījumu par varonīgajiem cilvēkiem ASV militārajā pavēlniecībā un American Intel, kuri saistīti ar šo lielo pagriezienu ASV politikā, varēs izpaust.

Pašlaik to nevar, un tas paliek apslēpts. Tomēr tas ir īsts un pieaug ik dienas. Pietiks pateikt, ka daudzi īsti Amerikas varoņi ir smagi strādājuši, izdurot mietu caur šā Israēlas izspiedzes vampīra priekšpulka sirdi, kas parazītiski iefiltrējies un nolaupījis lielu daļu ASV valdības aģentūru, Kongresa, Tieslietu departamenta un tiesu varas, ASV armijas un American Intel.

Īstenībā šī infiltrācija ir tikusi tik tālu, ka Israēla, Pasaules Cionisma galvenie rīcības aģenti ir spējuši pilnībā pārņemt Nacionālās drošības aģentūras, American Intel darba datus. Un tagad tos ir lejupkrāvuši tieši uz Israēlu. Un daudzi privāti Israēlā dibināti Aizsardzības departamenta (DOD) līgumpartneri ir spējuši nolaupīt vairumu telefonu rēķinu, kredītkaršu un visu amerikāņu kredīta transakciju ierakstus.

Neraugoties uz to, cik draudīga un nomācoša ir kļuvusi šī situācija ar Pasaules Cionisma iespiešanos un laupīšanu Amerikas institūcijās, American Intel virsotnes ešelonu valdošajos vējos ir notikušas lielas pārmaiņas. Droši, ka šīs pārmaiņas jau sen pamato šo Pasaules Cionisma (Starptautiskā cionisma noziedzīgo sindikātu) infiltrātoru un laupītāju draudīgie noziegumi.

________________________

Pasaules Cionisti vada pasaules lielāko noziedzīgo sindikātu, Starptautiskā cionisma noziedzīgo sindikātu.

Pasaules Cionistus vislabāk būtu apzīmēt kā pasaules lielāko organizētās noziedzības sindikātu, Starptautiskā cionisma noziedzīgo sindikātu. Domājams, tie ir cilvēces bezdvēseles parazīti. Sindikātu atbalsta Londonsitijas cionistu privātie centrālie banksteri, kas specializējušies Babilonijas naudas maģijā un taisa naudu no nekā (parādzīmes piedāvājot kā naudu) un no postošas augļošanas.

Daudzi Intel darbinieki tos parasti atzīst par pasaules parazītiem, kara spekulantiem un masu slepkavām katra liela kara aizmugurē, kā arī par vairuma narkotikas tirdzniecības, pornogrāfijas, seksa tirdzniecības, vergu darba un masveidīgu bankošanas, hipotēku krāpšanas un citu finansiālu blēdību neredzamo roku. Izmantojot savu šķietamo uz parādiem dibināto viltus naudu, viņi ir uzpirkuši un viņiem pašlaik pieder gandrīz katrs ASV Kongresa cilvēks, vairums Augstākās Tiesas tiesnešu un gandrīz katrs federālais tiesnesis.

Ir svarīgi ņemt vērā, ka Pasaules Cionismu veido samērā maz cilvēku, un ne visi ir žīdi. Īstenībā Pasaules Cionisma sākotne ir “teitoņu bruņinieku” laikos un Eiropas aristokrātijas pūliņos sagrābt un uzkundzēties Jeruzalemei krusta karos. Tās ir tās pašas ģimenes, kuras joprojām mēģina okupēt un pārņemt varu Jeruzalemē. Tādas apsēstības iemesls tiks atklāts tālākā rakstā, bet saistās ar viņu Lucifera ticību un piedalīšanos “sātaniskajā bandītiskajā melno mesu” pielūgsmēs ar cilvēku upurēšanu (sātana pielūdzēju grupa, kas apsēsta ar sātanisku melno mesu rīkošanu).

Svarīgi atzīmēt arī, ka visi kari ir banksteru kari, tas ir, tos iepriekš sagatavo un diriģē Londonsitijas cionistu privātie centrālie banksteri un viņu frančīzē saistītās centrālbankas lielākajā daļā pasaules. Neviens šīs lietas izgaismošanā nav izdarījis labāku darbu kā Michael Rivero. Ja ir laiks, varbūt par visai atmaskojošu atradīsit šādu video: (Skat.)

________________________

Nevērtējiet, ka katrs jūdaisma ticībai piederīgais/ā ir cionists, – tā tas nav.

Ir svarīgi atzīmēt arī, ka cionisti ir mazs skaits jūdaistu, bet daudz jūdaistu ir apzināti kā Pasaules Cionismu finansiāli un citādi atbalstītāji, lai Pasaules Cionisms spēlētu viņu rāses izdzīvošanas mānijas spēli. Ir svarīgi atzīmēt, ka daudzi jūdaisti, īpaši daži ortodoksie jūdaisti ir anticionisti, bet nesaņem nekādu mediju atsaucību, jo Amerikas lielos vadāmos masas medijus ir sagrābis Pasaules Cionisms.

Tie, kuri Pasaules Cionismam “nepieder”, tipiski tiek šantažēti vai piespiesti pildīt tā gribu, izmantojot izsmalcinātas psīholoģiskas un kompromitējošas operācijas. Vairuma politiķu un ASV valdības ierēdņu, piemēram, Amerikas jaunā gadsimta projekta dalībnieku (PNAC), galveno jaunkonservatīvo (NeoCons), Amerikas-Israēlas publisko lietu komitejas (AIPAC), Pretapmelojumu līgas (ADL) un Derības dēlu savienības (B’nai B’rith), israēlamerikāņu “pirmkārt israēlisko” dubultpilsoņu baiļu apjoms no šiem Pasaules Cionisma apdzirdītajiem līdz pēdējam ir bijis milzīgs. Bet tagad tas viss ir mainījies, un liela daļa uzticības jāveltī ‘Intel Cowboys’ American Intel’a cilvēkiem vidējos un augstajos slāņos.

Tiem jūdaistiem, kuri ir Pasaules Cionisma uzturētās rases izdzīvošanas apsēstības gūstā, būtu ļoti atvieglojoši uzzināt par apsēstības radīšanu (ļoti izveicīgām psīholoģiskām operācijām, ko izvērš Londonā izvietotās Pasaules Cionisma organizācijas).

Šiem žīdiem tā būtu spēcīga, bet atvieglojoša apjēga, ka tā bija Londonsitijas Pasaules Cionisma organizācija, ko izmantoja Hitlers un nacistu kodola grupa, lai sagūstītu viņus, konfiscētu viņu īpašumu un ieliktu viņus internēšanas darba nometnēs, kur daudzi nomira.

Un tiek darīts viss, lai radītu šo rāses izdzīvošanas apsēstību, kam jākalpo par ilgstošu aizsegu Pasaules Cionisma Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta kriminālajām operācijām visā pasaulē.

Jūdaisma ticībai piederīgie tad varētu saprast, ka viņi visu laiku tiek izspēlēti un izmantoti, lai turpinātu Pasaules Cionisma lietu, nevis kaut ko, kas viņiem palīdzētu. Jā, tagad šķiet, ka daudzus konformistiskos jūdaistus, īpaši Israēlā dzīvojošos, Pasaules Cionisms ir izlicis sagaidāmai vajāšanai.

Īstenībā, ir pavisam acīmredzami, ka Pasaules Cionisms ir radījis apstākļus jūdaismam piederīgo vajāšanai visā pasaulē, noliekot viņus šajās milzu lamatās, kur viņi visdrīzāk tiks vainoti Pasaules Cionisma noziegumos pret cilvēci Palestīnā un viscaur pasaulē, tādos kā 11.09.2001 uzbrukumi un daudzās Mossada sarīkotās teroristiskas bumbu spridzināšanas; – un par viņu piedalīšanos tajā šīs maldīgās rāses izdzīvošanas apsēstības dzītiem.

________________________

Slepenais Pasaules Cionisma plāns sagraut Amerikas konstitucionālo republiku un amerikāņu nežīdus (gojus).

Piecdesmit Pasaules Cionisma infiltrācijas, laupīšanas un okupācijas gadi Amerikā un viņu galvenie rīcības aģenti Israēlā un nodevīgie israēlamerikāņu “pirmkārt israēliskie” dubultpilsoņi ir gandrīz noveduši Ameriku līdz bankrotam. Tas ir arī ievilcis Ameriku nebeidzamos karos Pasaules Cionisma labā. Pasaules Cionisma banksteri un Israēla ir par visu maksājuši ar privātu centrālo banksteru blēdībām, izmantojot viltotu ar parādiem segtu naudu, lai pārņemtu smagi strādājošo amerikāņu bagātību līdztekus daudziem nelikumīgiem maksājumiem. Tas (“spēcīga sūcoša skaņa”) kopā ar Pasaules Cionisma nopirkto “brīvās tirdzniecības” likumdošanu Kongresā, par ko brīdinājis Ross Perot, ir bijusi daļa no Pasaules Cionisma slepenā plāna Amerikas sagraušanai un visu Amerikas nežīdu iznīcināšanai reizi par visām reizēm Londonsitijas cionistu labā.

Daļa no šā slepenā Pasaules Cionisma plāna ir pārvērst Ameriku par policejisku valsti ar iekšēju Pasaules Cionisma armiju, ko var izmantot pret amerikāņu tautu. (Iekšējās drošības departaments (Department of Homeland Security), ko dažkārt sauc par “Homoland Security”).

Viens no piemēriem, kā stāsta, ir – zināmiem vīriešiem vadītājiem ir likts pārcelt savus birojus, darba galdus un visu uz vīriešu tualetēm.

________________________

Pasaules Cionisms ir ieviesis Amerikas policijas militarizāciju un psīhotroniskas prāta vadības operācijas, lai veicinātu policijas agresivitāti un pārmērīgu spēka lietošanas noslieci policistu smadzenēs.

Cita šā Pasaules Cionisma slepenā plāna sastāvdaļa ir bijusi pilnīga Amerikas policijas militarizācija un tās pārvēršana par vēl vienu militāru spēku, ko var izmantot saskaņā ar Amerikas Pasaules Cionisma kontrolēto ‘Nacionālās drošības doktrīnu’, lai lietotu pārmērīgu spēku, tiranizējot un slepkavojot amerikāņus – nežīdus.

Kā tagad saprot daudzi, vairums lielo policijas departamentu Pretapmelošanas līgas (ADL) un Informācijas drošības foruma (ISF) klonu ir trenējuši policistus vidusmēra amerikāni uzskatīt par iespējamu iekšējo teroristu un manipulējuši viņu apziņu ar pastāvīgu pulsējošu mikroviļņu starojumu, ko uztur policijas radio, daudzu smadzenēs izraisot agresivitāti.

________________________

Pasaules Cionisma virsotne ir pazīstama kā alkatīgi luciferieši (skat. Luciferianism) un saistīti ar sātanistu tīkliem, kuri izmanto bandītiskus melnās mesas rituālus, pedofīliju un bērnu upurēšanu.

Daži augsti Intel darbinieki zin, ka Pasaules Cionismam ir gara iefiltrēšanās un ASV valdības okupācijas vēsture. Kā arī vides un masu mediju piepildīšanas ar daudziem atkārtotiem luciferiāņu simboliem, kas kaisa buramvārdus uz “mēs – tauta”, vēsture. Un tā noved cilvēkus viņu garīgā pakļautībā un dēmoniskā varā. Jūs neticēsit, ka tas nostrādā, tomēr ir liepratēji, kas uzskata, ka šo simbolu izvērsta izrādīšana var veidot izsmalcinātu “mēs – tauta” prāta kontroli. (We – People – pilsoņu un konstitūcijas programma, kas veicina pilsonisko kompetenci un atbildīgumu)

________________________

Pašlaik pasaules lielākā parazīta, dēmoniskā Pasaules Cionisma/Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta (WZ/IZCS) vampīra sirdī tiek iedurts koka miets.

Ar dažām nesenām “izmaiņām” ASV militārajā un American Intel augstākajā pavēlniecībā jūs drīz arvien vairāk redzēsit šā mieta iedarbību uz šo vampīru un gandrīz pilnīgu vai tiešām pilnīgu varas atņemšanu WZ/IZCS izspiedzes grupām Amerikā, kā arī varas atņemšanu Pasaules Cionisma kontrolētajai Nacionālās drošības aģentūrai – un varbūt tās likvidēšanu.

Nacionālās drošības aģentūra pašlaik ir daļa no ļoti plašā vispasaules Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta, kas īstenībā ir organizētās noziedzības (RICO) sindikāts. Tas saņem rīkojumus no Londonsitijas cionistu privātajiem centrālbanksteriem, Israēlas valdības un Aizsardzības departamenta Israēlas līgumpartneriem, kas ir iefiltrējušies un nolaupījuši American Intel, tostarp un īpaši – noziedzīgo Nacionālās drošības aģentūru.

To (NSA) ieviesa Pasaules Cionisma kontrolētie nodevēji un infiltrātori pirms daudziem gadiem, un tiem joprojām ir iespējas apsūdzēt nodevībā Snoudenu, kurš ziņojis par viņu masveida noziegumiem pret “mēs – tauta”.

Pats svarīgākais, jūs tuvā nākotnē redzēsit lielas pārmaiņas, kas attiecas uz Nacionālās drošības aģentūru un ar to saistīto pie tās stūres sēdošo organizēto noziedzību (RICO), kas to izmanto, lai Pasaules Cionisms varētu pilnībā pārkāpt ASV Konstitūciju un Tiesību billu. Īpaši uz tiem, kuri kontrolē jauno Nacionālās drošības aģentūras megaizspiedzes objektu Bluffdal’ā, Utah pavalstī.

Drīz redzēsit Nacionālo drošības aģentūru ar stipri apcirptiem spārniem un ar atjaunotu tās kontroli no Amerikas augstākās militārās pavēlniecības puses, kuras personāls tagad ir papildināts ar daudziem Amerikas “pirmkārt Israēla” dubultpilsoņiem un karavīriem, kuri zin patiesību par Pasaules Cionisma kopā ar daudziem amerikāņu nodevējiem un atkritējiem nodarīto 11.septembra uzbrukumu.

Drīz vairs nebūs iespējams, ka Nacionālās drošības aģentūras vadītājs melo Kongresam un Amerikas tautai un izvairās no atbildības, neapsūdzēts noziedzīgā maldināšanā.

Un nedabūjis 20 gadus cietumā kā ar šo “nakts mošķi” būtu jānotiek. Nav svarīgi, cik cītīgi Pasaules Cionisms un Nacionālās drošības aģentūra mēģina apturēt savu demontāžu, – tam ir daudz par vēlu.

Vienīgais, ko viņi var darīt, ir mēģināt iedarbināt 3.pasaules karu Vidējos Austrumos vai Ukrainā vai iedarbināt pilna apjoma Amerikas pilsoņu karu. Ja viņi mēģinās darīt tā, arī tad viņiem, domājams, būs beigas.

Jūs varat ieraudzīt Nacionālo drošības aģentūru galu galā zaudējam pusi tās finansējuma vai ja ne, tad zaudējam varu caur likumdošanu, atbildot uz lielu Eiropas sabiedroto un “Mēs – Tauta” kustības spiedienu. Ir dažas ārkārtīgi satraucošas lietas, kurās šī aģentūra ir iesaistīta, un kuras atklās Edvards Snoudens un citi.

Pašlaik notiek plūdmaiņa, un visā pasaulē no jumtiem kliegs patiesība.

Snoudena atmaskojumi bija saikne uz daudziem saplūstošiem galīga izgaismojuma faktoriem un gaidāma organizētās noziedzības (RICO) gala faktoriem – to gala, kuri ir sagrābuši Nacionālo drošības aģentūru un mēģinājuši to izmantot par pamatu Amerikas pārvēršanai par Gazu-2, lielāko brīvdabas darba nometni pasaulē.

Pašlaik Pasaules Cionisms par tādu ir pārvērtis Palestīnu un liek visiem palestīniešiem dzīvot kā viņu aparteīda kara cietumniekiem, lai izveidotu “Lielisraēlu”, vienu no vēsturē lielākajiem noziegumiem pret cilvēci. Un daudzi eiropieši ir apjukuši no tā, ka israēļi var darboties kā rūdīti nacisti, kurus viņi it kā ienīstot, un esot Israēlu dibinājuši kā patvērumu pret tādu iespējamu tirāniju.

________________________

Kas īsti notiek jaunajā Nacionālās drošības aģentūras objektā Bluffdale, Utah?

Kāpēc šis jaunais objekts ir tur, blakus un saistīts ar lielo “melnummelno” dziļi nelegālo atbalsta punktu, kas ir iefiltrējies Nacionālajā drošības aģentūrā un to nolaupījis, un kā ar to apietas un kā tas tiek gāzts, tiks skaidrots tālākā rakstā. Pietiks pateikt, ka lieli spēki Amerikā slēpti rīkojas, lai iznīcinātu israēļu vadīto Nacionālo drošības aģentūru un vai nu to iznīcinātu pilnīgi, vai dramatiski novājinātu un pārveidotu par patiesi konstitucionālu Intel aģentūru, kas strādā tikai “mēs – tauta” labā.

________________________

Galu galā viss tiks pilnīgi izgaismots, un tas ietver visus Nacionālās drošības aģentūras masveida noziegumus pret amerikāņu tautu.

Daži labi Intel zinātāji zin, ka kaut kad nākotnē daudz ja ne visi šīs aģentūras informācijas pārķērumi, darba dati un “liecības”, kas viss tiek ierakstīts un uzkrāts, tiks atvērts atklātībai pasaules internetā visu redzēšanai un dzirdēšanai.

Tas pierādīs, ka Nacionālajai drošības aģentūrai bija darba dati, kas liecina par visu ar Vjetnamu saistītās ASV valdības/Centrālās izlūkošanas aģentūras narkotiku tirdzniecību, pierāda, ka šī aģentūra ir zinājusi, kur ir bijis gandrīz katrs Amerikas karagūsteknis/bez vēsts pazudušais; kuri joprojām ir gūstā, kā Kisindžers ir pavēlējis ASV armijai un jūras spēkiem nogalināt tik daudz amerikāņu karagūstekņu un bez vēsts pazudušo, cik iespējams, – izmantojot algotņus vai īpašas snaiperu komandu operācijas, un visbeidzot, VX indīgo nervu gāzi, izsmidzinot no bāzes kuģu lidmašīnām (ko pieļāvis admirālis Moorer, kurš pazīstams kā “Operācija Ceļavējš” – “Operation Tailwind”).

Tas parādīs Nacionālās drošības aģentūras līdzdalību visās politiskajās slepkavībās, tostarp Dž.F.Kenedija, M.L.Kinga, R.F.Kenedija un Malkolma X, gan līdzvainīgo slēpšanā, gan arī zināšanā jau iepriekš un nekā nedarīšanā.

________________________

Nacionālā drošības aģentūra ir daļa no liela organizētās noziedzības sindikāta (RICO), Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta (IZCS), un ir daudzus gadus slēpusi lielus ar ASV valdību, American Intel un Mossadu saistītu noziegumu liecības.

Un vissvarīgākais – šie Nacionālās drošības aģentūras darba dati, kas tiks nodoti Amerikas publikai, parādīs, ka šī aģentūra ir zinājusi, kuri ASV valdībā un militārajā pavēlniecībā un Israēlas izlūkdienestā ir plānojuši 11.septembra uzbrukumus, un kuri tos īstenībā veikuši, un tieši kā tas darīts – neko nedarot apturēšanai un nenododot vainīgos tiesai.

Iemesls, kāpēc aģentūra nav neko darījusi šo noziegumu apturēšanai, ir tas, ka tā ir bijusi daļa no Londonsitijas vadītā Pasaules Cionisma/Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta RICO organizētās noziedzības kopš paša sākuma un bijusi banksteru izveidota viņu slepenā plāna apkalpošanai.

Skaidrs, ka šo viltus “karu pret terorismu” Pasaules Cionisms ir izveidojis, izmantojot 11.septembri, lai Amerikas tautai apsūdzētu Vidējo Austrumu musulmaņus, lai atbalstītu nelikumīgos nekonstitucionālos nepieteiktos karus ar svešām rokām Israēlas labā. Tas tika paredzēts arī daudzu amerikāņu mudināšanai nodot daudzas konstitucionālās tiesības par solījumu pastiprināt drošību no teroristu uzbrukumiem, kas noteikti turpināsies.

Masām tika teikts, ja viņi neatdos savas tiesības un neļaus militarizēt policiju un pozicionēt Nacionālās drošības doktrīnu pret katru amerikāni, kurš jebkādā veidā nav vienisprātis, “dzimtenē” var notikt daudzi terora akti.

Šiem noslēpumiem sākot nākt atklātībā, redzēsit šos bezdvēseles parazītus bēgam slēpties, bet esiet droši, nekur Amerikā nebūs patvēruma no apsūdzībām. Ja vien viņi nedabūs imunitātes vienošanos un nesāks dziedāt augstākās balsīs kā papagaiļi.

Un kā jau daži zin, tas novedīs pie Denveras Divpadsmit “Asinskāro” loka

(skat. Stew Webb’a izcilo vietni (6) — viņam ir zināšanas no pirmās rokas, jo dažus gadus pirms kļūšanas par federālo trauksmes cēlāju bija precējies ar sievieti no Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta (IZCS) augstākā ranga dalībnieci — daži troļļi ir mēģinājuši Stjū diskreditēt un viņa vēstījumu atcelt, bet tie, kuri nežēlo laiku pieejamo liecību izpētei, drīz sapratīs, ka Stjū vēstījums ir patiess).

________________________

Atcerieties, ka visi noslēpumi pašlaik beidzas, un tas Pasaules Cionismu/Starptautiskā cionisma noziedzīgo sindikātu sastindzina.

“Katrs noslēpums izvirst, pat tiesas administrācija; drošs nav nekas, ja nerāda, kā tas spēj izturēt diskusiju un atklātību.” – lords Acton’s.

“Kopš es iegāju politikā, cilvēki man savus uzskatus ir uzticējuši galvenokārt privāti. Kādi no Savienoto valstu tirdzniecības un rūpniecības lielajiem vīriem no kāda, no kaut kā baidās. Viņi zin, ka kaut kur ir tik organizēts, tik netverams, tik modrs, tik iekšēji sasaistīts, tik pilnīgs, tik visuresošs spēks, ka, to lādējot, viņi labāk nerunā skaļāk par savu elpu.” – Woodrow Wilson.

Kopš Pasaules Cionisms spēja pieaugt spēkā, ar savu agrīno slepeno dienestu Napoleona sakāves brīdī sagrābjot Londonsitijas finanšu sistēmu, tas saprata, ka viņu pastāvēšanas, un ļaunuma, luciferisma, okultisma, nāves kulta prakšu slepenība ir būtiska. Viņi nekad nesagaidīja, ka kaut kas tiks atklāts, un vienmēr baidījās no “franču revolūcijas”veida masu reakcijas, ja tās kādreiz to atklātu.

Tāpēc viņi ir ļoti smagi piestrādājuši, lai uzpirktu vai ierobežotu pašu kontrolētās tautas galvenos redaktorus. Viņi ir sapratuši, ka izšķiroša ir gandrīz pilnīga lielo masas mediju kontrole. Un tagad ir vispārsaprasts, ka pasaules internets ir koka miets viņu vampīru sirdīs.

Tāpēc jūs redzēsit viņu pēdējo kursu uz lielām pūlēm ieviest nekonstitucionālus likumus, ierobežot un cenzēt internetu Amerikā un pat Eiropā. Maz ticams, ka tas nostrādās, jo tas izraisīs lielu “mēs – tauta” kustības prettriecienu.

Patiesība ir kā nekontrolējama krava, kas nāk viņiem līdz, un viņiem vairs nav kur to noslēpt. Viņi baidās no izgaismošanas, un tomēr viņi tagad ir pilnīgā gaismā, un visi viņu agrākie slēptie netīrie pretcilvēciskie darbi tiek pilnībā izgaismoti.

Šīm padibenēm ir palikušas dažas iespējas, vai nu aiziet no Amerikas, ņemt savus noslēptos multitriljonu krājumus un doties pensijā un trimdā. Vai uzsākt trešo pasaules karu Sīrijā, Irānā vai Ukrainā; neviena no šīm iespējām vairumam Eiropas nāciju vairs nepatiks. Vienīgā citādā viņu iespēja ir izraisīt lielu pilsoņu karu Amerikā starp viņu Nacionālās drošības aparātu un ‘mēs – tauta’.

Tagad katram, kurš ar pusi no smadzenēm papēta pasaules interneta alternatīvajos medijos pieejamās liecības, ir skaidri acīmredzams, ka “redzamā” Amerikas valdība ir bijusi pilnībā “neredzamās” slepenās ēnas valdības infiltrēta un nolaupīta. Ko diemžēl vada dažādi ļoti veci, tagad dabisku cēloņu dēļ nāvei tuvi ilumināti jeb Denveras Divpadsmit Asinskāro Loks. Tomēr šai slepenajai ēnas valdībai ir daudzi “jaunpienācēji”, daudzi no kuriem ir Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta pretinieki un nodevušies īstai kalpošanai ‘mēs – tauta’ interesēm.

________________________

Augstu stāvošie Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta un Pasaules Cionisma dalībnieki atsaucas uz sevi kā iluminātiem vai luciferiešiem vai Lucifera apgaismotajiem.

Ir svarīgi ņemt vērā, ka augstu stāvošie Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta un Pasaules Cionisma dalībnieki atsaucas uz sevi kā iluminātiem jeb apgaismotajiem un slepus pielūdz Luciferu, uzskatot sevi par Sātana pielūdzēju vispasaules okultā tīkla augstākajiem vadītājiem. Šīs padibenes dzīvo ļaundarībai un vāc arvien vairāk naudas, varas un ietekmes. Viņiem nerūp vidusmēra cilvēki, kurus viņi uzskata par iznīcināmiem zemcilvēciskiem kukaiņiem.

Ir ļoti svarīgi izprast šo sātanisma, cilvēku upurēšanas, pedofīlijas un Londonsitijas cionistu privāto banksteru, Federālo rezervju sistēmas un lielo Volstrīta banku, kā arī Pasaules Cionisma/ Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta vadītāju un Buša noziedzīgās kabalas krustojumu. Tas, ka pēdējā sadarbojas ar Starptautiskā cionisma noziedzīgo sindikātu, pavisam samulsina daudzus pētniekus, un labāk ir tos uzskatīt par vienas Pasaules Cionisma monētas divām pusēm. Viņi ir partneri masīvajā vispasaules Pasaules Cionisma RICO noziedzības sindikātā.

Šie ļaudis visi ir noziedzīgi psihopāti un parazitē uz cilvēkiem visur un pamatā uztur nāves kultu. Džons Kerijs nosoda Snoudenu un saka, ka viņam ir jākļūst vīrišķīgam un jāpadodas ASV Tiesas departamentam. Kerijs ir ievērojams liekulis. Vīrišķīgam būtu jākļūst viņam un jāstāsta, ka viņš pārdevis dvēseli Luciferam, pievienojoties Miroņgalvas (Skull and Bones; Russell Trust) nāves kultam. Viņam ir jāatzīst, ka viņš pielūdz nāvi un tic cilvēku masu slepkavībām inscenētos karos un terorismā ar mērķi iztīrīt un “saglabāt” cilvēku rāsi.

________________________

Starptautiskā cionisma noziedzīgais sindikāts ir noziedzīga naudas taisīšanas mašīna, kas specializējas pretcilvēciskos noziegumos, kas grauj dabiskas dzimumu lomas, ģimeni, pilsētas un veselīgo amerikāņu kultūru, un svarīgas Amerikas valdības un sabiedrības institūcijas.

Šis sindikāts ir bijusi noziedzīga naudas taisīšanas mašīna ar bezgalīgu kāri pēc citu cilvēku darba augļiem. Tas izmanto amerikāņu un NATO karavīrus par lielgabalu gaļu viņu cionistu laupīšanas karos. Tā dalībnieki ir rūdīti sātana pielūdzēji, tas ir, luciferieši, un tas pamatā ir egocentrisks pretcilvēcisks nāves kults, kas augstākajos līmeņos piekopj bērnu pedofīliju un bērnu upurēšanu.

________________________

Starptautiskā cionisma noziedzīgais sindikāts specializējas kukuļošanā, cilvēku kompromitēšanā, zagšanā, krāpšanā, maldināšanā, divkosībā, melos, slepkavībās un tirānijā ar masu slepkavībām, seksa tirdzniecībā, pornogrāfijā, visu veidu apspiešanā un “skaldi un valdi” stratēģijas izmantošanā ar nolūku traucēt citiem pieķert viņus viņu velnišķajās nāves un posta spēlēs.

Patreizējais veterānu veselības administrācijas skandāls ir tikai miljoniem brīnišķīgu amerikāņu karavīru ļaunprātīgas izmantošanas aisberga virsotne. Šie karavīri kalpojuši par lielgabalu gaļu, tiekot upurēti bezjēdzīgos nemitīgos Pasaules Cionisma/Israēlas karos. Skandāls viscaur ir izvērsta amerikāņu karavīru kropļošanas un nonāvēšanas un jebkādas pienācīgas ārstnieciskās aprūpes liegšanas plāna sastāvdaļa. Un tagad ir zināms, ka veterānu skandālam ir bijis slepens plāns atņemt daudziem veterāniem finansiālās tiesības un arī viņu tiesības uz saviem pašaizsardzības ieročiem.

This is a complete abuse of process and blatantly illegal and is a covert way of reducing many vets to institutionalized mental wards of the National Security State with no trial and no personal Constitutional Rights respected. Bureaucratic refusals to provide necessary care for Vets and the faking of related documents is shameful beyond reason and pure evil. And the actual legal/financial liabilities which are potentially prosecutable against these VA and USG perps is fathomless and unimaginable to most, and the financial damages that could be awarded to the Veteran victims since Viet Nam are huge and may approach the national debt.

The only thing worse is sending our wonderful American Soldiers into illegal, Unconstitutional, undeclared wars of aggression for a foreign entity that has been busy for the last 50 years doing espionage inside America against America. Sending the best of America to fight and be used as “cannon fodder” in wars for the Zionist City of London and its main action agent Cutout, Israel, is evil beyond words and a direct threat to the security and future of America. Anyone involved in this has committed Treason and Sedition as well as numerous RICO crimes and felonies as well as crimes against humanity and mass-murder.

Once most vets and Americans in general find out how deep this criminal abuse and neglect goes at the VA, there will be hell to pay for those involved.  Many VA top Policy-makers and “top-dogs” should be tried for criminal negligence and murder, and numerous felony offenses as well as RICO.

________________________

Is there a deeper Agenda at play with American Soldiers returning from combat since the illegal WZ war in Viet Nam?

It is now apparent that many covert things were done to American Troops in Viet Nam to make sure they became either disabled or dead upon returning from this WZ proxy war. One was the use and planned exposure of Agent orange designed to murder or disable American Soldiers.  many of those who haven’t died of cancer have paid a horrible price as far as numerous surgeries and various levels of disability.

It is now known that the use of DU was forbidden by the US Military until the wars in the WZ wars in the Mideast occurred. Suddenly all the excess depleted Uranium from numerous reactors could be “discharged” in the battle field. We now know for sure that the use of DU is a plague on the returning American Soldier and a disability or death sentence to many.

And yet all these scum responsible still walk around freely rather than being charged with criminal negligence, murder, crimes against humanity and war crimes.  Those responsible should be indicted, arrested, fully prosecuted, convicted and many sentence to either life in prison or death on a military gallows by hanging.

It is also now known that a large number of American soldiers were purposefully exposed to a bad mix of nerve agents released by the American bombing of various Iraqi germ warfare weapon dumps, all precursors sold to Saddam Hussein by American Defense Contractors.

And it is also known that various “experimental” obviously toxic vaccines were forcibly given to American Soldiers which has caused numerous deaths and disabilities in American Soldiers who have returned.

All these horrid deaths and disabilities of American soldiers as well as the secret VA plan to take away vets rights to own guns and policies guaranteed to deny them care have been part of a WZ instituted agenda to destroy American Soldiers or at least disable them.

________________________

Is there an even darker part of the secret agenda to destroy American Soldiers?

It has been alleged by some top psychotronic experts on the inside that there a secret plan has been deployed to Mind-kontrol American Soldiers to destroy themselves.

If this plan exists as it has been alleged, it is certainly working because approximately twenty-two American Soldiers or vets commit suicide each day. We know that the very insanity of the conditions present that American soldiers have had to fight under in Viet Nam, and all the WZ Mideast proxy Wars for Israel and the Zionist controlled and related war-profiteers directly contribute to suicidal ideation.  This should be no surprise. But there is something far more sinister at work here.

It is suspected that the US Military deployed secret “Beyond-black” technology in their vaccinations which provided nano particles of magnetic material which would cross the blood brain barrier and migrate to certain parts of the brain.

This could then be flashed by ultra high tech psychotronics (pulsed beam microwave, Wi-Fi, cell phone tower emissions, ground generated ELF waves forms, or nuclear powered satellite based scalar emissions aimed at specific geographical target areas. It is suspected that these covert emission can be used to entrain the Soldiers or Vet brains and stimulate strong suicidal ideation which can then lead to suicide.

In the months to come you will see many millions of American vets organizing and beginning to apply massive pressure to get the VA medical care they deserve. Well known and respected CIA whistle-blower Gene Chip Tatum has just started a new organization for Vets called Veterans Against VA Corruption (7). http://www.vatva.org. Stay tuned because there has been overwhelming interest by many vets in joining just such an organization that will work to help them.

And do not be surprised in the suggestion by noted VT Financial Editor and Radio Show Host Mike Harris is followed.  Mike has been suggesting for some years now that the VA budget be transferred into the DOD as a line item.  He believes that this change is necessary in order to make Vet’s health needs a major and urgent priority. I think he is right.

Since all recent American wars are World Zionist Bankster wars for profiteering and as proxy wars for Israel, the Department of Defense should have its name changed back to the Department of War the way it was during WW2.

________________________

Pasaules Cionismam un tā Starptautiskajam cionisma noziedzīgajam sindikātam ir piekļuve neierobežotam finansējumam no daudziem avotiem, lai uzpirktu vai katru politikāni, ko vēlas, vai finansētu daudz nelikumīgu slepenu operāciju.

Zirgspēkus savai darbībai Starptautiskā cionisma noziedzīgais sindikāts iegūst no savu brāļu – cionistu Londonsitijas centrālbanksteru un ar viņiem frančīzē saistīto Amerikas federālo rezervju un lielo Volstrīta banku – noziedzīgi “no nekā ar taustiņa uzsitienu radītas” milzīgas naudas apjoma.

Bet viņi ir spējuši arī savākt pārsteidzoši milzīgus apjomus “neiegrāmatotas” skaidras naudas ar ASV valdības pieļautu nelegālu narkotiku tirdzniecību uz Ameriku un ar sadarbību ar lielajiem narkotiku karteļiem.

________________________

Pēdējos 50 gados Pasaules Cionisms/Starptautiskā cionisma noziedzīgais sindikāts ir spējis noslēpt visus milzīgos noziegumus pret “mēs – tauta”, kontrolējot lielos masu medijus.

Tā kā Starptautiskā cionisma noziedzīgais sindikāts ir vai nu ieguvis vai pārņēmis kontroli pār sešām lielajām ziņu korporācijām, kas sastāda vadāmo masas mediju organizāciju (CMMM), viņi ir varējuši izstrādāt un pasniegt savus masveidīgos melus, propagandu un divkosību vairāk kā 50 gadus.

Tas tur vairumu amerikāņu pagalam mēmus un neziņā par viņu īsto plānu. Bet, ak vai, pateicoties ašajai patiesībai, ko gaismas ātrumā visai pasaulei nodod internets, tas viss atrodas pārmaiņās.

Ir pēdējais laiks, lai masveidīgie smagie Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta noziegumi tiktu izgaismoti visiem amerikāņiem un izlikti atklātībā. Šīs parazītiskās padibenes ir jānodod tiesai, un to vara pār Ameriku un lielu daļu pasaules ir jālauž.

________________________

Pasaules Cionisma 11.septembra aizmuguriskas operācijas stila, viltus karoga uzbrukums ir izraisījis lielas pārmaiņas valdošajos vējos un līdz šim ir iedarbinājis patreizējās ASV militārās pavēlniecības nevēlēšanos vairs karot nevienā Pasaules Cionisma un Israēlas karā.

Israēla tika dibināta, lai darbotos kā Londonsitijā koncentrētā Pasaules Cionisma rīcības aģents. Tā ir plānota visu slepenā dienesta funkciju nodrošināšanai un iefiltrēšanai American Intel un ASV militārajā pavēlniecībā. Un līdz šim tā ir bijusi ļoti sekmīga.

Bet inscenējot 11.septembra uzbrukumu, Starptautiskā cionisma noziedzīgais sindikāts ir gājis par tālu. Šis sindikāts ir bijis tik iedomīgs, ka pieņēmis, ka nekad netiks pieķerts.

________________________

Profesors James Fetzer bija pirmais pētnieciskais žurnālists, kurš organizēja pūliņus kopā ar galvenajiem lietpratējiem izjaukt vai katru lielu ar Pasaules Cionismu saistītu noziedzīgu sazvērestību.

Profesora Fecera pūliņi apvienoties ar galvenajiem jomas lietpratējiem, kas nepieciešami pilnīgai šo lielo noziedzīgo sazvērestību izjaukšanai –

kā Dž.F.Kenedija slepkavība, 11.septembra aizmuguriskas operācijas stila, iefiltrēšanās, viltus karoga uzbrukums Amerikai, Bostonas bombardēšanas maldināšana un Sandy Hook maldināšana –

šie pūliņi ir bijuši izcili veiksmīgi, neraugoties uz daudzajiem neslavas cēlājiem, kas tika aizskarti ar detalizēto izpēti un ārkārtējajiem slēdzieniem, daudzi no kuriem jau ir izrādījušie patiesi.

Tīk vai netīk profesora Fecera un viņa sabiedroto lietpratēju darbība, ir jāuzsver, ka viņš īstenībā ir aizsācis veselu jaunu sabiedriskas pacilātības kustību starp tūkstošiem interneta sērfotāju, kuri vairs nevar pieņemt Pasaules Cionisma melu konformismu. Melu, ko izstrādā un pasniedz Amerikas masu mediji, trīs no kuriem ir lieli aizsardzības līgumpartneri, un pārējie trīs arī ir pasaules Cionisma kluba biedri.

Īstenība ir tāda, ka viņš un ar viņu saistītie pētnieki ir uzlauzuši gandrīz katru lielo ASV valdības un Īpašās Uzraudzības grupas (SSG – FBI specvienība) noziedzīgo sazvērestību.

Pateicoties profesora Fecera grupas ievirzei visu šo lielo notikumu pētījumos, tā tagad ir kļuvusi par jaunu lielu pacilātības kustību un jaunu sabiedrisku sportu daudzo interneta resursu izmantošanai. Tā tagad spēj atmaskot Pasaules Cionisma/ASV valdības/ Īpašās Uzraudzības grupas melus, ko izstrādā un piedāvā vadāmie lielie masu mediji, un izgaismo, kas īstenībā ir noticis Pasaules Cionisma inscenētajos notikumos.

Jā, pateicoties profesora Džima Fecera un daudz vairāk viņam līdzīgo, kuri tagad parādās, pūlēm, rūdīta pētnieciskā žurnālistika pasaules internetā publicētos alternatīvajos medijos ir kļuvusi par jaunu brīvā laika un sabiedrisku sportu. Uzticību tam ir nopelnījuši galvenokārt profesora Džima Fecera sparīgie pūliņi dēļ kopš 1992.gada.

Profesors Fecers ir bijis īsts celmlauzis šajā grupas sadarbības pieejā pētījumiem, izmantojot loģikas likumus un zinātnisku spriešanu. Un šī jaunā pacilātība tagad ir sākusi izvērsties par vairākuma ievirzi, meinstrīmu un kļūst pat par normālu sabiedrisku paražu un iedibinājumu. Un viss, ko jūs tagad redzat kā vadāmo masas mediju organizācijas nomaiņu ar alternatīvajām ziņām internetā, kur Patiesība izplatās kā zibens, tas viss atbalsojas sirdīs un prātos viesiem, kuri vēlas dzīvot bez valdības tirānijas un apspiešanas.

________________________

Pasaules Cionisms ir izmantojis smagu rasistisku maldināšanu, lai mudinātu visai lielu skaitu ne-cionistisko žīdu, kuri, nodrošinot tam atbalstu un palīdzību, nezin par tā masveidīgo noziedzību.

Ir bijuši ļoti ļauni meli un maldināšana, kas kalpojusi kā mudinošs spēks ļoti daudziem jūdaistiem, kuri ir apmuļķoti Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta un Israēlas aparteīda atbalstam. Tie ir rasistiski maldi, ka Israēlas jūdaistiem ir ebreju izcelsme, un ka viņiem tāpēc ir tiesības atņemt zemi palestīniešiem un pasludināt to par savu.

Un apgalvojums, ka Israēlas žīdi ir ar ebreju izcelsmi, ir pierādīts kā nepareizs. Galu galā atzīti, pētīgi pārlūkoti ģenētiski pētījumi tagad ir pierādījuši, ka ļoti maz no tā sauktajiem “Israēlas žīdiem”, kas prasa atzīt viņu pēctecību no Ābrahama, īstenībā nes ebreju asinis vispār, un tāpēc viņiem absolūti nav tiesību uz jebkādām palestīniešu zemēm. Tie paši atzītie ģenētiskie pētījumi ir pierādījuši, ka seno ebreju asinspēctecība īstenībā ir vairumam palestīniešu.

Praktiskos jēdzienos tas nozīmē, ka israēļu vairums, kas pastāv uz savu izcelsmi no ebreju asinīm, īstenībā ir Atklāsmes grāmatas “pakaļdarinātie žīdi” jeb “feikžīdi” (2:9 un 3:9, King James Bible), un viņiem nav absolūti nekādu tiesību atņemt vai okupēt Palestīnas zemes.

Un tagad ir kļuvis pilnīgi skaidrs, ka kliedzošā faktu sagrozīšana un nemitīgie noziegumi pret palestīniešiem, ko Israēlā izrīko šie Pasaules Cionisma feikžīdu vadoņi, tagad ir kļuvuši par Pasaules Cionisma Ahileja papēdi. To viņiem vajadzēja paredzēt, bet viņu dziļā augstprātība, kas saistās ar dziļo ticību pašu radītajai rasistiskajai maldināšanai, ir šiem pasaules parazītiem bloķējusi jebkādu saprātīgu uztveri.

Nu, vai nav interesanti, ka pats jēdziens ‘holokausts’ nozīmē ‘ugunsupuris’, un tas ir tieši tas, ko Pasaules Cionisms inscenēja nacistiskajā Vācijā 1930-ajos gados.

Dabiski, tas ir skarbs fakts, kas daudziem jāpieņem, tomēr noteikti kļūst vienkāršāk, ja ļaudis saprot, ka Hitlers bijis britu aģents no paša sākuma, ar pilnīgi manipulētu psīhi (skat. mind control) un 1921-1922.g. Tavistock’as (pilsēta West Devon’ā, Anglijā) institūtā pilnībā sagatavots viņa dēmoniskajai lomai vēsturē (5).

Šo tā sauktā “holokausta” izmantošanu no paša sākuma ir sintezējuši un izrīkojuši Pasaules Cionisti Londonsitijā. Tas ir bijis varens instruments, kas lietots efektīvai jebkādas kritikas bloķēšanai pret viņu starpnieciskajām un slepenajām operācijām, maskētajām izspiedzes grupām un ‘sayanim’ (Mossada slepenajiem, kuri rekrutēti no žīdu diasporas), kas tiek darbināti Amerikā.

Pasaules Cionisma un Israēlas 11.septembra nodarījuma atklāšana bija pirmais nozīmīgais pagrieziena punkts. Vien tas jau ir radījis lielu uzmanību uz citiem kliedzošajiem Israēlas sagrozījumiem un noziegumiem pret amerikāņu karavīriem. Uz tādiem kā uzbrukums ASV Jūras spēku tehniskās izpētes kuģim USS Liberty, ko viņi izdarīja, lai ievilktu Ameriku savā karā pret Ēģipti. Un tagad liela uzmanība ir pievērsta eiropiešiem, kuri pagriezušies pret Israēlu par tās aparteīdu pret palestīniešiem un lielo noziedzīgo Palestīnas zemes nozagšanu un tirāniju, apspiešanu un palestīniešu masu slepkavībām.

Atmaksa vienmēr ir nepatīkama un šoreiz, šķiet, supernepatīkama.

Tā bija Pasaules Cionisma nožēlojamā uzpūtība un ticība, ka viņu kontrole pār Amerikas valdības institūcijām ir tik totāla, ka viņi nekad netiks izgaismoti vai apstādināti. Viņi ir krasi par zemu novērtējuši amerikāņu cilvēcisko garu un daudzu amerikāņu iekšējo saprātu. Galu galā viņi maksās lielu samaksu par visu, ko darījuši, slepkavojot amerikāņus un izmantojot amerikāņu karavīrus kā lielgabalu gaļu viņu peļņas un iegūšanas karos. Tagad atmaksa ir ceļā un būs īsti nepatīkama Pasaules Cionisma/ Starptautiskā cionisma noziedzīgā sindikāta starptautiskajiem noziedzniekiem un pretcilvēciskajām padibenēm.

Vai ‘Intel Cowboys’ turpina un vai viņi šoreiz virzās uz visu pasaules lielo konfliktu īsto avotu, nevis uzbrūk tādiem simptomiem kā nacisms, fašisms, japāņu imperiālisms vai komunisms utt.?

Kā varat domāt, šīs svarīgās problēmas patiešām izvirza jautājumu, vai eiropiešu uzmanība, kas pievērsta kliedzošajai ārkārtīgajai Israēlas aparteīda netaisnībai pret palestīniešiem, bijusi vien sagadīšanās.

Slepenais Intel Cowboys darbs, kuri tagad dara neiespējamo, lai atdotu 11.septembra elli atpakaļ tā visa autoriem. Visādā ziņā kādu dienu, agri vai vēlu, kad izbeigsies slepenība un zināms kļūs viss, jūs noteikti uzzināsit. Vai varētu būt tā, ka Pasaules Cionisma tvēriens ir bijis tik pilnīgs, tik totāls, ka vienīgais ceļš, kā pie tā nonākt, ir slepenie līdzekļi?  Un vai mēs tagadējā norisē saredzam, ka visa viņu sistēma sāk atšķetināties un sairst pa šuvēm?

You may also like...

4 komentāru

  1. to raksta saka:

    To raksta ebrejs…..

  2. …desmitiem ierosinatu kriminallietu (kur tad ir vini, spidzinati, sisti un mociti ar salauztiem kauliem sakroploti, ka L. Grantins), latviesi pasi pievienojas PSRS (1940), sovinistiska Latvija sodienas (pilniga taisniba), tikai 25% esot krievu Latvija (reali 75%). Letgali vispar esot krievi (revizionisms), viss vieni meli protams, bet cik tikami Gorbacova&Gorbunova huntei. http://politrussia.com/politkasha/latgalskaya-narodnaya-respublika-416/

  3. Miervaldis saka:

    Grantiņam jau pienāktos citēt dievturu svētos rakstus.

  4. Andris Ozols saka:

    Nu jau tuvāk patiesībai.Un pret šiem cionistiem ko iespēj Hāgas tribunāls? Maz ticams. Šķiet, ka arī tajā viņu netrūkst.Tāpat kā ANO ir nulles vērti.Ka tik pašiem nebūs jādibina sava partija! H86 partija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *