“Bēgļu jautājums” beigsies ar Hāgas tribunālu !

Izraēla, Latvija, Grantiņš, Merkel,Putins, Netanjau, LRTTwww.tautastribunals.eu-12Lūk, Vācijas neoficiālajos soctīklos parādās tāds ieraksts:” Warum wird darüber nicht berichtet? In über 53 Städten von Spanien wird derzeit demonstriert!”(Kāpēc par to netiek ziņots ? Pašlaik vairāk kā 53 Spānijas pilsētās notiek demonstrācijas)

Kāpēc, lai par to ziņotu, ja „bēgļu” problēma ir mākslīgi radīta, lai Eiropā sāktos asins plūdi. Tajā ir ieinteresēts tikai viens spēks- cionistiskie slepkavas.

Tie paši, kuri 1940.g. iznīcināja mūsu neatkarību un slepkavoja mūsu tautu !

Paklausieties, ko saka šīs žīdu izdzimtenis(žīdnacists), kabalists- profesors(šis civilizācijas gara kroplis sevi uzskata par profesoru) Mihaels Laitmans. https://www.youtube.com/watch?v=piROVno9-t0 Tirpas skrien pa miesu, dzirdot viņa teikto. Galvenie noteicēji pār visām tautām esot viņi- izraēlieši.

>Viņš arī atklāti pasaka, ka žīdi apzog citas tautas.

>Viņš arī atgādina, ka esot divu veidu dvēseles- ebreju un pārējo.

>Viņš, šis aškināzī izdzimums, sevi dēvē par ebreju.

Aškenāzī žīdiem nav nekāds sakars ar etniskajiem- antropoloģiskajiem ebrejiem, jo viņu izcelsme ir tjurku un slāvu mistrojums.

Lūk tā, latviet, šie sātaniskie izdzimi pat neslēpj, ka viņi tevi apzog !!!

Izraēla tika nodibināta pretēji veselajam saprātam un ANO statūtiem. ANO, atļaujot Krievijas žīdiem, kuri tādi ir tikai pēc ticības, bet ne etnosa, dibināt savu valsti uz palestīniešu zemes, veica noziegumu- genocīdu pret palestīniešu tautu !

Pēc būtības, tātad, tika nodibināts Antikrista „midzenis”, kas tuvākajā laikā tiks likvidēts.

Šis Antikrista midzenis ir arī tas, kurš šodien „ved” uz asins izliešanu.

11. septembris, Krievijas māju spridzināšana, islāmistu ekstrēmisti, bēgļi…, viss tas ir Izraēlas sātanisko nacistu roku darbs.

Viņu svarīgākais uzdevums ir iznīcināt krievus un vāciešus.

Merkele un Putins to dara ar panākumiem.

Bet cik ilgi vēl ?

Nav vairs nekāds noslēpums, ka Putins un Merkele ir žīdiskas izcelsmes un abi ir komunisti. Abi audzināti komunistiskā- cionistiskā garā. Garīgi apdauzītais ES boss Žans Klods Junkers arī ir aškināzī cilts pārstāvis.

>Bēgļu problēma ir Antikrista(žīdu) projekts.

>Mūsu Tēvzeme ir 100% šo krievžīdisko izdzimteņu un viņu marionešu(komunistu) rokās.

>Visu Latvijas pilsētu DP priekšnieki ir tieši krievžīdi vai jaukteņi.

>Latvijai nav jāuzņem neviens cionistu inspirētais „bēglis” !!!

Vīrieši, kuri bēg no savas dzimtenes, kuru plosa karš un kurā valda despoti, ir uzskatāmi par dezertieriem un tiesājami pēc visiem karalaika likumiem !

ANO 1975. gadā cionismu ir definējusi kā rasismu(1975. gada 10. novembrī ANO ģenerālā asambleja oficiāli apstiprināja rezolūciju (ANO izdotā rezolūcija Nr. 3379), kas pielīdzināja cionismu rasismam, apzīmējot to kā “rasisma un rasu diskriminācijas formu”).

Ja mēs noklausījāmies, ko saka Mihaels Laitmans, tad varam droši secināt, ka rasisms cionisma priekšā ir tikai vārgi zīdaiņa šļupsti.

Neviena Eiropas tauta nav pilnvarojusi Junkeru lemt tās vārdā. Tas nozīmē, ka ES vadošā spice ir cionistiska pēc būtības un veic apzinātu noziegumu pret ES dalībvalstīm !!!

Visi tie LR Saeimas deputāti, kuri pārkāpjot Satversmi un tautai doto solījumu, balsojuši par noziedzgo bēgļu pieņemšanu Latvijā, tiks sodīti !!!

Uz foto skatāmajiem vieta ir Hāgas tribunālā.

Pasaulei nāk apskaidrība, kas viņi ir: https://tencinusarunas.wordpress.com/2015/10/14/11-septembris-un-israelas-aparteids-naves-buca-pasaules-cionismam-preston-james-ph-d-31-05-2014/

LRTT      28.01.16

You may also like...

10 komentārs

  1. kārtējais saka:

    Nu jau sākās kārtējais ebreju karš,aškināzi pret sefardiem,pārējie būs par lielgabalgaļu…
    Šī pasaule ir ļoti slima,un drīz Debesīm un Zemei tie meli,zagšana un slepkavības nebūs izturami….
    Antisemīti- tie nav tie,kas nemīl ebrejus,bet tie,kurus nemīl ebreji.(V.Fridmans ,ASV)
    Pasaulei jau vajadzēja zināt jau no Napaleona kariem…..

  2. Silvija saka:

    Imigracijas no Afrikas. Banali, bet ir ta vienkarsa Korupcija. No siem imigrantiem, kurs gus labumu? Motivs ta ir kads? Bankieri ar Bankam, ir vienigie labuma guveji, jo visiem siem imigrantu miljoniem ir un bus nepieciesami dzivokli, majas un paterina atrie krediti. Vacu tauta, gluzi tapat ka Angli u.c., Eiropas tautas, Valstis ir partikusas, bagatas un nav vajadzibas etniskajam tautam nemt kreditus no Bankiera. Vacijas Valsts Kase ir liela naudas rezerve, kase ir bagata un Vacu tauta ir bagata, nu ka laupitajs atnems so naudu partikusai un stradigai Vacu tautai? Ka izpumpet naudu no Vacijas Bankas Valstis Kases, bez kara pieteiksanas, miera un stabilitacijas laika. Ari Kontribuciju maksajumi Israelai, driz bus izsmelti (Cionistiem). Merkele Vacijas Kanclere, apveltita ar subjektivu Varu, lielu Varu. Atlika vien vienam cionistam bankierim piekukulojot “nopirkt” Merkeli un vina vienpersoniski ar atvertam majas durvim, apludinaja visu Eiropu ar negeriem Afrikas (semitiem). Ta notiek lielakais 21.gadsimta Noziegums Eiropas pasa vidiene un Vacijas Drosibas dienests ir paralizets, jo Merkeli nedrikst noklausities, izspiegot utt. Pieradijumu, kad Merkele ir panemusi kukuli un turpina nemt, to nav tik viegli nofikset. Bet, uz katru nelogisku lietu, darbibu, ir jabut logiskam izskaidrojumam. Lielisraela ar cionistiem bankieriem un Moosads-kurs uz atkaribas uzsedinaja Merkeli, faktiski uztaisija agenti ietekmes. Tapec vienpersoniska Vara ir bistama loti. Junkers pats ir zids un to jau nevajadzeja pat pierunat Moosadam, tapat ka krievus Latvija nevajadzeja pierunat uz darbibu VDK, ta ir “goda lieta” https://www.youtube.com/watch?v=u6O2rJFYSo8

  3. Daina saka:

    Semitu tauta. Viena liela melna rase. Visu semitu pirmdzimtene ir Afrika. Semitu tautai piederigi ir gan askenezi zidi, gan R-zidi, gan Afrikas negeri, gan arabi. Agresiva tauta loti. Atskiras vini religijas ietvaros tik, judaisms, judeokristietiba, islams un Afrika negeri piekopj vudu. Visas naves, melnas un meness kulta religijas ar upuresanas nogalinasanas, asins dzersanas religijas. Merkele, pardodot, nododot Vaciju un Eiropu visu apludinot ar semitu tautu, dabus Vacija pie sevis sito https://www.youtube.com/watch?v=wsMMax_SkAc

  4. Daina saka:

    Precizak butu gruti patekt. Jautajums pastav viens, vai maz cilveks jeb cilvece ir spejiga apturet so semitu Afrikas kontinenta melnas rases Agresiju okupejot un inkorporejot Eiropu Afrika? Labi zinot, ka nav iespejams krustojoties (dzimumcels) cilvekam ar semitu, radit cilveku, vienmer dzims zidulens. Maksimali dabus zidu askezu, tadu kads ir krievs. Varbut dzeltena rase (kiniesi) apstadinas sos melnos velnus. Bet dzeltenie ir ari velna berni! https://tencinusarunas.wordpress.com/2013/01/29/lielisraela-ka-religiozi-finansials-projekts-visai-cilvecei-o-cetverikova/

  5. atpūtai saka:

    Millers: -Štirlic , vai jūs neesiet jūds?
    Štirlics:- nē es esmu krievs. Varbūt jūs pats esiet jūds.
    Millers: -beidziet sprēgāt. Ja nesamaksāsiet par elektribu, atslēgsim jūsu raidītāju.

  6. Kristaps saka:

    Vacijas kanclere Merkele ir noziedzniece. Starp Merkeli un Hitleru drosi var likt vienlidzibas ( = ) zimi. Acimredzot kanclera Varai, darbibai ir vienpersoniska Vara, Vacija nav Demokratiska Valsts. Var but, kad kadas Vacijas policijas prieksnieks ar demokratisku tautas dalu apcietina Merkeli un nodot tiesasanai. Parkapusi Merkeli ir Vacijas Konstituciju un izlaupijusi Valsts Kasi, izraisijusi dzivibas draudus visai Vacijas tautai un Eiropai. Protams, Krievijas FDD Maskavas tipografija druka “istas” Sirijas Valsts Pases un izdala tas visiem negeriem Afrikas, lai tik sagrautu Vacijas tautsaimniecibu un drosibu, ceriba kad pats okupes Vaciju. To saka ari ekstiesnesis Konstitucionalas Vacijas Tiesas, Mihaels Bertrams, laikraksta 13.janvari “Kolnischer Stadt Anzeiger”. To laikam “nezin” ari Latvijas Lemejvara, kas ir loti slikti, jo par Kara jauna izraisisanu vispasaules, kopa ar Merkeli un grupu Cionistu, pakarta tiks ari visa Latvijas lemejvara (tas ir visi tie, kas vareja Karu novers, darot kaut ko, bet nedarija).
    .
    .
    .
    Admins
    Vācijā nav vienpersoniskas varas.
    Merkele ir 100% Telavivas cionistu marionete.
    Tiek darīts tas, ko cionisti pavēl, jo viņa pati ir no šīs bandas… .
    Polijas žīdiete, bet ne ebrejiete.
    Augusi pie Honekera nagu maucējiem.
    Viņai vācieši ir ienaidnieki, tāpat kā Godmanim latvieši.
    Boļševiki, komunisti, cionisti= Antikrists !
    Kā jau rakstīju, visa šī krievžīdu cionistu banda beigs savu dzīvi Hāgas tribunāla galējā sprieduma rezultātā- karātavās.

  7. visi tribunāli saka:

    Vai Hāgas tribunāls ir bez ebrejiem……

  8. Kristaps saka:

    Protams, protams aiz Krievijas (ka lielgabala galas un verdzibas teroristu Valsts) stav Israela ar Moosadu. Nav skaidri zinama ari KF FDD sadarbiba, bet logiski ka merki viniem ir vieni, ES iznicinasana. FDD Krievijas, jau no PSRS VDK laikiem neapsaubami no filiales Stasi, bija lieta ievesta uz Merkeli un daudziem citiem Valdiba esosiem sodienas Vacija. Apvienojot VDK kompromatu ar Cionistu izlukdienesta Moosad iespejam, uzsedinaja Merkeli uz “adatas” atkaribas. Iedodot sai “panemt” naudu. http://latvuda.lv/nav-izslegts-ka-beglu-invaziju-es-finanse-krievija/

  9. vēsture saka:

    Vēsture ir meli,kurā visi piekrīt……
    Edvards Grejs pēc 1.pasaules kara teicis:”šobrīd Eiropā izdziest gaisma,un neviens no mums savas dzīves laikā neredzēs,kā tā iedegsies…..
    Šeit raksta par tizlām tautu atliekām……

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *