A. Kavacis. Baznīca cionistu žņaugos

Zaļš, tautastribunals.euAndrejs-Kavacis-Linards-Grantiņš-Juris-Rubenis-Jānis-Vanags-Pāvils-Brūveris.1Andrejs-Kavacis-LELB-Latvija-Baznīca-LRTT.Pāvils-BrūverisTas nav nekas jauns, bet to nekad nedrīkst aizmirst.

No Baznīcas pašiem sākumiem Šīspasaules valdnieks ir centies sajaukt Kristus vēstījumu un iznīcināt Baznīcas garīgo patstāvību. Tas turpinās joprojām… .

Peters Baijerhauss no Tībingenes raksta, ka mūsdienu kristīgā pasaule ir sadalījusies divās lielās nometnēs. Robežlīnija starp tām iet caur visām lielajām konfesijām un gandrīz visām Baznīcām.

1.Apliecinošā baznīca, kas pilnībā uzticas Kristus vadībai un Bībeles autoritātei.

2.Dekristianizētā pasaules baznīca, kas savā darbībā vadās no “šodienas pasaules kārtības”.

Tā ir pakļauta pasaules varām, kuras kalpo “šīspasaules dievam”- sātanam. Starp Kristus un pasaulīgo baznīcu kompromiss nav iespējams.

Kristus apliecinošā Baznīca atbilst Kristus līgavas profētiskajam tēlam (Ef.5:32), bet dekristianizētā pasaules baznīca Bābeles netikles tēlam(Jņ.atkl.17:2).

Ūrass Sārnivāra apstiprinot Baijerhausa uzskatu raksta, ka konflikts starp Līgavu un Netikli jau ir sācies un mums tas vairs nav nākotnes notikums, bet šīsdienas realitāte.

Kristus Baznīcu beidzamajā laikā vajā antikrists un dekristianizētā pasaules baznīca. Mēs apzināmies, ka šajā konfliktā likme ir mūsu mūžīgā dzīvība un mūžīgā nāve, Debesīs un ellē. Pasaules baznīca izvērš propagandas darbu. Kristus apliecinošās Baznīcas ļaudis tiek pasludināti par “atpalikušiem”, tādiem, kas neiederas mūsdienu sabiedrībā. Patiesi ticīgo balsis tiek stipri nomāktas ne tikai masu mēdijos, bet arī Baznīcās.

Šim nolūkam kalpo tādi šīs pasaules valdnieka veidojumi kā Pasaules Baznīcu Koncils un tā “apakšuzņēmumi”, piemēram, Pasaules Luterāņu Federācija. Caur šādām pretdabiski radītām jumta organizācijām cionisti cenšas nomākt un iznīcināt patiesi kristīgo garu Baznīcās.

Un ne gluži bez sekmēm.

Pat par konservatīvu sauktajā LELB ir izveidojusies īpaša vienība: Lutera draudze. Kādu laiku to vadīja Juris Rubenis, bet tagad(kāda greznība) to vada “dieva dakteri”, kuri netur par kaunu savas skolas apzīmēt ar lietuvēna krustiem. Jau iztālēm redzams, ka šie “ganiņi” sniedzoties pēc ērtībām nekaunas no “jaunām vērtībām”.

Rezultāts- laba akustika gandrīz tukšā baznīcā… .

Cālīša un Rubeņa perējums pamazām vairojas LU Teoloģijas fakultātē.

Tiek gatavoti dekristianizētas baznīcas gani ar birokrātiskām iemaņām un prasmēm pārvērst draudzes kristīga biznesa uzņēmumos.

KonservatīvāLELB vadība iekšējās “demokrātijas” vārdā ļauj notikumiem iet savu gaitu un vēl nekad nav aizdomājusies, ka patiesā Baznīcā būtu jāvalda teokrātijai, demokrātiju atstājot pasaulei un tirgum.

Ir nožēlojami, ja ar teokrātiju saprot tikai bīskapa varu. Īsta teokrātija ir tur, kur pār bīskapu, priesteru un ticīgo prātiem valda Dieva vārds, kam ir likuma spēks pār visiem un visur. Tādā Baznīcā problēmu nav un tās pat nevar rasties, jo tur nevienam nenāks prātā no jauna izgudrot to, kas jau ir Dieva norādīts un dots.

Žēl, bet šī vienkāršā patiesība ir nolikta aiz teoloģisku pārgudrību murgainajiem sējumiem. Teoloģijai pieder spēja samudžināt vienkāršas lietas un radīt problēmas. Taču tā neuzrāda nekādas spējas šādu mudžekļu atrisināšanā un problēmu likvidēšanā.

LELB postpadomju laikā draudzēs ienāca “gani”, kas nepazina draudžu dzīvi un tradīcijas. Sākās drudžaina “labākās” un “pareizākās” teoloģijas meklēšana, strīdi, lielība, mēģinājumi paaugstināties un atšķelties. Par vienkāršo evaņģēlija vēsti “augsti svaidītajiem” teologiem bija maz intereses. Un tā uz šodienu, runājot par luterāņu draudzēm, dažā laba Kristus Līgava ir padarīta par Bābeles Netikli. Atbildīgi ir “gani”.

Prāv.emeritus, Andrejs Kavacis

26.01.16

L.Grantiņš: Par valdošo noziedznieku bandu !

https://www.youtube.com/watch?v=JH73cs-2Xjs

You may also like...

9 komentāru

  1. Marta saka:

    Ari Nacionalsocialistiska Vacija ar Anenerbi un loti lielu teologu skaitu, centas “reanimet” judeokristietibu, ka ari stradaja pie jaunas religijas izveides. Ka Bibele saka, galvenais ir pirmais sturakmens, pamatakmens. Naves jura atrastie vistokli apstiprina to, kad musdienu Bibele ir autentiska, vien Augstako speku tani laika zidi nesauca par Dievu, bet gan Jahve un allahims. Latviesu tautai ir tacu sava vesturiski etniska religija, sencu religija, kas smalki ir aprakstita Dainu pura. Judeokristietibu nesarakstija tacu viens pats Pauls, iepriekseja varda zidu rabins Sauls, bet gan vesela zidu rabinu grupa. Ta uztaisija religiju prieks gojiem, navi nesosu visai cilvecei. Paropsihologiski, lai cik Kavacis labu gribetu, viss projekts ir paklauts neveiksmei, jo kristigie speki pluss religiskas izdaribas, sasledz ar egregoru un ar tiem kas radija so egregoru, tas ir ar informativo lauku. Tadi ir kosmiskie,dabas jeb Dieva likumi. Noosfera, energetiski informativs lauks, kurs ir pret latviesu tautas interesem. Vaciesi uz si grabekla jau uzkapa 2 pasaules kara laika. Sodien Merkele ka kristiga demokrate atkal pazudina Vaciju. Ko sauksi to sasauksi. Nameisi labak slavinat un godat latvietim pieklatos, bet ne jau zidu egregoru ar Jesua, vel vienu mirusu garu. Ko piesauksi, to sasauksi!
    .
    .
    .
    Admins
    Viss jau nu nav kā Mata saka.
    Kristus nebija jūds un Bībeli nerakstīja rabīnu grupa… .
    Merkele nav kristīga demokrāte, bet gan cionistu iespraudene, Putina tautas māsa… .

  2. klubi saka:

    Baltu klubs un Dievturība ir ebreju vadībā….

  3. A. saka:

    Kas zin, cik lielā mērā raksti ir grozīti.
    Labi, ka senlatvieši savu tikumu krājumu uzglabāja mutvārdos, ja tas būtu rakstveidā, tad sen jau būtu sadedzināts vai izmainīts.
    Vai nav tā, ka baznīca vajadzīga varenajiem, lai turētu tautu paklausībā un rāmumā?
    Bet, ja kādam ir grūti, viņš jūtas pazemots un nodots, tad viņš var meklēt un satikt (savās domās) Kristu.

  4. Riebiga latviesu tauta, fasisti, rasisti, nacisti un antisemiti ! Pats sedeju seitan Salespile, par to kad kopa ar Zane Lipke tirgojam kontrabande spirte, ta postot ekonomike rasistu, biju jau pusaudza gados, tapec visu zinu. Krasni sadedzinaja vismaz 7 miljonus iz semitu tautas, pats skaitiju, jo slepos no fasistiem krematorijas skursteni. Labi atminos atbrivosanu Latvijas (1940.gada 17.june-1941.gade 1.jule) kad es ar savu tevu un onke НКВД, izkartojam celojumu uz Krievijas zemi latviesu tautai. Tani vasara bija tads “turisma bums”, kad latviess kapa ieksa pat kravas vagonos, lai tik bilet nepirkt, skopa tauta. Krievija ar, sie suta Stalinam uz Kremli vestuls no Sibirijs, pateicibas, kad beidzot latviesu cilveks ir laimigs. Un nebija Krievu koncentracijas naves lageru nekadu, jo ta latviess taut ir pastalniek, nebrauc prom un viss. -65 grados apmetas uz dziv neapkurinatas delu barakas, ka cigan un tagad stast kad esot mocit, spidzinat un slepkavot. Paas brauc dzivot kopa ar to balto lac un brinas, ka pat kauli nepaliek. Ir nu gan divain ta latvies tauta, patik ciksteties. Un skop sausmiig, negrib neka atdot, ist fasist burzuj. http://www.delfi.lv/news/national/politics/aiz-siem-vartiem-vaid-zeme-vesturnieki-lauz-mitus-par-salaspils-nometni.d?id=46990373

  5. Latviet, zini un muzam atceries, maci saviem berniem un kaiminu ar, kad lielaku postu latvies tautai nav nodarijis pat Velns, ka to ir izdarijusas krievu tauta lidzdaliba (partneri) ar zidu (semitu) tautu. https://www.youtube.com/watch?v=eZ9Gnf6AlxI

  6. Lasma saka:

    Semitu tautas noziegumi, lidzdaliba (партнёры Нашы) ar Krievijas krievu tautu. Kad beidzot tiks soditas sis divas tautas noziedzigas? https://gulags.wordpress.com/category/nepaklausanas/page/2/

  7. semīti saka:

    Visi semīti ir jau latvieši,kuri vēl nav iemācījušies latviešu valodu tos sauc par krieviem…

  8. Pēteris saka:

    ASV attīrās no cionisma žņaugiem.

    Prestona Džeimsa raksts ASV armijas veterānu izdevumā veteranstoday.com “9/11 un Izraēlas aparteīds.Nāves skūpsts pasaules cionismam”

    Latviski Ivara Līdakas tulkojumā”:
    https://tencinusarunas.wordpress.com/2015/10/14/11-septembris-un-israelas-aparteids-naves-buca-pasaules-cionismam-preston-james-ph-d-31-05-2014/

    Oriģināls angļu valodā:
    http://www.veteranstoday.com/2014/05/31/911-israeli-apartheid-the-kiss-of-death-for-world-zionism/

  9. skatieties paši saka:

    Kas par murgiem? Labāk būtu Tēvreizi noskaitījuši.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *