V. Freimantāls. Laimīgu Jauno gadu !

Jaunais-gadsL.Lapsa-Grantiņš-LRTTLatvija.Vissirsnīgākie novēlējumi visiem Latvijas patriotiem veco gadu aizvadot.
Dziļa pateicība visiem lasītājiem un rakstītājiem, kas H86 nenovērtējamo darbu ciena un saprot!

Visas latvju daudz cietušās tautas vārdā no sirds pateicos Linardam Grantiņam un viņa ģimenei par patiesības un cerību paušanu šajā ārprāta ļaunuma un melu valstī – Ģeržinskogradā.

Izsaku pateicību tiem gaišajiem cilvēkiem, kuri organizēja, pasaulei saprotamus, latviešu brīvības atgūšanas procesus.

Izsaku pateicību visiem, kuri panāca Linarda Grantiņa apbalvošanu ar Triju zvaigžņu ordeni par milzīgo pašuzupurēšanos mūsu svētās Dzimtenes atdzimšanā un vēlāk viņa glābšanā no čekistu un komunistu pret latviskās HISTĒRIJAS izpausmēm.

Esmu lepns par katru, kurš domā un aizstāv latviešu likumīgās tiesības dzīvot nediskriminēti savā valstī.

Atgādinu, ka komunisti apzināti grauj latviešu ģimenes, jo tā cer paildzināt savu dominējošo stāvokli Latvijā. Tas ir viens no viņu stratēģijas pamatprincipiem, jo stipra latviska ģimene ir pamatīgs drauds varturiem !

Protams, Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanas izgaismošana starptautiski – veicinās likumības atjaunošanu Latvijā un atjaunos latviešu tradicionālo analītikas centru, Māmuļu. /opozīciju komunistiem un čekistiem, korumpētajiem un pretlatviskajiem spēkiem/.

Laimīgu Jauno !!!

You may also like...

7 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    –Pilnībā atbalstu Freimentāla kunga pausto!
    –Lai esam ļaunumā mēs,iekšā
    Lai noziedznieki -visur priekšā-
    -Ir Laiks Mums viņiem -dot pa iekšām,
    To viņi pelnījuši-tiešām!
    šis Gads, lai ir ar Noslēgumu,
    Kad beidzas Ļaunais, Labais sākas,
    Kad beidzot Valstī Tiesiskumu-
    – MĒS PANĀKSIM TO-TĀ KĀ NĀKAS…
    lAIMĪGU , VESELĪGU , ĻAUNUMU UZVAROŠU 2016. GADU!

  2. Jaizsaka Paldies, Linardam un ari vinam tuviem, un miliem cilvekiem, par to ka Linards, kurs patreiz ir vienigais, kurs eruditi, par saviem personiskajiem materialajiem lidzekliem, ziedojot visus savus spekus, laiku, ka kartigs latviesu tautas dels, cinas par to, kad lai reiz Latvija ar latviesu tautu klust briva un neatkariga, no vispasaules launuma krieviem. Paldies Tev Linard, tas ir mazakais ko varu Tev teikt.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies!

  3. Anonīms saka:

    Vecā gada vakarā 25 gadus pēc PSRS sabrukuma Latvijā, kur aizvien palikuši komunisti, kgb, okupanti un kolaboranti (kangari) pie varas Ivara Godmaņa, Aivara Borovkova, Andra Šķēles un citu valsts zagļu vadībā, piedzīvojam, ka

    1) Krievu pasaules pārstāvji labi izpaudās stundu pirms gadumijas…
    Gribās saprast – ko viņi svinēja plks. 23.00?

    2) Ieslēdzu TV. Pa LNT “с легким паром”, pa LTV1 vecās padomju laika skatuves mēbeles. Šķita, ka Putina uzrunu būšu nokavējis…

  4. https://www.google.lv/search?q=ldz+jauni+vagoni+uz+krieviju&btnG=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA&hl=ru-LV&biw=&bih=&gbv=1 Nu ripos uz Maskavu glauni, miksti vagoni, pat ar dusam, lai krievu agresoriem-okupantiem, butu ertak parvaldit, kontrolet, vizinaties pec jaunam instrukcijam, spiegu tikla materialu parvesana ar komfortu. Un tas viss, par aplaupito un verdziba tureto Latvju tautas sastradato-atnemto naudu.

  5. https://www.google.lv/search?q=krievijas+vestnieks+vesnakovs+godina+kara&hl=ru-LV&gbv=2&oq=krievijas+vestnieks+vesnakovs+godina+kara&gs_l=heirloom-serp.12…5776.74937.0.79576.118.48.0.52.52.2.519.5201.7j27j1j0j1j1.37.0….0…1ac.1.34.heirloom-serp..83.35.4188.YbZMelHDb-A Brinums “Jaungada ir noticis” , vakar ekselence Raimis teica “uzruna tautai”, kad sodien (domats laikam bija vecgada vakars) , mes esam kopa ar tiem ar kuriem gribam but. Paldies tev Raimond, Latvju tauta ir kopa ar krievu slepkavam. Paldies.

  6. https://www.youtube.com/watch?v=eZ9Gnf6AlxI Meli mazi, meli lieli un vajag vel vairak melus, lai apsleptu ieprieksejos melus. Tada nu ir krievija ar savu krievzidu tautu. Geni dara savu.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, gēni tāpat kā harmoni, ir noteicošie… .

  7. bari saka:

    Kas tie ir pa ļaužu bariem kas pasaka,ka jāiet tur kur dzīvot labāk….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *