Un atkal maitu ērgļi plosa latviešu valodu !

IMGP0974Tieslietu ministrijā izstrādātajā Sabiedrības integrācijas politikas pamatnostādņu projektā atrodami slideni formulējumi par starpetniskās saziņas valodu, teikts rakstā LA Integrācijas pamatnostādnes – soli tālāk no latviskuma

 Šis, Tieslietu ministrijā, izstrādātais apjomīgais dokuments liek saprast, ka Latvijā starpetniskai saziņas valodai ir jābūt ne tikai latviešu, bet arī krievu !!!

Tas ir nekas vairāk no Tieslietu ministrijas puses, kā “pieprasījums” pēc otrās valsts valodas. Kā redzam, tad krievu nacistiskā hidra ir pārņēmusi arī LR Tieslietu ministriju.

Atkārtoju-nekādas prasības pēc latviešu valodas un anti-latvisko elementu repatriācijas.

Foto: Jaunizceptais kangars saka vislatvijiešiem: nekādu latviešu valodu izglītībā, jo mēs neesam tādi diktatoriski režīmi kā Dānijā vai Vācijā, kur visas mācības tiek uzspiestas viņu suņu valodā !!! Mums ir blakus tādi demokrātijas piemēri kā Nils Ušakovs bļeģ un I. Pimeņuga nahui, kuri zina ko runā un pēc kā prasa, sapratāt latviešu ēzeļi !? Es pilnīgi atbalstu šo okupantu, piedodiet,- paspruka bļa, atbrīvotāju vēlmes. Nekādas repatriācijas, mūsu cienījamajiem atbrīvotājiem jāpaliek ar mums. Tiem, kuriem nepatīk mani domu biedri, lai vācas uz Īriju… .

 

Paskatīsimies, kas tad šodien “valda” pār Tieslietu ministriju ?

Īsta “vadoņa” tur vispār nav, ir tikai Tieslietu ministra vietas izpildītājs. Šis vietas izpildītājs ir neviens cits kā Lielbritānijā dzimušais kosmopolīts Imants Lieģis. Viss latviskais šim tālzemju “letiņam” ir svešs. Pēc cionistu bandas ieteikuma viņš ir “kļuvis” par Aizsardzības ministru. Šodien Tieslietu ministrijā noteicēji ir bijušie kompartijas nomenklatūras darbinieki. Kā piemēru var minēt Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietnieci tiesu jautājumos Inesi Kalniņu. Tāda Laila Medina, Inga Skujiņa vai Mārtiņš Lazdovskis ir tukšas vietas. Viņi pilda savu “pagrīdes” žurku pavēles. Un šie pagrīdes žurkas ir bijušie komunisti un čekisti, un vairums no šiem mēsliem ir nelatvieši ! 

 Tāpēc arī ir radies šis latviešu valodai naidīgais dokuments uz veselām 70 lpp.

krievu švalis I. PimenovsFoto: Kāda krievu nacista fizionomija saka: nebija okupācijas, bet dubult atbrīvošana 1940tajā un 44tajā. Un- neaiztieciet Dum-brovski, nepateicīgie latišņas… .

Pie šī dokumenta “sastādīšanas” ir tikuši pieaicināti dažāda kalibra okupantu švaļi (tā kādreiz izsacījās Augusts Eduardovičs Voss). Skatieties un brīnieties, ko saka okupantu švalis- Igors Pimenovs, kurš no “Saskaņas centra” ievēlēts 10. Saeimā, runāja līdzīgi: sabiedrības daļu starpā jāveido uzticēšanās. Tāpat “varam diskutēt par to, kas notika 1940. gadā, bet katrai no etniskajām grupām bija dažāda vēsturiskā pieredze”. Pēc viņa teiktā, nepilsoņi gaidot, lai valsts vairāk interesētos par to, ko viņi domā un grib darīt, tāpat valstij jānodrošinot skološanās dzimtajā valodā. Bet, tā kā valsts budžetā naudas ir maz, tad – latviski un krieviski, sacīja I. Pimenovs, aģitējot arī par jaunu divplūsmu skolu veidošanu.

Redz tikai ko, latvietim jāveido uzticība ar slepkavām un viņu pēctečiem !!! Vai nebūtu labāk šiem pimenoviešu klaidoņiem pārcelties uz plaukstošo māti krievzemi-parašu, kur viņi varētu veidot dialogu ar čečeniem ? Bet nē, viņi piezīdušies latviešiem kā parazītiskas inficētas ērces. Visa Krievija smird, bet mums māca kārtību. Šis krievu nelietis aizrunājas pat tik tālu, ka jānodrošinot izglītība dzimtajā valodā !!!, bet naudas trūkuma dēļ- krieviski un latviski. Tā vien gribas jautāt šim pretīgajam krievu okupantu deģenerātam: ja naudas trūkums, tad kāpēc nepāriet tikai uz latvisku izglītību, kā tas ir Krievijā(tikai krieviski). Kāpēc, teiksim, naudas trūkuma dēļ neatstāt tikai mazākumtautību skolas, kuras māca ukrainiski ?

Redzi, Pimenov, tu pats sevi nosauci par pretīgu krievu šovinistu, kurš no Latvijas tiks patriekts ar s-koku !

Nodevības un izvirtības simbols

Foto: Latviešu tautas nodevības un izvirtības simbols !

Kā saka, velns rauj šo krievu fašistu-nacistu Pimenovu, bet mūsu pašu “mīlulis” Dombrovskis nostājas vēl aktīvāk pret visu latvisko, kā mūsu ienaidnieki. Viņš izvirzījis VL noteikumus, lai varētu piedalīties valdības veidošanā, kuri nu nekādi neatbilst vēlētāju vēlmēm, bet kuri saskan ar Pimenova prasībām !!!

Dombrovskis sacīja, ka vienīgais šķērslis, kas traucēja Nacionālajai apvienībai pievienoties valdībai, ir likvidēts, jo apvienība piekrīt nevirzīt repatriācijas un mazākumtautību izglītības politikas maiņas jautājumus.”

Tātad, Dombrovskis turpinās graut Latviju kā nacionālu valsti !!! Visas Dombrovska rīcības norāda uz to, ka viņš ir bez mugurkaula- sliekveidīgs radījums un svešu pavēļu pildītājs.

 Latvieši vēlēja par Vienotību un VL, lai Latvijā vienreiz darītu galu 5. kolonas graujošajai darbībai pret latviešu tautu !!!

Kā redzams, citādāk jau arī šajā noziedznieku bordelī nevar būt, jo visos noteicošajos posteņos ir iebīdīti kriminālelementi vai komunistu-KGBistu noziedznieki. Dombrovskis ir šo noziedznieku ilgi meklētais atradums, tāds pats atradums kā bijusī krievu KGBistu “priekameita” Vaira Vīķe Freiberga, kura aizsāka šo anti-latvisko iznīcības ceļu.

Trīs noziedzīgās pasaules kreatūras... . Foto: Mafiozās pasaules pārstāvji.Tāda veida elementiem ir jāatrodas aiz restēm vai jākarājas karātavās, bet šie kropļi šodien atrodas pie Latvijas valsts vadības stūres !!! Latvijas valsts bendes… .

Jāpiekrīt kādam LA komentētajam: Visi šie kropļojumi un izteiktie nicinājumi latviešu valodai un latvietim no ierēdņu puses, sakās 1999.g., kad pēc Freibergas spiediena tika pieņemts šis nodevīgais latvietim Valodas likums. Šī likuma 1.panta 4) punktā, izsaka, ka mazākumtautību cilvēkiem ir tiesības lietot dzimto valodu vai citas valodas. Ar to ir viss pateikts. Ir pēdējais laiks pārskatīt Valsts valodas likuma normas.

Ari VVF nebija noteicēja pār sevi. Viņa pildīja krievu KGBistu pavēles.Un tās bija jāpilda, jo savādāk tiktu laistas “gaismā” VDK konspiratīvajos dzīvokļos (70tajos un 80tajos gados) uzņemtās kompromitējošās filmas.

Parastos “darījumus” čekisti varēja nokārtot uz kuģa vai viesnīcā. Konspiratīvajos dzīvokļos tika rīkotas alkohola un seksa orģijas, un tas viss tika filmēts. VVF bija tādu orģiju upuris, tāpēc jau arī viņai bija jāpilda visas krievu šovinistu-kgb-istu pavēles.

 Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā šī noziedzniece tiks tiesāta ar ASM.

VVF anti-latviskums ir arī saistīts ar to, ka viņa no tēva puses ir žīdiete, jeb kā šodien pieņemts “gavarīt”- ebrejiete.

Bet, kā teica latvietis Jānis Zīverts no Ventspils: latvieši ne tikai ar tādiem sūdiem vien ir tikuši galā, tiks galā arī ar šiem !!!

23.10.10.

You may also like...

25 komentāru

  1. zonnenbergs saka:

    Kads Dombrovskis izskatas ka Trollis Mumins

  2. black_joker saka:

    Grantiņ- ir liela šķirba starp “liek saprast” un “ir rakstīts”. Nocitē to vietu projektā vai vismaz iedod norādi, kur to izlasīt, savādāk cepiens ir pilnīgi par neko.

  3. gnus saka:

    Jo atrak pazuda jusu sunu fashistu saite – jo labak.

  4. Filips Bobinskis saka:

    Priekšvēlēšanu debatēs skaidri iezīmējās, ka latviskuma pretinieki viltīgi izvēlējušies lienošo taktiku. Saskaņas Centrs pauda: “Vienīgā valsts valoda lai paliek latviešu valoda, bet pašvaldībās vajadzētu piešķirt lielākas tiesības krievu valodai.” Kosmopolītiskais “eksperts” N. Muižnieks vienās no debatēm atkal pauda apmēram tādu domu: “Varētu iet uz kompromisiem ar SC tā, ka neķertos klāt latviešu valodas kā vienīgas valsts valodas statusam, bet, piemēram, pārskatītu to profesiju sarakstu, kur tiek regulēts valsts valodas lietojums.”
    Varētu saukt daudzus šādus piemērus. Atklāti uzbrukt valsts valodas statusam de jure, baidoties no sabiedrības reakcijas, viņi nevar, tāpēc cenšas panākt, lai šis statuss tiktu mazināts de facto – ikdienas praksē.

  5. Patiesība-pļeckai saka:

    Nospied nožēlojamais urla uz šo teikumu:“Integrācijas pamatnostādnes – soli tālāk no latviskuma“.

  6. no malas saka:

    Kauns tādai valdībai un kauns mums-visai tautai, kas to visu ir pieļāvusi 20 gadu laikā, stāvot malā, uz nez ko gaidot un masveidīgi neatbalstot mūsu nacionāl patriotus

  7. black_joker saka:

    nožēlojamajai Patiesībai- nospiedu, izlasīju rakstu, kur nav nekādas atsauces, linku, citātu un tā tālāk. Jautājums palika aktuāls tā kā tā

  8. Adolfs Hitlers saka:

    un kas šos petuhus ievēlēja? JŪS, priecājieties

  9. black_joker saka:

    AH- nuja, ja no politikas neko nerubī, tad lai tik petuhojas…

  10. annamarija saka:

    CEKAS un ČEKAS dzemdinātais mankurtu dzimums, kas iedibināja noziedzīgo 4.maija režīmu, konsekventi pilda savu maizestēvu “uzstādītos uzdevumus”. Naivi ir cerēt, ka vienā rītā viņi, sirdsapziņas mocīti, pamodīsies un sāks rīkoties Latvijas un latviešu tautas interesēs. Un gan jau arī VL! karstgalvjus “ieburzīs” pēc sava ģīmja un līdzības.
    Manuprāt, vienīgais ceļš ir atjaunot PK. Protams, bez tiem, kas šo svēto ideju nodeva… Un kas noticis ar SIRDSAPZIŅAS PARLAMENTU?

  11. fakti saka:

    Visas nacionālās jūtas Raivim Dzintaram un partijai Visu Latvijai pārgāja, kad sāka dalīt amatus. Par tieslietu ministru tiek bīdīts atkal Gaidis Bērziņš un Raivis Dzintars, kuru laikā atplauka negodīgums Tieslietu ministrijā un tiesās. Tā R.Dzintars runāja pirms 10. Saeimas vēlēšanām. Vai tā ir pēc vēlēšanām katrs pats var iz just uz savas ādas.

    http://www.youtube.com/watch?v=Vr1xb7qOoHs&feature=related

  12. fakti saka:

    par tieslietu ministru tiek bīdīts Dzintars Rasnačs (labots)

  13. fakti saka:

    Par Aivaru Aksenoku, Solvitu Āboltiņu (Jaunais Laiks):

    http://www.youtube.com/watch?v=K79y6LDS__U&feature=related

  14. LAPA saka:

    Bez izvēles, bet naudas pavadā

    http://www.policistuarodbiedriba.lv/index2.php?id=238

    Pēdējie laika notikumi parāda, ka pasliktinoties dzīves līmenim, cilvēki vēl joprojām nevēlas būt aktīvi. Gandrīz katru nedēļu Rīgā tiek organizēti piketi, uz kuriem tiek aicināti visi, kuriem nav vienaldzīga Latvijas nākotne. Tas ir labi, ja uz tādu piketu ierodas vismaz 50 neapmierināto pilsoņu, bet pārējie latvieši laikam ir pratuši pielāgoties jebkurai dzīves situācijai, un viņi ar savu dzīvi, gluži vienkārši ir apmierināti. Ja kādam tā dzīve nav izveidojusies tik turīga un veiksmīga, tad latvietim jāvaino pašam sevi, nevis valdību, jo nav pratis būt izveicīgs un modrs. Katram pašam ar visu ir jātiek galā, un no citiem palīdzību nav ko gaidīt, tā domā gandrīz katrs latvietis. Šajā neatkarības laika posmā izveidojies tāds cilvēka tips, kuram ir svarīgs tikai viņš pats un viņa materiālistiskais aprēķins.

    Šāda tipa latvietis gatavs aprunāt, apsūdzēt un nodot citus savus tautiešus, ja pašam no tā atlec kāds labums. Taču bieži gadās tā, ja nekas neatlec, tad tā rīkojas aiz paraduma. Tās ir apspiesta, izmantota cilvēka rakstura īpašības, kurš cenšas izdzīvot arī uz cita rēķina. Kalpības gars ir viens no mūsu tautas lielākajiem lāstiem un nelaimju cēloņiem. Kalpību tipisks latvietis neuzskata par kaunu, bet gan par izdzīvošanas prasmi. Ar kalpošanas garu izskaidrojama arī latviešu nevēlēšanās iesaistīties politikā, jo tā taču ir ,,kungu lieta,,. Bet, ja tauta nenodarbojas ar politiku, tad to viņu vietā dara citi, pirmkārt tie, kuri ir izpētījuši un izpratuši latviešu raksturīgākās īpašības.

    Vienā no tādiem maz apmeklētajiem piketiem iepazinos ar simpātisku, jaunu 43 gadus jaunu sievieti – Dittu Rietumu. Tāda tipa sievietei labāk piestāvētu staigāt un iepirkties ārzemju firmu veikalos, un domāt par izklaidi, nevis atrasties mītiņā, un klausīties protestētāju skaudrās runas, kuras kā likums, vairāk ir negatīvas nekā pozitīvas. Taču iepazīstot šo sievieti tuvāk, es sapratu, ka pirmais iespaids par viņu man ir bijis nepareizs. Izrādījās, ka viņa ir īpaša sieviete, kura ne pa jokam, bet ir nopietni satraukusies par Latvijas turpmāko nākotni. Ditta Rietuma pēc tautības ir latviete, viņa divdesmit gadus mierīgi ir dzīvojusi un studējusi ekonomikas zinātnes Stokholmas un Gēteborgas augstākajās mācību iestādēs.

    Taču sakarā ar ekonomisko krīzi, viņa ir atgriezusies, lai palīdzētu Latvijai iziet no šīs nepatīkamās situācijas. Pēdējā gada statistiskie dati apliecina, ka izbraucēju skaits no Latvijas tikai palielinās, bet ārzemēs dzīvojošie un strādājošie latvieši nemaz nedomā atgriezties, lai grūtajā brīdī būtu kopā ar pārējiem tautiešiem. Mani patiešām pārsteidza Dittas teiktais, ka viņa uzskata, ka Latvijai šis ir izšķirošs laiks, un visiem latviešiem šobrīd savā starpā vajadzētu sadarboties un apvienoties, lai pēc iespējas ātrāk mēs visi varētu iziet no šīs draudošās situācijas. Ditta man pastāstīja, ka arī Zviedrijā ir redzamas ekonomiskās sistēmas krīzes iezīmes, taču tās nav tik dziļas, nopietnas un akūtas, kādas tās ir izveidojušās Latvijā. Zviedrijā pie bezdarbnieku biržām ir izveidotas darba nometnes, kurās reģistrēti ne tikai strādnieki un kalpotāji, bet arī zinātnieki un inteliģence, un visi viņi ir spiesti strādāt primitīvu darbu, lai par to saņemtu tikai bezdarbnieku pabalstu.

    Latvijā situācija ir kritiskāka nekā tā ir Zviedrijā, jo pie mums nav sociālās aizsardzības sistēmas. Rudenī daudzi bezdarbnieki Latvijā var pilnīgi palikt bez iztikas līdzekļiem. Tas nozīmē, ka šie cilvēki var piedzīvot tādu dienu, kad viņiem vairs nebūs naudas minimālai dienišķai iztikai. Var izveidoties tāda neprognozējama situācija, ka lielveikalu pārtikas plaukti var vienā nedēļas laikā palikt tukši. Izrādās, ka visa mūsu pārtikas sistēma balstās uz loģistikas principiem. Ja laikā neatnāk transports ar pārtiku no Polijas vai Lietuvas, tad vispār nebūs ko pirkt, jo preces nebūs pievestas. Latvijas lauksaimniecība gandrīz vairs neapgādā Latvijas iedzīvotājus ar pārtiku, tā vienkārši ir izputināta, un līdz ar to, bads un pārtikas trūkums var iestāties plašā teritorijā. Daudzi cilvēki saprot, ka kaut kas nav kārtībā un zemapziņā jūt, ka tuvojas lielas izmaiņas, līdzīgas ,,devītajam vilnim, bet pretoties tam vienkārši nespēj.

    Ditta Rietuma uz Latviju ir atbraukusi ar Zviedrijā iegūto ekonomistes-maģistres diplomu, un nesen Stokholmā, ar vairākiem savas idejas atbalstītājiem, nodibināja organizāciju ,,Zviedrija ar izcelsmi Lietuvā, Latvijā un Igaunijā,,. Šajā organizācijā aktīvi strādā daudzi cilvēki, kuri cenšas aizsargāt Baltijas un Zviedrijas valstu pilsoņu intereses no Zviedrijas globālo lielbaņķieru finansiālo spēļu patvaļas. Pirms mēneša 5.jūnijā šīs organizācijas biedri satikās ar trim Zviedrijas banku (Swedbanku, SEB un Nordbanku) īpašniekiem- reprezentantiem, un iesniedza viņiem prasību ar trim punktiem.

    Pirmkārt, aicināja izveidot statistiku, kā arī uzturēt mājas lapu, lai tajā būtu atspoguļota atklāta informācija par trūkumcietēju vajadzībām Baltijas valstīs. Nav jau noslēpums, ka tieši šīs Zviedrijas trīs bankas Baltijas valstīs desmit gadu laikā iepludināja milzīgas naudas summas, kuras sniedzās desmitos miljardos. Saprotams, ka Zviedrijas bankas uz šo valstu rēķina guva arī ļoti lielu peļņu.

    Otrkārt, lai visas trīs Zviedrijas bankas piedāvā vietējiem iedzīvotājiem apstrādāt zemes īpašumus, kurus viņas bija ieguvušas desmit gadu laikā. Lielākā daļa banku zemes īpašumu ir bez apstrādes, un tas krīzes laikā ir pielīdzināms noziegumam, jo zeme bez apstrādes iet postā. Kā pastāstīja Ditta, tad satiktie banku pārstāvji šim punktam spontāni it kā piekrita.

    Treškārt, visām trim bankām, no 10 gados iegūtās milzīgās peļņas, vajadzētu pārskaitīt atpakaļ vismaz daļu agrāk gūtās peļņas saviem klientiem Baltijā. Ja Latvijā tika dalīti neadekvāti milzīgi kredīti, tad banku vadībai vajadzēja iepriekš jau paredzēt, kādas sekas šāda rīcība nesīs. 80-to gadu beigās daudz pieticīgāka kredītu krīze tika radīta arī Zviedrijā, kurā no tās sekām cieta paši Zviedrijas iedzīvotāji.

    Ditta Rietuma nobeigumā teica:

    ,, Ar steigu mums ir jānomaina šī ekonomiskā sistēma, bet tas ir jādara mums pašiem, kuri labi zina, ko mēs vēlamies. Tagad ir skaidri redzams, ka Ministru Kabinets Latvijā nekad tautas interesēs nav strādājis, un kamēr pie stūres būs globālās korporācijas baņķieri, nestrādās arī turpmāk. Visi cilvēki vēlas ne tikai pārmaiņas, bet arī jaunu ekonomisko sistēmu. Interesanti ir tas, ka jaunu risinājumu meklē arī banku sistēmas alkatīgie īpašnieki. Visiem cilvēkiem, kuriem ir brieduma gadi un ekonomiskās zināšanas, kas jūt, ka zina un var, jāsanāk beidzot kopā, lai diskusijās izveidotu jaunu ekonomisku un finansiālu sistēmu. Mēs diemžēl esam atgriezušies atpakaļ feodālajā iekārtā, kura balstās uz šoku, trūkumu un izmisumu. Mums jāizveido jauna sistēma, kura nekad pasaulē vēl nav īstenota, tā ir ,,Mīlestības Ekonomiskā Sistēma,,. Tas ir jauns ekonomiskais modelis, kur katra cilvēka potenciāls varēs brīvi attīstīties un pilnveidoties visā mūža garumā.

    Šī jaunā sabiedrība balstīsies uz pilsoņu algas, kuru katra nācija piešķirs saviem pilsoņiem, bez jebkāda darba, un tas būs iztikas līmeņa robežās. Bez nodrošināta minimuma cilvēks iet naudas pavadā, bez izvēles iespējām ar ko nodarboties, ko ražot un ko radīt. Tāpēc, ka cilvēka skaistums, mīlestība un viņa garīgais spēks un potenciāls ir pietiekami vērtīgs. Lai viņš varētu brīvi attīstīties un dzīvot uz šīs zemes arī tajos grūtajos brīžos, kad viņš ir zaudējis savu darba vietu. Mūsu laikos ir pieejami dažādi efektīvi risinājumi gan rūpniecībā, gan ekoloģiskajā lauksaimniecībā. Tas statistiski var novest pie lieliskajām iespējām, ka nevienam nebūs jāstrādā algots darbs vairāk par dienu nedēļā, lai nodrošinātu labklājību sev un saviem bērniem.

    Kamēr nav ieviesta tāda ekonomiskā sistēma, tikmēr cilvēkiem nekad nav bijusi brīva izvēle, jo viņiem vienmēr ir jādomā par naudu, un jāseko visu laiku tai pakaļ. Bet liela nauda pieder tikai korporācijām. Taču viņas, turēdamas mūs aiz deguna, arī apzināti vada. Kamēr nebūs nacionālās pilsoņu algas, tikmēr nebūs brīvu cilvēku, visapkārt staigā un staigās korporāciju vergi. Ja mūsu valdības vīri būtu mīlējuši savu zemi un tautu, un cēluši ar to kopā jaunu valsti, tad viņus cienītu gan pati tauta, gan Rietumi. Droši vien mēs tad nevarētu piedzīvot tik smagas krīzes sekas, kādas tās ir šobrīd. Risinājums atrodams cilvēku dvēselēs un viņu sirdīs. Mēs redzam, ka strādājot valsts pārvaldē, ierēdņi attiecībā pret citiem cilvēkiem ir zaudējuši labestību, līdzjūtību un mīlestību, un viņi spējīgi domāt tikai par sevi, nevis citiem. Viņi tāpat kā visi citi iet naudas pavadā, jo vainīga ir radītā sistēma, nevis cilvēki. Sakārtojot ekonomisko sistēmu, cilvēkiem radīsies laiks nodarboties ar savas dvēseles un valsts sakārtošanu.

    Visi, kuri vēlas piedalīties diskusijās un iepazīties tuvāk ar Dittas Rietumas jauno ,,Mīlestības Ekonomisko Sistēmu,, varat to izdarīt, pazvanot viņai pa tālruni 29811064,

    vai sūtot e-mailu uz nu@ditta.nu

    Valija Eize

  15. AG saka:

    Nekas, Linardiņ, Tieslietu Ministrs būs tavs mīļais Fantomass, tad viss nostāsies savās vietās! :)

  16. AMARILLA saka:

    Annamarija -kas i SIRDSAPZIŅAS PARLAMENTS?

  17. Miervaldis saka:

    Vai, vai, nabaga Vīķe – Freiberga….Bet es savukārt domāju, kad nekādas seksa orģijas nebija, vienkārši Krievijas specdienesti nostrādāja!Nostrādāja, saziņā ar pašmāju bāleliņiem, iebīdot VVF, attiecīgajā amatā!šitais plāns, ja, bija taisīts priekš tam, lai izdabātu krieviem, Latvjiem jau nē!Nu šitais raksts ir daudz maz pareizs, un ceru, tas mums nesīs ziņas, kas tiesājams, kas ceļams!

  18. Miervaldis - gnus saka:

    Kurš to novāks?!Tu?!Vispirms iemāciet pareizi rakstīt, pirms dari šādas lietas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *