Skaties un brīnies.

Latvijas politiskie klauni

Skaties un brīnies.

Un šie klauni vedīšot latvjus uz saulainām tālēm !

Jautājums: Saeima kā bordelis vai bordelis kā Saeima ?

Kāds krievu salašņa šņauc degunu Latvijas karogā ! Kāds jefiņš prasa, lai siemučkām uzliek nodokli ! Kādam Latvija ir vēsturiskais pārpratums ! Desmitiem tūkstoši apvijušies ar georga  driskām bļaustīdamies alkohola dullumā lādē gansus, bet reinikveidīgie švaļi kasa p….s

Kā lai krievu švaļi neņirgājas par tādu politisko veidojumu… !

Tā patiešām nav valsts, bet pārpratums(4. maija kliķe).

 Bet gan, gan jau pienāks brīdis, kad visi šie nelieši saņems pelnīto un latviešu tauta varēs brīvi uzelpot !!!

LRTT  17.10.10

 

You may also like...

41 komentāri

  1. zonnenbergs saka:

    Ne jau bildinasana,varbut par uzvaru velesanas,varbut apsveikums
    dzimsanas vai varda diena-vispar normala buca.Nu un kas.

  2. cola saka:

    Brīdis jau nāk,bet bez Miervalžiem un aizsargiem pasaulē nekas nemainīsies.

  3. Miervaldis - cola saka:

    Paldies par atbalstu!Vispirms uzvara savā personiskajā cīņā, pēc tam – visas tautas uzvara!

  4. Miervaldis saka:

    Raksta autoram 4.Maijs ir pārpratums, man gan nē!Nevis 4.Maija uzvara ir vaina, bet vaina ir krievos!Ja viņi tiktu izvākti jau 1995.gadā, tad mēs dzīvotu daudz savādāk!Ja runā par ješkām, kuri ārdijās mūsu zemē 40tajos gados, un turpina to darīt vēl tagad, tad varu teikt – agri vai vēlu viņi tiks izvākti no mūsu zemes, viņu ārdīšanās mūsu zemē ir tikai laika jautājums!Un šitie DP mierīgi skatās uz to!šitie visi DP, šleseri, Kalvīši, Urbanoviči nav mūsu valstsvīri!Viņi ir mūsu okupantu valstsvīri, un bez šaubām vēlāk tiks tiesāti!Viņu ārdīšnās mūsu zemē ir tikai laika jautājums, jo tik stulba rase, kā krievi, nav nekur citur pasaulē!Pasaules ābelē ir daudz ābolu, un viņi visi ir nokrituši lejā!Daži ir saldi, daži iepuvuši, tāpat ir ar cilvēkiem!Takā šitie krievu valstsvīri var jau plānot bēgšanas plānu, ko es tomēr viņiem nenovēlu!Vēsturiskā taisnība prasa! lai tiktu tiesāti visi noziedzenieki, un tā būs!Nobeigumam gribu pajautāt – krieviem 4.Maija Latvijas republika ir pārpratums, jā!Bet raksta autors izrāda negācijas pret šo datumu….Vai raksta autors ir tāds pats, kā šie ieklīdeņi?

  5. Miervaldis saka:

    DP vienība skaidri zin, un dzird Latvju tautas vaimanas!Viņi nav nekādi Lāčplēši, par kuriem viņi uzdodas!Bet vienreiz nāks īstais Lāčplēsis, un saplēsīs viņus, un nosviedīs viņu līdzīgo – vilkaču barībai.Miskastē viņi tiks iesviesti!Jo šiem mūdžiem īsta vieta ir tur!

  6. zonnenbergs saka:

    Noskatijos 900 sekundes,usakovs negrib atzit Latvijas okupaciju,jo
    baidas,ka tiks ierosinats deportacijas process.Tas ir skaidrs ka
    gaisa diena.Grib palikt,bet okupaciju neatdzit.Ja,nu ko tur skaidrak
    vairs nevar but.Tatad logisks secinajums,ka<no turienes neviens
    neteiks>tad vini izraisis parejos krievos
    Stokholmas sindromu,SC ir Latvijas krievu vienigais balsts.Skaidrak
    vairs nevar but un tiesak vairs nevar pateikt.Talak nezinu ko…..

  7. zonnenbergs saka:

    Pazuda fraze.Tada teiciena
    nebus,bet loti gribetos.Tas parada,ka krievi uzskata,ka vini ir
    sis zemes saimnieki.Iekarotaji un saimnieki.Arvien skaidrak un
    skaidrak paradas isteniba.Ko Tu stulbam padarisi,to var tikai
    parsteigt nesagatavotu,jo stulbibam preti runat,ar otras puses
    iemacitam stulbibam vins ir gatavs.Pasi jau tas stulbibas mums
    iemacija,ka lai nebutu gatavs.Tapec VISU LATVIJAI nepatik,jo tiem
    nav iemacijis savas stulbibas.

  8. zonnenbergs saka:

    Kads te cakarejas,pazud manas frazes.

  9. zem Pērkona zīmes saka:

    http://zizii.blogiem.lv/2006/07/03/1512.html

    Lasot Visu Latvijai mājaslapā rakstu Nelabvēļu prieks nevietā un tā komentārus, brīžiem pārņem smiekli, brīžiem dusmas. Tāda sajūta, ka vislatviešiem (lasīt – puslatviešiem vai ceturtaļlatviešiem) ir tik tālu izskalotas vai izsistas smadzenes, ka viņi paši nesaprot ko un kā saka – respektīvi nonāk absurdās pretrunās ar sevis teikto un ar savstarpējiem apvainojumiem parāda, ka partijas iekšienē nav tomēr kaut kas kārtībā.

    Bet visu cieņu Ērikai, kura aizgāja (pareizāk sakot viņu izslēdza, šķiet, par neklausīšanu savam fīreram) no VL, un kura spēja uzrakstīt, kas patiesībā notiek tajā partijā:
    “Kur Jaunatnes Organizācijas vadītājs var piekaut JO biedru, pie tam meiteni tikai tāpēc, lai “ierādītu viņai viņas vietu” un Fīrers ar aplausiem sveic šo gājienu… ”
    ” Kurā tiek izmantoti meli, psihotriki, manipulācijas ar biedriem un armijas disciplīnas tipa paņēmieni, lai iedzītu paklausību un apziņu, ka “esam mēs tie labākie” un vienīgie patiesie…. Kur vismazākā sūdzība par biedra pioniera zemisko rīcību tiek uztverta kā milzīgs apmelojums un vislielākā nodevība, par kuru jāizslēdz no organizācijas…”

    Par to sišanu un draudiem taisnība jau vien ir. Tāpēc arī neviens to komentāros nemēģina atspēkot. Pati pazīstu puisi, kuru slavenais Raivis Dzintars piesēja pie krēsla, sita, spārdīja, mocīja, draudēja viņam un viņa ģimenei, draudēja izvarot viņa māsu. Un to viņš nedarīja viens. Gandrīz visi VL biedri to redzēja un uzskatīja par pareizu un uzjautrinošu. Galvenais, ka puisis patiešām ir nacionāli noskaņots un par savu tēvzemi gatavs darīt jebko.

    Vienā komentārā persona Ce… skaidro “Pats galvenais – ja kāds vēl nav pamanījis, partijas nosaukums ir VISU Latvijai! VISU! Apjēdzat ko sevī ietver vārds VISU??? Vai Jūs esat gatavi dot visu Tēvzemei? Pirmkārt, ideālus paceļot augstāk par savām personīgajām tieksmēm, vēlmēm, uzskatiem un emocijām? Atbildiet godīgi, jo, vērtējot Jūsu rīcību un komentārus, tā neizskatās. Neatkarīgi no iemesliem – vienmēr jāatcerās: vārds VISU to arī nozīmē.”

    Tā arī ir – VISU arī nozīmē visu. Tikai šķiet, šī persona aizmirsusi vai nav iedomājusies, ka vārds VISU nozīme ne tikai to ideālo. Ja jau visu ,tad visu Latvijai. Nēģerus – Latvijai, krievus – Latvijai, kurdu bēgļus – Latvijai, korumpētu valdību – Latvijai, pa muti – Latvijai!!!!
    Tiešām jāraud, redzot, ka daudzus patriotus un nacionālistus sabojā šis Raivis Dzintars un īstenais latvietis Dmitrijs Mironovs. Šie divi eksemplāri spēs kažoku griezt uz jebkuru pusi – galvenais, lai pašiem ir izdevīgi un būtu, kas aplēka. Tādus cilvēkus pat tuvumā valdībai nedrīkstētu laist.

    Birkas: burkānu republika, nejēdzības, raivis dzintars, visu latvijai.

  10. annamarija saka:

    Miervaldim. Man, piemēram, šķiet, ka tieši 4. maija režīms nodrošināja ‘krievalodīgajiem’ šeit likumīgu palikšanu… Tas, rau, jums nepatīk, toties 4.maija radītā pārvaldība un satamborētie likumi, kur milzu spraugas atstātas ‘savējo’ lodāšanai iet pie sirds?! Nu, moin!

  11. par vēlēšanām saka:

    Kādreizējā prokurora K.Rancāna vēstule par vēlēšanām.

    Apbrīnojami, Latvijā nav spēku, kas plašā mērogā iestātos par iespējamiem vēlēšanu rezultātu viltojumiem. Šis fakts varētu būt par pamatu vēlēšanu atzīšanai par nenotikušām, bet to nevēlas pieļaut neviena Saeimā iekļuvušā partija un tie spēki, kuri atbalstīja šādu iznākumu – masu mediji un visi “Providus”, “Delna”, Vēlēšanu reformu biedrība, valda totāla “sūtņu sazvērestība”.

    Interesi neizrāda arī “vājās” naudas ziņā, partijas, kuras palika aiz borta.

    Neizrāda interesi, klusē PLL? Kādēļ? Ja pārskatītu rezultātus (jaunas vēlēšnas) vai vismaz pārskaitītu balsis no jauna, visdrīzāk PLL Saeimā nebūtu. Viņi no tā baidās, citādi celtu traci. Iespējams, ka viltojumi ir tieši viņu “nopelns”, viņu “caurums” datorsistēmā, par ko ierunājās arī Cimdars, ka tas varētu būt par vienu no iemesliem tajos 41 iecirknī, kur bijusi “kļūda”.

    Būtu bijis jāraksta sūdzība ģenerālprokuratūrai, kura sūdzību pārsūtītu, visticamāk, Drošības policijai. Pēc atbildes pārsūdzēt, bet par vēlēšanu rezultātu var sūdzēties tikai pēc oficiālo datu apstiprināšanas – CVK un tiesai.

    Kas to darīs, man nav zināms un nav nekādas ticības, ka kāds lietu nopietni skatīs, jo šādi rezultāti bija nepieciešami PB, SVF, ES un Merkelei, Obamam, kuri par katru cenu spiež uz Dombrovski no visa auguma, lai izsūktu no Latvijas aizdoto naudu un procentus, ko nodrošinās Dombrovskis, pat atņemot pedējo kumosu tautai, lai Latvija pazemotos Krievijas ārpolitikai par labu pasaules oligarhijai un sadarbības paplašināšanai ar Krieviju, par ietekmi uz Krievijas rmilzīgiem, neizsmeļamiem resursiem.

    VIENOTĪBAS (mēs, oligarhi, pret oligarhiem, kuri kliedza: “ķeriet zagļus”) iebalsošana – tā ir kļūda, tāpat kā SC – ir kļūda visai Latvijas tautai, visām tautībām. No malu malām lien laukā kolaboracionisti, kuri klaigā, ka norobežotajai no Latvijas un Satversmes krievu grupējumam jādod vara valdībā proporcionāli iegūtajam vietu skaitam, par ko pat Liniņš Krustpunktā kultivēja. Un vai atceries draudus par “biškeku”, arī Kažociņa izteikumus, ka krieviem vara jādod.
    Mums briesmas nāk no visām pusēm un no pašu kolaboracionistiem.

    Varu Latvijā nopirka oligarhi un visi pārējie ir bezspēcīgi kaut ko mainīt. Izmaiņas būs tikai tad, kad tautu novedīs pie tukšas siles, pie kraha un valsts sabrukuma, bet to uztur PB, SVF un ES lai visi nenomirst badā, bet lai vārguļo.
    Un pēdējais – kamēr latvieši un krievi Latvijā karos savā starpā, kā vietējie, tā pasaules oligarhi mums mauks nagus un ādu un spīdzinās aizviem smagāk un pamatīgāk.

    Cieņā un paldies par info.
    K.Rancāns

  12. Grāls saka:

    Labi rūc, Klementij !
    Par daudzam lietam varetu piekrist. Un par to butu parunat, bet ne sheit.

  13. Sigurds Graudiņš saka:

    KRIEVU LIDMAŠĪNAS PIE LATVIJAS ROBEŽAS …
    MUDAKI !!! Lūk jums Latvijas ILUZORĀ aizsardzība NATO paspārnē…!

  14. black_joker saka:

    S.G. ne pirmo reizi, ne pēdējo. Kā pirms NATO māžojās, tā tagad māžojas- proverka na bdjitelnostj.
    NU kā tu viņiem savādāk iesaki rīkoties??
    Tad, kad USA piloti PSRS laikos “iemaldījās” PSRS gaisa telpā un viens pat iemanījās uz Sarkanā laukuma nofinišēt, tad gan tu priecājies:):):)

  15. Baiba saka:

    Bet tu pļecka raudāji, kas Rusts nosēdās tava Lielvagara sarkanā reiha midzeņa centrā un uzspļāva psrs miltārajam kompleksam. Tu nobijies, jo saprati, ka kaput var būt tavai nākotnes komuņaka karjerai un tavu sarkano senču arī! Tā arī notika-pareizi dariji, ka raudāji, kad citi priecājās par krievu militāro bezspēku un bardaku redzot dūšīgo vācu puiku dodot interviju žurtnālistiem pie izbāztā slepkavas mauzoleja!

  16. zonnenbergs saka:

    Es domaju,ka kadam jataisa jauna lapa.Es nemaku.Kada jega,ka kaut kas
    pazud.Tada mulkosanas tik iznak.Neticiba visam un ilgstosa laika
    perioda rada mulkosanos.Mulkosanas rada varas sajutu iluzori,tas
    ir salidzinams ar tiem kas tualetes izvieto videokameras.

  17. black_joker saka:

    Baibiņ- Rusts atzinās pēc ilgiem gadiem, ka viņš bija PSRS savervēts un tādēļ viņam ar atļāva ar pakazuhu ierasties, lai būtu iemesls viņu paslēpt cietumā no CIP garās rokas, tā kā nevajag liet…..Esi droša – neviena modernā sistēma neizlaidīs cauri nekādu robežpārkāpēju līdz Maskavai, kur vēl ļaus nosēsties uz Sarkanā laukuma. Tolaik jau katru vārnu nopētīja uz robežas, vai nav spiedze, kur vēl mazo lidmašīnu…

  18. Miervaldis, Annamarijai saka:

    Tici man, čekisti nepieļāva tautas gaviļu svētkus, bet tie tomēr izdevās!Nu kas tālāk….Izmisušie krievu iztapoņas (tostarp arī daži Latvji), pēc ceturtā Maija steidzās izlabot savu kļūdu, paspēja viņi paspēja….Jautājums, vai viņi tik veikli manervēt varēs arī šodien!

  19. Miervaldis saka:

    Zem pērkona zīmes – paldies tev, tagad zinu!, kāds mēsls ir Raivs Dzintars!šitais suka dabūs karātavas, bet pirms tam viņu atpisīs, un aplies ar čurām!

  20. AG saka:

    PAR ŠIEM PAŠIEM KLAUNIEM TU NUPAT VĒL BALSOT AĢITĒJI, GARĪGI SLIMAIS LINARDIŅ!

  21. cola saka:

    Tāda ir verga filozofija,iespēja lakeja izdzīvošanai,savas niecības atspēkošana-tagad to sauc ar vienu vārdu-“tolerance”.”Tolerance”-kad tevi izdzen no mājas,bet tu nepretojies.

  22. Pēc 4.maija sekoja pārejas periods, kuram bija jānoslēdzas ar Deklarāciju par 18.novembrī dibinātas Latvijas valsts statusa atjaunošanu.Taču pieņēma deklarāciju par valstiskuma atjaunošanu, kas nozīmēja jaunas valsts veidošanu kopā ar okupantiem un kolonistiem.Diemžēl, vairums tautas to nesaprot,lai gan pats Valdis Birkavs apgalvoja TV panorāma , ka mēs būtībā veidojam jaunu valsti.Šobrīd genocīds pret Latviju vērsts gan no austrumiem, gan no rietumiem.Joprojām okupanti saimnieko mūsu Abrenē.

  23. Sigurds Graudiņš saka:

    Komentāri: ASV vēstniece: ASV un Krievijas attiecību uzlabošanās pozitīvi ietekmē arī Latviju

    Par šo rakstu saņemtas 3 atsauksmes

    Skatīt pēc laika: aug. sec. dilst. sec.

    Juhans, 19.10.2010 20:51

    Skaidrs, ka mazā Latvija ir pakārtota lielo Māsu Spēlēm.

    Skeptiķis, 19.10.2010 20:55

    Vēl viena Beilija!

    Sigurds Graudiņš, 19.10.2010 20:55

    Dievs jau ir sodījis Ketrin Tod Beilij …!
    Izrādās -šitā PĻOŽA arī grib…Par iejaukšanos citas valsts IEKŠĒJĀS LIETĀS…!

  24. Baiba saka:

    Baibiņ- Rusts atzinās pēc ilgiem gadiem, ka viņš bija PSRS savervēts un tādēļ viņam ar atļāva ar pakazuhu ierasties

    Klau pļecka, tavs naivums vai stulbums ir apbrīnojams!? Jums, psrs urlām paziņoja kgb Rusta vārdā un vietā šīs muļķības, kaut cik cerot atgūt krievu sabrukušo prestižu. Pasaule smējās un smejas par šo muļķību, kas tikai krievu zombijiem likās ticams. Nu mazliet taču tu spēj pats domāt, jeb vairs nemaz?

  25. black_joker saka:

    Baiba, tavs stulbums točna ir neizmērojams:):):) Pasaule protams, ka smējās- bet pat to, kādā veidā notikās Rusta konvojēšana no robežas līdz Sarkanajam laukumam un viss tas tiesas process. Vai tiešām tava galva ir tik pilna sēnalām, ka tu iedomājies, ka sūda sporta lidmašīnīte nolidotu viena un nepamanīta pāri par 1000 km līdz Maskavai??? Rusts lidoja lepna iznīcinātāju konvoja pavadībā un tiem bija dota komanda šo eskortēt, nevis notriekt. Tajā pašā laikā virs Sahalīnas DKorejas laineri notrieca pat ar to nesazinoties un redzot, ka tas ir civilais verķis? Daudzus citus USA spiegu lidotājus nogāza tūlīt aiz robežas, kaut lidoja baigā augstumā ar mazredzamajiem jeb praktiski neredzamajiem modernajiem lidaparātiem. Rusts veselu grāmatu sarakstīja sēdēdams un prezentācijā jau pēc PSRS sabrukuma ar visu izlika uz delnas.

  26. Miervaldis saka:

    Vai jūs redzējāt vakar ziņās, ko teica šlesers?Ja VL ar Raivi Dzintaru ies 16.Marta gājienā, tad visām valsts amatpersonām būs jāatbild!Bet jautājums, kam šie atbildēs?!Redz kā!šlesers ar vārdiem vien pierādija, kad ir krievs, un lielākā daļa mūsu amatpersonu arī!šie krievi loģiski arī neatbildēs mūsu tautas priekšā par savu nodevību, jo viņi neuzskata to par vajadzīgu!Viņi vairs nav mūsējie!Viņi ir pārdevuši savu tautību, dēļ tā, lai no krievu rajona kauguriem, līstu pie Putina tupelēm, lai dabūtu Krievijas rūpnīcā gatavotu desas lunķi!Nolādētie krievu cūkas!Varbūt daļa no viņiem labosies, daļa VL nepaliks tādi, taču reiz taisnība uzvarēs, un šie krievu miskastes netiks žēloti!Nelietīgie pielīdēji!

  27. Miervaldis saka:

    Aivar Anderson, tev 100% taisnības!Tev derētu valsts amatpersonas statuss!

  28. Miervaldis, Sigurdam Graudiņam saka:

    Mieru, Graudiņ mieru!ES iznīcinātāji ir pierādijuši savu prasmi aizsargāt baltijas gaisa telpas teritoriju!Un Krievija dabūs ko pelnijusi, ja nokaitinās ES, ar savu bezkaunību!

  29. Miervaldis saka:

    Tas par semočkām – tas pēc mana vērtējuma ir tikai nelāgs joks, nekas vairāk.

  30. Fuka saka:

    a tu man patic miervaldis, zel ka esi naciks, bet par tiem čiganiem tev pareizi, ņem tik lāpsta un ciris un stradat

  31. Miervaldis saka:

    Paldies par atbalstu, bet kur tu saskati manu “nacismu”?

  32. cola saka:

    Toč foka, naciks tas Miervalds, bet es ar bratanu viņam ietu paligā musu Latviju no visiem cigan muslim un citiem meliem iztirit!

  33. cola-toč fokanaciķis saka:

    Šito vienīgo vajadzēja atstāt latvijā-šis ir īstais latvietis.

  34. Miervaldis - cola saka:

    Neuztraucies, bez nacistiem mēs tagad varam iztikt, vispār varam iztikt bez jebkuras lielvaras, ja vien ir galva uz pleciem….

  35. Miervaldis saka:

    Dzirdējāt ko teica ziņās?VL ir atteikusies (!) no savām prasībām par mazākttautību izglītošanu valsts mēlē, apmaiņā pret ministra krēslu!Tas ir arī pierādijums, kas par ākstiem ir VL!

  36. psihiatrs> AG saka:

    AG,ja kāds te ir ļoti garīgi slims,tad tas nu noteikti esi tikai TU !,ne Linards!

  37. Miervaldis, Sigurdam Graudiņam saka:

    Tev taisnība, jā….Ja mums būtu tiesiska valsts, tad pie mums būtu daudz lielāka kārtība, un tagad tam krievelim par deguna noslaucīšanu (!) būtu izpildīts vai nu nāvessods, vai smaga!!!! piekaušana un iemešana lopu vagona vienvirziena maršrutā uz Krieviju!Bet ko domāt?!No soda jau neviens nepaglābsies!Ja nodara pāri otram cilvēkam, bet ja tā ir valsts, ar tās tautu, tad ziepes šiem ieklīdeņiem ir lielas!Viņi paši to nesaprot!Sapratīs!

  38. Miervaldis saka:

    Par deguna šnaukāšanu!Latvijas karogā – pa purnu, un uz Krieviju!

  39. asirietis saka:

    Ismaīls Tamerlans – Tepešs (I.T.Warpath, Venoms) pirms 5 min.
    Pilnīga taisnība, jo pats, savulaik esot tikai VL atbalstītājs, ar to visu saskāros. Ja Fīrerītim kaut kas netika izdarīts pa prātam, tad pa muti atrauties varēja – labi man kā krietni vecākam par
    Raivi tādas lietas nedraudēja, jo “Fīŗerītis” pats varēja dabūt pretī, tāpēc mani aizmuguriski izslēdza, pasludinot par DP, kompartijas un biedrības “Latvietis” spiegu. Izslēdza kopā vēl ar diviem “Latvieša” pārstāvjiem, kā arī vienu VL dibinātāju, kas arī, būdams nacionālists, nu galīgi nebija vēlams Raivja kompānijai, jo neatbalstīja Raivja toreizējo čupošanos ar Osipoviešiem (tagadējo LNDP). Mans grēks Raivja priekša bija, ka atļāvos kādā VL sanāksmē Raivim publiski norādīt uz viņa koncepcijas kļūdām, pēc kā puika jutās visu savu padoto priekšā pataisīts par muļķi. Pašsaprotami, ka tāds elements kā es tur palikt ne mirkli nedrīkstēja, jo tad Raivja vara sāktu šķobīties – tāpēc tika saņemts personīgs Raivja zvans ar kontekstu “Tu esi mums nevēlams. Vairāk pie mums nenāc!”. Pirms tam gan esot bijusi arī viena no “Latvieša” dalībniekiem fiziska ietekmēšana – kruto VL džeku barā. “Esot bijusi” – tāpēc, ka katra puse to lietu atstāstīja savādāk, bet precedenta faktu nenoliedzot. Taču mūsu vēlme bija tikai rast kompromisus abu nacionālo organizāciju sadarbībai.

  40. AMARILLA saka:

    psihiatrs> AG saka:
    2010. gada 23. oktobris 11.34
    AG,ja kāds te ir ļoti garīgi slims,tad

    a vot es 100 % piekrutu psihiatr

  41. Miervaldis - zem pērkona zīmes saka:

    Paldies, tagad zinu par kādiem sūdiem es savu balsi atdevu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *