L. Grantiņš. “Tev nebūs Patiesību zaimot !” (1.turp.)

Liecības.LRTT.H-86.Latvija,Saeima,Grantiņš,Bitenieks,Bariss,Urbanovičs,Kozlovskis.

ABS

Tev nebūs Patiesību(DIEVU) zaimot un netaisnu liecību dot !

Dodot nepatiesu liecību- zaimojot Patiesību, tiek izdarīta pašnolādēšanās, kura skar visu ģimenes klanu un pat dzimtu.

===========================================================================

4. maija kliķes noziedznieki, kuri pie varas grožiem tikuši ar KGB un MOSSAD palīdzību, veic neiedomājamu vēstures falsifikāciju.

Viņi, visus latviešu tautas Atmodas nopelnus, ar visiem iespējamajiem un neiespējamiem veidiem, cenšas “pierakstīt” sev  !

===========================================================================

Ievadam kāda lasītāja “skorceni” komentārs, kurš patiešām, kā saka cits lasītājs “Repatriants”: “Kā dūre uz acs.

Skorcēni pareizi saka, ka okupantu pakalpiņi ir briesmīgāki par pašiem okupantiem… .

Solvita Āboltiņa, Urbanovičs, Loskutovs,Kozlovskis,LRTT.Saeima.Raimonds Pauls.“Linard, ir pašsaprotami, jo tas ir sen zināms, ka okupantu ielikteņi ir nežēlīgāki par pašiem okupantiem, jo tiem ir jāpierāda sava uzticība saimniekam. Ja nē, tad viņi var paši kļūt par utilizējamo materiālu.

Tagad nekas nav mainījies, šie pakalpiņi gatavi ne tikai salauzt, spīdzināt, bet arī nogalināt tehniski bez pēdām. Man bija gadījums padomju laikos, kad Tu jau biji nodibinājis H86. Mani uz kabinetu izsauca KGBešniku priekšnieks- par aģitāciju pret padomju varu. Es biju aicinājis jaunatni uz Rīgu piedalīties Jūsu organizētajā gājienā. KGBešniks man zolīdi piedraudēja, ka ietupinās Tagad man kauliņi būtu salauzti, ja tiktu to asinssuņu nagos, jo tie ir daudz izsalkušāki pēc latviešu tautas asinīm nekā viņu saimnieki.

Tāpēc ir jāatver “čekas maisi”, jātiesā nodevēji- genocīda veicēji pret latviešu tautu. Es uzsveru, pret LATVIEŠU TAUTU ! Visus žīdkomunistus, okupantu asinssuņus uz utilizāciju.

Lai visiem Latviešu Tautas patriotiem jauks Jaunais gads!”

===========================================================================

Es, Linards Grantiņš, esmu jau sacījis, ka: Visu to, ko esmu veicis ar savas tautas palīdzību, pieder latviešu tautas Gara pūram !

Nedz “izredzētajiem”, nedz krieviem un vietējiem komunistiem, nav nekāds nopelns pie šīs Atmodas.

Sātanists, Juris Rubenis, J. Vanags,L. Grantiņš, KavacisHELSINKI- 86 dokumentus esmu sarakstījis es, bet ne krievžīdiskās izcelsmes Juris Rubenis, kurš noziedzīgā veidā, tos cenšas piesavināties: Ar šo sātanisko tipu(šodien jau droši var uz viņu to sacīt) iepazinos tikai tad, kad manis sarakstītie dokumenti tika nolasīti visās Eiropas raidstacijās.

Vairāk par to jau runāju šeit: https://www.youtube.com/watch?v=DkBfJEyqw84

Pirms Jura Rubeņa manu darbības un nopelnu apšaubīšanu- atsavināšanu veica čekas radītais super- aģents Valdis Šteins, kurš jau bija paspējis Pilsoņu Komitejas un Tautas Fronti kā nacionālas vienības iznīcināt, vai pārvērst par komunistu- cionistu antilatviskiem veidojumiem.  Viņš apšaubīja manis sarakstītos dokumentus, piedēvējot to rašanos kaut kādiem ārvalstu “avotiem”. Nav jau jāmin, kāda nacionāla piederība bija šiem mistiskajiem svešiniekiem.

Es jau nebiju nekur pazudis, tad kāpēc viņš, šis profesors Valdis Šteins, necentās ar mani sazināties(šī frāze atkārtosies vēl vairākas reizes) ? Pavisam vienkārši, jo tas nebija izdevīgi un mana eksistēšana bija tikai laika jautājums, tā domāja un domā vēl šodien visi šie parazītpatrioti, par kuriem tik runāts šajā i- vietnē.

Tika veikti daudz mēģinājumi mani likvidēt, bet visi izgāzās, arī šovasar !

Es viņiem esmu vislielākais traucēklis !

Tāpēc arī visi raidījumi un video uzņēmumi tiek veidoti tā, it kā manis nebūtu.

Visi mēģinājumi mani noslepkavot, ir izgāzušies, jo Kungs, kuram es kalpoju, ir neuzvarams tam, kuram kalpo visi šie ciānas padibenes- Antikristam.

Arī radio MERKURS raidījuma “Gaismas pils” veidotājs žīds Juris Lapinskis, ar saviem “kolēģiem” Aivaru Andersonu un jau pieminēto Valdi Šteinu, veic aktīvu latviešu tautas un manis nomelnošanu. Visi šī žīda raidījumi tiek veidoti tā, lai klausītājam rastos iespaids, ka “izredzētie” ir visu vareni un neuzvarami. Jura Lapinska un Aivara Andersona zemiskā leksika norāda uz viņu kalpību cionistu noziedzniekiem un pašu, kā cilvēku, zemisko būtību.

Aivars Anderson, Juris Lapinskis.noziedzniekiL. Grantiņu vairākkārt viņš nodēvējis par cāļkāvi ! Kad bija runa par manu zvērisko arestu, šīs cionistu deģenerāts sacīja pazemojošu frāzi: droši vien Grantiņš spirinājās pretī un tāpēc tika salauzti kauli !

Vai sapratāt ?

Grantiņš spirinājās !

Līdz ar to mēs redzam, ka šim žīdam nāk ārā visas zemapziņā uzkrājušās gļotas, kas radušās naidā pret latviešu tautu. Padomju laikā šis padibene nodarbojās ar aizliegtās mūzikas izplatīšanu, protams, ar KGB ziņu un speciāliem norādījumiem, tātad, augstākās klases čekas ZIŅOTĀJS- stukačs. Cionistu uzdevumā, izmantojot savu plašo pazīšanās loku mūzikas nelikumīgas spekulācijas jomā, viņš kopā ar savu tautas brāli žīdu Lučanski, savāca 400 parakstu, lai nomelnotu OBHS izmeklētāju- latvieti I. Spuļģi, kurš noziedznieku Lučanski gribēja iesēdināt par valsts un tautas aplaupīšanu. Rezultāta šī krievžīdu cionistu banda panāca to, ka tika notiesāts latvietis.

Šis raidītājs neizpaliek arī bez kurioziem. Iepriekš minētie man atņēmuši visus nopelnus H- 86 dokumentu sarakstīšanā un gaismas piliena veidotāji arī gribēja nest savu artavu šajā virziena un, proti, Aivars Andersons uzstājīgi paziņo kādam raidījuma viesim Andim Baltam: Tie piespriežamie ASM, kurus Grantiņš praktizējot pret Latvijas izlaupītājiem, esot viņa nopelns, jo visu to viņš pirms “pāris” gadiem ar mani esot izdiskutējis !

Lūk tā, latviet, izrādās, ka man vairs nepieder pilnīgi nekas !

Uldis Ķinis, V. Šteins,Satversmes Tiesa, LRTT.DP.Tad man neatliek nekas cits, kā norādīt Satversmes Tiesas tiesnesim Uldim Ķinem, lai viņš visas pretenzijas par noziegumiem, ko kibernētiski veicot L. Grantiņš, pāradresē uz Aivaru Andersonu !

FOTO: Nav lielāka jūdasa par šo, uz foto redzamo.

FOTO NOSAUKUMS: “Nodevības matrica”

Par Ķinas  “varoņdarbu”uzzināju no internetā rakstītā komentāra, par manu arestu: “LR Satversmes tiesneša U. Ķina doktora disertācijā Kibernoziegumi, kas publicēta grāmatā ar tādu pat nosaukumu, pieminēts LRTT, pret kura turētāju Latvija neko nevar pasākt, jo L.Grantiņš ir Vācijas pilsonis un LRTT lapa nav neviena nodarījuma pret Vācijas pilsoņiem, ņemot vērā Vācijas Krimināllikuma īpatnības.”

Lūk, kā strādā komunistu- cionistu boļševistiskā noziedznieku banda. Banda, kurai tāpat kā hitleriskajiem nacistiem, bija jānonāk karātavās. Vēl jo vairāk tāpēc, ka U. Ķinas ideoloģiskie senči- boļševiki bija tie, kuri savās nežēlības apmācīja vācu nacistus. Tas ir pierādīts un vairs nav apstrīdams. Tāpat kā nav apstrīdams tas, ka U.Ķina ir veicis noziegumu pret Latvijas valsti un latviešu tautupiešķirot” Abreni okupētāj valstij- Krievijai. Tāds pats noziegums ir pastrādāts paziņojot savā disertācijas darbā, ka L. Grantiņš, kurš LRTT i- vietnē izgaismo Latvijas valsts izzadzējus un slepkavas, ir veicis kibernoziegumu !!!

Šeit ķiniskā banda pilnā sastāvā: http://tautastribunals.eu/?p=427

Ja man vairs nepieder nekas, ja es vairs neeksistēju, tad kāpēc 4. maija kliķe grib tiesāt mani, kurš neeksistē un, kurš neko nav paveicis ?

Turpinājums sekos… .

Lai labāk saprastu nākošo turpinājumu, noskatieties šo MELU LABORATORIJA:http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.11.2015-modinataji.id60656/ “Modinātāji” video, jo tas tiks komentēts.

28.12.15     L.Grantiņš

P.S.

Lūk, šiem slepkavām Ķines banda atdeva LR neatņemamu sastāvdaļu Abreni:

https://www.youtube.com/watch?v=PTzF3IQPRlE

Visi tie, kuri pieminēti LRTT i- vietnē, ir šī genocīda piekritēji, jo sadarbojas ar Latvijas 4.maija kliķi, kuri ir šo drausmīgo noziegumu ideoloģiskie pēcteči. Tas, ko es šogad piedzīvoju savā, šo nolādēto komunistu- cionistu pārņemtajā Tēvzemē, liek pilnīgi droši secināt, ka tuvākajā laikā pret latviešu tautu tiks izvērsts asiņains genocīds. DP strādājošie izdzimteņi ir speciāli atlasīti deģenerāti no tautas padibeņu kloākas.

Ukraina.Rihards Poļaks,Godmanis,Brigmanis, Āboltiņa.

You may also like...

6 komentāru

  1. Andris Ozols saka:

    Vai tik L.G. nav dubultpilsonība? Latvijas un Vācijas? Tas ir visai izšķirīgs jautājums. Kāds tur, šķiet, N.Mustrihts jau par to un U.Ķines minēto disertāciju rakstīja LRTT kādus gadus iepriekš…

    Ieteiktu rūpīgi izlasīt šo minēto U.Ķines darbu Kibernoziegumi, par ko esmu dzirdējis stāstām, ko kura varot arī mācīties tiesiskos aspektus vispār un kā izvairīties no apsūdzībām, ja kādu tas interesē, – cik neiedomājami grūti ir savākt pierādījumus – LR rīcība nav ne L.G. datora, ne citu liecību tieši pret viņu no Vācijas puses, cik zināms no LRTT publikācijām. Vienīgās liecības pašam pret sevi var būt L.G. paša iestādei adresētais jebkāds teksts ar viņa parakstu.

    No otras puses – tomēr nav zināma patiesā Vācijas sadarbība ar LR, jo nekad nevar pilnā mērā uzticēties nevienai- jebkurai valsts iestādei kā tādai. Ja vien persona nav Vācijas aģents, kuru neizdod un par kura tiesībām cīnās.

    No otras puses – šie ASM ir tā kā neizdevusies, alternatīva tiesu sistēma.. Tiesību vēsture atklāj daudzas un dažādas alternatīvās valstij taisnīgas tiesību sistēmas, ja valsts tiesību sistēma nedarbojas taisnīgi, vai tās darbošanās saskatāma ietekme no citām valstīm, personām – to interesēs.. Ir dažādi demokrātijas veidi – var būt valsts iekārtas vajadzībām, var būt arī sabiedrības-tautas vajadzībām, kas piespriež taisnīgus sodus pat valsts izvirzītiem visa ranga tiesnešiem un tos realizē..

    Pagaidām šie LRTT piespriestie ASM ir „humoreskas” salīdzinājumā pret taisnīgas tiesas spriešanu latviešu tautas un latviešu sabiedrības vajadzībām, kā var noprast no minēto LRTT ASM mērķiem sasniegt LRTT notiesāto uzvedības maiņu vai citu leģitīmu mērķi.. Neviena likumdošana nevar nevienu atturēt radīt alternatīvu, slepenu valstij tiesu sistēmu, ja vien naudas līdzekļi to atļauj, bet paļaušanās uz starptautisko tiesību institūcijām ( ar Nirnberga 2) ir ūdens liešana „uz ienaidnieka dzirnavām”…
    .
    .
    .
    Admins
    Ozols pats jau laikam ir šis Mustrihts… .
    Ja mēs mācīsimies no Ķines disertācijas, tad mēs paši kļūsim par šīs sistēmas sastāvdaļu.
    Tieši par tādiem ir kļuvuši visi jurisprudenci izstudējošie.
    Visi viņi strādā, lai pēc iespējas “gludāk” varētu apiet Krimināllikumu.
    Lūk, šī teikuma daļa ir tā, kura par visiem 99% “līdzinās” Mastrihtam: “bet paļaušanās uz starptautisko tiesību institūcijām ( ar Nirnberga 2) ir ūdens liešana „uz ienaidnieka dzirnavām”…”
    Uz ienaidnieka dzirnavām ūdeni lej tie, kuri nodarbojas ar meliem, zagšanu un slepkavošanu, un arī tie, kuri visu to redzot klusē.. .
    Viņi aiz bailēm vai mankārības grauj likumīgas valsts(šinī gadījumā arī ES), arī militārās savienības(šini gadījumā NATO), pamatus. Agrāk vai vēlāk, bet “šī” NIENBERGA- 2 notiks un ķiņveidīgajiem godmaņveidīgo aizstāvjiem būs par visu jāatbild.

  2. Andris Ozols saka:

    Runa ir par Starptautiskajām tiesībām un starpvalstu līgumiem, konvencijām, saistībam. Pārāk vienpusējs skatījums uz lietām aptumšo skatienu uz lietām vispār. Neredzu jēgu diskusijai.Lai veicas!Ozols nevar būt Mustrihts.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies par veiksmes vēlējumiem !
    Ozols, protams, ka nevar būt Māstrihts, tas taisnība, to es arī neesmu nekad sacījis.
    Es sacīju, ka Mastrihts ir Ozols.
    Es nekad ar tevi neesmu taisījies diskutēt, bet atbildēju tāpēc, ka paceltais jautājums bija noderīgs arī tiem, kuri neaizraujas ar LIETU būtības analīzi.

  3. raksts saka:

    Vaira Vīķe-Freiberga: mēs balansējam uz robežas

    Fragments no laikraksta Dienas Bizness sarunas ar bijušo Latvijas Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu.

    Runājot par ieguldījumiem Latvijā, kā jūs vērtējat šejienes investīciju vidi ar pēdējiem lielākajiem darījumiem Liepājas metalurgā, Citadelē, AirBaltic?

    Ar jebkuriem lieliem projektiem, tostarp arī ar ES naudām, baidos, ka mums te atkal notiek šī feodālā sadale pēc principa: tev no šī katliņa un man no tā katliņa. Vienam tādējādi veidojas pustukšītis un aiztukšītis, bet citam vispār nekas netiek. Šī feodālā sadale, kas notiek, savstarpēji vienojoties un ar korupcijas starpniecību, ir redzama visur pasaulē, taču, jo vairāk tā ir kaut kur izplatīta, jo mazāk šī valsts attīstās. Šādai valstij ir arī lielāks risks nonākt līdz iekšējai nestabilitātei un pat līdz karadarbībai un vardarbībai. Taču cilvēki to neapjēdz, viņi iesaistās šādās shēmās un domā: es dabūšu savu procentiņu tur un šeit, un viss būs kārtībā, brīnišķīgi un skaisti – mēs tā vienmēr esam darījuši, tā visi dara un es darīšu tāpat. Tā ir ļoti liela kļūda. Sabiedrībai ir jāsasniedz zināma kritiskā masa gan politiķu, gan darījumu cilvēku vidū, kas saprot, ka darīt lietas pēc likuma burta un priekšrakstiem ir izdevīgāk un beigu beigās lētāk nekā mēģināt visādus apvedceļus, kas it kā pareizā grupā esošos cilvēkus noved pie zināmām priekšrocībām un tie var visu pievākt sev, kaut vai no tiem pašiem ES fondiem. Es domāju, ka visi šie paradumi mums nav tik izteikti kā dažā labā zemē, ar kurām es esmu iepazinusies, mēs balansējam uz robežas, tomēr mums šīs feodālās tendences nav vēl izzudušas pavisam. Pirms dažiem gadiem kāds lielījās, ka oligarhi esot aprakti, bet es varētu pārfrāzēt Džordžu Bernardu Šovu un teikt, ka ziņas par viņu nāvi ir bijušas priekšlaicīgas.

    —————————————————————

    Tās ir sekas. Bet tagad pacentīsimies apkopot pieejamo informāciju, lai var noskaidrot “no kurienes tam visam aug kājas?”

    Kādreizējā 6.Saeimas deputāta Gundara Valdmaņa grāmatā “Starp dzirnakmeņiem” 90.lappusē rakstītas apmēram sekojošas rindas: Amerikā par ……………īpašuma pārvaldnieku bija iecelts jurists Ivars Bērziņš. Ivars Bērziņš ir pazīstams jurists pie kura, kad ciemojās Amerikā, parasti apmetās Ivars Godmanis un citi Latvijas varasvīri. Tātad grāmatā ir šāda frāze. Advokātam Ivaram Bērziņam ir partneris Uldis Kariņš. Uldim Kariņam ir dēls Krišjānis Kariņš, kurš darbojās Ekonomikas ministrijā. Ar šo grupu sadarbojas Vilis Vītols, ļoti daudz cilvēki. Viņiem palīdz četras advokātu firmas: Romualds Vonsovičs, Kalvis Torgāns u.c. Te nav nekas nosodāms par palīdzību, bet ir jautājums, kā visi šie nosauktie cilvēki maksājuši un maksā nodokļus? Jārunā par cilvēkiem, kuriem ir pārāk liela ietekme Latvenergo, Air Baltic un kuriem nauda iet caur ārvalstu ofšora kompānijām. Senatores Veronikas Krūmiņas vīrs Jānis Krūmiņš bija Tieslietu ministrijā valsts sekretāra vietnieks un 1996.gada 5.jūnijā viņš bez valdības atļaujas pieņēma izņēmuma gadījumu, tātad reģistrēja firmu, kura Delaveras štatā, tajā pašā adresē, kur tagad reģistrētas firmas ar Citadeli. Būtībā šis personu loks ir savā starpā saistīts ar Citadeli, Latvenergo. Air Baltic u.c. Viņiem ir sava pārstāvniecība Rīgā, Antonijas ielā 7. Līdz ar to ir redzams, ka ir viena cilvēku grupa, kurai ir nesamērīgi liela ietekme uz Latvijas politiku un tiesu sistēmu.

    Gundars Valdmanis cita starpā arī rakstīja, ka tiesneši un prokurori krāpjās. Likumi kopumā mums ir pareizi. Tas ir tas paradoksālākais, ka katrs likums vietām izkropļots, bet visi likumi kopumā ir pareizi. Vienu sliktu likumu cits likums atļauj apturēt un izmantot analoģiju. Šajā gadījumā par stāvokli, kāds mūsu valstī izveidojies administratīvās tiesās lielā mērā jāuzņemas Augstākās tiesas senatoriem Andrim Guļānam, Jānim Neimanim un Veronikai Krūmiņai. Viņu tiešos pienākumos likums ir uzlicis nodrošināt, lai valsts iestādes darbība atbilst likumam. To tie cilvēki apzināti nav nodrošinājuši.

    Par administratīvām tiesām ienāk ļoti daudz sūdzību. Ja paanalizēsiet situāciju, Jūs redzēsiet, ka viņi nostājas nevis pilsoņu pusē kā ir likumā noteikts, bet viņi pārbauda, vai ierēdnis nav pārkāpis instrukcijas. Šīs instrukcijas ir sastādījuši paši ierēdņi, bieži vien neatbilstošus likumam. Tas, protams, neatbilst Latvijas likumdošanai.

    Mums bija kādreiz Civildienestu pārvalde, kas izskatīja sūdzības par ierēdņiem. Civildienestu pārvalde pārbaudīja, vai ierēdnis ir ievērojis instrukcijas un lēma sodīt vai nesodīt. Civildienestu pārvaldi likvidēja. Šobrīd zināmā mērā administratīvās tiesas tiesneši nevis pilda tiesas funkcijas, bet gan Civildienestu pārvaldes kādreizējās funkcijas. Pilsoņi negriežas tiesā, lai tā lemtu, vai ierēdni sodīt vai nesodīt un kā viņš ievērojis iekšējās instrukcijas. Pilsonis griežas tiesā, lai atrisinātu savu jautājumu atbilstoši likumam un novērstu likuma nepilnības. Problēma ir tā, ka tiesneši nepilda ne Latvijas likumus, ne Eiropas regulas.

    Bet tās ir tikai sekas. Cēlonis meklējam citur. Tāpēc atgriezīsimies pie Gundara Valdmaņa grāmatas.

    Gundars Valdmanis runāja par beznodokļu zonu Delaveru. Tur tiek turēta mūsu bāleliņu no mūsu valsts izzagtā un nodokļos nesamaksātā nauda.

    Delaverā, atklājot patiesā labuma guvējus, varēsiet uzzināt no kurienes nāk Augstākās tiesas senators Jānis Neimanis un Veronika Krūmiņa.

    Jūs redzēsiet, ka nelaimes Latvijā aug lielāko tiesu nevis no valdības, bet no Augstākās tiesas senatoriem Andra Guļāna, Jāņa Neimaņa, Veronikas Krūmiņas, kuri, taisot spriedumus, atklāti raksta: jā, ierēdnis pārkāpis likumu, bet viņš rīkojies atbilstoši Instrukcijai.

    Augstākās tiesas senatori krāpjās un skaidro likumu pilnīgi pretēji. Ko var vēlētāji zināt, ja viņi paļaujas, ka mums ir taisnīgi un godīgi tiesneši? Vēlētāji nezina, ka viņus maldina. Diemžēl opozīcijas partiju Latvijā nav, līdz ar to arī nav politiskā spēka, kas to skaļi pasaka.

    Delaveras štats par kontu turēšanu saņem 800 miljonus dolāru gadā un tas viņiem ir pietiekami. Konta turētājiem jāmaksā 2%, kas ir daudz mazāk nekā noteikti nodokļi Latvijā vai kādā no Eiropas Savienības dalibvalstīm. Atgādināšu, ka Air Baltic meitas uzņēmums ir reģistrēts Delaveras štatā.

    Nodokļos ne Latvijai, ne Amerikas Savienotās Valstīs netiek samaksāts neviens cents. Tas viss paliek tiem, kas tur glabā naudu. Es domāju, ka Latvijas vēlētājiem jāgriežas Eiropas Komisijā ar lūgumu vērsties pie Amerikas Savienoto Valstu valdības atvērt kontus Delaverā un atklāt patiesā labuma guvējus Air Baltic, Parex bankā utt.

    Tātad notiek viena liela nodokļu nemaksāšana. Un mēs uzskatam ka Latvijā jāveic īzmeklēšana par iespējamiem Jāņa Neimaņa, Veronikas Krūmiņas, Andra Guļāna, Prodentius, advokāta Vonsoviča, Krišjāņa Kariņa, maksātnespēju administratoru no Antonijas ielas 7 kriminālnoziegumiem. Mums jānoskaidro, kur palikusi mūsu nauda.
    Mēs izvirzam versiju, ka Koalīcijas partijas ir iesaistītas korupcijā un pieņēma vajadzīgās normas izbīdīja gan personām, kas saistītas ar Delaveru, gan tālāk ar maksātnespējas administratoriem un tā tāāk.

  4. Emils saka:

    Noziedznieki (laupitaji, zagli, slepkavas, kolaboranti), nekad negrib redzet sava upura seju (Latvijas 1918.gada latviesu tautu Pilsonisko) , jo Upuris muzigi Noziedzniekam atgadina noziegumu un tas rada diskomfortu. Visu sodienas Valsts iekartu un krievijas krievus ka okupantus, saista kopigs noziegums Nr.1 , un tas ir LPSR turpinajums, ar okupacijas varu LPSR pasludinot atjaunoto Latviju 1918.gada.

  5. Emils saka:

    Ka rezultata notiek Aparteida un citadi Genocida noziegumi.

  6. Raitis saka:

    Varbūt šitos pieminetos neliešus aizsūtīt “atpūtā” uz Islāma valsti? Tur tiem bārdainajiem patīk slepkavot. Mūsu slepkavas tur varētu saņemt Taisnīgu tiesu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *