Nodevība pret latviešu tautu turpinās !

Jānis ZīvertsMuļķu zemē bez pārmaiņām !

 Pēc šo vēlēšanu (10.Saeimas) farsa tā varētu teikt, jo tomēr  atradās daudz, pēc Visuma otrās bezgalības, cilvēku stulbuma apmātie, zombētie ! Bija ! Bija izvēle un atruna, ka neesot par ko balsot, galīgas muļķības. Tikai vajadzēja laicīgi pakustināt “pelēkās šūniņas”, protams, ja tādas ir. Rezultāts (vēlēšanu) komentārus īpaši neprasa. Paldies Dievam, ka vismaz vienai daļai latviešu saglabājies veselais saprāts un Saeimā ievēlēja puišus no “Visu Latvijai !”. Kaut neliels, bet tomēr cerību stariņš. Novēlēsim “Visu Latvijai !” puišiem saglabāt stingru mugurkaulu, drosmi uzdrošināties un principialitāti visās lietās, kurās ir latviešu tautas interesēs un Latvijas kā nacionālas valsts pastāvēšana arī turpmāk !

Dievs svētī Latviju un dod vairāk prāta tiem, kuri vēl joprojām apmauti un apdullināti !

Ļoti ceru, ka tā notiks,

Jānis Zīverts / latvietis.

17.10.10.

 P.S. Ja kādam ir ko teikt par manis rakstīto, tad neslēpieties zem pseidonīmiem, bet runājiet atklātu valodu. Ja bail, tad klusējiet !

You may also like...

18 komentārs

  1. zonnenbergs saka:

    Ja te gandriz jabut ERKILAM PUARO no AGATES KRISTI darbiem.Teoretiski
    daudz vairak brucu sadziedesanai var dot pat invalids ratinkresla.
    Tas jau no pasa sakuma bija skaidrs ka VISU LATVIJAI vajadzeja iegut
    vairak par 50% balsu,lai vini veidotu koaliciju,tad pat krievija un
    amerika liktos miera,jo butu pamats valstij.

  2. A.Balts saka:

    Situācija ir jau pamatā mums nelabvēlīga, jo jau pirms vēlēšanām zinājām – nevis patiesi brīva izvēle būs, bet… no visiem ļaunumiem mazāko, tātad principā izvēlas nebija! Un šobrīd viss farss turpinās un mums nu jāmin, vai Vienotība nodos pilnīgi vai tikai daļēji savu tautu, vai VL tikai zīmēsies, esot pie siles, vai varbūt būs modusies varas un atbildības stimulētā latviskā pašcieņa un sekos darbi, vai nē?!!! Jo īstu darbu jau VL nav, pat prasību par okupantiem un likumisko okupācijas seku novēršanu, vairs nav ne skaņas, kur nu vēl par tikpat likumīgo, bet atlikto dekolonizāciju, ko varētu veikt tik eleganti demokrātiski un pasaulei saprotami! Bet… no šī nacionālā bloka VL/TB KLUSUMS-pilnīgs KLUSUMS!!!

  3. Viktors R. (Miervaldis) saka:

    Vēl jau VL nestrādā!Cerību stariņš?Varbūt.Negribu nokaut jūsu cerības, taču diez vai VL izdosies ko lielu paveikt, taču ar zelta vārdiem būs ierakstīti mūsu valsts vēsturē tie Latvji, kuri būs darijuši kaut KO!

  4. annamarija saka:

    “Vēl jau VL! nestrādā…”
    Pat ja “sāks strādāt”, ko daži karstgalvji var izdarīt? Turklāt ja līdzās ir “vecais buks” Rasnačs. Vispaŗ brīnos, ka šamais nav izsvītrots… Izskatās, ka būs iepriekšējās saeimās tik klusu uzvedies, ka vārdu nav pamanījuši.

  5. Baiba saka:

    Jā , anamarija, tasnība, tas Rasnač izrādijās manīgs un neskatoties uz savu ķermeņa masu, pamanijās pirms vēlēšanām noslēpties aiz slotas kāta.
    Bet uz VL es lielas cerības nelieku un ne tāpēc, ka puišeļi, bet tāpēc, ka arī agrāk neko principiāli un drosmīgi veiktu neatceros.

  6. Miervaldis, Annamarijai saka:

    Piekrītu tev!Krievu cūkgans Raivis tikvien darīs, kā pūtīs stabulīts saviem krievu sivēniem, un cūku Tunnis visus krievu sivēnus izkaus!Vai vai, un atkal Raivs iejutīsies muļķa lomā.Kamēr Raivis pūtīs stabulīts, jūs pārējie strādājiet!Vai vismaz cenšaties strādāt!

  7. AG saka:

    PAGAIDI, ZĪVERT, DRĪZ REDZĒSI, KĀ “VL” PUIŠI PIZDAMBROSVKA PIPELI SMUKI SŪKĀ!

  8. Baiba saka:

    Tu ag esi īsts pretīgs 100%urla no lpsrs produkcijas-prasta neinteliģenta krieviskā vidē izperēta padlatvijas amēba, kas nemāk nedz runāt, nedz rakstīt ar latvisku pašcieņu un latvisku garu! Tu esi kauns un negods Latvijas tautai un lai kādus nacionālus lozungus tu neizbļautu, tu paliec lpsrs urla!

  9. cola saka:

    Jaunā Latvijas tauta!!

  10. Fuka saka:

    nu un col, jā mes i jauna Latvij tauta, bet no 45 gada nav nemaz tik maz

  11. cola saka:

    Es nedomāju jūs bet mūs, tu fuka visu sajauci!!!

  12. annamarija saka:

    Baibiņ, laid garām to, ko raksts AG! Bez preteklībām neko vairāk šis seksuāli norūpējies tipiņš nav spējīgs izvemt. Tāds – garīgs onānisms zināmā mērā. Un izskatās, ka rakste ne tikai ar ‘niku’ AG…

  13. psihiatrs>LRTT saka:

    Pēc AG komenta nu jau pavisam nopietni šķiet,ka šī lpp.ir garīgi slimu deģenerātu cienīga.

  14. Miervaldis, AG saka:

    Uzmanīgāk ar isteicieniem, ja?

  15. no malas saka:

    jā, 100% piekrītu baibai, annamarijai unmiervaldim – beidz tik lopiski te ļerkšķēt AG

  16. Raimonds saka:

    Jāņonkul- Tu tak esi palicis traks! Tev ir jāiet pie daktera! No sirds vēlu izveseļoties!! Sveicieni arī no Arvīda-viņš arī ir norūpējies par tevi, bet es teicu, ka gan jau viss būus labi:).

  17. AMARILLA saka:

    A kas ir raimonds, kam tie jāņi un arvidi uztraucas, vai tas par temu jeb cilveks cita opera iebraucis?

  18. Sigurds Graudiņš saka:

    Esmu iesniedzis KONSTITUCIONĀLU SŪDZĪBU LR Satversmes tiesā par Vēlēšanu likuma pārkāpumu, kā vēlēšanu leģimitātes apšaubīšanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *