V. Freimantāls. Latvijā gaisotne ir elektrizēta

Paldies par nelokāmo stāju!

Paldies LRTT, ka publicēja manu rakstu par tiesnesi Cenci !

Paldies par titānisko darbu, ko LRTT veic Latvijas valsts un katras latviešu ģimenes dēļ!

www.tautastribunals.eu-12Valdis-Freimantāls12Šeit Latvijā ir elektrizēta gaisotne.

Tūkstošu tūkstoši latvieši un nelatvieši labi saprot stāvokli valstī un komunistu varturus nolinčotu publiski, ja viņi noņemtu sev apsardzi. /atcerēsimies Rumānijas Čaušesku laulātā pāra galu/.

Latvijā viss turas tikai uz bruņotajiem – apmaksātiem naudas pelnītājiem. Aizsargus Latvijā necieš, jo viņu varenā patriotiskā organizācija mēneša laikā izstrādātu korumpēto nezāļu ravēšanas talku! Tā iemesla dēļ atjaunoto Aizsargu organizāciju 1993.gada 18.februāra naktī sarkanie mēsli izmeta to no Māmuļas uz neatgriešanos!

1993.gada 18.februāra naktī no Māmuļas ari izmeta Latvijas Pilsoņu kongresa visas struktūras, kam bija likumīgi iedotas telpas otrajā stāvā ar atsevišķu ieeju, lai 800 000 likumīgo Latvijas pilsoņu vienotā patriotu armija nevarētu atņemt varu komunistiem un čekistiem. / tas notika naktī uzlaužot pilsoņu kongresa telpu skaistās masīvās OZOLKOKA durvis un izlaupot dokumentus /. Pie tam izdzenot manu sekretāri, lietišķās psiholoģijas institūta direktori Sarmīti Lucavu no likumīgajām pilsoņu kongresa telpām ar visiem bērniem uz ielas /.

Tagad Lucava Sarmīte, šī lieliskā zinātniece un Latvijas patriote dzīvo kaut kur ārzemēs, jo viņas asais prāts un spēja komunicēt starptautiskos līmeņos pilsoņu kongresu vērta par nopietnu politisku spēku Latvijas valstiskuma atjaunošanā. Pēc viņas iniciatīvas Rīgas Latviešu Biedrība noslēdza sadarbības līgumu ar ASV sabiedrības pārstāvi Džonu Heveneru, kurš bija Latvijā un augsti novērtēja Rīgas Latviešu Biedrības un pilsoņu kongresa sabiedrisko darbību!

Lūdzu John Hevener un Sarmīti Lucavu sazināties ar mani, mans e pasts: elvismuseumlv@gmail,com

Pilsoņu kongresa politiķi Zīle,Krasts, Straume, Ārgalis, Jirgens, Einārs Cilinskis nonākot saeimā tūlīt pārtrauca pildīt pilsoņu kongresa galveno uzdevumu – likumīgā valstiskuma atjaunošanu.

Balstīties uz Latvijas pilsoņu tiesībām atjaunot savu valstiskumu kā Igaunijā. Igaunijā pilsoņu kongress iesāka darboties pāris mēnešus ātrāk, panākot principiālu valsts atjaunošanu pēc Igaunijas pilsoņu kongresa galvenā principa – valsts atjaunošanas procesā ir jāievēro pilsoņu kongresa pieņemtie lēmumi par neatkarības atjaunošanu.

Latvijā viss bija citādāk.

Iekļuvuši saeimā pilsoņu kongresa delegāti vairs nepieturējās pie pilsoņu kongresa principiālajām prasībām. Tie saplūda un sadarbojās ar komunistu un čekistu padomju Latvijas nomenklatūru, aizmirstot par pilsoņu kongresa striktajiem noteikumiem kā atjaunojams valstiskums un neatkarība.

Rezultāts ļoti bēdīgs !

Valsts izlaupīšana !

Latviešu diskriminēšana un likumības ignorēšana.

Pilsoņu kongresa materiāli ir pieejami saistoties ar Zigurdu Strīķi patriotu un principiālu latvieti !

Lūdzu ikkatru būt aktīvam mūsu Dzimtenes patriotam !

Tiesiskuma un likumības atjaunošanai galveno uzmanību !

03.12.15

LAPSA LATO, PIETIEK.COM, DP,kALNMEIERS,sAVICKIS.Juris Savickis, Aigars Kalvītis, Kalnmeiers.Saeima,Latvija,LRTT.Jūs taču pazīstat šos izdzimteņus, ar putnu biedēkli Kalnmeieru priekšgalā !?

Šis karikatūr- ķēms paziņo: par sīkumiem, lai policiju tomēr netraucējot !

Jautājums tikai, kur beidzas SĪKUMS un kur sākas RUPJUMS ?

LRTT arī “paziņo”: ja kādu no šiem kropļiem redzat sitāmu nost, tad netraucējiet policiju ar zvaniem par tādiem sīkumiem. Daudziem liksies, ka tas sacīts ar sarkasmu, tad maldāties. Pienāks diena, kad viņus sitīs nost un nevienam pat prātā nenāks par to ziņot policijai.

Šie izdzimteņi ir apzaguši latviešu tautu un tagad vēl ņirgājas par to, “peldot naudā”!

Nekā nebūs-NOLĀDĒTIE KROPĻI, jūs visi tiksiet cepināti vispirms, te uz zemes, bet ko darīs ar jums velns Ellē, tās mums neinteresē… .

Kad ieraugi šos purnus, latviet, tad nekavējoties nolādi viņus. Tā tu viņus GARĪGI “atsitīsi” no savas miesas, pie kuras viņi ir piesūkušies un izsūc TAVU DZĪVĪBAS SULU !

You may also like...

8 komentāru

  1. tai laikā saka:

    zemessargus jau ar piežmiedza

  2. Eduards Lunis saka:

    —Redzot kā Strīķis ,,organizēja ,, Pilsoņu kongresu,,, nedomāju, ka viņu var saukt PATRIOTU!?
    .
    .
    .
    Admins
    Eduard, nepaliec pusvárdá.
    Saki visu ko zini, tas ir ļoti svarīgi mūsu tautai un Patiesībai.

  3. Eduards Lunis saka:

    – Pirmkārt, pēc Strīķa teiktā, viņš nebūtu dabujis naudu Pilsoņu kongresa rīkošanai, ja nebūtu piekritis tādai darba kārtībai-ar Levita slavināšanu, ar vārda došanu tikai tādiem, kuri nekā konkrēta nepasaka Arī viņa runa, jeb ,,bubulēšana,,-t.i. ātra un neskaidra vārdu bēršana, kur arī bija ļoti maz aktuāla, piem. par Latviešu Biedrību, par politisko situāciju un daudz citu aktualitāšu…Maigi izsakoties -runa bija pavisam,,bezzobaina,,!
    —Arī manu iesniegumu viņš tika ignorējis…
    .
    .
    .
    Admins
    Ja tas tā, tad viņš ir rīkojies tā, kā viņam lika valdošā kliķe !
    Un tas ir bēdīgi.
    Darīšanās ap PK, ir noiets etaps, vienkārši, mēsla muļāšana… .

  4. annamarija saka:

    Luni. tāda sajūta, ka vienīgais Latvijas patriots esi tu pats…Strīķi pazīstu un mani kaitina šāda “uzbraukšana·

  5. Eduards Lunis saka:

    —Jā ,arī es tā viņam apmēram teicu, bet viņš tik savu-bez naudas es nebūtu sarīkojis kongresu!
    BET KĀDA TAD JĒGA BIJA TĀDAM KONGRESAM!? DRĪZĀK GAN-VAIRĀK ĻAUNUMA, JO BIJA JAU SANĀKUŠI ARĪ DAUDZ ĪSTU CILVĒKU-PATRIOTU, KURI GRIBĒJA PAUST TO, KO VAJADZĒJA,LAI PACELTU TICĪBU TAISNĪGUMAM, LIKUMĪBAI , LATVIJAS ATDZIMŠANAI!
    —vIŅIEM ,ŠĀDS KONGRESS , BIJA PILNĪGI NEPIEŅEMAMS. ARĪ MAN…

  6. Eduards Lunis saka:

    Annamarija! Nevajag FAKTUS jaukt ar SAJŪTĀM!
    uN NEUZSKATU SEVI TIKAI PAR PATRIOTU, BET VAIRĀK KĀ LATVIJAS GLĀBĒJU!

  7. tautība saka:

    Striķis un anmarija ir dzeltenrase,šitentie latvieš…….

  8. Repatriants saka:

    Es arii tiku tur un paklausijos.Striikis laikam dariija ko vareeja, bet kongress bija shvaks, tur tikai kaadi triis cilveeki pateica visu kaa ir -taads Mikoss, tad tas pats Lunis un kads Baltais, citadi taadas jubilejas runas vien bija

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *