Par “dievizredzētajiem”, holokaustu un latviešu bendēm

LRTT, L. Grantiņš, Helsinki- 86,Liepāja,Latvija,Rīga. Rasnačs,žīdi.Izraēlas publicists Ari Šavits pēc 100 palestīniešu bēgļu nogalināšanas, ko veica Izraēlas karavīri Kānas ciemā Libānā 1996. gadā, ar rūgtu, bet patiesu ironiju avīzē “Gaarec” rakstīja: “Mēs varam nogalināt nesodīti, jo mūsu pusē ir holokausta muzejs”

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Patiesiba-par-holokaustu/445605

www.tautastribunals.eu-12

Vispirms izlasīsim, kas šeit rakstīts un tad pacentīsimies atbildēt uz jautājumiem, kas radušies šajā sakarā. Kas saprot vāciski, tas tiks pie plašākas informācijas, bet, kurš nē, tam pietiks ar latvisko daļu, lai saprastu, ka kaut kas ar žīdu uzspēlēto HOLOKAUSTU nav kārtībā.

Šī tēma nav jauna, jo reiz jau saīsinātā veidā mums to atsūtīja kāds lasītājs:

http://wakenews.net/Anjela_Kazmierzak_alias__Angela_Merkel.pdf

http://www.n-tv.de/panorama/Merkels-Opa-kaempfte-gegen-Deutsche-Die-Wurzeln-der-Aniola-Kazmierczak-article10353776.html

Komentar von „Raumenergie“ am 8. September 2013 um 12:31 | #11

Thema 13.09.2013

Ja, der Krieg der Juden gegen Deutschland ist unendlich, und die polnische Jüdin Anjela Kazmierzak, besser bekannt als Angela Merkel CDU führt diesen Krieg GEGEN DAS DEUTSCHJE VOLK nicht gerade heimlich weiter, nur die Masse der Deutschen will oder kann es nicht erkennen.

(Žīdu cīņa pret Vāciju ir bezgalīga un poļu izcelsmes žīdiete Anjela Kazmierzak, labāk pazīstama kā Angela Merkel CDU, turpina šo cīņu(karu) pret vācu tautu ne sevišķi patīkamā veidā tālāk, tikai vācieši nevar vai negrib to apjēgt.)

Abkopiert – mit Translator aus dem englischen übersetzt !

Die New York Times, Montag, 7. August 1933 () Text des Samuel Untermyers Adresse) Samuel Untermeyer Das israelische Volk auf der ganzen Welt Kriegserklärung Wirtschaftend gegen Deutschland. 14 Millionen Juden stehen zusammen wie ein Mann, den Krieg gegen Deutschland erklären. Der jüdische Großhändler wird seine Firma, die Bank verlassen seine Börse, der Kaufmann seinen Handel und der Bettelknabe seinem erbärmlichen Schuppen um auf einen Heiligen Krieg gegen Hitlers Volk zusammenschließen. – Daily Express, 24. März 1933

“Alle Juden weltweit–erklärte Krieg auf das Dritte Reich.” (Der London Daily Express, Front Page Story, 24.03.1933). “Judäa erklärt Deutschland den Krieg.”(Daily Express, 24. März 1934)

“Millionen von Juden, die in Amerika, England und Frankreich, Nord- und Südafrika und, nicht zu vergessen die in Palästina Leben sind entschlossen, den Krieg der Vernichtung gegen Deutschland zu seiner letzten Ende zu bringen.”(Die jüdische Zeitung, zentrale Blad vor Passionsvertonungen in Niederland, 13. September 1939)

“Deutschland ist der Feind des Judentums und muss mit tödlichen Hass verfolgt werden. Das Ziel des Judentums von heute ist: eine gnadenlose Kampagne gegen alle deutschen Völker und die komplette Zerstörung der Nation. Wir fordern eine vollständige Blockade der Handel, die Einfuhr von Rohstoffen gestoppt und Vergeltung gegen jeden deutschen, Frau und Kind.”(Jüdischer Professor A. Kulischer, Oktober 1937)

“Tötet die deutschen, wo immer ihr sie findet! Jeder Deutsche ist unser moralische Feind. Haben Sie keine Gnade auf Frauen, Kinder oder ältere! Jeder Deutsche zu töten–sie auslöschen!” (Lilja Ehrenburg, Glaser, s. 111).

(Nonāvējiet vāciešus, vienalga kur jūs viņus satiekat. Katrs vācietis ir mūsu morālisks ienaidnieks. Nekādas žēlastības pret sievietēm, bērniem veciem cilvēkiem ! Katru vācieti nonāvēt-vienkārši izdzēst !)

Visas pasaules Jūdi – piesaka karu trešajam reiham. (Der London Daily Express, Front Page Story, 24.03.1933).

“Deutschland ist der Feind des Judentums und muss mit tödlichen Hass verfolgt werden. Das Ziel des Judentums von heute ist: eine gnadenlose Kampagne gegen alle deutschen Völker und die komplette Zerstörung der Nation. Wir fordern eine vollständige Blockade der Handel, die Einfuhr von Rohstoffen gestoppt und Vergeltung gegen jeden deutschen, Frau und Kind.”(Jüdischer Professor A. Kulischer, Oktober 1937)

“Vācija ir jūdaisma ienaidnieks, kas jāizseko ar nāvējošu naidu. No šodienas jūdaisma mērķis ir: Nežēlīga kampaņa pret visiem Vācijas iedzīvotājiem un pilnīga nācijas iznīcināšana. Mēs pieprasām pilnīgu tirdzniecības blokādi, izejmateriālu piegādes bloķēšanu un atriebību pret katru Vācijas, sievieti un bērnu. “(ebreju profesors A. Kulischer oktobris 1937)

www.tautastribunals.eu-141L.Grantiņš, Helsinki-86. LRTT. Saeima. Latvija. Liepāja.Nu redziet, arī paši vācieši uz vāciešiem saka: vai nu neapjēdz vai arī negrib apjēgt, ka tiek iznīcināti. Notiek tieši tas pats, kas Latvijā.

Visiem redzams, ka krievžīdi, komunisti un bijušie KGBisti(vienā vārdā sakot- cionisti) ir tie, kas aplaupa tautu un valsti, bet vienalga tādas mūrnieces, zatleri, vējoņi u.d.c., ne tikai klanās šo karginu, godmaņu ,krasovicku un suharenku priekšā, bet ar baudu pat izlaiza šo cionistisko pretekļu izvadorgānus.

Uz savu tautu šiem gara kropļiem ir uzspļaut !!!

Latvijas sociāla sistēma ir pilnīgi iznīcināta, tāpat kā rūpniecība, kuģniecība un lauksaimniecība !!!

Tas viss pateicoties šai cionistu(krievžīdu,komunistu un KGBistu) sātaniskajai bandai- mafijai.

Un vai ievērojāt, cik viņi skaļi ar sevis radītajiem „nacionālpatriotiem” vainu uzliek sapuvušajiem Rietumiem !

>Ja uzmanīgi izlasījāt, tad sapratāt, ka šie falšie- neetniskie žīdi grib iznīcināt nevis nacistisko režīmu, bet gan vāciešus kā tautu !

Cionisma-beigas-MIERSNacistiskais režīms no viņiem gribēja tikt vaļā, viņus izsūtot no valsts, bet kas par brīnumu !!!, neviena pasaules valsts viņus nepieņēma, izņemot Latviju.

FOTO: Lūk, to saka etniskie- īstie žīdi, par krievžīdiskajiem cionistu noziedzniekiem: “Cionisma beigas, miers virs zemes!”

Pēc dažādām ziņām to bija no 5 000 līdz 15 000. Kā pateicību par to, šie cionistiskie salašņas pēc žīdiskī- boļševistiskās PSRS iebrukuma Latvijā, organizēja kaujas družīnas un slaktēja latviešus !!!

Vai decembrī esot kopā ar bandītu Suharenko Vējonis un Mūrniece nezināja par šo „izredzēto” zvērībām pret latviešu tautu un valsti ?

Zināja, latviet, zināja un kā vēl zināja !

To visu redzot rodas uz šiem cilvēkveidīgajām gļotām neiedomājami bezgalīgs pretīgums !

>Vai tā paša pretekļa- bandīta Suharenko purns nav Sātana kopija ?

>Vai var vēl pretīgāks  viens cilvēks izskatīties ?

Visu šo ārprāta pretīgumu man vēl pastiprina pagājušās vasaras asiņainais ārprāta piedzīvojums, kad vēlējos tikties ar prezidentu.

Ja Saeimas priekšsēdētāja un valsts prezidents ir kopā ar šiem sātanistiem, tad tas nozīmē to, ka viņi ir tieši tādi paši.

Visīstākie gara kropļi un tādus, lai velns parauj, jo ātrāk, jo labāk !

Bet turpināsim aizsākto tēmu… . Tātad, ja Anglija un citas valstis žīdus neņēma pretī, tas nozīmē tikai to, ka viņu dzīvības nevienam neinteresēja, izņemot Ulmani un latviešus. Konkrētāk un tiešāk izsakoties, Rietumu valstis Hitlera režīmam atļāva viņus iznīcināt. Tā nav tikai tukša spriedelēšana, bet jau konkrēta lietas būtības izskaidrošana.

-Par ko pirms kara sakuma(1941.g.maijā) ar angļiem runāja Rūdolfs Hess( Hitlera labā roka), neviens tā arī konkrēti nav pasacījis. Rūdolfs Hess savam dēlam sacījis, ka pēc atbrīvošanas no ieslodzījuma, viņš darīšot zināmu ko tādu, kas būs līdzīgs bumbas sprādzienam !

Un notika tas, kam bija jānotiek !

Nedēļu pirms atbrīvošanas viņš tika noslepkavots- nožņaugts. Par to runāja, rakstīja un rādīja televīzijā. Ko tādu R. Hess būtu varējis pasacīt, kas līdzinātos bumbas sprādzienam ? Ir tikai viena tēma, kas varētu nodarīt pasaules varenajiem lielu „postu”, tā ir: tā saucamais HOLOKAUSTS un tā īstenie veicēji.

Ja neviena valsts nepieņēma cionistiski- nacistiski orientētos žīdus, tātad neieredzēja viņus un vēlējās no viņiem tikt vaļā. Par viņu zvērībām PSRS bija Rietumiem zināms. Pēc Baltijas okupācijas tas apstiprinājās pārpārēm.

Hitlers, beigās izrādīsies, ka būs pildījis tikai pavēles, kas nākušas no kādas nezināmas „augšas”. Tam par labu runā tas, ka angļu koloniālais režīms Palestīnā ar ieročiem rokās cīnījās pret Izraēlas veidotājiem !

Holokausts jau nemaz neeksistēja līdz 1963jam gadam. Tas tika izgudrots, lai radītu moku oreolu, ar kura palīdzību varētu „slaukt” vāciešus un radīt naidu pasaules mērogā.

Latvieši, kuriem ar žīdu iznīcināšanu nebija ne mazākā sakara, tika pataisīti par pasaules mēroga slepkavām ! Un tas jau ir otrs lielākais noziegums pret mūsu tautu, par kuru viņiem būs jāatbild ne tikai Dieva, bet arī visas cilvēces priekšā. Pirmais noziegums ir Latvijas okupācija un masveida genocīds pret latviešu tautu- kā pret etnosu.

>Tika zvērīgi nogalināts latviešu patriots Herberts Cukurs, lai latviešu, kā lielāko žīdu šāvēju, tautas „zvērības” gūtu globālu raksturu un aizēnotu pašu žīdu zvērības Latvijā un Palestīnā. Tika arī mākslīgi pārspīlēti Arāja un Kalēja „noziegumi”. Šie cilvēki veica tikai to, ko viņiem lika vācu okupācijas iestādes, bet ar ebreju iznīcināšanu viņiem nebija nekāds sakars.

>Neaizmirsīsim, ka staļiniskās NKVD (čekistu) vienības, pārģērbtas vācu formās ar LR uzšuvēm, vācu okupētajā Baltkrievijā veica ārprāta zvērības pret civiliedzīvotājiem, bet vainu uzvēla latviešu policijas bataljoniem.

>Izrādās, ka vācu nacisti neaiztika tos žīdus, kas bija pārgājuši Kristīgajā ticībā. Un, ja tas tā, tad Holokausts vairāk līdzinājās ideoloģiskajai cīņai, nekā genocīdam, kas vērsts pret kādu tautu.

>Tas, protams, ka ir pilnīgi nepieņemami un absurdi, ka ideoloģiskās cīņas upuri ir sievietes, bērni un sirmgalvji, bet vai tad žīdu ideologs nepiesauca savējos, lai tie nežēlo nevienu vācu sievieti, bērnu un sirmgalvi ?! Vai tad latviešus no savas Tēvzemes šie paši krievžīdu boļševiki neizveda un nepameta Sibīrijas taigā, sākot no zīdaiņa un beidzot ar sirmgalvi ?

>Tāpēc jau arī šos zvērus neviena(izņemot Latviju) civilizēta valsts negrasījās pieņemt, jo nelaimi uz savu kaklu neviens nevēlējās

Vai žīdu paceltais kaujas cirvis nepārvērtās par bumerangu ?

>Un, vai nav ļoti dīvaini, ka Izraēla neatbild uz vairākkārtēju Latvijas Ģenerālprokuratūras pieprasījumu Herberta Cukura LIETĀ ? Tas norāda tikai uz vienu, ka Herberta Cukura „noziedzības” mape ir tukša, ka viss ir bijis viens vienīgs sātanisks asins AKTS !

Kangari,zatlers vējonis,LRTT,Jautājums Vējonim un Mūrniecei: „Kādu vēsturisko taisnību ir jāatjauno Latvijai ?”

FOTO: Lūk, vietējie kangariskie izdzimteņi ar sātanistu- cionistu Suharenko, kurš nekad nav bijis etniskais žīds un arī pēc nosprāgšanas tāds nebūs.

Laikam jau abi ir par daudz „ierāvuši”, jo redz lietas perpendikulāri apgrieztā veidā.

Ja runa iet par vēsturiskās Taisnības atjaunošanu, tad tas ir jādara krieviem, žīdiem un vāciešiem. Šīm tautām ir jālūdz piedošana latviešu tautai un Latvijas valstij, par visām tām neiedomājamām asins zvērībām, ko viņi ir veikuši pret mums.

Dievs svēti Latviju !

Tas, kas šeit tika pasacīts, ir jāzin katram !

09.12.15        L. Grantiņš

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Un šeit, lasi un brīnies, kā viens francijas žīdu cionists- nacists runa latviešu un visas Eiropas tautu vārdā !

Žaks AtalīVot tev i demokrātija cionistu mērcē !

Ne, nožēlojamais cionistu- nacistu izdzimteni, tev par asinspirts gatavošanu tiek gatavotas karātavas !

FOTO: Žīdu nacists- virscilvēks(cionists), kurš grib noteikt pār mani un manu tautu ! Lai nu kurš, bet šis nacists ir pelnījis NIRNBERGU-2 un karātavas !

https://politologija2.wordpress.com/2015/10/07/par-migrantu-krizi-eiropa-un-tas-pasutitajiem/

Tai pat laikā 12.septembrī slavenais globālisma ideologs, Brain Bri biedrs un Francijas ebreju organizāciju (CRIF) prezidents Žaks Atalī deva interviju beļģu avīzei Lesoir, kurā viņš apsveica sagaidāmo tautību un rasu sajaukšanos: “No tā brīža, kad mēs atzīstam, ka brīvībām ir fundamentāls raksturs, pirmā no tām ir pārvietošanās brīvība. … Šie cilvēki pārvērtīs Eiropu par pirmo pasaules lielvalsti. … Ar migrantiem notiekošais novedīs pie daudz saliedētākas un varenākas Eiropas būvniecības. … Viņu atbraukšana ir neiedomājama izdevība, jo viņi izmainīs Eiropas demogrāfiju…”

You may also like...

12 komentārs

  1. Andris saka:

    Paskaties, Linard, kā Tevi apdirš, vides aizsardzība klubs?

  2. to Andris saka:

    2015. gada 10. decembris 0.02

    Paskaties, Linard, kā Tevi apdirš, vides aizsardzība klubs?
    ——————————-

    Vai Arvīds Ulme un viņam līdzīgie kgb pakalpiņi ir tas “vides aizsardzības klubs”? Ja kaut ko rakstat, tad rakstiet konkrēti, kurš, kad, kurā vietā (ja ir publicēts, tad norādat atsaucīti) un ko teicis. Tāpat arī pierakstat, vai tam piekrītat vai nepiekrītat, kā arī motivāciju, kāpēc tā domājat. Pagaidām ar savu komentāru izklausāties pēc muldoņas, kurš runā vispārināti, ka kāda tante kaut ko teikusi. Pamācieties no Linarda Grantiņa, kā patiesība jāsauc īstajos vārdos. Bet tagad lēni uzrakstiet no jauna , kurš konkrēti un ko teica par Linardu Grantiņu un kāpēc jums to bija svarīgi uzrakstīt komentārā?

  3. john saka:

    Make whites great again https://youtu.be/m3sVhFesRCU

  4. skorceni saka:

    Neesmu pasaulē redzējis nelietīgāku,melīgāku,zaglīgāku,slepkavnieciskāku tautu kā žīdus.Gan latviešu,gan citu tautu asinīs viņi mirkst lidz acīm.Neviena valsts nav gribējusi žīdus savā zemē.No vēstures ir sen zināms,kurā valstī ir ieperinājušies šie sātana izdzimumi,tā valsts aiziet bojā.Tā ir bijis jau no faraonu laikiem.Pasaulei no šīs sērgas ir jāatbrivojas,jo tikai tad valstis būs brīvas.Tas laiks pienāks drīz…Ir rakstīts,ka akmens uz akmens nepaliks no Jeruzalemes.Tādad šī ļaunuma cilts būs ietriekta ellē. Par holokaustu tie būtu labāk aizvēruši rīkles,jo lielākie slepkavas bīja paši žīdi,kas konclāģeros gan spīdzināja,gan slepkavoja savus asinsbrāļus bez žēlastibas.Pretīgi ir noskatīties kā mūsu valdība brāļojas ar cionistu noziedzniekiem,bet ne jau par velti,jo tiem tiek atmesti jūdasa graši…Gan pienāks x-stunda.tad viņi redzēs elli zemes virsū…
    .
    .
    .
    Admins
    Jā,skorceni, viņi un viņu pakalpiņi redzēs Elli šeit pat uz zemes.
    Es šogad Latvijā pilnīgi izbaudīju viņu elli ! Viņi nav cilvēki ! Visa DP,Saeima un valdība sastāv no viņu cilvēkiem- krievžīdiskajiem elementiem. Es piedzīvoju neiedomājamus melus un cietsirdību ! Nav skaidrs, ko viņi ar mani vēl ir izdarījuši, jo nejūtos labi.
    Viņi jātiesā pēc viņu darbiem… .

  5. Incognito saka:

    Es ticu tam, ka vēsture “iet uz riņķi”.
    ~50 gadus p.m.ē jūdasus pārmācīja romieši.
    Viduslaikos un Apgaismības laikmetā jūdasus cītīgi pārmācīja francūži, vēl pat 19.gs. (sakarā ar Dreifūsa lietu).
    Viscītīgāk šos neliešus pārmācīja vācieši pagājušā gs 30.-40. gados, atņemot žīdu buržuāzijai rūpnīcas (kuros kā suņi tika trenkāti vienkāršie vācieši) un aizsūtot to uz darba nometnēm atstrādāt savus grēka darbus pret vienkāršo vācu tautu.
    Žīdu neomarksisti un to marionetes (olandi, merkeles, junkeri) arī tiks pārmācīti, attiecīgi pēc NIRNBERGA-2 sprieduma!

  6. A. saka:

    Vācieši arī nebija svētie, viņu attīstītā rūpniecība prasīja jaunus tirgus, un viņi izraisīja 2 pasaules karus. Mums kāda skplotāja teica, ka vāci nīdējuši ebrejus, jo saskatījuši viņos konkurentus. (über alles?)
    .
    .
    .
    Admins
    Un, kas būtu, ja Tev skoplotāja nebūtu to pasacījusi ?
    Vai tā skolotāja bija klāt, kad vācieši žīdus nīda ?
    Kā būtu, ja Tu pats painteresētos par žīdu vēsturi un citu tautu nostāju pret viņiem ?

  7. Jansons saka:

    Nirnberga – 2 nav aiz kalniem! Jāpaskatās pa logu laukā un re – tā tuvojas!

  8. skorceni saka:

    Tas gan,Linard,ir vismaz drusku pašam jāpalasa kada literatūra par vēstures tēmām,jo skolotāja nevienmēr pasaka patiesību.Vēsture un fakti tiek sagrozīti pēc vajadzības.Un nevajag žīdus taisīt par cietējiem.Negribu atkārtoties ,bet ir tā suga velna izdzimums,kas sēj naidu starp tautām.

  9. Shiva saka:

    …Latvijas sociāla sistēma ir pilnīgi iznīcināta, tāpat kā rūpniecība, kuģniecība un lauksaimniecība !!!

    Tas viss pateicoties šai cionistu(krievžīdu,komunistu un KGBistu) sātaniskajai bandai- mafijai.

    Un vai ievērojāt, cik viņi skaļi ar sevis radītajiem „nacionālpatriotiem” vainu uzliek sapuvušajiem Rietumiem !

    Nesaprotu?! Rakts autors garigi pats vispar vesels cilveks?! Vel jautajums-vins pats dzivo sini valsti vai sez kada miksta,silta vieta kur tie burkani tadi garsigaki un sakamo piekorige?!
    Jo dzivojot reali seit un nodarbojoties tai skaita ar lauksaimniecibu..redzot un izjutot notiekosos uz savas adas kka diemzel nemanu ka-Latvijas sociāla sistēma ir pilnīgi iznīcināta, tāpat kā rūpniecība, kuģniecība un lauksaimniecība….pateicoties šai cionistu(krievžīdu,komunistu un KGBistu) sātaniskajai bandai- mafijai.!!!! Es tomer redzu ka dekis tomer tiek vilkts uz citu pusi! Manuprat karts objektivi domajoss cilveks zin,ka vismaz pedejos 10 gadus te valda jeņķu un eiro žīdi!
    Tapec ja raksta autors gadijuma slimo ar sizofreniju un lieluma maniju,iesaku to atrak arstet,jo velak var but sarezgijumi! Bet ja tomer neslimo,bet vienkarsi akstas..tad ta ari lai turpina,jo spriezot pec komentaru daudzuma sis portala auditorija ir pietikami nabadziga(paldies Dievam) lai tas slimigais viruss spetu izplatities talak!
    .
    .
    .
    Admins
    Lai paliek viss tā kā tu to redzi.
    89% krievijas iedzīvotāji visu redz tāpat, ka tu.
    Paši tikai neapjēdz, ka dzīvo sūdos, bet tie, kuri tik vareni apskadro ” pareizo līniju”, nez kāpēc savus bērnus aizsūtījuši uz tiem pašiem ” sapuvušajiem” Rietumiem, savus miljardus uzglabā arī tur, bet ne krievijas rubļu bnkās un nebrauc viņi ar savām ŅIVĀM, bet Mersedesiem un BMV. Kas atiecas uz manu šizofrēniju, tad es ar to labi sadzīvoju jau kopš padomju laikiem, jo priekš VDK es vienmēr skaitījos šizofrēniķis.
    Jautājums tikai: kā sauc to slimību ar kuru tu slimo ?
    Kas attiecas uz šī portāla apmeklētību, to pajautā DP… .
    Kāpēc viņi tik briesmīg grib iznīcināt šo i-vietni ?

    Arī tu šo vietni vari neapmeklēt un savus komentārus nerakstīt, jo žļurgas nevienam nav jālasa, tās var izlasīt visos krievu portālos un arī šo kangarsistēmu pastāvošajos LV portālos.

  10. apollo saka:

    Izskatās pēc galma apvērsuma.
    Seski un lembergi rullē! Krieviņiem viņi patīk, dzintariņiem laikam arī.
    Algas būs paceltas, laime mūžīga.
    Bet tautai – kā vienmēr.

  11. skorceni saka:

    Kam šis portāls nepatīk,tas lai nelien iekšā.Tieši tā!!!!!!!!!!Gribētu gan okšķeri apēst,bet rokas par īsām!
    .
    .
    .
    Viņs jau nerimās, uzrakstīja vēl trīs “palagus”, kuros sevi nodēvēja par ļoti veselu !
    Lūk viņa sacītais par sevi:”Bet vispar esmu bez kadam kaitem,vesels ka ruts,neviens man nemaksa,neatbalstu nevienu un ar marasmu katra gadijuma tiesam neslimoju!”

  12. Kas traucē atsaukt Saeimu un pašiem iet uz Saeimu?

    Vai esat parakstījies?

    Centrālās Vēlēšanu komisijas (CVK) Lēmums Nr. 12 ir jāpilda!
    Kas traucē?
    .
    .
    .
    Admins
    Sirdsapziņa, Artur, sirdsapziņa. Vienreiz jau Saeimu atlaida, tad gandrīz ar tanku palīdzību SC ievilka valdībā. Šoreiz ir tas pats mērķis, jo Vējonis ar Bergmani jau ieņēmuši sas vietas Sinagogā. Tu taču arī esi kopā ar visiem bandītiem ! Tu esi viens no viņiem… .
    Jaunajā LRTT rakstā šie “godavīri”(cērmeņi, kā viņus dēvē Freimantāls) ir redzami.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *