Piebilde LRTT lasītājam A. Balta kungam.

A.Balts saka:

2010. gada 17. oktobris 2.24

Par šo LTT lapu zina VISI, kurus tas skar, kā arī visi, kurus tas interesē! Komentē gan nedaudzi, bet lasa daudz. Pats esmu redzējis arhitektu birojā, dāmas lasīja, kamēr gaidīju un mani paziņas to pašu teica par savu darbu. Prasīju, ko tad viņi nekomentē, bet atbilde bija – nu ko tad mēs, mēs tik lasām, mēs tik spriežam, bet nekad nekomentējam un mūs jau neaicina, mūs jau nelasīs utt. Varbūt L.Grantiņam vajag aicināt visus lasītājus izteikt savas domas, varbūt ļoti daudzi ir kautrīgi un nebāžas bez aicinājuma.

A.Balts saka:

2010. gada 17. oktobris 2.11

Miervaldis – black_joker saka:
2010. gada 15. oktobris 11.59
Es nedraudu – es saku kā būs, ja tu nelabosies!
——-
Pamuļķis

Foto: Bleck_joker(Andris Lācis). Interneta piedrazotājs.

Nedzird Miervaldi Jūs tāda tipa radījumi, kā Jūsu brīdinātais! Esmu ar zināmu interesi pētījis tādus eksemplārus. Viņš ir stabili garīgi deformēts-tagad saka-zombēts, bet ne tikai ar komunistu un kremļa šovinistu prāta apstrādes argumentiem. Vienkārši ir tāda nicināma ļautiņu pasuga, kas turas stiprāko pusē, dzīvnieciski turot degunu pa vējam turas naudas un varas smakas tuvumā un pat, ja tam maz kas atlec no tiem, tad tādi tipi tomēr šo necienīgo izvēli uzskata par drošāku savai ādai. Drošāku, nekā runāt taisnību un aizstāvēt savējos, apspiestos, vājākos vai mazākumā esošos, kur nu vēl, ja tas kaut mazliet rada

Aivars Gedroics interneta piesārņotājs.Foto:  AG(Aivars Gedroics), bleck_joker sāncensis preteklību rakstīšanā !

draudus viņu karjerai, algai utt. un izdara šo izvēli viegli, bez sirdsapziņas ēstiem, kā šis mankurts- blec joker. Viņi būtībā dzīvo tikai sev, eksistē tikai šodienai un tāpēc nespēj apjaust neapturami tuvojošos baigo atmaksas dienu. Velti šādus bezdvēseles radījumus, ar ļoti maldinošo cilvēka paskatu brīdināt, viņi saprot tikai izdevīguma, varas vai rupja spēka valodu, viss cits tiem ir lirika. Tādiem ērtāk ir sev iestāstīt, ka drosmīga, pašaizliedzīga rīcība, savas tautas goda, pašcieņas un valodas aizstāvēšana ir psihiski slima cilvēka pazīmes Jo kā gan, lai normāls cilvēks viņu izpratnē radītu sev grūtības, laika, naudas zaudējumus, citu cilvēku, sabiedrības un tautas labā.

_________________________________________________________________________

IMGP0974Balta kungs ir visu pareizi pateicis, bet ir viens, BET ! “Galda” un “ielas” sarunās cilvēki izsakās vēl radikālāk par LRTT. Piemēram: visus šos bandītus pakārt aiz p…. pie laternas, kuri Latviju izzaguši un spiež latviešus izceļot. Tiek atklāti arī vārdi nosaukti. Vai arī: es pats savām rokām tos kropļus nožmiegtu… . Internetā tādas lietas komentēt cilvēki baidās(izņemot apzinātus provokatorus). Šodienas pasaules cionistu mafijas sistēma ir daudz nežēlīgāka par Staļina vai Hitlera laikiem. Nevēlami cilvēki mirst ar “sirds nepietiekamību”, izkrīt “netīšām” pa logu, “iekož” kāda super lapsene… pēkšņi pie pusizēsta šķīvja nošaujas utt. utjp…. .Pirms tam, protams, ka šie cilvēki ir bijuši par uzpirkšanas upuriem. Tādi “uzpērkamie” ir 90% mūsu tautas priekšstāvji- Saeimas deputā-teļi. Katrs, kurš kaut ko jēdz no datoriem saprot, ka viņa komentāru DP var izskaitļot dažu sekunžu laikā. Un tas jau var beigties slikti priekš komentāra rakstītāja ! Var zaudēt darbu, problēmas kāpt pa karjeras kāpnēm, utt. Toties tautas nodevēji un dažādu kalibra stukači nebaidās rakstīt savas jēlības. Šie atkritumi nesaprot, ka arī viņi tiek fiksēti DP arhīvā un pie izdevīga gadījuma, lai glābtu savu ādu, pametīs šos atkritumus saplosīšanai. Tāda ir Ļaunuma būtība. Atkal un atkal nākas atkārtot: “Izglābts tiks tas, kurš pastāvēs Patiesībā !!!”

 Tādi kā Jūs Balta kungs, ir ļoti maz ! Tādi arī tiks pasargāti drausmīgajā atmaksas stundā. Jo Ļaunums nav bezgalīgs.

Pēc šī raksta publikācijas, A. Balta komentāri tiek dzēsti.

LRTT.  17. 10. 10

You may also like...

46 komentāru

  1. black joker saka:

    Mans draugs no Dānijas atbrauca un gribēja iegādāties īpašumu Abrenē.Nemaku pateik kur vins so informāciju bija dabujis…..dabuju taisnoties, ka tā politiskā prostitūte wwf ir sen jau izsaimniekojusi Abreni.Kadas gan ziepes viņa nav vārijusi.Es ticeju,ka vina ir kārtiga tautu meita,bet izrādījas,ka beidzamā politiskā prostitūte.Cienijamie lasitāji,tagad jus visi zināt,kas ir wwf…………

  2. zonnenbergs saka:

    Daudzi doma,taisisim neatkarigu Latviju,viena mirkli un uzreiz,ta
    var darit visie zinama vieta….Jadabu ara tas nosedums,tie
    sodreji,janoberz piedegums un tikai tad vares redzet visu,kas
    zem ta stav.Berzesanas un tirisanas process notiek,var redzet
    mazus tirus plekisus un tas piedod speku,lai dabutu tiru visu
    virsmu.Nekads misters PROPERS nepalidzes.

  3. black_joker saka:

    parodētājam – nu, nu, pamuldi vēl….

  4. black_joker saka:

    bet paša šitā raksta autoram točna vajadzētu apārstēties:):):):)

  5. zonnenbergs saka:

    Viens solis uz prieksu 2 atpakal.Nevajag likt visu uz aru,ja
    ieksa neka nav.Negribi nelasi,negribi neskaties,negribi
    neklausies.Briva izvele.Varbut ir,varbut nav.Bet tas nedod
    tiesibas kluset un izlikties par zolidu,apmeram ka vagra kungs.
    Labi ja nebutu,bet parbaudit un salidzinat vajag.Mes tacu esam
    pasaules dala,vel pie tam NEATKARIGA.Parode jau citu nevis pats
    sevi.Tu sai pasaule esi unikals un neatkartojams.

  6. A.Balts saka:

    Cienijamais L.Grantiņa kungs, esmu pateicīgs par atzinīgo novērtējumu un Jūsu piebildei ir patiesi racionāls pamats. Ne tāpēc, ka Jūsu teiktais man būtu jaunums, bet tāpēc, ka sapratu, ka neesmu pietiekami skaidri izteicies un noformulējis savu domu. Protams, ka uz ielas un privātās sarunās atskan daudz asāki un stipri vardarbīgi izteicieni pret korumpētajiem un treknajiem tautas “kalpiem”, bet tomēr zinu daudzus, kuri tiešām sarunās saka to pašu, ko mēs, bet viņu no senčiem mantotā labā audzināšana arī spēlē savu lomu. Jo arī man no bērnības mācija: esi pieklājīgs, neej, kamēr neaicina un labāk tevis pietrūkst, nekā pāri paliek! Un tieši audzinātie cilvēki dzīvē ir reizēm pārāk pieklājīgi, šai visnotaļ labajai īpašībai, kā negatīvs piem. ir mūsu īpatnība – viena krieva klātbūtnē (kurš saprot latviski) veselam baram staltu tautiešu pazemīga vervelēšana svešajā mēlē. Vēl nožēlojamāk ir situācija, kad es, esot šādā bariņā, runāju ar krievu latviski, lai pārējie attaptos un redzētu savu kļūdu un šis krievs man atbild sakarīgā valsts valodā, bet pārējie turpina verdziski kirilicā mocīties. Kā tagad atceros,es jutos satriekts un pazemots, savu tautiešu verdziskuma dēļ un man galvā dunēja sens (laikam romiešu) teiciens: Nav skata pretīgāka, par vergu, kas iemīļojis savas važas!

    Ir vēl viens aspekts, ļoti daudzi, kas domā mums līdzīgi, nepārzina datortehniku un internetu paši nelieto, vēl ļoti daudziem nav līdzekļu datoru iegādei un interneta abonēšanai. Tie būtu varbūt tie asākie un čaklākie LTT komentētāji, bet ļoti zemās finansiālās iespējas pagaidām tos izolē no arī šādas info aprites skaita.

  7. cola saka:

    Balti tā nedomāja,bet kungam galvenā doma iemācīt visiem savu valodu.Lai jau arī viņam veicās.

  8. Miervaldis saka:

    Daļēji nepiekrītu rakstam!X stundā no mežiem un purviem tumsiņā nāks daudzi varoņi, kuri būs nākuši pie prāta, izņemot tos, kuri savu likteni jau ir parakstijuši.Jo kas tad ir nacionālisms?Tās ir rūpes par zemes saimniekiem, un citiem patriotiem!Tad, kad pienāks x.stunda, tad redzēsim mēs visi, kuri ir ceļami, un kuri ir peļami!

  9. Miervaldis saka:

    Nu redz kā black joker (Andri Lāci)!Tauta tevi nosoda!Tu vēl vari sevi glābt, bet pagaidām kauns tev!Pievienojieties man!

  10. black_joker saka:

    Miervaldim- kur tu te redzi tautu?????

  11. cola saka:

    Tagad visi”patrioti” pa mežiem un bunkuriem,kam slinkums aizlīst uz mežu
    var nēsāties ar veciem zābakiem pa Domu laukumu.Zemi atņēma dzeltenā rase
    un bālēliņi bunkuros,grāvmalēs.

  12. Baiba saka:

    Protams, Miervaldīt, protams, ka tauta, gan kas te raksta, gan kas tik lasa = ir, IR TAUTA
    bet te ar vairākiem nikiem rakstošais pauri saspiedušais kremļa pakaļlaizis gan nav TAUTA, bet atkritums, kādi ir visās tautās

  13. cola saka:

    Jaunā tautā atkritumi taču nevar būt-tā taču jauna tauta.

  14. Miervaldis saka:

    Baiba, co, šeit raksta katrs, kurš ir Latvieša vārda cienīgs!Paldies par atbalstu!

  15. zonnenbergs saka:

    Steidzami miervaldi par prezidentu,jo vina erudijica un zinasanas
    nav aizstajamas.

  16. Miervaldis, black _joker saka:

    Ko tu saproti ar vārdu tauta?Ja neko, tad labāk nerakstīt neko!

  17. Miervaldis saka:

    Paldies tev Zonnenberg! tu laikam esi kāds politzinātnieks, kad tu laikā saprati, kas ir mana būtība!

  18. black_joker saka:

    Miervaldim- izlasi enciklopēdijā, ko nozīmē tauta- to tad arī nozīmē. Un neuzdodies, ka tu pārstāvi visu tautu- neviens tev tādas pilnvaras nav devis un pat netaisās to darīt

  19. AG saka:

    GAN JAU BALTS DRĪZ SAPRATĪS, KA GRANTIŅŠ PĒDĒJĀS PRĀTA PALIEKAS SEN JAU NODZĒRIS!

  20. Ernis Purnis saka:

    Balts varbūt ir pārāk tolerants un pārlieku pieklājīgs, tas reizēm krīt uz nerviem. Nevajag jau tik cermoniāli, kā Balts izsakās , bet tomēr jums AG es jau jautāju, kapēc tik prasti un rupji un galvenais-izklausas ļoti personiski, kā par savu privāt pāridarītāju nevis par atšķirīgiem politiskiem skatu punktiem??!

  21. AG saka:

    MAN PERSONĪGI VIŅS NEKO NAV VĒL NODARĪJIS, BET RIEBJ TĀDI DEBILIĶI, KAS PAŠI DOMĀ, KA IR BAIGI GUDRIE!

  22. Miervaldis, black _joker saka:

    Bet tu atrodi enciklopēdijā un izlasi, kas tas tāds genocīds, tad tu varbūt sapratīsi, kapēc tautas aizstāvji ir sagrupējušies nelielos pulciņos!

  23. Miervaldis, black _joker saka:

    Pamela, Balts, tie tad arī ir īstā Latvju tauta!šajos cilvēkos es redzu tautu, jo tie ir vieni no retajiem Latvjiem, kuri uzdrošinās apšaubīt valsts un tautas apzagšanu un ņirgāšanos par Latvju tautai svētām lietām!Nekādu pilnvarojumu nevajag, jo viņu darbība ir lõgiska!

  24. black_joker saka:

    ‘:):) nē- man nav laika- prasi pašam saita fīreram, lai pēc IP noskaidro- tad redzēsi.

  25. Fuka saka:

    kas viņ par tauta, mēs ir te tauta un ja salidzin ar jumsim, tad mes i milzig tauta un tie kas te dzivo ir lielak rupejas par Latvij, ka paši latviši, nu varbut black_joker ir ist latvieši tauta a citi te ir vieni naciki

  26. black_joker saka:

    Protams Fuka, pareizi ir, tikai viņi to vēl nesaprot, bet mūsu laiks drīz atkal pienāks.

  27. Miervaldis saka:

    šitā black joker bezkaunībai pienāks gals tad, kad viņš šito izlaisīs, un skries atkal pie DP onkuļa, un tas žīds viņam paglaudīs galvu, teiks “nu, nu Andri Lāci, tūlīt es tev palasīšu pasaciņu”!Un izvilks komunisma manifests grāmatu!Viss ir skaidrs par tevi!Tev savā laikā tādas pasakas tie žīdi un pedofīli ir stāstijuši, kad tu vienkārši esi izskalots!Bet reiz, (ja tu nemainīsies), tu stāsies tiesas priekšā, par savu nodevību pret Latvju tautu!Skumji jau ir, kad izskalotie aiziet nebūtībā, arī tādi vērtīgi tautas indivīdi, kā tu!Bet par prieku varu teikt, kad tavus izskalotājus sagaida bargs sods!Nāve uzšķēržot, vai pārgriežot sprandu!Tā lai asinis tecēs buļ, buļ, buļ, buļ!O jā, tas man patiks!Palasi šis rindas, ja pietiek dūšas, varbūt tavam garam paliks vieglāk!(ja tev vēl ir tautiskā sirdsapziņa)

  28. Miervaldis - fuka saka:

    Kādu valodu? Lūdzu precizē, citādi nav skaidrs!

  29. black_joker saka:

    Miervaldim- iepriekšējais ir parodista sacītais, lai ugunij eļļu pielietu:)
    bet tavs sacītais ir tev jāatkārto savam psihiatram diagnozes precizēšanai….izskatās nopietnāk, nekā likās….

  30. no malas saka:

    uzspļauj miervaldi tai kangarpļeckai, pats nosprāgs savos mēslos, līdz tiesai neizvilks

  31. black_joker saka:

    no malas- bet tevi kad tiesās par nevainīgu cilvēku aplikšanu, tad no tevis visi šie gudrie LRTT vīreļi un sieveles ar skubu novērsīsies un tu viens paliksi

  32. Miervaldis - no malas saka:

    Nu kad lietas ieies pareizajās sliedēs, tad jau, kā teikt, viņam neklāsies viegli!Krievi izies lielās!Kas, viņš domās, kad tie nabadziņi viesstrādnieciņi, par kuriem “jaunā” vara nerūpējas?Kad viņa cietajā paurī iespīdēs tā gaisma, kad viņš pieder pie tās tautas, kurai viņš virsū spļauj!Kad tas viss notiks, viņš to redzēs, un sapratīs vissu, jo viņš to redzēs, un sapratīs, ja nav galīgi notrullinājies, par ko šaubos!

  33. Miervaldis - black joker saka:

    Viņu no cietuma izlaidīs, kad atjaunosies tiesiska vara valstī, bet tevi nošaus par valsts nodevību!Tā, lūk!Un vēl – tu laikam nesaproti, kas ir valsts patriots, ā, nu jā, kā tu to vari zināt!

  34. black_joker saka:

    Miervaldim- vara sen ir tiesiska, jo valsts ir tiesiska. Pretējā gadījumā tu jau pēc pāris šādiem komentāriem jau sēdētu DP un taisnotos, kāpēc tā darīji.

  35. AMARILLA saka:

    Bet bl. joker, a vai tad to Daugavpils Mironovu DP nesaņēma ciet par pāris publ. komentiem musu “tiesiskā valstī”? A vai tam nabaga Gulbis spārni pieauga poliču vāģī, kad tas no tā izlidoja Daugavā? Vai bija PAR TO TIESA UN IZMEKLĒŠANA? Ha, ha, policejiskas patvaļas valsti saukt par tiesisku var tikai idijots vai DP darbonis vai stukač!

  36. black_joker saka:

    Amarilla- nejauc politiskas lietas ar ikdienu:):):) Mironovs pats vainīgs, ka izteicās tik asi, jo nu ekonomisku paniku tā var izraisīt un visi to labi zina. “Mentu karos” Gulbis dabūja uzspēlēt savu lomu un viss tā ar noklusa šim bez sekām. Troksnis jau ir- bet cietēju jau reāli nava. Un lai to nepamanītu ir ar jābūt idiotam vai galīgam zābakam – piedod, Amarilla….

  37. Miervaldis saka:

    AmARILLA – nebaidi black joker, atkal skries Dievs zin kur savu sāpi izbrēkt!

  38. AMARILLA saka:

    Paldies Miervald kungs, bet jabaid i tos musu zombiks, citadi tiem asinrite apstasies un kas ta taut te uzjautrinas? Neapvaino bl.joker, tas tads jok!
    A vot te intresanta komenti par to sadzivošan:

    Autors: tam “kristietim” no SC
    Datums: 21.10.10. 00:40

    Ja nebūtu visādu šitādu provokatoru, tad iespējams latvieši ar krieviem šodien tīri draudzīgi sadzīvotu un i nejustu
    ————- —————————————————-
    Jā, prasti tu maskējies “kristieti” no pareizticīgo Pleskavas sādžas izbraukušam.
    Tavs vervelējums tikai tad iegūtu jēgu, ja tavi krievi un latvieši saplūstu, kādā svešā, brīvā teritprijā, kas tiem nav nekad piederējusi. Tikai tad varētu runāt un pat pieprasīt tiem sadzīvot draudzīgi. Bet urla, ne jau slepkavu mantiniekiem būs izšauto, izvesto zemes saimniekiem ieteikt samierinātires un jauki sadzīvot ar bandītu pēctečiem, kas vēl tagad uzbāžas ar savu svešo kirilicu, nelūdz piedošanu un uzturēšanās atļauju un neaizvācas no zemes saimnieku mājām un viņu valsts.

  39. black_joker saka:

    Amarilla un Ernis Purnis ir viens un tas pats kadrs vai divi domubrāļi no tā kaut kāda tur saita, kuru te cītīgi pārkopē visu laiku?

  40. asirietis saka:

    Andris Lācis

    Latvia to ease restrictions on state secrets
    Oct 31, 2008
    TBT Staff in cooperation with BNS

    The new bill would restrict what information could be classified as secret.
    RIGA ‘s The Latvian parliament has thrown its support behind amendments submitted by the Cabinet that would ease the criteria for what constitutes a state secret.
    According to the bill, criteria for defining the level of information secrecy, stating that information, which has been “Very Secret” now will be “Secret.” This would include information about deteriorating relations between countries resulting in interrupted economic relations on economic sanctions imposed on Latvia.

    The category “Very Secret” would refer to significant state scientific or technological inventions.

    The bill also provides stricter criteria for assigning category “Confidential,” aligning it with the definition of information “For Business Needs” planned in the new information publicity bill.

    State Chancery legal department representative Andris Lacis said that the aim of the amendments is to prevent the current problems in relation with circulation of information. He said that so far some information has ungroundedly been assigned the status of confidentiality which made access to it more difficult, laying obstacles to efficient organization of work in state administration institutions.

    The amendments should come into force from January 2009.

    Parliament has so far only approved the bill in principle, however, and will still have to hold an official vote on whether to pass the amendments into law.

    The bill will be submitted to the parliament along with the new information publicity bill and amendments to the National Security Law.

    http://www.baltictimes.com/news/articles/21677/

  41. AMARILLA saka:

    xo,xo, velreiz paldies bl.joker, par komplimenti

  42. Miervaldis saka:

    Black joker – tieši tādēļ, kad valsts nav tiesiska, šeit valda pilnīga anarhija!Taisnības cīnītāj! – dabīgi tu to neredzi, zinot tevi, ir skaidri zināms, kas tevi sagaida tiesiskā valstī!Skrien vien pasūdzēties saviem saemas onkuļiem, bet viņu tur nebūs, takā neraudi, paskaties spogulī, pārmaiņas pēc, jo bez taviem onkuļiem, tev varbūt tas prātiņš ieies pareizajās sliedēs, jo žīdu, kuri tevi maldina, nebūs!

  43. black_joker saka:

    Miervaldim – tici vien savām iedomām…..tā arī tu visu savu dzīvi iznieko iedomu dēļ.

  44. Miervaldis - black joker saka:

    To manu “iedomu” dēļ, cilvēki savulaik krituši, un savas dzīvības atdevuši bija!

  45. black_joker saka:

    Miervaldim – superideālisti un ultranacionālisti bijuši vienmēr un būs.

  46. Miervaldis - black joker saka:

    Jā, un tiem tad pieder spēks, atšķirībā no tevis, tu aršo savu komentāru pierādiji sevi, saprati, tu okupantu podlaiža!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *