LRTT priekšlikums, lai mīkstinātu sodu

www.tautastribunals.eu-12Katru tumsu reiz izkliedē gaisma !

Par to neviens nešaubās, tāpat kā nešaubās par to, ka katrs reiz saņem to, ko pelnījis.

Cits ātrāk, cits vēlāk, bet tas notiek ar 100 %tīgu garantiju.

Runa šoreiz nebūs par īstajiem ļaunuma iemiesojumiem(godmaņiem,karginiem,indriksoniem,plaužiem,krasovickiem…u.c.krievžīdiskajiem KGB švaļiem), kuri slepkavojuši un apzaguši tautu ne tikai par miljoniem, bet par neskaitāmiem miljardiem. Runa būs par mazajiem „gariņiem”, kuri uzticīgi- pazemīgi kalpo šiem sātaniskajiem iemiesojumiem un nodara neatgriezenisku ļaunumu savai tautai.

Temīda-Grantiņš-LRTT.-H-86.Savā būtībā viņi ir tik pat ļauni, kā augstāk pieminētās plēsoņas. Atšķirība tikai tā, ka tādi rihardi poļaki vai māri aukstikalņi, neatradās vajadzīgajā laikā un vajadzīgajā vietā.

>Vai tādas ekspertes un prokurores kā ilonas kronbergas, šarlotes bērziņas http://tautastribunals.eu/?p=28833 un ilutas saulītes http://tautastribunals.eu/?p=29023, kuras ar azartu veic šo augstāk minēto slepkavu pasūtījumus, ir atbrīvojamas no soda ?

Nē !

Nemūžam nē !

Augstākais soda mērs ir vienīgais, kas tādām noziedzniecēm ir piemērojams, jo viņu ekspertīžu rezultātā, tiek apcietināti un nogalināti nevainīgi cilvēki.

>Vai tādi rīkļurāvēji, kādus mežviets un kozlovskis bija atsūtījuši mani „iekalt” roku dzelžos un to darīja ar velnišķīgu azartu, ir mazāku sodu pelnījuši par augstāk minētajiem ?

Nē, viņi pildīja noziedzīgas pavēles, kas tika no noziedzniekiem dotas. Viņi apzinājās, ka veic noziegumu- asiņaina režīma pasūtījumu.

Viennozīmīgs ASM !

>Vai arī tas valsts policijas pārstāvis, kurš stāvēja ar pistoli šaušanas gatavībā, kad izdzimteņi, man jau pie zemes gulošām bez vajadzības lauza kaulus, ir jāatstāj netiesāts ?

Ne, viņš zināja, ka tiek veikts noziegums un ja viņam būtu likts, viņš uz mani būtu šāvis.

Tāpēc jau viņš tika paņemts līdzi, lai šautu, jo savādāk jau tam visam nav jēgas.

-Bet ir jau arī vēl tādi darbinieki, kuri strādā, lai nopelnītu iztiku un tādās varmācīgās un noziedzīgās lietās nepiedalās. Nepatīkamākais būs reiz tas, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, viņiem arī būs jāstājas tiesas priekšā un jāatbild par sadarbību ar 4. maija kliķes noziedzīgo režīmu.

-Tiesāti tiks pēc padarītajiem noziegumiem.

-Tiesa būs, par to lai nešaubās neviens.

============================================================================

Draudzīgs priekšlikums no LRTT puses:

LRTT iesaka godīgajiem darbiniekiem dokumentēt visus noziegumus, ko veic iztapīgie DP un VP darbinieki.

Nākotnes Latvijā nedrīkst palikt neviens nesodīts noziedznieks un neatklāts noziegums.

LRTT nav zināmi to cilvēkulopu vārdi, kuri piedalījās manā brutālajā arestā. Tas reiz tiks prasīts un tas, kurš sniegs izsmeļošas atbildes, tiks sveikā ar daudz maigāku sodu.

Tā nebūs nekāda nodevības akcija, bet gan Tiesiskuma atjaunošanas process.

Nodevēji ir tie, kuri nevainīgu cilvēku nodod netaisnīgām iestādēm.

Tiesiskuma atjaunošanas procesa laikā var iznākt arī kāds juku periods un šeit pieminētie noziedznieki centīsies pamest valsti. Tad katra godīga valsts pilsoņa pienākums ir aizturēt visus tos, kuri centīsies atstāt valsti.

Šie noziedznieki ir jāaiztur visiem iespējamajiem līdzekļiem un jānodod atjaunotās Latvijas valsts drošības orgāniem.

Tas ir katra Latvijas patriota un godīga pilsoņa pienākums. Latvijas izzadzēji*** un latviešu patriotu slepkavas tiks „salasīti” no visiem pasaules „stūriem” un tiesāti starptautiskā arēnā.

Visi šodienas DP un 4.maija kliķes pārstāvji 100%tīgi atbildēs par pastrādāto genocīdu pret latviešu tautu.

Latviet, tici, viss notiks tā, kā to ir sacījis Eižens Finks un Usūrijas šamanis.

Un, ko tad saka šamanis:

Ir cilvēki, kuri vāc dokomentus un ierakstus ar runām par naudas namu un valdnieku nekrietnajiem darbiem, konkrētiem kalpiem. Šīs ziņas rūpīgi tiek slēptas citās zemēs. Drīz šīs mazās tautas pacietība lūzīs, un šīs savāktās ziņas izplatīsies pa visu pasauli, radot lavīnu. Vietējie valdnieki būs pārcentušies. Īstie zemes pārvaldītāji ātri atbrīvosies no valdniekiem un naudas namu kalpiem, visu vainu uzveļot viņiem. Šos cilvēkus sodīs kā cilvēki, tā Dievs vairākās paaudzēs.

***Viņus vajās kā trakus suņus gan savā zemē, gan ārpus tās.

Šajā zemē ir cilvēks, kurš savas spējas ir pasaulei parādījis un viņš var šo zemi lēni, smagi atgriest normālā dzīvē. Lai viņš savu misiju spētu izpildīt, viņam jāatrod uzticami cilvēki, kas spētu palīdzēt. Dievs šos cilvēkus jau nolicis viņa tuvumā, taču tie neatrodas viņa galmā. Tam vīram pašam šie cilvēki jaierauga. Pašreizējā galmā ir maz tādu, uz kuriem kritiskā brīdī var paļauties.

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/neticamais/usurijas-samanis-latvijas-glabejs-ir-starp-jums.d?id=36084312#ixzz2wLEOzjpp

Dievs svēti Latviju !

25.11.15         LRTT

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Rihards Poļaks, Reiniks, Bunka, LRTT, UrbanovičsNoziedznieki, kuri, ja centīsies atstāt valsti Tiesiskuma atjaunošanas procesa brīdī, aizturāmi visiem iespējamajiem līdzekļiem un nododami LR varas iestādēm.

Noziedzīgās DP darboņi Rihards Poļaks un Rihards Bunka. Abi nelatvieši, īsti sadisti. Ne velti viņu iestādē goda vietā tiek turēts sātanists un massu slepkava F. Dzeržinskis.

You may also like...

8 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Šajos valsts svētkos redzēju ko iepriekš savā pusē neredzētu. Es gluži vai apstulbu.

    ES IERAUDZĪJU VALSTS POLICISTU AR SARKANBALTSARKANO LENTĪTI PIE KRŪTĪM…

  2. Sakne saka:

    Sodien LTV1 raidijuma ” Melu laboratorija ” sataisits ir jauns Cikls. Ka jau ista Laboratorija melu, bet garamejot vienu reizi piemineja Linardu Grantinu. Biedri nesnauz, bet rikojas ar ” pareizo izpratni par Parbuvi “. Driz jaunizceptie ” Atmodas ” liceji ari ” Tautai” visai bus “zinami” un dalis Ordenus viens otram dzerot sampanieti un atminoties “Varonigas cinas”, liela balle busot. Ka ar viennozimigi var paredzet to, ka ” biedri ” nakamajas serijas “lidzjutigi” stastis, ta garamejot, ka kada liela nelaime esot notikusies ar Linardu Grantinu, palicis galigi traks esot!!! Ta redz top Vesture sodienas Latvija ar “pareiza”.

  3. vērotājs saka:

    Viss notiek 1940. gada krievžīdu poļitruku garā. Nekas Latvijā no tā laika līdz šodienai nav mainījies. Kur krievžīdi un komunisti, tur līst asinis un valda ārprāts.
    To, ka Rihards Bunka ir krievžīds, variet pārliecināties viņa krievu valodā izteiktajos draudos Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdim- juristam Viloram Eihmanim un LRTT priekšēdētājam L. Grantiņam.

    Šeit variet iepazīties ar šo saraksti nākotnes “valsts valodā“:

    No: Rihards Bunka 2015. gada 10. aprīlis 09:17 To:
    Kam: Vilors Eihmanis
    Вилор! Ты прихвостень Линарда Грантынь! Я тебя посылаю в …опу! Гулян лучший судья на свете!

    Starp citu tautā runā, ka Rihards Bunka un Vilors Eihmanis (bijušais Augstākās tiesas priekšsēdētāja Andra Guļāna vadītās tiesas tiesu izpildītājs) ir studējuši vienā fakultātē un augstskolā, tātad ir kolēģi. Kas notiek, ja pat Latvijas juristu aprindās notikusi šķelšanās un nostāšanās katram savos ierakumos? Kas būs, ja, nedod Dievs, Vladimirs Putins iebruktu Latvijā un kopā ar Asadu sāktu trešo pasaules karu pret rietumvalstu civilizāciju, kuras pusē atrodas Latvijas brīvības cīnītājs Linards Grantiņš? Vai tad Rihards Bunka pilnīgi atklāti nostāsies Vladimira Putina pusē un nošaus Eihmani un visus citus savus bijušos kolēģus, kas nepakļāvās viņa egoistiskajai gribai?

  4. aktuāli saka:

    Laimdota Straujuma: nevar garantēt, ka ‘airBaltic’ nepirks Krievijas lidmašīnas. Tā jau ir Latvijas valdošās un latviešu tautas apzogošās komunistu kliķes ES noteikto sankciju pārkāpšana un nodevība attiecībā pret rietumvalstīm, kas cīnās pret ļaunuma impēriju – PSRS/ KRIEVIJAS FEDERĀCIJU.

  5. victoria saka:

    Итак.
    Ровно 24 часа назад, в 9:30 утра, был сбит российский бомбардировщик Су-24.
    Сбит истребителем F-16S, принадлежащим ВВС Турции. Сразу после атаки на российский боевой самолёт, все турецкие СМИ сообщили об этом всему миру.

    Первая реакция официальной РФ: “….. Э-э-э…. А может, это не вы сбили?”
    Турция: Мы!!!
    РФ: А давайте – не вы? Может, всё-таки, с земли, а?
    Турция: МЫЫЫЫЫ!!!

    Вторая реакция РФ: “Нам нанесли удар в спину… Вы помогаете террористам… Так же не честно… Мы обиделись…”

    Третья реакция РФ: “А теперь наши туристы больше не будут летать в Турцию! И магнитики с холодильников выбросят!!!”

    Прошло 24 часа…
    ?
    И чё?
    А ничего! Сцыконули.
    То есть. Ты такой весь готовишься фставать скален, нагибать пиндосов, строить биполярный мир… А потом твой бомбер нагло сбивает маленькая Турция. Да, член НАТО. С которым ты собирался тягаться силами. Но – Турция!
    И всё, что ты можешь сделать в ответ – разбомбить Воронеж (зачёркнуто) запретить офиссному планктону загорать на Новый год в Турции. (И тем самым – нахрен разоряешь всех своих туроператоров и турагенства. Которые зимой жили только Турцией и Египтом). А, да! А ещё ты выбрасываешь магнитики.
    Официальная дата начала холодной войны – 1946 год. То есть, с 1946го года ты весь такой готовился. Чтобы, значит, в радиоактивный пепел! Малой кровью, на чужой территории.
    С 2000го ты начинаешь особенно сильно вставать с колен.
    В 2008-м ты даёшь понять НАТО, кто тут главный!
    В 2014м ты плюёшь в рожу всему цивилизованному миру и оккупируешь Крым. Захватываешь украинский флот (там тоже народное волеизъявление было?). Отправляешь диверсионные группы в Славянск. Наносишь трансграничные удары. Направляешь на Донбасс бронетехнику, артиллерию, боеприпасы, “отпускников”…
    У тебя смеются Искандеры. И ничего не боятся Тополя.
    То есть, ты готов, да? Точно готов к последствиям.
    Ты уверен в своей силе.

    И вдруг… тебя поимела маленькая Турция. И даже сделала селфи на память. И выложила фотку в Фейсбуке, набрав 100500 лайков.
    А в ответ ты можешь только сказать, что это был удар в спину. (Ложь! На самом деле – несколько ниже спины!)
    И выбрасываешь магнитики. И говоришь: “Ну, фсьо, я к вам больше не приеду!!1”

    Ты точно собирался противостоять США? НАТО? Биполярный мир строил?
    Видимо, стройматериалы закончились.

    Всё ещё хуже! Ты можешь только робко блеять: “Наш самолёт не входил в воздушное пространство Турции…”
    ЧЁ??? То есть… Ваши самолёты можно сбивать не только над своей территорией, но и где угодно?!?
    Вы даже и в этом случае ничего сделать не сможете?
    У меня вопрос: “Кто следующий?” Кто завтра собьёт самолёт РФ? Да, вы сказали, что входа в воздушное пространство можно не ждать? Можно сбивать при любом приближении? Я правильно понял ваши слова про то, что вы не пересекали границу?
    Кто следующий? Литва? Латвия? Эстония?
    Пацаны, МОЖНО!!! Давай!
    Ведь проконало же у турков. Так, а чё? Вы ж тоже в НАТО!

    И самое главное.
    Сидишь ты такой в Украине.
    Подписываешь договор о мире и сотрудничестве. О признании границ. Будапештский меморандум. Передаёшь РФ в дар 1240 ядерных боеголовок. Взамен на гарантии безопасности.
    И отгребаешь от неё же.
    А нахрена всё это?
    Смотри внимательно!
    1. Ты подписал договора о мире. Об признании суверенитета, территориальной целостности, о признании границ… Получил гарантии безопасности.
    И у тебя отбирают Крым. Потому, что хочется.
    А нафига было всё это подписывать?
    2. Ты ничего не подписываешь. Просто сбиваешь, нахер, любой российский самолёт.
    И никаких криков “бандерофцы! фошызды! геноцыт!”

    Чувак!
    Перед тобой не страна. Не юридическое лицо, выполняющее свои обязательство. Это лицо – бухое. И недоговороспособное.
    Гордое, заносчивое. Подлое. И очень, очень сцыкливое.

    Перед тобой ОБЫЧНАЯ ГОПОТА!!!
    С гопотой не надо договариваться. Хуже будет. Любые нормы закона они понимают в свою пользу. Отжать у тебя мобилу можно, потому, что хочется. Но если получить от тебя пулю в колено, то: “Дяденька милиционер! Тут преступление!!!”
    Отжать Крым можно, потомушо хватает сил. Отдавать Курилы, Чечню – нельзя! Незаконно!!!

    Перед тобой – гопота!
    Глупо договариваться с гопотой. Они понимают это как слабость. Просто гаси мразоту. Они зассут.
    Сбиваешь их Су-24 – а они плачут про “удар в спину”. Принципиальные, да? Законопослушные.
    Двуличная, циничная мразота.

    Армия Турции – 600-700тыс.
    На момент образования Украины, её армия насчитывала 750тыс.
    Очень компактно расположенные 750тыс, а не растянутые по самый Владивосток. Имеющие решительное преимущество в направлении удара.
    Сохрани это – и никогда не станешь “бандеровцем-фашистом”. С Россией не нужны договора, нужна армия. И нахальство.

    Это – гопота. С ними надо именно так. Они уважают силу. Заискивают перед сильным.
    Они добивают упавшего. Стаей накидываются на слабого.
    Это – Кремль. Большая стая мелких хищников. Падальщиков.

  6. čuguns saka:

    http://www.delfi.lv/news/arzemes/video-daesh-dzihadisti-draud-dedzinat-ari-igaunus-lietuviesus-un-polus.d?id=46764295

    Islāma valsts grib iznīcināt teju visus, tikai ne Latviju. LRTT komentārs?
    .
    .
    .
    Admins
    Ja būtu visu laiku uzmanīgi un analītiski lasījis, kā to dara DP krievžīdiskās represīvās varas struktūras, LRTT ievietoto informāciju, tad nebūtu nekādas vajadzības pēc tāda jautājuma.
    -Atbildēšu uz šo jautājumu nākošā raksta(Freimantāla vēstules) sākumā.

  7. Eduards Lunis saka:

    —Līdzīga satura piedāvājumu ,,Latvijas Glābšanas komisija,,Saeimā ir iesniegusi jau gadus 5 atpakaļ…Atnāca atbilde -pienēmts zināšanai…

  8. Riebigais saka:

    LPSR pectecibas (kontinuitates) Valsts ir sodienas Latvija gan juridiski, gan faktiski (de jure, de facto), jo ir cita teritorija, robeza un par Pilsonisko jeb ari Nepilsonisko, bet katra gadijuama par Tautu Latvijas likumigo, nelikumigi ir pataisiti okupanti agresorvalsts Krievijas, tas ir krievu tauta. Visiem noziedzniekiem, kas ir nemusi lidzdalibu sini Kriminalnoziegumaa, ari tiem kas sodien pec sava amata piedalas si nozieguma slepsanaa, attaisnosanaa vai veicinasana, ir japiesakas ANO, vai Lietuvas Valsts Drosibas Iestadee (VDV). Zinasanai, ir noticis Kriminali sodams noziegums pret Cilveci, tas ir Genocida noziegums, izdarits kara laikaa (nav Latvijai tada liguma par kara beigam un nevar but, jo nav atjaunota Suvereenaa un Neatkarigaa Latvijas Valsts 1918. gada pasludinaataa.). Ka ar, lai mikstinatu Sodu vainigajam noziedzniekam ikvienam ir par maz atzities noziegumaa un to dikti nozelot, vel ir jabut sadarbibai un vel sim tam. Ar okupantiem agresoriem, ikvienam Latvietim (karaviram, jo ir tacu kars) kam skaidrs prats, ir passaprotami ko darit ar uzbruceju iebruceju.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !
    Visi komunistiskie(čekas) elementi, kuri Atmodas laikā darbojās zem LTF maskas, ir veikuši genocīdu pret latviešu tautu un ir starptautiski sodāmi/tiesājami ar ASM galējo variantu- NS(nāvessodu).
    Viņi to apzinās ! Turpinot slepkavot, viņi cenšas savu atmaksas dienu pārbīdīt uz tālāku nākotni.
    Šī interneta vietne un LRTT šiem neliešiem ir kā murgs ar kuru nav iespējams gulēt un pamosties arī nevar.
    Noziegums tiks tiesāts un godmaņi tiks pakārti starptautiskā arēnā.
    To paredz ANO statūti un tie reiz tiks īstenoti !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *