LRTT par Ināras Mūrnieces runu Valstssvētkos

Zaļš, tautastribunals.euRasnačs, Kozlovskis,Mežviets,KalnmeiersInāras Mūrnieces runa:

https://www.youtube.com/watch?v=8cbLKz4X09A

Pirms lasi rakstu, izlasi “laikabiedra” komentāru, kurš ievietots iepriekšējā rakstā:

laikabiedrs
46.109.144.221

Visu latviešu vēsturi var ietvert un izteikt divos vārdos, kas iekalti Brīvības piemineklī. Tā ir cīņa par TĒVZEMI un BRĪVĪBU. Ja Ināra Mūrniece pieminēja cilvēku, kas salauzis slotaskātu, bet noklusēja Atmodas aizsācēja Linarda Grantiņa spīdzināšanu par to, ka viņš cīnās par patiesu tiesiskumu, tad tā nav ciņa par TĒVZEMI un BRĪVĪBU. Tā ir šaura cīņa par savu partiju, lai tā labāk izskatītos zināmas vēlētāju daļas acīs un it kā iegūtu vairāk balsis nākamās vēlēšanās. Ja Ināra Mūrniece cīnītos pa īstam, tad latviešu tautas ienaidnieki ar viņu izrīkotos tāpat kā ar Linardu Grantiņu. Tā bija Ināras Mūrnieces izvēle, vai nostāties par savtīgām interesēm, izmantojot radušos situāciju valstī un pasaulē, vai arī būt patiesai līdz galam, neklusējot arī par Latvijas dēla Linarda Grantiņa spīdzināšanu 2015.gadā, kad viņa ir Saeimas priekšsēdētāja, praktiski otrais cilvēks valstī. Ja Ināra Mūrniece būtu patiesi tā par ko viņa rada imidžu priekš vēlētājiem, tad 2015.gada jūlijā pie Centrālcietuma būtu piebraucis Saeimas priekšsēdētājs Ināras Mūrnieces kortežs, lai paustu savu sašutumu par mutes taisīšanu ciet patiesai Latvijas sirdsapziņai Linardam Grantiņam.

Komentārs ir pietiekoši ass un arī objektīvs. Neskatoties uz to, ka tas mani aizstāv, es nebūšu tik nosodošs pret viņu.

Ja NA būtu monolīts politiskais veidojums, tad gan varētu pilnībā piekrist lasītāja teiktajam. VL! ir “atšķaidīts” ar vispretīgākajiem latviešu tautas nodevējiem, kuri tika uzspiesti no cionistu ”centrāles”. Ināra Mūrniece pateica tik daudz, cik viena patiesa sieviete, kurai sāp mūsu tautas liktenis, var atļauties. Vismaz tā viņa domāja. Viņa, protams,(tā domāju es) nesaprata, ka arī tikai par to, ko viņa pateica, viņas “dienas ir skaitītas”. Šis tad arī bija tas gadījums, kad vajadzēja pasacīt pilnīgi visu, lai arī cik agresīvi tas būtu skanējis prieks krievžīdiskās noziedznieku bandas(Vienotība, ZZS un SC).

Inārai Mūrniecei no augstās Saeimas tribīnes vajadzēja pateikt: vai Latvijas represīvo varas iestāžu vadītāji, Tieslietu ministrs(Rasnačs), Iekšlietu ministrs(Kozlovskis), DP šefs(Mežviets) un ģenerālprokurors(Kalnmeiers) apjēdza, ko viņi brutālā veidā, laužot locekļus un uzliekot dubultrokudzelžus, ir arestējuši ?

Tad visā telpā būtu iestājies kapa klusums !

Ja tad Ināru Mūrnieci censtos kāds “nomest” no amata, tad būtu saprotams, ka tas tiek darīts par aktīvās Atmodas aizsācēja aizstāvēšanu.

Un tad rodas jautājums: kurš no latviešiem būtu tas, kas celtu savu “taukaino Saeimas roķeli”, lai balsotu pret I. Mūrnieci ?

Bet nenosodīsim šoreiz viņu, jo zinot, kādi sātaniskie izdzimteņi atrodas viņai blakus, viņa ir izdarījusi sava veida varoņdarbu.

Līdz šim neviens  ko tādu nav atļāvies.

Un tagad mazs pārskats par tiem gara kropļiem, kuri viņai uzbruka par šo, mūsu tautas un valsts, aizstāvošo runu.

Solvita Āboltiņa !?

S. Āboltiņa, N. Ušakovs, LRTT, Grantiņš, Bitenieks, Mūrniece. Saeima.Par šo amorālo izdzimteni LRTT i- vietnē ir rakstīts pietiekoši daudz, bet atkārtosimies, par ļaunu tas nenāks: Pēdējos PSRS pastāvēšanas mirkļos un Atmodas sākumā viņa strādāja vīzu daļā, kas bija VDK iestāde.

FOTO: Šis foto runā savu valodu, tāpēc paskaidojumi nav vajadzīgi !

Tajās pamatā strādāja nelatvietes.

Solvita, šo vietu guva(jo jaunībā bija pietiekoši pievilcīga) ar visnetīrāko nodarbošanos, “apkalpojot” krievu KGBistus. Šo “apkalpošanu” viņa, VDK uzdevumā izmantoja, lai nāktu kontaktā ar ārzemniekiem. Ir kļuvis netieši zināms, ka ir sniegusi arī lezbiskus pakalpojumus. Jautājums: bija tas politiski motivēts, vai dabisks process ? Viņa bija arī tā, kura organizēja “krievu valodas” referendumu.

Āboltiņas vadībā Latvija ir pilnīgi izzagta un iztukšota no latviešiem.

Aiz Āboltiņas stāv pasaules cionistu noziedznieku banda. Lai tikai atceramies, kā šī padauza atkal iekļuva Saeimā ! Zaļknābis Valainis tika fiziski apstrādāts no DP noziedzniekiem un “atdeva” savu vietu šai karātavu kandidātei. Viss kā Višinska un Šustina laikā !!!

http://tautastribunals.eu/?p=20094

Nils Ušakovs !?

N. Ušakovs, Mūrniece, Urbanovičs, Grantiņš, LRTT.Atklāts un brutāls krievu spiegs, kuru pie varas siles tur Izraēlas krievžīdiskā cionistu mafija.

Caur viņu notiek narkotiku un cilvēku kontrabanda.

Slepkava un laupītājs, kuram vieta būtu garantēta karātavās, ja Latvijā valdītu īsta tautas demokrātija.

Kā kultūrindivīds,- pilnīgs civilizācijas padibene. Tieši tāds pats, kā visi pārējie “krievu pasaules” atkritumi. Šim Izraēlas- Krievijas stutētajam deģenerātam Putins ir tas labākais, kas var būt.

Lūk viņa sapņu zeme https://www.youtube.com/watch?v=GxegpjVYa uz kurieni viņš cenšas aizvest arī Latviju.

Un šis sūds uzdrošinājās I. Mūrnieci nosaukt par kolhoznieci !

http://ru.focus.lv/latvija/politika/ushakov-nazval-inaru-murniece-za-ee-vcherashnyuyu-rech-kolhoznicey

Valērijs Agēšins !?

V.-Agēšins-Hadarovičš-Sesks-Golde-Liepāja. Grantiņš, Mūrnirce.http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/584994-saeima_briest_neapmierinatiba_ar_murnieces_darbu

FOTO: Kurā pasaules valstī jūs vēl redzēsiet tādu noziedzīgu absurdu, kad divi okupētājvalsts mafiozie bandīti pārstāv neatkarīgu nacionālu valsti ? Kur skatās ES, NATO un vietējie drošības orgāni ?

Atbilde: Latvijā okupācija vēl nav likvidēta, jo noteicēji ir komunisti- conisti, tie paši, kuri 1940. gadā asiņaini likvidēja mūsu valsti !

Arī šis krievu mafijas pārstāvis, kurš ir arī, brīnumainā kārtā, SC frakcijas priekšsēdētāja vietnieks, izsaka savu neapmierinātību.

Klausies tikai, ko šis okupantu pabira apliecina: «Par viņas runu 18.novembrī sašutuši bija visi parlamenta deputāti,» viņš teica.

Visi !!!

Visi esot bijuši neapmierināti !

Leksika tieši kā Staļina laikā. Šis mafijas pārstāvis ir pieskaitāms pie vispretīgākajiem viepļiem, bet pareizāk laikam ir teikt, ka viņš ir garīgi slims- ŠIZOFRĒNIJA.

Viņš presē izplatīja pilnīgu absurdu par Grantiņu un LRTT. Šo idiotismu var pilnībā izlasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=28398

Pie tādiem pašiem gara kropļiem, kāds ir okupantu pēctecis V. Agešins, ir pieskaitāmi raksta sākumā minētie represīvo iestāžu vadītāji.

Var sacīt: pilnīga- absolūta šizofrēnija.

Ja mēs visu to zinām, tad arī saprotam, kādu sātanisku izdzimumu ielenkumā atrodas Ināra Mūrniece.

Tāpēc LRTT nav tik negatīvi noskaņots pret Saeimas vadītāju, kā “lasītājs”.

Pat gribas viņai LRTT vārdā izsacīt pateicību par šo runu.

Šī pateicība neattiecas uz citiem VL! vadošajiem “elementiem”, bet par to kādā no nākošajiem rakstiem.

Lai Dievs mums dod vairākas TĀDAS Saeimas vadītājas.

Ar kuru ir tauta neapmierināta, parāda interneta lasītāju balsojums:I. Mūrniece (1)I. Mūrniece (2)

Tas, pēc staļinistiskā krievžīdu nacista Valērija Agešina domām nozīmē- VISI !!!

Neko darīt, tāda ir cionistu- Latvijas okupantu morāle un tās izpratne.

>Redzot šo balsojumu, Āboltiņai vajadzētu, ja viņai būtu godaprāts kaut tik cik mens aiz naga, nopirkt pistoli un Saeimas priekšā nošauties.

>Redzot šo tautas balsojumu, nav šaubu, ka viņai pienākas ASM !

Diez vai slepkava un laupītājs saņemtu savādāku punktu skaitu… .

Dievs svēti Latviju !

23.11.15.     L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Jums, Grantiņa kungs, kā Latvijas Patriotam, kā neapšaubāmi, Goda Cilvēkam, kā Cilvēkam, kurš ir gatavs maksāt visaugstāko cenu , lai Latvijā vara piederētu tiem, kĀ to paredz SATVERSME-lATVIJAS TAUTAI!
    —Mūrnieces kundze , drīz Jums liks smagi vilties …

  2. vēsture saka:

    Tā ebrejiete Mūrnieces k-dze ļoti gudra,viņa gan laikam zina Baltu vēsturi ??????

  3. Miervaldis saka:

    Bet mūrniece patstāvīgi atrodas valsts izlaupītāju – straujumas tabora aprindās.Dīvaini.

  4. Ernests saka:

    Ko LRTT domā par šo? http://pietiek.com/raksti/sokejoss_iesniegums_par_jurmalas_policijas_prieksnieka_ricibu

    Iedomājaties kāds ļaunums valda. Taču cik drosmīga sieviete. Bail iedomāties cik tādus gadījumus nezinām…
    .
    .
    .
    Admins
    L.Grantiņš H-86 24.11.2015. 21:38
    http://pietiek.com/raksti/sokejoss_iesniegums_par_jurmalas_policijas_prieksnieka_ricibu/komentari
    Cik tas viss ir pazístams….Izņirgāšanās un savas varonības rādīšana.Melņa purns izsaka visu, komentāri lieki.Bet gan jau, gan jau pašiem tiks ribas lauztas… Nekas uz šīs zemītes nepaliek neatmaksāts… . Es neaizmirstu nevienu, kurš man labu darījis un nekad neaizmirsīšu tos, kuri mani spīdzinājuši… Tiesiskums tur vairs neeksistēs… Vai ne, Poļak, Mēžviet, Aukstikalni un citi izdzimumi… !?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *