Kāda Liepājas deputāta piedzīvojumi.

Dalīšos ar savu pieredzi:

 imagesCAWW1JNY Kad Liepājas pilsētas domē kāds deputāts nolika mandātu, man bija jāstājas tā vietā, jo biju nākamais sarakstā atbilstoši vēlēšanu rezultātiem… Taču CVK man pienākošos mandātu atdeva citam deputāta kandidātam, – to atguvu tikai pēc vēršanās Rīgas apgabaltiesā, kas lietu izskatīja objektīvi, jo nebija nekādās koruptīvās attiecībās ar Liepājas pašvaldību. Drusku vēlāk arī piedzinu nelielu summiņu no CVK par ar šīm mahinācijām nodarītajiem kaitējumiem; zīmīgi, ka Centra rajona tiesas sēdē CVK pārstāvis atklāti atzina, ka viņi ne vienreiz vien piešķīruši deputāta mandātu nevis tam, kam tas pienācās saskaņā ar likumu un vēlēšanu rezultātiem, bet citam kandidātam…, kā par to bija vienojušies ar noteicējiem attiecīgajās pašvaldībās.
Nākamajās Liepājas domes vēlēšanās vietējā vēlēšanu komisija mani izsvītroja no saraksta, jo man neesot nekāda piesaiste Liepājai – tobrīd biju Liepājas domes deputāts, bet izziņu no darba vietas (domes) komisija atteicās pieņemt, jo es tak dzīvojot Liepājā, – un vēlāk paziņoja, ka es tur neesot tomēr dzīvojis pēdējos 12 mēnešus (biju mainījis dzīves vietu Liepājā no vienas ielas uz citu, – tādēļ arī centos iesniegt darba vietas izziņu, jo paredzēju šādu komisijas gājienu). Tiesa šoreiz nelīdzēja, jo lieta bij jāskata Kurzemes apgabaltiesai, kas atrodas Liepājā un bija koruptīvi saistīta ar vietējo varu un kalpoja tās interesēm…
Nespēju ticēt, ka tagad CVK un vietējās vēlēšanu komisijas kļuvušas godīgas.

=======================================================

Kāda mēsla foto !Liepājas valdošā kliķe sastāv nevis no parastiem neliešiem, bet ir slepkavu-mafiozī banda !!! Sesks, Aizezers, Briķis, Vaiteiks, Opincāne u.v.c. bija tie, kuri slepkavoja, izzaga un demolēja tautas īpašumus, lai vēlāk tos prihvatizētu.

Foto: Bijušais Liepājas policijas priekšnieks Vaiteiks-narkomāns un dzērājs. Šodien šis bandīts ir  iekārtots Rīga un atrodas latviešu tautas rīkļurāvēju pasparnē. Šo bandītu-klaunu ilgi nevarēja padzīt no “krēsla” ! Un nevarēja tāpēc, ka pēc Rīgas pavēles bija kontrabandas “regulators” Liepājā un ir piedalījies nevēlamu “elementu” likvidācijā. Protams, tas viss notika organizētā banda ar Sesku priekšgalā. Aivars PrūsisCīnoties pret šiem noziedzniekiem, Liepājas pašvaldības policijas priekšnieks, Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieris Aivars Prūsis knapi izbēga no noslepkavošanas.

Foto: Aivars Prūsis.

10.10.10.

LRTT

 

You may also like...

12 komentārs

  1. Fuka saka:

    un kas tagad visiem ir jadara – jaraud pie Baltijas juras? Un tikai tadelj, ka pshiski slimais Grantelis ir kadu apsaukajis? Es nezinu, vai Prusis jutas tik vajs, lai vinjam vajadzetu viena shizofrenikja rakstu, kas atgadinatu par vinja eksistenci.

  2. AG saka:

    un kas tagad visiem ir jadara – jaraud slapjuma kvantums, kā no jūras par tādu tizlu manu komentu? Un tikai tadelj, ka pshiski slimais šiziķis AGfukelis ir kadu apskaudis un nu visur lamā? Es nezinu, vai es, vai man otrs es jutas tik vajš, lai vinjam vajadzetu mana shizofrenikja rakstu par mani, kas atgadinatu par mana paša eksistenci.

  3. zonnenbergs saka:

    Taisniba jau ir,tikai nesac raudat.Tu labak pasaki kur Grantins
    tos materialus nem uz to bridi kad valdiba jasastada,jo pats jau
    laikam neteiks.

  4. Miervaldis saka:

    Nebūs krievu, nebūs problēmu!

  5. Miervaldis saka:

    Kā jau es augšā minēju, tad Liepājā tik štruntīgi ar Latvjiem iet tādēļ, kad krieviem tur laba dzīve!Invāzkrieviem protams!Un Godmanis – šis putras vārītājs invāzkrieviem, tiks sodīts par visiem kangariem PIRMAIS.Bet Liepāja neasocējas ar parastu cietumu – tas ir arī cietums Latvjiem(!)Domāju – tādus okupantu pūzņus kā Liepāju būs grūti atgūt, taču ne neiespējami!Saka jau – kur sliktāks saimnieks tur parazīti vairāk!šis žurku valdnieks ar iesauku Osipovs labi jūtas pie sava pārnēsātāja, tik vien brīnos, kas Osipovam liedz kandidēt saemas vēlēšanās?Es domāju tas, kad viņš vēl ir jauns, un nav paspējis sameloties, un sakaut Latvju bērniņus, un sievietes!Tas arī ir tas iemesls!Visa labākā dzimtsmasa bēg uz īriju….IR jāsakoncentrējas, tas mums visvairāk vajadzīgs tagad!Redzot, kad ap šo mājaslapu DP pikē kā vanagi, es nevaru tālāk stāstīt(!), bet vienu es jums teikšu noteikti – reiz atjaunosies tiesiska vara valstī, un reiz tiks atklāti visi kangari, un tautas ienadinieki(!), un Latvju ģimenes vēros viņu ešafotu vai nu savās mājās Latvijā, pa televizoru, vai ceļā uz Latviju….

  6. Tante no Paardaugavas saka:

    Palabošu Miervaldi-nebus okupantu, nebus problemu

  7. Miervaldis saka:

    Pārdaugavas tantīt – jums noteikti ir grūti dzīvot starp simtiem krievu kolonistu lopu, kuri gremo un atgremo semačkas….Man jau arī grūti….Un tomēr jūs jūtat pret viņiem iecietību!Dabīgi, kad krievs asocējas ar nošņurkātu kreklu, un nodzērušos mūli!Taču ir arī labi krievi!Ir grūti, redzot ka viņi piemēslo mūsu zemi, dzirdēt viņu lāstus un lamas….Taču vienu gaišu vēsti es varu jums teikt – šie slāvu babiras tiks piekauti, un iesviesti lopu vagonā uz Krieviju, kur viņiem īstā vieta!Un jūs stāvēsiet perona malā, un vērosiet kā šie mūdži tiks aizvākti no mūsu zemes!Un jūs, ar pārējiem Latvjiem teiksiet viņiem atā, atā, atā, atā, atā, atā, atā, atā!

  8. black_joker saka:

    Miervalža sacīto turpinot – un pēc “atā, atā” nāks Krievijas desanta vienības, kuras būs nevis trennūzenēs un gremos semočkas, bet būs haki krāsas tērpos un ar košļeni aiz vaiga. Un tad mēs visi draudzīgi dziedot varēsim braukt uz plašo Sibīriju kā 1949.gadā, bet mums pretim brauks smaidoši krievi un mās mums – atā, atā, gansi…..
    Ja man jāizvēlas starp šim divām vīzijām, tad es labāk izvēlos trennūzeņu un semočku paaudzi- tā tāpat dziest, jo tikai paši mazizglītotākie un neinteliģentākie krievi staigā tā, kā tu to apraksti:):) Un nošlukušās bikses nāk no USA – tur mode jaunatnei tāda.

  9. Miervaldis - black joker saka:

    Tu tā šitam visam tici….Krievija izdomās agresiju pret baltiju arī bez tā, nebaidies!

  10. black_joker saka:

    Miervaldim- tu nopietni domā, ka Latvija ir pasaules naba un visas lielvaras to vien kāro, kā šeit ieperināties? Lielajā ģeopolitikā mūsu nozīmīgumu nav iespējams pamanīt :):):) Bez tam NATO un ES sniedz šo garantu, ka nekādas militāras akcijas nav iespējamas, bet speciāli arī nevajag krievu lāci bakstīt

  11. Miervaldis - black joker saka:

    oooo, tu tā gribetu, lai Latvija ir pasaules naba?100% trāpiji, teikdams, kad mūsu ģeopolitisko stāvokli nav iespējams pamanīt!Vienīgie ar saviem labumiem mēs nēesam, taču pasaules globālie vepri (!), gan no austrumiem, gan rietumiem to vien gaida, kā lētā veidā ieraust daudz naudas!Sevišķi tas raksturīgs Krievijai!Neuztraucies lētās naudas jokotāj, Krievija ir pietiekami dumja, lai to aptītu ar pirkstu!

  12. Miervaldis - black joker saka:

    Nepamanīt – mans labojums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *