I.Saulītes spriedums L.Grantiņa LIETĀ(turpinājums)

www.tautastribunals.eu-121. L.Grantiņš, Helsinki-86. LRTT. Saeima. Latvija. Liepāja. - KopieKāda tad izskatās šīs LIETAS morālā puse ?

Kārtējo reizi atkal „uzpeld” jautājums: kur sākas cilvēks un, kur tas pārstāj par tādu būt ?

>Vai prokurore Iluta Saulīte nezina, kas es esmu un par ko es tieku apvainots ?

>Vai Iluta Saulīte nezina, kas bija un ir Aldis Plaudis ?

>Vai Iluta Saulīte nezina, ka par katru noziegumu būs reiz jāstājas tiesas priekšā ?

Zina, to visu Iluta Saulīte, kā juriste, zina daudz labāk par mums visiem kopā ņemot.

Tātad, kur beidzas cilvēks un kur sākas viens plēsīgs zvērs ?

Tie ir mūsu veiktie darbi, kas mūs ierindo evolūcijas hierarhijā. Un ir velti cerēt uz to, ka pēc nāves viss beidzas. Maksa Garīgajā pasaulē ir adekvāta „padarītajam darbam”.

Kad lasa šos Ilutas Saulītes vārdus: secinu, ka lūgums ir noraidāms, jo uz lūguma izskatīšanas brīdi kriminālprocesa izbeigšanai nav likumīga pamata…” rodas neiedomājams rūgtums mutē un acīs sariešas asaras. Tā, protams, ir cilvēciska reakcija tam, kurš nav pārdevis savu Sirdsapziņu. Es savā mūžā neesmu piesavinājies nevienu santīmu, svešas, manis nenopelnītas naudas.

Esmu centies vienmēr dot, bet ne ņemt. Zvērinātais advokāts Pāvils Rebenoks nepārprotami norāda, ka nekur nav saskatāma mana vaina, par ko būtu ierosināma krimināllieta.

To nesaskatīja arī Vācijas tiesa, bet saskata Iluta Saulīte, kura strādā čekas slepkavas kantorī !!!

Visa LRTT darbība ir vērsta pret Latvijas valsts izzadzējiem, kuri Latviju ir noveduši iznīcības priekšā, bet paši peld tautai piederošajā naudā, kuru viņi nozaguši izmantojot savu ieņemamo amatu. Apvainot mani nacionālā naida kurināšanā var tikai tie, kuri paši to dara, lai tā slēptu savus noziegumus.

Šī ir mana un man līdzīgo valsts !

Es biju tas, kurš ar grupu HELSINKI- 86 aizsāka Atmodu, kā rezultātā Latvija atguva neatkarību. Latvija bija bagātākā PSRS republika. Ja komunistiskie čekas noziedznieki, kuri slepkavojot un iebaidot latviešu patriotus nebūtu veikuši apvērsumu, mēs dzīvotu ne sliktāk kā Vācijā.

Komunistiskie noziedznieki, ar Peteru un Zālīti priekšgalā, aizveda Latviju pa iznīcības ceļu.

A. Plaudis, Saulītes kundze, ir visīstākais slepkava, tāds pats kā G. Indriksons, A. Borovkovs, A. Godmanis vai tas pats A. Bunka.

Visīstākā 5. Kolonna, kura gaida atnākam Putina “zaļo” reptīļu bandu.

Vai NATO un ES to neredz ?

Domāju, ka redz, jo LRTT ne reizi vien par šiem noziedzniekiem viņus ir informējis.

Šie ir arī tie, kuri mani grib tiesāt, jo LRTT viņiem prasa atpakaļ tautai nozagtos miljardus.

Mēs arī dabūsim tos atpakaļ un pašus šos noziedzniekus starptautiski aizvilksim uz karātavām.

Aiz manis stāv mana tauta un Atmoda.

Kas stāv aiz tiem, kurus Tu, Iluta, aizstāvi ?

Vienīgi asinis, asaras un okupācija.

Es vēlos vienu, lai mana tauta būtu laimīga un čekas izdzimteņi, kuri to slepkavojuši un apzaguši, tiktu starptautiski tiesāti.

Es, ar tautas palīdzību, to panākšu.

Un ir jābūt, Saulītes kundze, ļoti uzmanīgai, lai jūs netiktu pieskaitīta viņiem… .

26.10.15      L. Grantiņš

==========================================================================

Temīda, Grantiņš, LRTT. H-86.P.S.

Kāpēc bija vajadzīgs vēl runāt par šīs LIETAS morālo pusi ?

Vienkārši, tāpēc, lai kāds nenobriedis „kangars”, pirms viņš cenšas „ekspertīzēt” LRTT i- vietnē sacīto, apdomātu, kādu galu tas var ņemt.

Visi tie, kuri grib tiesāt L. Grantiņu, reiz stāsies latviešu tautas Tiesas priekšā.

Apsūdzība būs viennozīmīga: GENOCĪDS PRET LATVIEŠU TAUTU !

Kāds sods draud par genocīda veikšanu, domāju, ka jebkuram ir zināms.

Variet būt droši, šī sātaniskā kangaru sistēma(4.maija kliķe) kritīs un visi, kuri to atbalstījuši, saņems visbargāko sodu, kāds vispār ir iedomājams.

You may also like...

9 komentāru

  1. Māris saka:

    Domāju, ka L.Grantiņš vairāk domāja par varas maiņu, nevis gāšanu. Mainīt var tad, ja tauta, to skatā Linards pieprasa, bet gāzt var tad, ja tam ir militārie resursi. Ir jāmaina piedzērušies autobusa šoferi, kuri mūs ved uz
    krahu un iznīcību. Par vēlmi mainīt, nevar sodīt. Ja kāds uzmet lūpu par goda un cieņas aizskaršanu, tad lai iet uz civiltiesu. Arī mani nepamatoti abižoja Linards, jo izteicu šaubas par R.Dzintaru. Linarda kļūda ir tāda, ka viņš
    ir iedomājies, ka ir stiprāks par Heraklu. Pat Herakls nevarēja ar visiem visur uzreiz cīnīties. Latviā 95-97% sabiedrība ir neapmierināta ar patreizējo varu, tāpēc tā ir jāmaina pret jaunu valsts vadību. Pie varas esošie neviens labprātīgi neatstās savu posteni. Kā tad viņus var nomainīt? Balsojot? Sūtot vēstules? Tiesājoties? Ļoti iespējams, ka ir jārīko kas līdzīgs referendumam. Lai tā “gudrā” prokurore pati atbild uz šiem jautājumiem, kā viņu ir iespējams nomainīt uz godīgu prokuroru, kurš ir kompetents šajos jautājumos. Tarakānu uzdzīve ir jānomaina pret normālu cilvēcisku dzīvi.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tas nebiju tu, kurš pieteicās Seskam, Āboltiņai un Gārdam palīdzēt mani aizbāzt aiz restēm ?
    Tu esi tieši tāds pats kā šie nolādētie čekisti un viņu ielikteņi, tikai ar atšķirību, ka neesi pie varas siles… .

  2. Māris saka:

    Apžēlot, komats, pakārt. Kāda šķirba? To, ka Tevi ir jāiebāž aiz restēm, nekad nevienam neesmu teicis. Manas prognozes bija, ka Tevi sistēma taisīs par psihiski nelīdzsvarotu. Izskatās, ka arī šo manu komentāru Tu nesaproti, bet vāries savā žultī, emociju pasaulē. Solvitai, Seskam un citiem līdzīgiem veidojumiem tika oficiāli aizsūtīti e-pasti, 100% zinot, ka adbildes nebūs. Tas bija materiāls vienai citai tiesai (civilajai), kurā es tieku apsūdzēts par goda un cieņas aizskaršanu. Pasūtītājs šai lietai ir Valsts policija un Iekšlietu ministrija, bet izpilda policists E.Dūrēns ar A.Augustānu, kuri kādreiz bija saistīti ar Rihardu Bunku. Es neko nedaru vienkārši tā pat vien aiz neko nedarīšanas. Visam ir sava jēga un Tavu mājas lapu var izmantot arī kam noderīgam. Ja ir vēl kādi jautājumi, tad droši jautā un atceries, ka Tu neaicināji gāzt, bet mainīt pie varas esošos. 10,euro par konsultāciju. :)
    .
    .
    .
    Admins
    Tev latviešu tauta ir mākslīgs un kroplīgs veidojums, kā tu rakstīji, bet man tā ir Svētums(manu senču asinis, asaras un prieki), kuru es centīšos aizstāvēt un saglabāt visiem saviem spēkiem.
    Konsultācijas no nodevējiem man nav vajadzīgas pat par velti, kur nu vēl par 10 eiro… .

  3. nauda saka:

    Kas to teica……Kam ir pasaules nauda ,tas valda par obamiem un putiniem…..Grantiņš un lapsiņš kaut ko uzraksta par dzeltenās rases ļaudīm, kam gan ar to ir labāk vai ļaunāk…..Lai vispār rakstītu CILVĒKAM ir jāzina un jābūt gudrākam par naudeniekiem….

  4. Māris saka:

    Cietumā ir jāsēž tiem, kuri apzog valsti, tautu. Par viedokļa paušanu nedrīkst likt cietumā. Tikai sadisti var Tevi sist. Pa 25 gadiem neesmu dzirdējis nevienu labu darbu no Drošības policijas puses, ka tā būtu ko izdarījusi valsts un tautas labā, tāpēc arī parādas tāda mājas lapa kā Tava. Daudziem nepatīk forma, bet par saturu nestrīdas. Ja forma kādam nepatīk, tad lai čāpo uz civiltiesu. Tava attieksme nedaudz velk uz Lato Lapsas pusi. Pateicoties Tev un Artusam Kaimiņam tika izvilktas Saeimas vēlēšanas no izgāšanās, ka tajās neviens nepiedalītos. Par to vien sistēmai Tev ir jāiedod ordenis. Pateicība ir jāatdara ar pateicību. Tikai nezvēri atdara ar nepateicību.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja nebūtu tādi vēlēšanu “boikotētāji” kā tu, tad sen jau būtu viss mainījies.
    Tu esi parazīts un nekas vairāk.
    Kā definējas parazīts, domāju, ka zini.
    Ja vēlies ko uzrakstīt, tad raksti, apstiprināšu, bet diskusija beigusies.

  5. Māris saka:

    Tikai idioti klausās sevī. Labāk zināms ienaidnieks nekā nezināms draugs. Latvieši, manuprāt ir samērā jauns vārds, izveidota nācija no vairākām mazām tautiņām, etnosiem. Agrāk bija leti, letiņi, kuriem pievienoja kuršus,
    līvus, zemgaļus un sēļus. Tādi Vidzemnieki agrāk nebija. Es pats sevi pieskaitu pie letiem, tagad saucās latgaļi. Tagad man latvieši saistās ar tādām integrētām personām kā Sergejs Bērziņš. Saprotat kā gribat. Valts policija, DP, IeM un Aizsardzības ministrija ir pilna ar Sergejiem Bērziņiem, Novikoviem, Krūmiņiem un Sidoroviem. Tavi senči pirms bija latvieši, kas viņi bija iepriekš? Tev un daudziem citiem ultranacionāllatviešiem vēsture beidzas Čakstes un Ulmaņa laikos, bet kas bija pirms tam, nekas? Vai tad pirms kristietības laikiem bija tāda tauta latvieši? Saglabā savu saprātu, valodu, kultūru, tiesības un izglītību.
    .
    .
    .
    Admins
    Baltu vēsturi noliedz muļķi, vai apzināti provokatori.
    Mūļķis tu neesi, tātad… .

  6. Māris saka:

    Propessor Grantiņ, pajautā sev, kas ir Balti? Sam durak. Neviens nenoliedz Baltu vēsturi un Tavu Džošua. Es pat nēsāju Tavu krustu, nu un tad, saprašana jau Tev nav. Jo skaļāk bļausi, jo lielāku taisnību izkliegsi. Visu atmaskotājs reiz pats tiks atmaskots. Giljotīna kam pēdējam nocirta galvu, vai tik ne Robespjēram? Vēlēšanas es
    nekad neesmu boikotējis, man vienmēr ir bijis slinkums līdz tām aizlīst. Tava un A.Kaimiņa motivācija mani neuzrunā. Tikai muļķis saprot otru muļķi. Tam visam pieliec klāt idiotismu. Kontakts ar Tevi ir smaga ieķēpāšanās. Lato Lapsa to sauc par mēslepastiem. Sazinies ar viņu, varbūt ar šamējo sapratīsies no pusvārda.
    .
    .
    .
    ADMINS
    Redzi, šis komentārs pilnībā parāda, kads juceklis valda tavā cilvēciskajā būtībā.
    Pilnīgs domu un atziņu haoss- naids un neiecietība…
    Šīs haotiskās atziņas vārds ir- Māris Bērziņš.

  7. Mārim saka:

    Baltu vēsture ????? Varbūt Māris var painteresēties kurā gadā un kas tie bija kas nosauca par latviešiem….Šobrīd latvieši ir dzeltenā rase…..

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Lieliski pateikts – piedzērušies šoferi jānomaina.

    Latvijas valsts vadītāju noziegumus nedrīkst saukt par sasniegumiem!

  9. annamarija saka:

    Kas par eklēru māra bērziņa galvā…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *