Mums ir savs Dr. Mengele

Rihards Poļaks,Rihards BunkaPromocija= zinātniskā grāda piešķiršana.

Grādu piešķir par pieredzējuša zinātnieka (turpmāk – promocijas darba vadītājs) vadībā patstāvīgi izstrādātu un publiski aizstāvētu promocijas darbu, kas satur oriģinālu zinātnisku pētījumu rezultātus un sniedz jaunas atziņas attiecīgajā zinātņu nozarē vai apakšnozarē. Pretendējot uz otru grādu citā zinātnes nozarē, promocijas darbu iespējams izstrādāt arī bez promocijas darba vadītāja, izmantojot nozares vadošo speciālistu (turpmāk – konsultants) konsultācijas. Promocijas darba galvenajiem rezultātiem jābūt publicētiem zinātniskajos izdevumos.

Rihards Poļaks

Kas ir asistētā pašnāvība

Eitanāzija vai patstāvīgs noziedzīgs nodarījums

Juridiski nozīmīgs un atsevišķas publikācijas vērts “vieglās nāves” kontekstā ir (ārsta) asistētās pašnāvības jautājums, kas līdz šim mūsu valsts juristu vidū tā arī nav guvis plašāku interesi. Iztrūkstot detalizētai analīzei minētajā jautājumā, līdz šim tiesību doktrīnā galvenokārt iezīmējas diskusija par aktīvo eitanāziju, aizmirstot, ka tā nav vienīgā “vieglās nāves” realizācijas forma, kas apdraud vienu no svarīgākajām krimināltiesību aizsargājamām interesēm – cilvēka dzīvību.

www.tautastribunals.eu-12Sakot sagatavot rakstu par vienu no jaunāko laiku čekas izaudzētu sadistu Rihardu Poļaku, nolēmu „iemests aci” visu aptverošajā GOOGLE. Atradu, protams, diezgan interesantu „likumsakarību”.

Šo „likumsakarību” labāk sapratīsiet pēc maza ievada.

=============================================================================

Šie nelieši ir jāzina katram !

Kā jau iepriekš rakstīju, pēc mana brutālā aresta mani aizveda uz Rīgu un tur arī sejā iepazinu jauno sadistu- Rihardu Poļaku.

Vēl mani neredzot, šis gaiteni krievu valodā „monologoja”, ka viņš varot ar mani runāt arī krievu valodā, jo viņam esot vienalga, kādā valodā sazināties. Norimās tikai tad, kad apsēdās man pretī. Laikam jau viss tas bija domāts kabinetā esošajiem krieviem, kuri pietiekoši labi runāja latviski, bet savā starpā krieviski.

Līdz ar to viņš pierādīja, ka darbojas pret LR Satversmi un arī to, ka ir plebejisks iztapoņa krievvalodīgo priekšā.

Latvijas DP lingvistiski ir krieviska, bet pēc satura boļševistiska(cionistiska).

Rihards Poļaks, Reiniks, Bunka, LRTT, UrbanovičsTātad, antilatviska līdz „kaulu smadzenēm”.

FOTO: Un tagad iedomājies, latviet, tu ieej Berlīnes Centrālcietuma drošībnieku telpā un tev preti smaida Gēbels !

Un šie kroplie izdzimumi(poļaki,bunkas,borovkovi) grib mani un manu tautu tiesāt !

Izskats liecināja, mūsu censonis varētu būt no „izredzēto” šlakas, tieši tāds, kādi redzami Izraēlas televīzijā. Varētu būt arī čečens vai gruzīns.

Uzvedās viņš izteikti bravūrīgi.

Uzkrītoši vēlējās izrādīt savu pārākumu par mani.

Un kā nu ne, es sēdēju viņa priekšā vienā apakškreklā(maikā) asinīm notašķīts: mati pilni asinīm, seja nobrāzta, labā roka no pleca līdz plaukstai asiņojošos nobrāzumos, kreisās rokas elkonis lauzts, bet pati roka no plaukstas līdz padusei apakšdaļā zili melna… .

Neko par šo „lietu”(par aresta nevajadzīgo varmācību) pat neieminējās… .

Viņiem bija vajadzīgas asinis !

Tieši tāpat kā toreiz- Staļina laikā, kad tika okupēta mūsu Tēvzeme.

Datorā nu nekādi nevarēja atrast apsūdzību uz kā pamata tiku arestēts, līdz beidzot tomēr izdrukāja 2013.g. LIETU, par kuru Vācijā biju jau stājies tiesas priekšā, bet par vainīgu netiku atzīts.

Kā redzams Latvijas kriev-žīdiskā DP domā savādāk.

DP man nekādu med- palīdzību nesniedza. Tikai tad, kad nodeva mani pirmajai ieslodzījuma vietai, tie nobijās, ka DP vainu neuzliek viņiem, man lika vairākas reizes parakstīties, ka visus ievainojumus esmu guvis aresta laikā. Viņi tad arī nogādāja mani uz Gaiļezera klīniku, kur konstatēja elkoņa lūzumu.

Otrajā ieslodzījuma vietā-Rīgas Centrālcietumā, atkal viss tas pats- vairāki paraksti, ka tas noticis ārpus cietuma.

Līdz beidzot iemeta 2. Korpusa 203 kamerā, kur man tika liegta pati elementārākā saziņa ar ārpasauli.

Kamera, kurā notika „psihotroniskā” apstrāde, kuras rezultāta man bija jāizdara pašnāvība.

Notika lietas, kuras nav vienkārši izskaidrojamas.

Tikai un vienīgi ticība Dievam spēja mani atturēt no tā, ko vēlējās panākt poļaki, bunkas, godmaņi un pārējie Latvijas iznīcinātāji.

Un es ticu, ka Dievs ar viņiem izdarīs to, ko viņi vēlējās izdarīt ar mani.

Atgriežoties vēl pie cionistiskā parazīta Poļaka:

Pēc mana aresta DP parazīti steigā aizlaidās no aresta vietas, kaut arī apsolīja manai sievai, kura visu šo šausmu skatu redzēja, uzrādīt aresta pavēli. Tikai ar lielām grūtībām Liepājas policija varēja apstiprināt, ka tā tomēr esot bijusi īsta DP, kas mani arestēja.

Dienas laikā manai sievai izdevās uzzināt vietu Rīgā, kurā tiku nogādāts.

Zvanot uz šo iestādi sieva gribēja zināt vai atrodos tur un vai arī vēl esmu dzīvs?

Kas tad tā par runu esot, viņai skarbi atbildējis kāds DP „pilsonis”.

„Ja es redzēju, cik zvēriski aresta laikā izrīkojās ar manu vīru, tad man ir tiesības tā jautāt”, atbildēja mana sieva.

Tad „brašais” DPists(tas pats KGBists vien ir) esot savu toni mainījis un atbildējis, ka dzīvs esot un solījis, ka priekšnieks atzvanīšot un pateikšot ko vairāk.

Priekšnieks, kā izrādījās, bija „mūsu” Rihards Poļaks, kurš maigā nevainīgā rūnīta runča balstiņa esot apskaidrojis, ka viss notikšot pēc likuma un ar mani viss esot kārtībā.

Tika jautājums šim čekas izdzimtenim, kuram nav nekādas tiesības būt LR pilsonim: Kuri likumi uz mani tiks attiecināt ? Vai tie, kurus okupanti šeit ieviesa, vai Starptautiskie ?

Latvija vēl nav atbrīvojusies no okupantiem un tādi „poļaki” ir nekas vairāk kā parazīti un latviešu tautas miesas, kuri drīz tiks „aizskaloti” vēstures atkritumu kloākā. Ne velti visa šī banda pielūdz Fēliksu Dzeržinski, kurš bija pasaules vēsturē visasiņainākās iestādes dibinātājs.

Rihards Bunka, esot par Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas priekšnieku, kurš ir Riharda Poļaka kolēģis, savā kabinetā turēja Dzeržinska portretu. To man pasacīja patreizējie drošībnieki, kad viņiem uzdevu jautājumu šajā sakarā.

Par portretu zināja arī Tieslietu un Iekšlietu ministri.

Bez šī PORTRETA, latviet, viņi nevar dzīvot, jo tas ir viņu pielūgsmes objekts- SĀTANISMS !

Tātad, Latviju kontrolē viena vienīga atilatviska banda, kura reiz tiks starptautiski tiesāta !

Un šī banda vēlās man tiesātpēc visiem likumiem”!

Un tagad uzmanību !

Mūsu žīdiņš Poļaks iet Dr. Mengeles ceļu. 17. novembrī viņš centīsies iegūt „doktorā grādu” eitanāzijas jomā !

Interesants profesijas savienojums… .

Kamera, kurā es tiku „iestilpēts” un attiecīgi apstrādāts, kā rezultātā ja es izdaru pašnāvību, jau ir sava veida eitanāzija.

Jo kamerā esošajam tiek mākslīgi radītas neiedomājamas mokas, kā rezultātā viņš labprātīgi šķiras no dzīves.

Lūk, tas tad arī ir šī sadista “pētniecības lauks“.

Ne jau no „zila gaisa” no amata tika atbrīvots slepkava Rihards Bunka !!!

Šodienas iespējas likvidēt bīstamos ir neiedomājami plašas un rafinētas, ko arī šie čekas izdzimteņi labprāt izmanto. Viņi zina, ka viņiem nav ko zaudēt, jo viņu dvēseles sen jau pieder tumsības spēkiem par barību.

Kārtējo reizi jājautā: nu no kurienes uzrodas tādi deģenerāti ?

21.10.15      L.Grantiņš

=============================================================================

Šeit par noziedznieka Bunkas padzīšanu.

Ja savējo padzen no tādas vietas, tad ir ļoti stingri “pāršauts pār strīpu”.

Gadu mijā klusi nomainīts Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas šefs

29. decembrī, divas dienas pirms gadu mijas no augstistāvoša amata skandālu apvītajā Tieslietu ministrijas Ieslodzījuma vietu pārvaldē aizgājis Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas priekšnieks Rihards Bunka par kuru iepriekš bijušas sūdzības saistībā ar neizturamu apstākļu radīšanu, kas novedusi pie ieslodzīto pašnāvības mēģinājumiem.

You may also like...

16 komentārs

  1. Skype saruna ar Rihardu Bunku saka:

    Skypa sarunas ar Rihardu Bunku spilgstākie teikumi:

    [14:27:20] Rihards Bunka: Es Tev vēlreiz paskaidrošu. Mums LJA ir dzelžaina disciplīna. Demokrātija ir lēmumu pieņemšanas brīdī, kad visi aizklātā balsojumā izsaka savu piekrišanu vēlamajam lēmumam. Kad lēmums ir pieņemts, priekšsēdētājs, Pārstāvju nodaļa, Organizatoriskā nodaļa, un visas Sadarbības sektora grupas tiek orientētas uz izpildi.

    [14:33:06] Rihards Bunka: Es pats neko nedarīšu. Priekš tam mums ir izveidots pietiekami liels “apkalpojošais aparāts”.

    14:47:49] Rihards Bunka: Es esmu formālists. Kamēr biedriem ir svarīgi paplašināt organizāciju, es to nodrošināšu. Kad doktrīna mainīsies, mēs pievērsīsimies citām lietām.

    [14:56:21] Rihards Bunka: Izeja ir ļoti vienkārša – pievienojies pie LJA un esi kopā ar citiem, kuriem ir skaidrs redzējums uz tiesību politiku. Daudzi no mums jau studē doktorantūrā. Pakāpeniski ar publikācijām mēs iespiedīsimies ar pareizo viedokli. Bet Tev līdzīgie malā stāvētāji ir vai nu mudaki un nesaprot apvienošanās izdevīgumu, vai ir blēžu pakalpiņi, kuriem dots uzdevums nepieļaut juristu organizāciju
    monopolizēšanos.

    15:00:14] Rihards Bunka: Es Borovkovu arī vairākas reizes esmu nosaucis par MUDAKU.
    [15:01:22] Rihards Bunka: Jo viņa valde jau kopš 2008.gada ir neliģitīma un nav reģistrēta Uzņēmumu reģistrā.

    [15:02:49] Rihards Bunka: Un mūsu uzdevums veikt skaidrojošo darbu starp mudakiem, lai tie par tādiem vairs nebūtu un pievienotos LJA. Bet tie kas noraidīs piedāvājumu tiks uzskatīti par mūsu ienaidnieku līdzskrējējiem.

    Jautājums: Kas Tev palīdz?

    [15:14:07] Rihards Bunka: Piemēram mans vietnieks majors Vītoliņs ir Kriminālistikas pārvaldes eksperts. Arī Valdes loceklis majors Manavickis ir eksperts. Doktorante majore Kristīne Rupeika ir mūsu pārstāve MK. Doktorante kapteine Kitija Bite ir pārstāve Labklājības ministrijā. Doktorants kapteinis Juris Matisāns ir Pārstāvju nodaļas vadītājs. Majors Atis Stūris ir pārstāvis Sodu izpildes kodeksa darba grupā. Majors Jūlijs Počs ir pārstāvis IeM padomē. Kapteinis Aivars Vičāks vada Sadarbības sektora SS grupas. Doktorants prokurors Jānis Ievītis ir pārstāvis Aizsardzības ministrijā. Doktorants Turības pasniedzējs Nokolajs Ozoliņš ir pārstāvis Izglītības ministrijā. Kapteinis Raivis Bušs pārstāvis Ekonomikas ministrijā. Majors Inguss Kudiņš vada kontroles daļu RD Satiksmes departamentā. Majors Dainis Šaicāns ir LJA pārstāvis Saeimas komisijās. Majors Raimonds Iliško ir pārstāvis Tiesībsarga padomē. Diāna Belozerova vada Pašvaldības policijas juridisko nodaļu. Katrs no šiem cilvēkiem savā laikā ir smagi cietis no netaisnības. Un ja viņi aizklātā balsojumā ir izteikuši vēlmi par organizācijas attīstību, neredzu nekādu iemeslu nepildīt šādu lēmumu. Ja vēlies būt kopā ar mums, atliek tikai pievienoties.
    [15:21:12] Rihards Bunka: Un ja Tevi neinteresē sadarbība ar jauniem perspektīviem godīgiem cilvēkiem, tad es Tevi arī sūtīšu nahren un par īsti saprātīgu neuzskatīšu.

    [15:25:02] Rihards Bunka: Labāk noskaties manu inteviju LJA mājas lapā, ko es devu Zanderam uz TV24. Es tur apdirsu godmani.

    [15:26:36] Rihards Bunka: http://juristiem.wordpress.com/2012/06/08/lja-priekssedetaja-intervija-tv24/

    [15:28:34] Rihards Bunka: Es jau rakstīju. Nekas netraucē. Bet ja Tu neesi blēdis, tad Tava vieta ir kopā ar citiem cīnītājiem. Un mums biedranauda ir zemāka par borovkovu.

  2. lasītājs saka:

    Vai Latvijas Universitātes vadība un mācību spēki zina par šo gadījumu? Vēl ir laiks līdz 2015.gada 17.novembrim uzrakstīt viņiem par to atklātu vēstuli. Tad, neapšaubāmi, būs redzams, kāda morāle valda Latvijas Universitātes Juridiskā fakultātē.

  3. raksts saka:

    Корпорация. Россия и КГБ во времена президента Путина

    В октябре 2006 г. в подъезде своего дома была убита Анна Политковская, известная российская журналистка, опубликовавшая не одну книгу на многих языках, бескомпромиссный критик российского правительства, российской политики в Чечне, российской армии в Чечне и президента Путина как главы государства, допускающего совершаемые в Чечне преступления. Было естественно предположить, что к убийству Политковской имели отношение прежде всего какие-то прокремлевские чеченские руководители, например нынешний президент Чечни Рамзан Кадыров, тогда только договаривавшийся с Путиным о том, чтобы стать президентом в обход конституции чеченской республики (формально Рамзан Кадыров был слишком юн для занятия им этой должности, он родился в 1976 г.). Уместно было, вполне в восточной традиции, преподнести Путину подарок, сделать ему что-то приятное. В ближайший день рождения Путина, в рамках лучших восточных традиций, этот подарок был Путину преподнесен: голова убитоговрага. В день рождения Путина, 7 октября 2006 г., Анна Политковская была убита. В виде подарка.
    Те, кто убивал Политковскую, имели выбор. Они могли убить ее 5 октября или 8-го. Но они знали, что Путину понравится сделанный ими подарок. И подарок, очевидно, понравился. 2 марта 2007 г. Рамзан Кадыров стал президентом Чеченской республики.
    Мы начали писать биографию Путина в 2003 г. Как часто бывает, мы не планировали завершать эту книгу в ближайшие годы, хотели выждать ухода Путина от власти, дабы считать период его правления завершенным. Но в конце мая 2007 г. Федеральная служба безопасности России (наследница КГБ) произвела обыск в квартире Владимира Прибыловского, живущего в Москве, и конфисковала все его компьютеры, материалы, нашу переписку. Если нашу книгу без нашего на то согласия конфискует и читает ФСБ, вправе ли мы лишить возможности ознакомить с ее содержанием рядового читателя?
    Прошедший двадцатый век вошел в историю как век тиранов. Сталин, Гитлер, Муссолини, Мао Цзедун… Маленькие и большие, абсолютные и умеренные, коммунистические и националистические, они принесли неимоверное зло своим жертвам и дали обильную почву для многочисленных исследований. Привыкнув прибегать к помощи аналогий, мы и сейчас пытаемся подогнать новые явления, с которыми нам приходится сталкиваться, под известные старые. Применительно к Путину мы хотим ответить на вопрос, деспот он или нет; будет ли он воссоздавать некое подобие старого Советского Союза; станет ли мир свидетелем новой холодной, а то и атомной войны?
    Между тем мы имеем дело с очередным экспериментом в России, который на этот раз проводит не коммунистическая партия, а ФСБ. Цель эксперимента – получение абсолютного контроля над Россией. Ради неограниченной власти, которая дает доступ к неограниченным деньгам, которые, в свою очередь, дают возможность беспредельной власти. В Советском Союзе бедными были все, даже члены правящей номенклатуры. Сталин и Брежнев имели власть, но не имели денег. Их квартиры, машины, дачи принадлежали государству. Они не имели яхт и самолетов, не могли кутить за границей. Не назначали своих детей в советы директоров крупнейших российских корпораций. Члены новой правящей корпорации – ФСБ – хотят власти и денег для себя и своих детей и близких родственников. За примерами не нужно далеко ходить. Сын бывшего премьер-министра (и будущего руководителя СВР) Михаила Фрадкова заседает в правлении совета директоров государственного Внешэкономбанка. Бывший директор ФСБ Николай Патрушев устроил своего сына Андрея советником главы Роснефти. Младший сын вице-премьера Сергея Иванова оказался на должности заместителя президента Газпромбанка.
    Сам Путин тоже представляет собой абсолютно новое явление, с которым еще не приходилось сталкиваться человечеству. Все известные нам диктаторы были самовыдвиженцы. С риском для жизни они захватывали в свои руки власть и с еще большим трудом удерживали ее, чаще всего погибая, как Троцкий, Гитлер, Муссолини и Чаушеску… Реже – умирая своей смертью, как Франко, Мао, Тито и Пиночет. В некоторых случаях нам до сих пор до конца не ясно, умер ли диктатор естественной смертью или же был убит конкурентами (Ленин и Сталин).
    Путин не пробивался к президентскому креслу. Он был отобран Федеральной службой безопасности России. Именно эта структура, часто называемая самими эфэсбешниками «конторой», добилась утверждения президентом Ельциным и российскими олигархами его кандидатуры в качестве преемника.
    Биограф Путина не может не поймать себя на мысли о том, что писать о нем скучно. Путин кажется сереньким человечком, не ярким и не харизматичным. У него нет собственного я. Он не жаждет власти и не наслаждается ею. Скорее, он кажется послушной игрушкой в чьих-то руках. Помогавшие Путину стать президентом олигархи считали, что эти руки – их. Но оказалось, что руки, направляемые Путина, принадлежат совсем другому ведомству – «конторе». И эти руки поставили президентом Путина именно потому, что не искали человека яркого, харизматичного, независимого. Потому что незаурядный человек может полюбить власть и захотеть стать диктатором. А диктаторы, как известно, всегда убивают, причем начинают с тех, кто рядом, кто привел их к власти, со своих товарищей, с соратников и сослуживцев. Сталинский опыт в этом смысле оказался очень поучительным. Нового Сталина не хотят не только новые бизнесмены, но и старые спецслужбисты. Серенький Путин всех устраивает.
    При советской власти страной руководила политическая партия, вооруженная коммунистической идеологией. При Путине многочисленные политические партии, входящие в российский парламент (Государственную думу) слабы. Это не случайно. ФСБ не нуждается в сильной политической партии, так как мощная политическая партия неизбежно станет конкурентом за власть и, по определению, может представить для ФСБ угрозу. То же самое можно сказать и про Думу – слабую, разобщенную и подконтрольную президенту; и про отсутствующую идеологию, в которой тоже не заинтересована ФСБ, так как любая идеология рано или поздно приводит к созданию политической партии, а политическая партия потому и называется политической, что стремится к власти (которую в случае России нужно будет отнять у ФСБ).
    Одна из особенностей ФСБ как системы – извечное желание все и всех контролировать. Контролировать на индивидуальном уровне сложно, если не сказать, невозможно. Проще контролировать группы. Активная часть взрослого населения страны так или иначе в группы собрана, и во все эти группы (бизнесы, неправительственные организации, политические партии) внедрены кадровые сотрудники ФСБ, оповещающие свою организацию обо всем происходящем. Сложнее с молодежью. Ее трудно собрать в группы, трудно контролировать и уж совсем тяжело инфильтрировать, так как сотрудники, агенты и осведомители ФСБ это, как правило, совершеннолетние взрослые люди. Здесь, конечно же, помогает и старый советский опыт, и новая изобретательность. ФСБ успешно взращивает с самого раннего этапа различные молодежные организации. Те из них, которые набирают силу, как движение «Наши», берутся под полный контроль и подключаются к аппарату усиления власти. Подконтрольная организация, конечно же, конкурентом на власть стать не способна.
    Сегодня очевидно, что проведенная ФСБ операция «Преемник» – по насаждению Путина в качестве президента России – будет иметь свое продолжение. ФСБ планирует создать клон Путина, такого же, как Путин, только другого, кто тоже будет править Россией от имени и по поручению ФСБ следующие 4-8 лет. На место Путина, который просто обязан был уйти в 2008 г., чтобы не стать вторым Сталиным, корпорация ФСБ выбрала еще одного серенького человека, для которого ФСБ выше чем собственное «я».
    В современном мире ФСБ мыслит и действует как корпорация. Она предпочитает подчинять или покупать, а не убивать. Тем не менее ФСБ – организация убийц. И если она считает, что должна защитить себя от грозящей опасности, причем не может более эту опасность контролировать, она убивает. Именно по этой причине были убиты Анна Политковская и Александр Литвиненко. Они представляли серьезную опасность для корСправедливости ради следует сказать, что система корпорационного правления была задумана и создана не ФСБ, а олигархами. В июне 1996 г. Ельцин, не имевший, как всем казалось, шансов быть переизбранным демократическим способом президентом, склонялся к тому, чтобы объявить в стране чрезвычайное положение, отменить выборы, не допустить, таким образом, победы на выборах кандидата от коммунистической партии Геннадия Зюганова и остаться заложником сторонников силового решения вопроса – начальника службы охраны президента Александра Коржакова, директора госбезопасности Михаила Барсукова и их партнера по власти вице-премьера Олега Сосковца. Это была вторая (после неудачного августовского путча 1991 г.) неуклюжая попытка российских спецслужб захватить власть в России. Но эта попытка не увенчалась успехом.
    В часы, когда уже был подписан президентский указ об отмене выборов и введении в стране чрезвычайного положения, одна из властных корпораций России – корпорация олигархов – предложила Ельцину деньги, контролируемые олигархами газеты и телевидение,порации ФСБ и не могли
    быть взяты под контроль или куплены.
    многочисленных нанятых ими менеджеров, готовых организовать предвыборную кампанию Ельцина, но с условием, что Ельцин откажется от силового решения проблемы, отзовет уже подписанный указ об отмене выборов и введении чрезвычайного положения в стране, уволит Коржакова, Барсукова, Сосковца и проведет демократические выборы. Ельцин внял членам корпорации олигархов, принял их помощь, вступил в формально честную борьбу с Зюгановым и победил. Разумеется, критики утверждали, что победа Ельцина не была честной, что купленные олигархами газеты и телевидение играли на стороне Ельцина. Но и особой жалости к коммунистам ни у кого не было. Слишком памятны были недавние события августа 1991-го и октября 1993 г., которые рассматривались населением как попытки коммунистического реванша.
    В июле 1996 г. Ельцин был переизбран президентом. Но победа эта имела свою цену. Акции власти получила корпорация олигархов. Четыре последующих года, до выборов 2000 г., эта корпорация управляла страной. Президентом этой корпорации был Ельцин. Обложенные спецслужбистами со всех сторон, грызущиеся и конкурирующие друг с другом, неопытные в политике (в которой в демократической России неопытны были все), презиравшая народ, не верившая в демократию вообще и в российскую демократию в частности, корпорация олигархов пришла к выводу, что на президентских выборах 2000 г. президентом должен быть выбран руководитель спецслужбы. Почему-то считалось, что этого руководителя олигархи смогут легко контролировать и купить.
    У каждого олигарха к 1999-2000 гг. был свой солидный, проверенный в делах спецслужбист. А у каждого спецслужбиста свой проверенный в делах олигарх. У Романа Абрамовича, Бориса Березовского и Анатолия Чубайса был полковник Владимир Путин, директор ФСБ. У Владимира Гусинского – первый заместитель председателя КГБ СССР генерал армии Филипп Бобков. У Юрия Лужкова – первый заместитель председателя КГБ СССР, директор Центральной службы разведки СССР, директор Службы внешней разведки России Евгений Примаков. У Михаила Ходорковского – генерал КГБ Алексей Кондауров… Близкие Ельцину олигархи и спецслужбисты объяснили президенту, что единственный, кто сможет гарантировать личную неприкосновенность Ельцина и его семьи после ухода Ельцина от власти это бывший руководитель ФСБ. Все равно какой именно бывший руководитель (тут Ельцину предоставили выбор), но обязательно – бывший руководитель ФСБ. Потому что если коммунисты придут к власти, то посадят Ельцина за разгон парламента танками в октябре 1993 г.; если демократы – за начало первой и второй чеченских войн и за геноцид чеченского народа; и уж кто бы ни пришел к власти, непременно попробует посадить Ельцина и членов его семьи за проведенную в России приватизацию и последовавшую крупномасштабную коррупцию.
    Ельцин поверил, и своими же руками, теми самыми, которые в августе 1991 г. вырвали власть у коммунистов, передал управление Россией руководителю ФСБ как своему преемнику. За год он попробовал на роль преемника трех человек. Первой кандидатурой на должность будущего президента России стал Евгений Примаков. Он был назначен премьер-министром в августе 1998 г., но уже в мае 1999 г. уволен, так как не устроил олигархов, поскольку откровенно пообещал после победы выпустить из тюрем 90 тысяч уголовников и посадить в освободившиеся камеры 90 тысяч бизнесменов. Следующим кандидатом в президенты был Сергей Степашин, директор ФСБ в 1994-1995 гг. Он не устроил «семью» Ельцина, точнее отдельных ее представителей: олигарха Романа Абрамовича, советника президента и будущего зятя президента Валентина Юмашева и руководителя администрации президента Александра Волошина. Им показалось, что Степашин переходит на сторону конкурента Ельцина на власть в стране мэра Москвы Юрия Лужкова. В августе 1999 г. Степашина сняли. На его место был поставлен Путин, бывший до тех пор директором ФСБ. Путин понравился и Ельцину, и олигархам. Именно его 31 декабря 1999 г. отобрали в преемники Ельцина, в следующие президенты России.
    Олигархи (за исключением Владимира Гусинского, поставившего не на ту лошадь), считали, что их корпорация по-прежнему остается у власти. В конце концов ведь именно они дружно поддержали Путина и предоставили в его распоряжение во время предвыборной кампании те же механизмы и тех же менеджеров, которые обеспечивали победу Ельцина на выборах 1996 г. Но была еще одна корпорация, незаметно для общественности поддерживавшая Путина и обеспечивавшая его победу своими силами и своими методами: корпорация ФСБ. И первые шаги Путина как президента отличались подчеркнутой лояльностью по отношению к членам обеих корпораций.
    Постепенно, однако, баланс сил менялся в пользу ФСБ. Сначала была разгромлена империя Гусинского и империя Березовского, перешедшего в оппозицию Путину, а Гусинский с Березовским оказались в изгнании за границей. Затем была разгромлена империя Михаила Ходорковского, а сам Ходорковский был арестован и приговорен. Одновременно ряд выборных региональных должностей был заменен на назначаемые президентом. В коррумпированной России, где коррупция особенно расцветала на местных выборах, сама по себе отмена региональных выборов и введение назначаемых администрацией президента должностей многим казалась правильной и приемлемой. Но на все вакантные должности, равно как и на все вообще мало-мальски важные государственные и политические посты, Путин стал назначать офицеров КГБ-ФСБ.
    Не все и не сразу поняли, что происходит. А когда поняли, было поздно. От 70 до 80 процентов всех высших постов в государстве были захвачены спецслужбами и военными. Впервые в истории власть в государстве получила ФСБ, т. е. люди, всю свою сознательную жизнь прослужившие в системе КГБ-ФСБ, ненавидевшие Америку и Западную Европу, не имеющие позитивной программы и опыта строительства; привыкшие лишь разрушать, контролировать, подчинять и убивать. Как о курении и раке, как о Гестапо в нацистской Германии, о ФСБ, в защиту этой структуры, нельзя сказать ни одного доброго слова. ФСБ – абсолютное зло, которое по чистому историческому недоразумению не было уничтожено в августе 1991 г.
    По иронии судьбы государственные деятели часто входят в историю событиями, которые сами они наверняка считали мелкими и недостойными упоминания. Мы знаем, что президента Путина в Великобритании будут помнить как человека, отравившего своего политического оппонента в центре Лондона с помощью самодельной атомной бомбы с радиоактивным полонием. Список сокращений
    Мы снова у власти, теперь навсегда
    Владимир Путин, премьер-министр. Из выступления перед сотрудниками ФСБ, Москва, 1999.
    Мы не отказались от своего прошлого, честно сказали: «История Лубянки уходящего века – это наша история…»
    Н. П. Патрушев, директор ФСБ. Из интервью «Комсомольской правде» 20 декабря 2000 г., в День чекистаОстальное будет забыто.

    ——————————————-
    Войны с другими государствами
    С 2004 г. политический режим России ведет разного рода войны против других государств. Список войн, проведенных за последние 5 лет, уже оказывается весьма внушительным:
    · Российско-белорусская газовая война 2004 г.
    · Первая российско-украинская газовая война, январь 2006 г.
    · Российско-грузинская энергетическая война, январь 2006 г.
    · Российско-грузинская винно-минераловодочная война, март-апрель 2006 г.
    · Российско-грузинская шпионская война, сентябрь-октябрь 2006 г.
    · Российско-эстонская война памятников и кибервойна, апрель-май 2007 г.
    · Российско-грузинская война, апрель-октябрь 2008 г.
    · Российско-азербайджанская кибервойна, август 2008 г.
    · Вторая российско-украинская газовая война, январь 2009 г.
    · Масштабная антиамериканская пропагандистская война, 2006-2009 гг.
    К российско-грузинской войне, наиболее острая фаза которой началась летом прошлого года, российские власти готовились по крайней мере с февраля 2003 г. Это один из самых серьезных международных кризисов по меньшей мере за последние 30 лет, свидетельствующий об одной из наиболее опасных тенденций нынешнего времени. В ходе этой войны:
    впервые со времени вторжения Советского Союза в Афганистан в 1979 г. произошло массированное использование российских вооруженных сил за рубежом;
    впервые со времени интервенции СССР против Чехословакии в 1968 г. произошло одностороннее вторжение в независимую европейскую страну;
    впервые со времени конца 1930-х – начала 1940-х гг. агрессия против независимой европейской страны и оккупация части ее территории привели к одностороннему изменению международно признанных границ в Европе. Сходство сегодняшних событий с событиями 1930-х гг. обращает на себя особое внимание и является особенно тревожным.
    Уникальность нынешнего политического режима в России
    Одна из наиболее важных особенностей нынешнего политического режима в России состоит в том, что реальная политическая власть в стране принадлежит не одному человеку, не семье, не военной хунте, не партии и не этнической группе. Власть принадлежит корпорации сотрудников спецслужб. Политическая система, в которой спецслужбы играют решающую роль, – не такое уж редкое явление. ВЧК-ОГПУ-НКВД-МГБ-КГБ в коммунистическом СССР, гестапо в нацистской Германии, САВАК в шахском Иране, – все эти спецслужбы при тиранических режимах имели огромную власть. И все же ни одной из этих организаций не принадлежала верховная власть в соответствующей стране. Во всех предыдущих исторических случаях спецслужбы и их руководство подчинялись своим политическим хозяевам – будь то Сталин, Гитлер или Пехлеви, независимо от степени чудовищности их действий. Политический режим в современной России поэтому в известной степени уникален, поскольку до сих пор, пожалуй, нигде за всю мировую историю (это верно, по крайней мере, относительно развитых стран в XX и XXI вв.) спецслужбы не захватывали полностью всю политическую, административную, военную, экономическую, финансовую, информационную власть.Данное утверждение не означает, что все население страны или все члены правительства и все сотрудники государственного аппарата являются сотрудниками спецслужб. Среди них много честных людей и достойных профессионалов, глубоко чуждых чекистским/мафиозным структурам. Тем не менее не они контролируют сегодняшнее российское государство и не они принимают ключевые решения в нынешней России.

  4. PIETIEK saka:

    Spure: vjetnamieši cietumos kaujas paši savā starpā, bet par vardarbību cietumos statistikas nav
    PIETIEK
    30.09.2015.

    http://pietiek.com/raksti/spure_vjetnamiesi_cietumos_kaujas_pasi_sava_starpa,_bet_par_vardarbibu_cietumos_statistikas_nav

    Ieslodzījuma vietu pārvalde, kas arī iepriekš ir ļoti negribīgi atzinusi dažādus negadījumus, nemierus un nāves gadījumus cietumos, pēdējā laikā tos vienkārši noklusē; divu gadu laikā Latvijas cietumos ieslodzīto skaits ir būtiski sarucis un ir aptuveni 4500 cilvēku, taču ar katru mēnesi aizvien jūtamāk ieslodzījuma vietas pārņem noklusēts vardarbības vilnis; septembrī oficiāli fiksēti vismaz divi gadījumi, kad fiziski ietekmēti ieslodzītie vjetnamieši, – par to visu septembrī informējis Pietiek, minot arī virkni konkrētu vardarbības faktu.

    Reaģējot uz šīm publikācijām un pēc ilgām pārdomām sniedzot atbildes uz uzdotajiem jautājumiem, Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšniece nu nākusi klajā par paziņojumu – pārvalde nemaz regulāri neapkopojot ziņas par cietumos notikušajiem vardarbības gadījumiem. “Atbildot uz jautājumu, cik gadījumu šā gada augustā un septembrī bijuši, kad ieslodzītie nodarījuši kaitējumu savai veselībai, paskaidrojam, ka katru mēnesi šāda statistika netiek apkopota,” oficiālā atbildē paziņojusi Spure.

    Savukārt saistībā ar Pietiek publiskotajām ziņām par diviem gadījumiem, kad cietumos cietuši tieši vjetnamieši, pārvaldes priekšniece skaidro – vjetnamieši kaujoties savā starpā, neviens “no malas” viņus nekaustot: “Pārvalde informē, ka saskaņā ar spēkā esošajām likuma prasībām, notiesātos ārvalstniekus brīvības atņemšanas iestādē pēc iespējas izvieto tā, lai vienā valodā runājošie varētu sazināties savā starpā.

    Šā gada 11.septembrī un 14.septembrī Daugavgrīvas cietumā starp vjetnamiešu tautības pārstāvjiem izcēlās savstarpēji nesaistīti konflikti, kuru laikā šīs personas mēģināja viens otru Fiziski ietekmēt. Lai novērstu nelikumīgās darbības, cietuma amatpersonas nekavējoties ieslodzītos izolēja vienu no otra, pārvietojot uz citām kamerām. Pārvalde paskaidro, ka ieslodzījuma vietu amatpersonas un darbinieki nav piemērojuši fiziska spēka paņēmienus un speciālos līdzekļus konflikta pārtraukšanai.”

    Pietiek jau informējis, ka jau divus gadus Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieces amatu ieņem toreizējā tieslietu ministra Jāņa Bordāna izraudzītā Spure un, neraugoties uz to, ka šo divu gadu laikā Latvijas cietumos ieslodzīto skaits ir būtiski sarucis un ir aptuveni 4500 cilvēku, ar katru mēnesi aizvien jūtamāk ieslodzījuma vietas pārņem noklusēts vardarbības vilnis.

    Lai gan Spure Ieslodzījuma vietu pārvaldē strādā sen – kopš 1994. gada, viņa faktiski visu šo laiku ir specializējusies nevis cietuma dzīves administrēšanā, bet gan sociālajā rehabilitācijā. Tieši ar šo specifiku Pietiek informācijas avoti saista Ieslodzījuma vietu pārvaldes vadības nespēju tikt galā ar vardarbības vilni, kas Latvijas ieslodzījuma vietās pieaug mēnesi pēc mēneša un ir sasniedzis biedējošus apmērus. Turklāt runa ir ne tikai par savstarpēju vardarbību, bet arī par ieslodzīto vēršanos pašiem pret sevi – pašsakropļošanos, pašsavainošanos, pašnāvības mēģinājumiem un pašnāvībām.

    Pietiek šomēnes publicēja apjomīgu Ieslodzījuma vietu pārvaldes slēptu informācijas apkopojumu par pašsavainošanās, vardarbības un pašnāvību gadījumiem Latvijas ieslodzījuma vietās pēdējā pusotra mēneša laikā. Ieslodzījuma vietu pārvalde plašāk šīs ziņas komentēt nav vēlējusies.

    Šajā apkopojumā bija ziņas arī par to, ka 11. septembrī Daugavgrīvas cietuma Daugavpils nodaļā konstatēts, ka kamerā Nr.216 ieslodzītie – 1982. gadā dzimušais Le Trong Giang un tai pašā gadā dzimušais Vo Van Dung ir tikuši fiziski ietekmēti. Savukārt 14. septembrī tajā pašā cietumā fiziski ietekmēti tikuši divi kamerā Nr. 414 ieslodzītie – 1988. gadā dzimušais Tran Ngan Ha un 1991. gadā dzimušais Nguyen Van Tai, turklāt atšķirībā no iepriekšējā gadījuma ietekmēšana notikusi gaišā dienas laikā. Pēc ārsta apskates abiem ieslodzītajiem konstatēti miesas bojājumi.

  5. to lasītājam saka:

    lasītājs saka:

    2015. gada 21. oktobris 22.55

    Vai Latvijas Universitātes vadība un mācību spēki zina par šo gadījumu? Vēl ir laiks līdz 2015.gada 17.novembrim uzrakstīt viņiem par to atklātu vēstuli. Tad, neapšaubāmi, būs redzams, kāda morāle valda Latvijas Universitātes Juridiskā fakultātē.

    __________________________________________

    Helsinki 86 dibinātāja Linarda Grantiņa raksts satur ziņas par ļoti rupjiem cilvēktiesību pārkāpumiem, ko realizējis Rihards Poļaks, Rihards Bunka un viņu “apkalpojošais personāls”. Tāpēc ar rakstīšanu Latvijas Universitātei un Latvijas tiesību aizsardzības iestādēm, kurās strādā cilvēku spīdzinātāji un necilvēcīgās rīcības realizētāji ir par maz. Obligāti jāinformē arī starptautiskā sabiedrība, rakstot sūdzību ANO Augstajam cilvēktiesību komisāram, Eiropas Padomei, Eiropas Cilvēktiesību tiesai, Eiropas Spīdzināšanas novēršanas komitejai, Eiropas Parlamentam, Starptautiskās nevalstiskās organizācijas – Starptautiskais Sarkanajam Krustam , Starptautiskā amnestijai (Amnesty International), Spīdzināšanas novēršanas asociācijai (Association for the Prevention of Torture) un citiem.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Latvijas likteni zināmā mērā noteica notikumi Jūrmalā, kad Jeļcins bija ieradies atpūsties.

    Es noorganizēju Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrības tikšanos ar Krievijas prezidentu, lai ietekmētu viņu izveidot Krievijas Daudzbērnu Ģimeņu biedrību, jo demogrāfiskā situācija Krievijā bija kritiska tāpat kā Latvijā.

    Biju paredzējis sarunas laikā Jeļcinu pārliecināt, ka Krievijas Daudzbērnu Ģimeņu biedrības radīšana atrisinās, vai vismaz palīdzēs uzlabot demogrāfisko stāvokli Krievijā.

    Jeļcina apsardzes priekšnieks Aleksandrs Koržakovs man pieklājīgi pateica, ka prezidents nevar mūs pieņemt un tā Krievijā netika izveidota Krievijas Daudzbērnu Biedrība. Mana kļūda bija tā, ka neiesniedzu nekādu rakstveida dokumentu, rēķinoties ar Jeļcina aso saprātu, ka tikšanās ar Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu biedrības priekšnieku un kultūras nodaļas vadītāju var tikai celt Krievijas prezidenta prestižu un pozitīvo publicitāti.

    Nezinu, vai pats Jeļcins vai Koržakovs izlēma mūs nepieņemt Dubultos.

    Secinājums.

    Grūti pateikt kā veidotos Latvijas politika, ja Krievijas prezidents Boriss Jeļcins būtu mūs pieņēmis un ieviesis Krievijā Latvijas bezprecedenta novatorismu – Latvijas Daudzbērnu biedrības prakses pārņemšanu demogrāfiskās krīzes apstākļos.

    Pieļauju domu, ka Koržakovs Jeļcinam pat nepateica par mūsu vizīti, kā labas gribas Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu biedrības aktivitāti.

    Atgādinu, ka Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu biedrību es un Edgars Eisaks radījām 1987. gadā komunistu un čekistu totalitārai varai kā dziļu pārsteigumu un
    nepatiku. /kā pret gājiens sekoja Ļeņina Bērnu Fondu radīšana, kompartijas uzraudzībā, visās 15 PSRS republikās/.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Pateicos Linardam Grantiņam par izsmeļošo informāciju un visiem patstāvīgi domājošiem cilvēkiem uzskatāmi pierādīto čekistu patvaļu šodienas Latvijā.

    Latvija vai Ģeržinskograda pastāv pie Baltijas jūras?

    Atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības brutālā, varmācīgā likvidācija 1993. gada 18.februāra naktī liecina par čekistu un komunistu paniskajām bailēm no likumīgajiem 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtiem.

    Ģeržinskogradā Latvijas likumiem un Eiropas Savienības likumiem vienkārši uzspļauj!

    Cilvēki, esiet modri!

  8. burvis saka:

    “Tāpat kā zāle – laicīga, iznīcīga, maiga, dzīva, mūžīga – salauž granīta varenību, tāpat arī godīgs, patiess vārds mūžīgi mūžos salauž melīgu, liekulīgu laiku.”
    Paldies latviešu tautas sirdsapziņai Linardam Grantiņam par neliešu Riharda Poļakova un Riharda Bunkas atmaskošanu!

  9. noklausieties saka:

    Noklausieties,pandoraopen.ru 21.10.2015. 17.21.Visus video Devida Djuka.

  10. ļaudis saka:

    CILVĒKS bez emocijām ir nožēlojams ….

  11. Máris saka:

    Kas kopīgs Bunkam ar Filu Stradiņu universitātē?‏

    Ja uzklikšķināsi Facebook Renāte Fila, tad seķersi galvu, kas vada Valsts policiju.

    Zemāk dati no VP interneta mājas lapas:

    Valsts policijas priekšnieka vietnieces, Galvenās administratīvās pārvaldes priekšnieces amatā apstiprināta Renāte Fila2011. gada 2. septembris

    Piektdien, 2.septembrī Valsts policijas priekšnieka vietnieka, Galvenās administratīvās pārvaldes priekšnieka (VP GAP) pienākumus sāka pildīt majore Renāte Fila.

    R.Filai ir plaša darba pieredze Iekšlietu ministrijas (IeM) dienestos un Tieslietu ministrijas Ieslodzījuma vietu pārvaldē. Kopš dienesta uzsākšanas 1999.gadā, R.Fila ir ieņēmusi amatus Valsts robežsardzē un Valsts policijā, kā arī docējusi vairākus studiju kursus Latvijas Policijas akadēmijā, Biznesa augstskolā „Turība”, Daugavpils universitātē, Rīgas Stradiņa universitātē u.c. No 2007.gada R.Fila bija Tieslietu ministrijas Ieslodzījuma vietu pārvaldes Juridiskās daļas priekšniece.

    Ar IeM 2011.gada 31.augusta rīkojumu R.Fila dienesta interesēs (uz nenoteiktu laiku) ar 2011.gada 2.septembri pārcelta VP priekšnieka vietnieces, GAP priekšnieces amatā.

    R.Fila 2004.gadā ir ieguvusi akadēmisko maģistra grādu tiesību zinātnē Latvijas Policijas akadēmijā un pašlaik studē Rīgas Stradiņa universitātes doktora studiju programmā „Juridiskās zinātnes”.

  12. Valdis Freimantāls saka:

    Atklāt tautai, ka Dr Mengele un Felikss Edmundovičs Ģeržinskis darbojās Latvijā, ir ļoti nozīmīgi fakti !

    Linarda Grantiņa varoņdarbs ir tā vērts, lai to iemūžinātu mākslas darbā muzikas,literārā vai citā formātā.

    21 gadsimtā komunista Ģeržinska pielūgsme Eiropas valsts līmenī ir pielīdzināma kanibālisma leģitimizācijai ANO.

    Ierosinu izveidot drosmīgo patriotu filmēšanas grupu, lai visai pasaulei pierādītu komunistu un čekistu nezvēra portreta noņemšanas ceremoniju. Pasaules sabiedrībai tas būs šoks un uzskatāms pierādījums VILTUS demokrātijai Latvijā – komunistu un čekistu paradīzē.

  13. astoņkājis saka:

    Vai ievērojāt? Kad iet runa par DP savervētajiem provokatoriem – viltus patriotiem, visas ziņas kliedz pilnā balsī un bildes redzam pašā pirmajā lapā. Bet kad DP arestēja un sakropļoja atmodas aizsācēju, grupas Helsinki-86 dibinātāju LINARDU GRANTIŅU, tad ziņas vispār kautrīgi klusēja. Vien pēc paziņojuma LRTT mājaslapā, arī ziņās kaut kas skopi parādījās ziņu lapu pašā apakša, ka knapi varēja ieraudzīt.

    Pēc tā tad arī atpazīstam DP/VDK provokatorus – tie ar troksni un milzīgu uzmanības pievēršanu tiek taisīti par varoņiem, īstos brīvības cīnītājus iznīcinot, pazemojot un noklusējot.

    ————————————————–

    Laikraksta “DDD” izdevēji Aivars Garda un Līga Muzikante nodrošina atpazīstamību zvērinātam Advokātam Aldim Alliksam, kurš mācījies vienā kursā ar viena no Latvijas vislielākā zagļa un kretīna Andra Šķēles laulības laikā izvirtulībā iegūto Kristiānu Lībani Šķēli, kā arī bija kopā ar “tiesu ķēķa” guru advokātu Andri Grūtupu un piedalījās lietu safabricēšanā pret Valdi Freimentālu un Māmuļas (Latviešu Biedrības nama)īsto biedru “iznīdēšanas”.
    Savukārt korumpētās un mafiozās tiesu sistēmas ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers un mafijas ieliktais “suns” Drošības policijas priekšnieks Normunds Mežviets nodrošina bezmaksas “reklāmu” Aivaram Gedroicam un Robertam Kļimovičam.
    Piemēram,

    LR1 “Brīvā mikrofona” mutīgāko zvanītāju Aivaru grasās saukt pie kriminālatbildības
    Sk. http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/207056/latvijas-radio-briva-mikrofona-mutigako-zvanitaju-aivaru-grasas-saukt-pie-kriminalatbildibas

    DP: Klimovičam nav viennozīmīgs atbalsts musulmaņu kopienā
    Sk.http://www.delfi.lv/news/national/politics/dp-klimovicam-nav-viennozimigs-atbalsts-musulmanu-kopiena.d?id=46630861

    Savukārt Leonards Inkins Aivars Borovkovs, Rihards Bunka un vēl daži “strādā” savā lauciņā.

    Virs viņiem vēl ir īstie “valdnieki”, kuri jau daudzus smalki “novākuši”. Piemēram, Andri Grūtupu, Ainaru Plataci, kuri daudz zināja. Moris savu padarījis, moris var iet.

  14. zināšanai saka:

    Savukārt korumpētās un mafiozās tiesu sistēmas ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers un mafijas ieliktais “suns” Drošības policijas priekšnieks Normunds Mežviets nodrošina bezmaksas “reklāmu” Aivaram Gedroicam un Robertam Kļimovičam.
    Piemēram,

    LR1 “Brīvā mikrofona” mutīgāko zvanītāju Aivaru grasās saukt pie kriminālatbildības
    Sk. http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/207056/latvijas-radio-briva-mikrofona-mutigako-zvanitaju-aivaru-grasas-saukt-pie-kriminalatbildibas

    DP: Klimovičam nav viennozīmīgs atbalsts musulmaņu kopienā
    Sk.http://www.delfi.lv/news/national/politics/dp-klimovicam-nav-viennozimigs-atbalsts-musulmanu-kopiena.d?id=46630861

    _____________________________________

    Bijušais Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks bija nodrošinājis bezmaksas “reklāmu” (uztaisot krimināllietu un publicitāti) Aivaram Gardam, Līgai Muzikantei, Ilzei Liepai, Leonardam Inkinam, labi zinot, ka tiesa viņus attaisnos un gala rezultātā viņi vēl “nopelnīs” piedzenot no Tieslietu ministrijas (visiem nodokļu maksātājiem) visus tiesas izdevumus un kompensāciju. Ari Igors Šiskins un Aivars Gedroics ir “savs cilvēks Drošības policijā”.

  15. Miervaldis saka:

    Bunkveidīgie Latvijā tiek turēti un baroti, bet valdošajiem parazītiem nevēlamie spiesti atstāt Latviju.Bunka tu kroplis…

  16. berta saka:

    Astoņkājim. Ko tas cilvēks var darīt ja viņš mācās vienā kursā, to jau nevar izvēlēties, nav jau ģimene vai draugi, es arī mācījos kopā ar Kļimoviču, jau tad bija liels kretīns un pielīdējs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *