LRTT. Kādas staļiniskās drazas “uzpeldēšana”…

LRTT ZilsAtkal uz pāris dienām jāatliek savas “atmiņas” par tikšanos prezidentu Vējoņisu, jo no pagātnes ir uzpeldējusi kāda Padomju laika staļiniste, kura šodien aktīvi piedalās noziegumu slēpšanā:

http://pietiek.com/raksti/kalnmeiers_izlocijies_no_nepieciesamibas_lemt_par_dp_darbinieku_nelikumibu_izvertesanu

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhNevar saprast, vai dzīvojam kādā Katangas(Āfrika, valsts kura vairs nepastāv) pagastā, kurā reflektējas LPSR komunistiskās pagātnes rēgi, vai ES valstī- Latvijā.

Izrādās, ka pat Orvels ar savu “Dzīvnieku fermu” ir tikai tāds tukšmuldis, ja salīdzina ar šodienas ārprātu Latvijā. Nedomāju, ka būsim daudz kļūdījušies sacīdami, ka viņš, pirms uzrakstīja savu garstāstu, bija padzīvojis Augusta Eduardoviča Vosa Latvijā.

Bet to, kas šodien notiek Latvijā, Orvels pat ļaunākos murgos nevarēja iedomāties.

Pašreiz Latvijā notiekošo var salīdzināt tikai ar GESTAPO un NKVD saimniekošanas laiku.

Latviet !!!- un tas viss notiek atrodoties ES sastāvā.

Runa ir par aktīvu interfrontes aktīvisti- prokurori Viktoriju Opencāni, kura puča laikā meklēja patvērumu Liepājas Karostā pie militāristiem.

Kāpēc viņa nav “pazudusi” pagātnes noziedznieku dūksnājā ???

Tāpēc latviet, ka visa 4. maija kliķes Latvija ir viens vienīgs noziedznieku kantoris, kurš zem demokrātijas maskas ir iefiltrējies ES.

Cik ilgi vēl ES un NATO pievērs acis uz šo bandītu graujošo darbību ?

Protams, ka tādas slepkavu sistēmas “prokurores” var izdzīvot tikai tad, ja tiek presē noziedzīgi slavinātas.

Un skatieties tikai, ko par šo vēstures “interfrontes drazu” raksta Liepājas žurnaliste Daiga Mikuļska(vai šī žurnāliste nav radiniece Aivara Prūša pieminētajam Mikuļskim ?):

Viktorijas Opincānes vārdam Liepājas juristu un policistu aprindās, arī kriminālajā sabiedrībā, ir īpaša vieta. Viņu ciena, novērtē, un tie, kuriem ir pamats baidīties no tikšanās ar viņu, tie arī baidās. Prokurore nav kompromisu cilvēks un nebaidoties saka, ko domā. Varbūt tādēļ, ka smalki izkopta sadzīves diplomātija nav viņas stiprā puse. Kurš gan īpaši alkst izdzirdēt no otra to, ko varbūt pats no sevis veiksmīgi slēpis! Laikam tādēļ paziņu un draugu loks laika gaitā ir nostiprinājies un tam nav tendence paplašināties.

Daiga Mikuļska zina, ka Opincāne ir interfrontiste un arī slepkavību organizētāja, bet tomēr slavē.

Vai tāda žurnāliste ir cienīga saukties par cilvēku, nemaz jau nerunājot par sievieti un māti ? Vai rakstot slavas dziesmas par staļinistiem netiek veikts genocīds pret latviešu tautu ?

Šeit par Opincānes “Liepājas laikiem”:

Aivars-Prūsis-201x300Aivars Prūsis ir bijušais Liepājas pašvaldības policijas priekšnieks, Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieris un knapi izbēdzis no noslepkavošanas.

Šīs slepkavības iniciatori ir Liepājas mafijas darboņi, kuri šodien atrodas augstos posteņos – Sesks, Briķis, Opincāne, Dīķis, Mikuļskis, Vaiteiks u.c !  Atļauju noslepkavot Prūsi deva augsti stāvošas “personas” Rīgā.

Tas viss ir pierādāms un arī tiks pierādīts. Tiesiskuma atjaunošana Latvijā vairs nav aiz kalniem.

Komunistu zagļu un slepkavu banda, kura ir postījusi Latviju un slepkavojusi latviešu tautas patriotus, tiks tiesāta ar starptautisko ekspertu palīdzību.

Viens ir skaidrs, ja Aivars Prūsis būtu tāds pats nelietis kā augstāk minētie, tad šodien būtu bagātākais cilvēks Liepājā.

Aivars Prūsis neizvēlējas noziedzības ceļu, bet aktīvi cīnījās pret kontrabandistiem un bērnu izmantotāju perversām darbībām. Par to viņš gandrīz samaksāja ar savu dzīvību. Interesanti, ka šodienas IeM Linda Mūrniece par to ir tikusi informēta, bet nekas nav mainījies. Secinājums var būt tikai viens, ka L.Mūrniece pieder pie tās pašas sabiedrības, kurā šiverē visi šie seski, vaiteiki, segliņi, godmaņi…. .

http://tautastribunals.eu/?p=125

02.09.16.   LRTT

You may also like...

6 komentāru

  1. hulio saka:

    Roka roku tur mazgaa,tapec shaujot pa augstak minetajam pabiram,cilveks nevar kludities.
    Uz tiesu,uz ECT . Jaa,Liepajnieki zina stastit,ka Prusha likvidacija bija parakstita,jo trauceja firmanjiem.

  2. zināšanai saka:

    Daiga Mikuļska ir kādreizējā Rīgas pilsētas Proletāriešu tiesas (Rīgā, L.Paegles (pēc nosaukuma maiņas – Antonijas) ielā 6 tiesu izpildītāja, tagad Kurzemes tiesu apgabala prokuratūras virsprokurora Andra Mikuļska bijusī sieva (kādreiz viņi abi īrēja istabu Rīgā, Skudru ielā 15 un likās kārtīgi cilvēki, bet laiks pierādīja, ka Andris Mikuļskis ir pēdējais nelietis).

  3. Eduards Lunis saka:

    —Prieks redzēt tribunālu ierastajā darbībā!
    Ceru, ka beidzot tiksim pie Kalnmeijera, arī man būs ko teikt par Opincāni!Nekad neesmu saņēmis atbildi atbilstoši Prokuratūras sūtībai-it sevišķi ar Opincaņes parakstu!
    Mums Latvijā 1991 gada’,,varas maiņa,, ir notikusi tik apsurdi-kā nekur! Pie varas ir palikuši ,,tie paši vēži,, -tikai kulīte ir nomainīta!
    –Nu bet viņi ir tik drausmīgus noziegumus sastrādājuši,ka sen jau ir laiks par tiem atbildēt…

  4. taisnais saka:

    hulio, pirms iet uz ECT, jāiziet cauri visiem 9 elles lokiem 4.maija režīma “tiesu sistēmā” Tikai tad, kad būsi iztērējis maisu naudas, miljardu nervu šūnu un ticis pazemots visos iespējamajos veidos, tikai tad varēsi sniegt prasību ECT. Ne ātrāk. Tāpēc daudzi apstājas jau pašā procesa sākumā un atmet visam ar roku.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !

  5. A.Gedroics saka:

    Iesniegt var, bet pieņem tikai no retajiem!

  6. taisnais saka:

    A.Gedroic, NEpieņem no tiem, kas nav izgājuši manis jau iepriekšminētos 9 elles lokus. Zinu to, jo šobrīd pats atrodos ceļā uz kādu 5. vai 6. loku. Manā gadījumā ir pārkāpti PILNĪGI visi cilvēktiesību un procesuālie normatīvi un Likumi. Viss ko pagaidām izbaudu ir nemitīgi pazemojumi, atklāta ņirgāšanās un nekaunīgi uzbrukumi par maniem centieniem aizstāvēties un atjaunot manu labo Vārdu. 4.maija režīma “tiesu sistēma” cenšas salauzt manu vēlmi pretoties, bet es tomēr iešu līdz galam, man nav ko zaudēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *