L. Grantiņš. Sātanisko izdzimteņu midzenis

LRTT Zils3.2. Linards Grantiņš, LRTT, Latvija - Reiniks, Āboltiņa, Saeima - Kopie - Kopie

Latvija- sātanisko izdzimteņu midzenis.

Nu tad arī skatīsimies caur šo antipasaules prizmu, jo par šiem kroplajiem izdzimumiem, kuri mani arestēja un, kuri pavēlēja mani arestēt, kā par cilvēkiem runāt nevar.

Latvija ir vienīgā valsts Eiropā, kurā valda staļiniskie likumi, jo KGB kartotēkā nav publiskota.

Kā varēja “gadīties”, ka ES savā pulkā uzņēma šo noziedzīgo veidojumu- 4. maija antidemokrātisko noziedznieku veidojumu ?

Tas atkārtoti, no HELSINKI-86 puses, tiks pieprasīts ES vadošajai valstij- Vācijai.

Jāpanāk, ka Vācija un Krievija mums atmaksā par visu, kas saistīts ar 1940. gada okupāciju- Latvijas kā valsts iznīcināšanu.

Summa būs milzīga !

Ar ES palīdzību mums arī jāpanāk pēcAtmodas Latvijas izzadzēju tiesāšanu un izzagto Latvijas valsts īpašumu(kuģiecības, rūpniecības, lauksaimniecības) atgūšanu.

HELSINKI-86 uzdevums ir panākt, lai ES, NATO un ASV uz laiku, līdz tiek arestēti un sodīti KGBisti un komunisti, kuri ir vainīgi pie latviešu tautas apzagšanas, tiktu apturēta Latvijas valsts suverenitāte.

Latvija ir ES un NATO locekle un tāpēc šiem politiskajiem veidojumiem ir ne tikai tiesības, bet obligāts pienākums to darīt, jo Latvija šajos veidojumos ir ievilktā kā Trojas zirgs.

Latvija ir pilnībā pakļauta Kremlim.

Galvenais šī Trojas zirga mērķis ir Vācija. Par to esmu ziņojis vācu iestādēm, bet atbildi neesmu saņēmis.

Ir jāsaprot, ka 4. maija kliķes Latvija ir “mīna” priekš ES un NATO, kura pēc iespējas ātrāk ir jāpadara nekaitīga.

Šī prasība bija galvenais iemesls zvērīgam manis arestam šā gada 23.jūlijā.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

30.08.15.    L. Grantiņš

Turpinājumā: Kā es tikos ar prezidentu Vējoni.

You may also like...

4 komentāru

  1. 1 saka:

    Paradokss, ka mēs Latvijā dzīvojot visi zinām, kuri mūs ir apzaguši un nodevuši, zinām viņu vārdus, zinām viņu amatus, zinām adreses. Mums jāstāsta Latvijas situācija Eiropai un ASV, lai tie saprot, jo ārzemju prese iegūst info par Latviju tikai no vēstniekiem un starpniek-žurnālistiem, kur galveno lomu spēlē VDK darbinieks Juris Kaža.

    Skaidrosim ļaudīm Eiropā un Amerikā! Nelamāsim viņus, ka viņi citreiz mūs neatbalsta vai nesaprot, jo lielākoties tā ir neinformētība. Skaidrosim, rādīsim, pierādīsim!
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, tieši to arī H-86 dara. Un tieši par to arī šī komunistisko izdzimteņu banda ir noslepkavojusi neskaitāmus patriotus un cenšas noslepkavot arī mani !!!

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Sveiciens visiem latviešiem pasaulē no Ģeržinskogradas!

    Ar visdziļāko gandarījumu izlasīju latviskā Dalailamas ziņojumu un rīcības plānu.

    Tas ir perfekts – absolūti perfekts!

    Skaidra doma un nepārprotami formulēts.

    Latvijas goda tiesa, kaut gan atrodas valsts iekšienē, ir bezspēcīga, jo masu mēdiji kalpo valdošajai P A R T O K R Ā T I J A I.

    Staļinisms ir perfekti atdzimis un jau dod augļus – pati demokrātiskākā valsts pasaulē Latvija novesta līdz A G O N I J A I. /masveida pašnāvības, lavīnu veida bēgšana no Tēvzemes svešumā, valsts tiesībsargājošo institūciju totāla D E G R A D Ā C I J A, demogrāfiskā katastrofa pēc 10 baļļu skalas, sarkanā sektorā bultiņa trīc jau 30 gadus/.

    Tam visam tagad vēl pievienots V A L S T S miljardu pārāds!!! /purvā iešana/.

    Galvenais, ka komunisti 100% saimnieko Latvijā, savā sapņu valstī “Ģeržinskogradā”!

    Komunistu sapnis par komunismu varas turētājiem ir piepildījies – no katra pēc spējām, katram pēc vajadzības. Spējīgie sarkanie cērmeņi peldas naudā un ieņem augstākos amatus valstī, kur tautas izmisumam vairs jau sen nav robežu!

    Cik ļoti tas sasaucās ar “Jedem das Seine”!

    Ir noticis brīnums – bankas aplaupītājus slavē un leģitīmi kļuvuši viņu “ienākumi”!

    P/S

    Kādēļ es uzsvēru – “DEMOKRĀTISKĀKAJAI” valstij pasaulē?

    – Jo Latvijā līdz 1940. gadam, visā valsts teritorijā brīvi darbojās un ideāli funkcionēja AUGSTĀKĀ DEMOKRĀTIJAS IZPAUSMES FORMA – latviešu biedrības, kuras vienoja Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūti – ģeniālais Latvijas kultūras pienesums civilizācijai!
    Nekad un nekur, ne inkiem, maijiem, ēģiptiešiem, ķīniešiem, indiešiem, japāņiem. persiešiem, grieķiem nekas tamlīdzīgs nav bijis pat aizmetņu veidā!

    Vēl piemetināšu, ka 2. pasaules karš sākās ar vienu galveno mērķi – likvidēt valsti, kuras pamatā bija perfektākā demokrātijas struktūra, kāda jebkad pastāvējusi uz mūsu planētas.

    Dievs svētī Latviju!

  3. A.Gedroics saka:

    Grantiņ, ar ko tu raksti, ja tev viena roka salauzta, bet otra paralizēta? :)
    .
    .
    .
    Admins
    Ar ko atšķiras nelietis(nodevējs) no godīga cilvēka ?
    Ar to, ka godīgais nemelo(bet jūdasa dvēsele, kāds esi tu,sagroza patiesību), bet runā taisnību. Taisnībai ir viens liels trūkums, un proti, ka ir TAI tikai viens variants, bet meliem ir neierobežots daudzums… .
    Tā kā tu ar saviem meliem vari sagrozīt galvu godīgiem cilvēkiem, tad uzskatu par vajadzību to atkārtoti paskaidrot.
    Man roka ir lauzta elkoņa locītavā un ieģipsēt to nav iespējams. Varu to pakustināt uz priekšu un atpakaļ, bet griezeniskas darbības nav iepējamas. Lai roku savestu kārtībā, ir vajadzīga operācija. Rīt man ir termiņš pie rengenologa. Par labās rokas paralīzi neesmu neko sacījis. Labā roka man ir nejūtīgu un ir apgrūtināta rakstīšana ar rakstāmo.
    Atkārtoju, tu šajā vietnē tieci apstiprināts tikai tāpēc, lai lasītāji varētu redzēt to lielo atšķirību, kas ir starp cilvēku un izdzimteni.

  4. Zintra saka:

    Interesanti, ka drošībnieki Grantiņu arestēja ar lielo pompu(kā parasti), bet galā atkal iznāca čiks. Tāpēc tas nepārprotami norāda, ka Latvijas valsts drošības iestādes ir pakļautas politiskajiem čekas ielikteņiem, kuri domā, ka viss ies kā pa sviestu, pat neievērojot tādu lietu kā neapgāžami pierādījumi pret arestējamo personu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *