Ziedojumi Linarda Grantiņa atbrīvošanai

Linarda Grantiņa ziedojumu konta dati:
Konta turētājs: Linard Grantins
Banka: Sparkasse MSLO
IBAN: DE80 4005 0150 0109 0638 67
BIC: WELADED1MST
Ziedojuma mērķis: FREE LATVIA

Katrs Euro mums var palidzet.
Šos Konta datus es arī iesniedzu vēstulē, ko es rakstīju Vācijas mēdijiem.
Es, Klāvs Grantiņš, esmu Linarda Grantiņa dēls, kurš dzīvo Vācijā un esmu atbraucis uz Latviju, lai palīdzētu atbrīvot tēvu no nelikumīga apcietinājuma.

Pateicos par katru ziedoto centu.

You may also like...

7 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Grantiņa atbrīvošanai ir visas Latvijas likteņa nozīme!

    Komunistu un čekistu pretlatviskie grupējumi to negrib pieļaut, jo negrib stāties tiesas priekšā par saviem noziegumiem pret latviešu ģimenēm.

    Ziedojumi ir jāsadala divās daļās, lai ziedotājiem būtu izvēle novirzīt savu naudu tās efektīvai pielietošanai!!!

    Pirmā daļa – Grantiņa atbrīvošanai no apcietinājuma, kas sevī ietver augsti kvalificētu juristu darba atmaksu.

    Otrā daļa – latviešu ģimeņu aizstāvības centra radīšanai – pirkšanai, lai Latvijā būtu par tautas līdzekļiem saziedots un izveidots stabils un pastāvīgs, starptautiski reģistrēts latviešu ģimeņu tiesību aizstāvības centrs ar savu zemi un savām ēkām.

    Kad tauta radīja Brīvības pieminekli, un Rīgas Latviešu Biedrību, neviens nevarēja pat iedomāties, kā komunistu un čekistu parazītu organizētā pretlatviskā darbība ieperināsies un kur?

    Pat Brāļu Kapu Komitejā saimnieko komunisti un čekisti imitējot patriotus /Mirdza Stirna/. Pretlatviskie, labi koordinētie, spēki nepieļauj latviešu ģimeņu aizstāvību, ne tiesisku, ne literāru kā Tautas Tribunāls.

    Kā jau gadījumā ar Ļeņina Bērnu Fondu – komunistu un čekistu pretlatviskie grupējumi nepieļauj organizēt un pilnveidot latviešu ģimeņu tiesību aizstāvību.

    Visur komunisti un čekisti ielien un visās organizācijās ir noteicēji, uzšķobot viltus grimases, lai iegūtu ticamību un neizglītotās, naivās sabiedrības atbalstu.

    Tagad ES un NATO Latvijas intereses pārstāv visai apšaubāmas personas ar
    izteikti pretlatvisku orientāciju, bieži pat apzinātu.

    Stāvoklis mainīsies, kad visi kopīgiem spēkiem būsim izveidojuši Latvijā jaunu, nebijušu struktūru – Latviešu ģimeņu tiesību aizstāvības centru, kur darboties varēs ikviens patriots.

    Valdis Freimantāls. 1993.gada 18.februāra naktī iznīcinātās Rīgas Latviešu Biedrības goda tiesas tiesnesis.

    Latvieši, esiet aktīvi savu ģimeņu drošības aizstāvji – ziedojiet, lai atjaunotu likumību Latvijā, lai atgūtu brīvību un latviskās tiesības dzīvot tiesiskā valstī!

  2. A.Gedroics saka:

    Neticu, ka pašiem Jums nav tik naudas…

  3. Eduards Lunis saka:

    —Mana ģimene Grantiņam veselības atgūšanai dod 20 eiro.
    Ja vajadzēs- dosim vēl!

  4. Māris M. saka:

    Zini, gedroic, kas jums lielai daļai stukačēniem vienmēr ir bijis kopīgs? Jūs ļoti uztrauc nauda otra makā. Jūsu uztverē labāk ka citiem tās nav un jūs izdarīsiet visu, kas jūsu spēkos, lai viņas nebūtu. Bet iepriecina jūs tās trūkums otra kabatā. Tad jūs nespējat sevī paturēt savu “pārākumu”. Tas prieka un izsmiekla veidā laužas uz āru.

    Bomzis nav tas, kam trūkst nauda. Bomzis ir tas, kam deformēta lietu uztvere. Un tev viņa tāda ir.

  5. araajs saka:

    Protams,droshiibas nauda jau vakar iemaksaata.
    Bet-katra latviesha goda lieta ir dot savu ieguldiijumu muusu kopeejaa lietaa,lai Linards Grantinjsh aatraak atguutos peec bandiitiskaas varas patvaljiibaam.
    Un veel-Gedroic,tu vismaz shoreiz varreji te nejaukties!

  6. Lv saka:

    Grantiņa kungs turaties.Helsinki-86 bija vienīgā, kas tautai deva spēku un gribu tureties pret rusifikāciju. Vēl 1986.gada VDK aizturēja cīnītājus pat par latviešu valodas līdzvērtību dabiedriskajā jomā. 1987.gada “Literatūra un makslā” dzejnieks Ziedonis intervijā žurnalistam Mejieram (cik atceros) paskaidroja, ka sabiedriskās apkalpošanas sfēras darbiniekiem jāzina arī latviešu valoda. Nākamās sestdienas “Literatūra un mākslā” bija liels raksts par latviešu nacionalismu un, cik zinu, Meijieru atbrivoja no darba. Diemžēl, situācija jau nav mainīusies, jo cilvēki, kuri nežēlojot savas dzīves, pretojās režīmam tika atstumti no varas, jo atkal viņi ir nacionālisti,. arī šajā sistēmā. Jāmācās no vēstures, jo pateicoties Jaunlatviešiem, Helsinki-86 latviešu tauta bija gatava iet pastalās, bet tikai neatkarīga Latvijā. Un ta tauta iet pastalās, ne savas gribas pēc, bet notikušās valsts izlaupīšanas rezultātā, ko darīja par iespējamu lobētā likumdošana. Valst izlaupīšanas faktu ir atzinušas daudzi gudri un godprātīgi cilvēki, t.sk. Vita Matīsa, kas atzina, ka mēs esam tur kur esam tikai iztapibas, alkatības un nodevības dēļ. Kalvīša rīcība atdodot Abreni Krievijai un pretī saņemot beigta ezeļa ausis, ir kliedzoša prettiesiska rīcība. Samazināt valsts teritoriju ir tikai tautas tiesības, kura to izlemj referendumā. Grantiņa aizturēsana ir ka turinājums VDK vajašanai, jo cik atceros viņu nekā nevareja apklusināt, tad “piešuva”, liekas huligānismu jeb ko citu

  7. skorceni saka:

    Linardam ir visas iespejas pacelt lietu EIROPAS limeni!Ceru,ka tas beidzot izdosies….!Bet liideji lai turpina savu ziepeshanos.Gan viniem tiks piemerots augstakais soda mers!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *