Liepāja- mafijas atkritumu bedre

www.tautastribunals.eu-12Uldis Sesks, Gunārs Ansiņš, Valdis SkujiņšKā vienmēr, neskatoties uz Latvijā valdošās kliķes draudiem, es apmeklēju savu Tēvzemi, konkrēti, Liepāju.

Ja kādam ir tiesības staigāt pa Latvijas zemi, tad tās pieder pirmkārt man un man līdzīgajiem, bet ne krievžīdiem un komunistiem, kuri šo zemi un tautu ir iedzinuši bezizejā.

FOTO: Mērkaķi Rotari kluba 75.g. jubilejā. Šeit redzami visi jaunizceptie ilumināti:http://www.irliepaja.lv/lv/galerijas/irliepaja/liepajas-rotari-klubs-svin-savu-75dzimsanas-dienu/

Krievžīdu klaidoņi tiks padzīti, bet komunisti un kolaboracionisti stāsies Taisnīgas tiesas priekšā. Un Liepājas mafijas bandīti, ar Sesku priekšgalā, būs vieni no pirmajiem, kuri kāps uz karātavu „skatuves”.

Ja pēc Atmodas pamazām Liepāja palika sakoptāka, tad pēdējos desmit gadus notiek atkal pretējais process. Pagājušajā gada apmeklējuma laikā rakstīju par Liepājā vērojamo cūkstalli, aprakstītās māju sienas, netīrība un viss, kas ar to saistīts. Šogad stāvoklis kļuvis vēl pretīgāks.

Valdis Skujiņš

FOTO: Šeit mēs redzam, kā Seska pidriķim Skujiņam “širmis” aizvēries. Nu dikti grib kas būt… .

Nekas nevar kļūt labāks, ja pilsētas galva un viņam apkārt stāvošie, ir saistīti ar kriminālo pasauli. Uldis Sesks ir ne tikai Godmaņa- Segliņa ieliktenis, bet arī spēļautomātu atkarīgs. Tātad, cilvēks ar pilnīgi deformētu pasaules uztveri. Sesks, pat pats gribēdams, nevar šo posteni atstāt, jo viņš ir Godmaņa(Izraēlas) noziegumu piesedzējs. Apmēram tāds pats, kā Āboltiņa Saeimā. Tika darīts viss, lai šī čekistu „seksmatrace” atkal būtu „pie teikšanas”. Jaunajam censonim Jānim Junkuram tika salauztas pāris ribas un lieta nokārtota. Pašlaik Junkurs atrodas pagrīdē, bet ne apsolītajā Honkongā par metāllūžņu pārdevēju.

Par padauzu Āboltiņu kādu citu reizi, jo ir kļuvis zināms vēl kas ļoti pretīgs.

U.Sesks,Gabaliņš,LRTT, H-86, VorobeičiksIr vērojamas arī interesantas lietas. Komunists Sesks, juzdams gaidošās nepatikšanas, ir, cik varam noprast, pieslējies Latvijas „rotāristiem”. Brīvmūrnieki, cik zināms, nav komunistu- cionistu draugi, bet kas tikai netiek darīts, lai glābtu savu „kaklu” no drošas cilpas.

FOTO: Tikko vēl šis suņu pieturas stabs atradās 666 marķētajā vietā.

Seskam, ka iekaisušai pakaļai hemoroīds, vienmēr blakus pielipis ir mūsu „muzikantos” Valdis Skujiņš. Ir kļuvis zināms, ka mūsu „dārgais” Skujiņš 80to gadu sākumā, ir ticies ar klaida latviešiem konspiratīvajos dzīvokļos. Kam piederēja konspiratīvie dzīvokļi, paskaidrojumi nav vajadzīgi. Arī šim pidriķim ir vērojamas stingras apziņas novirzes. „Feisbukā” šis biedrs sevi izrāda Krišjāņa Barona „veidolā” uz 100latnieka naudas zīmes.

Kā redzam, tad neiztrūkstošais jebreju aizstāvis Gunārs Ansiņš, arī ir pieteicies Seskam par „miesassargu” Rotari jubilejas ballē. Bet piedosim šim melnīgsnējam latviešam viņa grēkus, jo viņš ir sapratis savu kļūdu, kad iztapīgi uzstādīja jebreja Raimonda Gabaliņa sinagogas „MEMORIĀLU” pašā ietves vidū, kas kalpoja suņiem par „pieturas” vietu.

Liepāja,Seskas, Hadarovičs,LRTT, Grantiņš

FOTO: Tāda praktiski izskatās visa Liepāja. Uz foto redzamais ir pašā pilsētas centrā.

Šodien ejot garām šai vietai bija jāizberzē acis, jo neatradās vairs „pa kājām”, bet bija nobīdīts malā.

Bet varbūt, ka Ansiņš tomēr ir īstais latviec un ar nodomu uzstādīja R. Gabaliņa izstrādāto „sinagog” suņiem pa kājām, lai to apčurā ?

Jā tā, tad LRTT viņam ir gatavs piešķirt Trijzvaigžņorden par šo štell !

Lai nu kā, bet neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis un sinagogu nobombardēja krievi. Tad jautājums rodas pats no sevis: kāpēc mums latviešiem visi šie žīdu sūdi tiek bāzti pie deguna ? Lai skrien uz Berlīni un Maskavu, un tur smirdinās !

Vemt gribas, redzot šos žīdiskos monstrus un viņu dirslaižus seska bandu.

Metalurgu arī šie sātaniskie izdzimumi izzaga.

Sesks ar savu bandu ir narko- kotranandas piesedzējs- „regulators” un žurnālista Matīsa slepkava.

Viņa dižais pretinieks I. Kesenfelds arī ir no tās pašas bandas. Viss tas ir viens liels teātris, kas tiek spēlēts priekš latviešu tautas „apmaušanas”. Kesenfelds ir pieliekams pie sienas bez tiesas sprieduma. Vietējās vēlēšanās, lai VL! neļautu iekļūt Domē, šis karikatūrķēms nodibināja fiktīvu partiju.

Vienu nevar tomēr saprast, kāpēc uz Rotari kluba 75ciem jubeleigadiem netika līdzi ņemti jebreji Jurijs Hadaroviš un Naums Vorobeičiks ? Viņi visi taču ir no vienas slepkavu bandas !

Bet arī to reiz LRTT uzzinās un noteikti darīs zināmu pārējiem.

21.07.15.   L.Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —MAN IR ĻOTI LIELS PRIEKS, KA GRANTIŅA LATVIJAS APMEKLĒJUMS IR BEIDZIES
    BEZ NOZIEDZNIEKU PROVOKĀCIJĀM!

  2. A.Gedroics saka:

    Bet kā ar Liepājas psiheni, ir kādas pozitīvas izmaiņas tur? :)

  3. ķiploks saka:

    Ko LRTT domā par šo Kristus un baltu tautu zaimotāju? Ebrejs, kurš sagroza kristietību un noniecina(ja labi ieskataties video – pat izsmej) baltu tautas un par latviešiem saka – “viņi” nevis “mēs”.

    https://youtu.be/uoh4IkcWD1E?t=21m49s

    Admins
    Šim ākstam ir piemērojams vārds- garīgais pederasts.
    Viņa stenošais runas stils uz to norāda.

  4. ķiploks saka:

    M. Jencītis savos sprediķos piesauc savu personīgo pieredzi un atklāti stāsta, ka ilgus gadus lielos apjomos lietojis spēcīgas narkotiskas vielas — un nav pārtraucis to darīt pat cietumā, kur vairākos termiņos pavadījis nepilnus septiņus gadus. Narkologs Kārlis Einis skaidro, ka ilgstoša narkotiku lietošana izraisot neatgriezenisku personības degradāciju, arī psihozes, halucinācijas un murgainas idejas.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Latvija – politiskā KOMUNISTU un ČEKISTU atkritumu bedre.

    Pūšanas process jau 22 gadus traucē tautai normāli dzīvot!

    Varu valstī savās asiņainās ķetnās joprojām stingri tur pretlatviskie spēki.

    Tas ir labi noregulēts politisko bandītu mafiozs mehānisms, kas nepārtraukti Latvijā darbojās kopš 1940.

    Valsts politika ir izteikti P R E T L A T V I S K A!

    Rīgas Latviešu Biedrības likumīgās darbības varmācīga pārtraukšana 1993. gada 18.februāra naktī ir kliedzoša netaisnība, kas visai sīki aprakstīta Leonarda Inkina grāmatā. Autors veicis apjomīgu darbu, paldies viņam par to!
    Ari Ligitas Lejas un Viļa Liniņa grāmata ir jāizlasa katram apzinīgam LATVIETIM!

    Mēs vairs N E D R Ī K S T A M būt apolitiski – tā ir tautas nāve~
    Lasīt, izglītoties un pieprasīt likumu ievērošanu Latvijā ir mūsu pienākums bērnu priekšā.

  6. Kredīts saka:

    Nevaru saprast ticēt vai nē šim visam trakumam.

  7. Viss tas pilnīgi pareizi, it sevišķi par Kesenfeldu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *