Kārtējais krievžīdu uzbrukums latviešiem

www.tautastribunals.eu-12Labdien!

Pret mani komunisti iesākuši izdzīšanas no Latvijas kampaņu.

Valdis-Freimantāls2Jau otrreiz manus dzīvokļus, kur es ar saviem deviņiem bērniem un desmit mazbērniem dzīvoju, tiesu izpildītāja Baiba Baltiņa gatavojās pārdot izsolē, par parāda piedziņu Rīgas domei.
Neesmu taisījis nekādus parādus, neesmu aizņēmies nevienu centu!
Komunistu miljonāru varas banda pieprasa no manis viņiem maksāt 2860 EURO un 59 centus par to, ka es ar savu ģimeni dzīvoju savā, nopirktajā privātīpašumā Latvijā, dzimtenē, nesaņemot nekāda atbalsta no valsts puses.

Tas ir nekustamā īpašuma nodoklis, ko pieprasa maksāt par to, ka esi nodrošinājis savu ģimeni ar pastāvīgu, personīgo privātīpašumu, kuru demokrātiskajā pasaulē uzskata par N E A I Z S K A R A M U !!!
Man,72 gadus vecam, 10 bērnu tēvam, pensionāram ar pensiju 92 EURO mēnesī, bez citiem ienākumiem, uzturot savu 11 gadīgo dēlu Adriānu, liek maksāt nekustāmā īpašuma nodokli Rīgas domes vajadzību- negausību apmierināšanai !

Vai var būt vēl PRETLATVISKĀKA varas trakošana ?

Pats galvenais ir fakts, ka simtiem tūkstošu latvieši nevarēja privatizēt nevienu kvadrātmilimetru no dzīvokļiem, kuros viņi dzīvoja, jo tie nebija valsts piešķirtie dzīvokļi jaunajās mājās ar ērtībām.

Mēs visi, kuri dzīvojam koka mājās bez jebkādām ērtībām, tikām diskriminēti atšķirībā no krieviem, kuri par sertifikātiem privatizēja savus dzīvokļus jaunajās mājās ar visām ērtībām.

4. maija valsts IZPRATA latviešu pamatnācijas vajadzības, latviešu ģimeņu vajadzības!
Katru dienu Latvijā izjūtu pret sevi vērstu valsts politiku, lai apgrūtinātu dzīvi un izjauktu ģimeni.

Iedomājieties, man, Rīgas Latviešu Biedrības goda tiesnesim, izūtrupēs manu īpašumu, lai visi mani 10 mazbērniņi kopā ar manu 11 gadīgo dēliņu zaudētu savu pastāvīgo, iekārtoto, izremontēto TĒVA MĀJU, lai izdzēstu no šo 11 nepilngadīgo LATVIEŠU prātiem jēdzienu “T Ē V A M Ā J A S” !!!

Lai visi 11 nepilngadīgie Freimantāli būtu izmesti uz ielas!

Un visi mani 9 bērni, kuri dzīvo Latvijā, nolādētu savu tēvu un Dzimteni – Latviju!

Lūdzu pasaules latviešu sabiedrību sekot komunistu un čekistu pretlatviskajām izdarībām Latvijā.

Nils Ušakovs,Urbanovičš, Cilēvič, Pliners, Straujuma, Bērziņš14.07.2015

Valdis Freimentāls

Lūk, tie, kuri  pļauj to, ko nav sējuši:

GORBUNOVS. ULMANIS. BOROVKOVS. RAJEVSKIS. LAPSA. KRASOVICKIS. ZASARJINSS. AVICKIS.LRTT. GRANTIŅŠ, Grantiņš, Bitenieks, Urbanovičs, Reiniks, Lato Lapsa.LRTT pēcvārds

Pasaulē tā nu ir iekārtots, ka nekas nevar nokrist „pie zemes” un bez vēsts pazust. Tiešāk runājot, par visu ir JĀMAKSĀ un par visu tiek SAMAKSĀTS. Tas ir tā saucamais KARMAS LIKUMS. Savā pamatbūtībā tas ir šausmīgs- žēlastību nepazīstošs ESĪBAS LIKUMS. Tā ir pati augstākā dimensija- DIEVS. Šī DIMENSIJA pastāv ārpus LAIKA un TELPAS un tāpēc TAI nav nedz sākuma nedz beigas. Šodienas leksikā runājot, tas ir ĀRPRĀTA MONSTRS, kurš bez žēlastības iznīcina/iznīcinās visu, kas neatbilst Dievišķajai Evolūcijai. Krievžīdu cionisms- boļševisms- komunisms ir destruktīvs asinssuņu radīts režīms(Antikrists), kas tiks nežēlīgā veidā iznīcināts.

Visi tie, kuri kalpo šim Latvijas 4. maija kliķes režīmam, tiks fiziskā- asiņainā veidā iznīcināti.

ELLE paņems to, kas tai pieder un MŪŽĪGĀ ESĪBA savu RAŽU !

Un kā jau vairākkārt esmu pieminējis, ka ne jau tikai godmaņi un kargini tiks iznīcināti, bet arī visi viņu ģimenes locekļi un radu radi, paziņas un bandas biedri. Visi tie, kuri ir ņēmuši/zaguši to, kas viņiem nepieder.

Priecāsimies, Freimantāla kungs, ka mēs neesam viņiem līdzīgi !!!

Lai notiek Dieva prāts, kā Debesīs, tā arī virs zemes !

15.07.15.     LRTT

You may also like...

6 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Liels P A L D I E S H-86 par izpratni un morālu atbalstu, kas šajā izmisuma cīņā pret komunistu un čekistu politmafiju manai daudz cietušajai ģimenei tiek sniegta ar šo svarīgo publikāciju internetā!

    Vairāk kā nekad man tagad ir nepieciešams atbalsts un P A L Ī D Z Ī B A nevienlīdzīgajā latvijas patriota cīņā pret tukstošgalvaino KGBistu miljomāru un miljardieru pārspēku.

    Informēju latviešus un visus godīgos cilvēkus pasaulē. ka tas kas notiek Latvijā šodien ir prātam neaptverama P R E T L A T V I S K A komunistu koordinēta “ofensīva” – organizēts un pārdomāts uzbrukums latviešu kultūrai un dzīvesziņai, latviešu tautai.

    Mūs, latviešus apzināti izdzen no valsts !!!

    Mums, latviešiem rada apstākļus, lai mēs savu dzīvi nodzīvotu nospiesti uz ceļiem.

    Simtiem tūkstošu talantīgi un darbaspējīgi patrioti – latvieši ir izdzīti trimdā un nedzīvo Latvijā, kur viņus apkaro rafinētām, pārbaudītām komunistu metodēm. /no ārpuses tas izskatās kā izcili demokrātiskas valsts attīstība/.

    Viltīgā čekistu banda uz ārpusi parāda savu humāno labestīgo smaidu, bet tas ir viltus smaids – UZŠĶOBĪTA grimase!

    ASV kongresmeņu daļa to saprot, paldies Dievam!

    Tikai pateicoties viņiem Linards Grantiņš ir dzīvs un

    dzīvo pilnvērtīgu dzīvi demokrātiskas valsts – Vācijas, likumu aizsargāts.

    Latvijā likumi nestrādā, tos pārkāpj ik uz soļa varas turētāji – 99% korumpētie komunistu un čekistu IELIKTEŅI – KADRI, kuriem ir svešas goda jūtas.

    * * *

    Atgriežos pie tēmas.

    Diskriminēts, jo nevarēju privatizēt par sertifikātiem savu dzīvoklīti kā krievi valsts mājās, – biju spiests nopirkt to par sūri grūti sapelnītu naudu.

    Nav jāstāsta, ka to izdarīt bija ļoti grūti, daudziem latviešiem pat neiespējami!

    Nopirku mājas daļu Āgenskalnā netālu no televīzijas torņa vācietes Hermīnes Līnes denacionalizētajā īpašumā no mantiniekiem.

    Koka vienstāvu ēkā 5 istabas. Namu pārvalde šo dzīvokli izīrēja daudzām ģimenēm vienlaikus ar vienu virtuvi un sauso ateju un malkas apkuri ar četrām simtgadīgām krāsnīm un plīti, kur gatavot ēdienu, uzsildīt ūdeni.
    Kopš iegādes mana ģimene 20 gadu laikā ir ieguldījusi milzu darbu un ap 40 000 latu mājiņas remontā, gan nomainot jumtu, gan ierīkojot pilsētas kanalizāciju, gan uzstādot modernas, dārgas apkures sistēmas pagrabā un bēniņos, jo ēka ir unikāls kultūrvēsturisks Rīgas priekšpilsētas 19.gs koka apbūves paraugs un atrodas valsts nozīmes arhitektūras pieminekļu statusā. /līdzīgi kā Vecrīga, vai Mežaparks/. Visā šajā apzinīgajā darbā 20 gadu laikā mana ģimene pašaizliedzīgi ir ieguldījusi milzu darbu un pūles, lai saglābtu mājiņu, kurai namu pārvaldes izsaimniekošanas laikā 25 kvadrātmetru istabai iebruka griesti, jo bija izpuvušas visas nesošās sijas!
    Mana māja Āgenskalnā ir kā miniatūra Imanta Lancmaņa epopeja, tikai bez jebkāda valdības finansējuma! Esam visu mūžu godīgi strādājuši un tagad tiesu izpildītāji pilda 4. Maija valsts “L I K U M U S”?
    .
    .
    Admins
    Jā, pateicoties tikai 30 ASV kongresmeņiem un klaida latviešu pūlēm, esmu dzīvs.
    Bet cik neatlaidīgi vietējie krievžīdi un komunisti par visām nebūšanām Latvijā vaino ASV un “rotšildus” !?
    Protams, ka viņi nav svētie, bet salīdzināt ar komunistiem-cionistiem, ir ārprāta darbs.
    Viņi ir naudas vērgi, bet cionisti-komunisti- asinssuņi !
    Šī pasaule nav svēta, mums vienmēr jāizvēlas mazākais ļaunums… .

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Iepazīstieties ar Latviešu Goda Tiesas lēmumiem un deklarācijām Latviešu Biedrības mājas lapā LaBie.lv. Un īstenojiet tos savā dzīvē savu dzīves vietu AIZSARDZĪBAI. Ar cieņu un cerību pamodināt vareno Latvisko spēku!

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Aiz uztraukuma kļūdījos – šī jau ir trešā reize, kad komunistu “LIKUMĪGĀ” pašpārvalde Rīgā ar zvērināta tiesu izpildītāju cenšas manai ģimenei izsist ķeblīti no kāju apakšas!

    Bijām sākuši mājiņas restaurācijas, darbus un centāmies savest kārtībā ēku, kuru namu pārvalde bija APSAIMNIEKOJUSI – nosaimniekojusi” līdz tādam stāvoklim, ka tajā dzīvot un uzturēties bija gandrīz vai neiespējami. Sausās atejas bedre gadiem ilgi pārplūdusi!!! /Žurkas, peles saimniekoja visur, mana sieva Velga ar rokām daždien noķēra desmitiem pelēnu, kuri līda visur – ēdienos, drēbēs, gultās, skapjos un visur arī atstāja savus izkārnījumus. / Viņa tos iemeta spainī ar ūdeni, tā noslīcinot. jāsaka, ka tas manai mākslinieka dvēselei bija nepatīkams un ilgi atmiņā paliekošs pārdzīvojums/.
    Tos varēja atrast gan uz galda, gan bļodās./peļu izkārnījumus/.
    Nemaz nerunājot, ka lietus laikā mūsu guļamistabas sienas kļuva slapjas un smirdīgas no plūstošam ūdens straumītēm, kuras sakrājās uz grīdās pat 5 cm un jumta sniega kušanas periodos dažreiz pilnīgi pārklājot visu 25 kvadrātmetru dzīvojamās istabas grīdu ar ūdeni. Netīru un specifiski smakojošu.
    Daudzkārt rakstiski lūdzos namu pārvaldes priekšniekam, kurš netālu blakus uz Linarda Laicēna ielas vadīja apmaksātos sētniekus un remonta “speciālistus” jumtiem, ūdensvadiem un elektrībai. Dažreiz, kad pārāk izmisīgi uzstājos ar saviem lūgumiem palīdzēt novērst nelaimi, meistari arī atnāca, bet,protams, neko nesalaboja – viss palika kā bijis.
    1992. gadā pat Rīgas Latviešu Biedrības priekšnieku Ilmāru Drulli atvedu, lai pats savām acīm redz to postu un stāvokli, kad simtiem gleznu un grāmatu bija no pilošiem griestiem un slapjām sienām jāglābj, kad visa 25 kvadrātmetru unikālā mozaīkas daudzkrāsainā ozolkoka parketa jūgendstila grīda pludoja, piesmeļot kurpes mums – “glābējiem”.
    Lietas apstākļus nemainīja arī pilsētas arhitektūras pieminekļu aizsardzības pārvaldes priekšnieka vietnieka līdzjūtīgā ierašanās ūdens nelaimes vietā. Viņš mani labi pazīst un var liecināt par toreizējā ēkas stāvokļa kliedzošo nesavienojamību ar miljoniem vērto gleznu un citu muzejisko vērtību uzglabāšanu.

    Pagaidām beigšu lasītājus iepazīstināt ar komunistu valsts pārvaldes metodēm, bet apsolu Tautas Tribunāla lasītājiem pasniegt videoinformāciju par notiekošo Ģeržinskogradā, ko daudzi jo daudzi dēvē par LATVIJU!

    Atcerēsimies Jūliusa Fučika ” REPORTĀŽU AR CILPU KAKLĀ”.

    Par maniem maksājumiem komunistu “IZSPIEDĒJIEM”.

    Pirmoreiz samaksāju tiesu izpildītājam virs 3 000 latiem! Pilnīgi nelikumīgu maksājumu pieprasītāja – Rīgas dome terorizē latviešu
    ģimenes, saņemot nepamatotus maksājumus no pamatnācijas ģimenēm valstī. To maksājumu man pieprasīja par Zasulauka ielas 16 mākslinieka darbnīcas “apsaimniekošanu”- puspagrabu, kuru privatizēju uz kāda mākslinieku savienības biedra vārda par saviem sertifikātiem. Lai nepieļautu Valdim Freimantālam izveidot stabilu un drošu gleznu glabāšanu, pēc “dienestu” pieprasījuma tiesas izpildītājs “apķīlāja “manus, zemes grāmatā reģistrētos nekustamos īpašumus, manas ģimenes dzīvesvietu- tā panākot Rīgas domei,šantāžas ceļā pilnīgi nelikumīgi piedzītus maksājumus! Jo tajā gadījumā parādu par “apsaimniekošanu” nu nekādi nevarēja vērst pret mani – cilvēku, kurš izmanto īpašnieka telpas puspagrabā uz pilnvaras pamata. Klaja likumu ignorance no valsts iestāžu puses ir SMAGA un POSTOŠA SĒRGA Latvijā.

    Otro reizi tiesu izpildītājam Muižniekam samaksāju pie 700 latiem, lai mana ģimene varētu turpināt dzīvot savā likumīgajā privātīpašumā uz savas zemes! /Tīrākā šantāža/. – vai nu maksā, vai pārdosim izsolē tavas ģimenes dzīvesvietu ar visām panckām!!!

    Tagad trešo reizi Antiņš jās kalnā pēc nepilniem 3 000 eiro!!!

  4. Bruno saka:

    Valsts aplaupa gaišā dienas laikā! Nekustamo īpašumu nevienam nav tiesības aplikt ar nodokli! Drīkst tikai ienākumu no nekustamā īpašuma! Tas sastāda 1,2% no kadastra. Tātad, šos 1,2% var aplikt ar 1,5%.Tā bija pirmskara Latvijā 1926.gadā tika zinātniski aprēķināts.Piem.:māja maksā 10 000 eiro. Tad peļņa sastāda 1,2% ir 120 eiro no kā atvelk nodokli 1,5 % un sanāk maksāt nodokli 1,8 eiro. Ko dara valsts? Apzog, novelk visus ienākumus, pat vairāk. No 10 000 1,5% sastāda 150 eiro. Nekur pasaulē tā nav! Igaunijā vispār nekustamā īpašuma nodoklis neeksistē! Tātad, paši ievēlam šos zagļus, kuri domā tikai par sevi, savām ambīcijām. nepārtraukti krāpj Tautu!

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Tagad ir 2016. gada maijs, bet nekas nav mainījies !

    Rīgas dome trako – pieprasa maksāt milzīgus nodokļus.

    Kur ņemt tādu naudu?

    Visa tieslietu sistēma Latvijā ir pret latviska – apzināti latviešu ģimenes D I S K R I M I N Ē J O Š A.

    Vienīgi Tautas Tribunāls veic sistemātisku latviešu likumīgo tiesību aizstāvību, dokumentējot komunistu un čekistu N O Z I E G U M U S.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Tagad jau 16.decembris – viss pa vecam – nekādas sirdsapziņas pazīmes valdībā un Rīgas domē!!!

    Nolēmuši apkarot un iznīdēt latviešu nekomunistu un nepartijnieku ģimenes!

    Politiskais kurss valdībai – latviešu ģimeņu izdzīšana no DZIMTENES.

    Komunisti un čekisti peldās naudā!!!

    Tauta smok.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *