Turpinājums. Arī nīst ir jāprot !

www.tautastribunals.eu-12L.-Grantiņš-Bitenieks-Ulmanis-Latvija-māksla-Bariss-EihmanisJāiemācās NĪST ar PRĀTU. Lai to iemācītos, ir jāprot atšķirt Dieva vārdu no Sātana iesētās sēklas.

Kāpēc krustneši ar mums karoja veselus simts gadus un pēc būtības karo vēl šodien?

Tāpēc, ka mēs bijām pārāki pār viņu nāves reliģiju.

Mums visiem zināma ir Jēzus sacītā frāze: „Ārsts iet pie slimajiem !” Un „ārsti” to vien darīja, kā gāja pie slimajiem. Un slimnieki, kā mums visiem ir zināms, bija tieši žīdi.

Kur palika lielais „ārsts” Mozus, kurš vēlējās šos semītiskos klaidoņus pataisīt par civilizētu tautu ? Vienkārši pazuda nepārredzamajos tuksneša klaidos, tāpat kā šodien pazūd tie, kuri grib šiem klaidoņiem iemācīt nezagt un dzīvot pēc Dieva LIKUMIEM.

Arī Jēzus nāca viņiem palīdzēt, bet viņi šo „ārstu” bez žēlastības barbariski- rituāliski noslepkavoja. Šī tauta šodien nav palikusi ne par mata tiesu labāka, kāda viņa bija Ēģiptes „verdzības” laikā, kad gandrīz pašus glābējus pataisīja par vergiem !

Tas viss būtu jāmāca skolās jau no pirmās klases, bet tas netiek darīts ?

Kuram ir pacietība un vēlēšanās, tas var apgūt šīs zināšanas dažādu laiku filozofu darbos. Šo senatnes filozofu darbi ir tikuši apzināti iznīcinātu, jo traucēja un traucē vēl šodien Sātana izredzētajiem veikt savus asins darbus.

Ieejot dārzā ir jāizravē nezāles un tas pats arī ir jādara sabiedrībā. Ar visasāko ”nāves kapli” ir jāizcērt godmaņi, borovkovi, indrikso, bērziņi, kargini, brigmaņi, āboltiņi un visi tiem, kuri ir devuši zvērestu jūdaismam- komunismam. Visi šeit pieminētie ir Mozus un Kristus slepkavu mantinieki, kuri aizkulisēs uztur falšo kristietismu, kurš māca mums mīlēt: savu tuvāko un ienaidnieku kā sevi pašu !

Bet vai darbojas šī „mīlestība” apgrieztā kārtībā ?

Vai tavs tuvākais un ienaidnieks TEVI mīl ?

Pajautāsim, kā tad izpaužas šo tuvāko- godmaņa- kargina- borovkova- šķēles…. mīlestība ?

Vai „dievizredzētie” atdos tev otru kreklu, ja tev nebūs neviens ? Nē, viņi, šie visur esošie „holokausta upuri”, novilks TEV pat pēdējās apakšbikses….!

Falšā apustuļa http://tautastribunals.eu/?p=24530 sakropļotais „Dieva Vārds” ”Dievs ir mīlestība !”, šodien ir celts godā… .

Iedzenot cilvēku masām galvā šo sātanisma pamatfrāzi, cilvēka apziņa tiek pilnīgi paralizēta ! Un, ja pie visa tā vēl pieliek klāt: „Mīli savu tuvāko(pat ienaidnieku),sevi pašu”, tad cilvēks, kā Dieva radīts Brīvās Gribas auglis, tiek pilnīgi iznīcināts- pārvērsts par zemisku un nodevīgu darba lopu.

Latviet !!!, mūsu tautu, šie sātaniskie kropļi, ir tieši par tādu bezsmadzeņu lopu baru pārvērtuši, visu mums nozaguši un Dzimteni izlaupījuši !

Viņi dara visu, lai tu viņus nīstu caur SIRDI un atdotu viņam pat to, kas Tajā mīt- Svēto Garīgo enerģiju. Viņiem vajag ļaužu mocības, lai varētu pastāvēt.

Kur ir loģika, ka viņi pēdējā Libānas karā bombardēja skolas un izmeta divus miljonus kasešbumbas, kuras bērni atrodot kā rotaļlietas, zaudē locekļus ?

Atbilde ir vienkārša: viņi barojas no Svētās naida enerģijas, kas tiek izdalīta viņus nīstot no Sirds- Sirdsapziņas.

Nenīdīsim šos zvērus ar Sirdi, bet ar Saprātu. Nīstot ar veselo saprātu, šie „izredzētie” nesaņem psihisko- Dievišķo enerģiju. Ļausim savam EGO pārstrādāt šo enerģiju indes devā un tad raidīt uz viņiem. Es to esmu iemācījies un tāpēc tika izveidots LRTT un i- vietne tautastribunals.eu. Šeit ir ielikta ļoti milzīga psihiskā- Dievišķa enerģija, bet jau pārstrādāta PATIESĪBAS DZIRNĀS, kas visīstākā inde šiem Sātana kalpiem.

Pirmkārt, latviet, ir jāsaprot, ka Dievs nav mīlestība, bet gan NEPIELŪDAMS, SEVIS NEAPZINOŠS, KOSMISKAIS LIKUMS !

Šis LIKUMS nevienu nemīl un nevienu netiesā.

Tas ir tā dēvētais Karmas LIKUMS: „KO SĒSI, TO ARĪ PĻAUSI !”

Pēc šī LIKUMA vadījās mūsu senči, arī Mozus un Kristus.

HOLOKAUSTS notika šī LIKUMA ietvaros. Nacisti bija tikai instruments Dieva rokās.

Nākošais HOLOKAUSTS stāv jau durvju priekšā. Tikai aklais to neredz un kurlais to nedzird.

Un nobeigumā es jau kuro reizi atkārtoti ielikšu Jēzus sacīto uz žīdiem. Ja pie pirmās reizes izlasot nesapratīsi, tad, ja gribi glābt savu DVĒSELI, lasi to kaut simts reizes, līdz Tavas, ar „kristietismu” piezombētās smadzenes atmazgājas.

Sāc kalpot savai Dvēselei, Dievam un mūžīgajai Esībai:

Jēzus viņiem sacīja: “Ja Dievs būtu jūsu Tēvs, jūs Mani mīlētu, jo Es esmu izgājis un nāku no Dieva. Jo ne no Sevis esmu nācis, bet Viņš Mani sūtījis. Kādēļ jūs Manu runu nesaprotat? Tāpēc, ka jūs neesat spējīgi klausīties Manos vārdos. Jūs esat no sava tēva – velna, un jums gribas piepildīt sava tēva kārības. Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv patiesībā, jo patiesības nav viņā. Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs.””

Vai atradi Jēzus sacītajā, ka žīdi ir DIEVA izredzēti ?

Es nu nekādīgi šajā tekstā nesaredzu Dievizredzētību, bet gan visīstāko Sātanam kalpojošu izdzimteņu baru.

Negribi ticēt man, tad tici vismaz Jēzus sacītajam !

Dievs svētī Latviju un palīdzi noklīdušajām latvju Dvēselēm atgūt veselo saprātu !

Nīsti šos Sātana kalpus ar prātu, bet ne ar Sirds emocijām, no kurām viņi barojas.

Aizgriez šo “krānu” un viņi, šie godmaņi un kargini, nosprāgs !

PATIESĪBA ir viņu nāve !!!

Dz. Rasnačs, A. Brigmanis, S. Āboltiņa. J. Urbanovičs. LRTT.Helsinki-86. Saeima. Rīga. Latvija.FOTO: Latviet, ja Tu šos izdzimteņus mīli kā pats sevi, tad esi viens no viņiem… !

Latviet, mums ir jāatjauno mūsu senču DZĪVES izpratne, kura pilnībā atbilda ESĪBAS BŪTĪBAI !

Tikai tā mes varēsim paglābt savu tautu un, protams, arī katrs savu DVĒSELI ievadīt mūžībā.

Viņi, šie “izredzētie”, tiks iemesti Dievišķās EVOLŪCIJAS atkritumu bedrē.

LRTT i- vietne nav ANTIsemītiska, bet gan ANTIsātaniska !

L. Grantiņš    11.07.15.

You may also like...

3 komentāru

  1. A.Gedroics saka:

    Beidzot viens vislatvietis arī noziedzniekos iekļauts! :)
    .
    .
    Admins
    Gedroic, tu sirgsti ar garīgo daltonismu, protams, apzināti !
    Kopš kura laika Rasnačs ir vislatvietis ?

  2. Eduards Lunis saka:

    —Redziet, kā pie varas esošie izrīkojas arī ar bērniem-Dziesmu un deju svētku dalībniekiem!?
    Cenšās , pat uz bērnu veselības rēķina , Pasaulei parādīt,ka mums te ir tik jauka dzīve! Bet patARĪ MĀTE DABA PALĪDZ ATMASKOT VIŅU NOZIEDZĪBAS-GĀŽ LIETUS!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *