Atbilde “tautastribunals” lasītājai PAMELAI.

IMGP0974

Jāni Rožkaln: Par trijiem grašiem pārdevi
                         Tu Dzimteni un tautu.
                         Bet ēdot rodas ēstgriba,
                         Kaut jupis viņu rautu…
                                                  Par trijiem grašiem pārdotu
                                                  Trīs Tēvzemes ik dienu,
                                                  Bet vienu esi pārdevis
                                                  Un tev vairs nav nevienas…

Saka Pamela: Šorīt kolaboranta Kolāta radio intervēja “nacionālistu”, ”cīnītāju”  J.Rožkalnu. To tev, Grantiņ, bija jādzird ! Tur nebija ne vārda ne par okupāciju, ne par prokremliskiem mankurtiem, ne 5-to kolonnu ! Visa vaina tiek uzkrauta trimdas latviešiem un rietumu liberāļiem. Lūk, tā !! J. Rožkalns neiet politikā, jo nav nevienas latviskas partijas un neviens nedod naudu. Te nu jāliek, Grantiņ, Rožkalnam uz pieres tavs zīmogs – NODEVĒJS un VDK sadarbonis !!!=====================================================================

Jūdas Jānis RožkalnsAtbilde: Jānim Rožkalnam Jūsu piesauktais zīmogs jau uz pieres ir uzspiests. Rožkalns jau no pirmās ierašanās dienas Rietumos veica graujošu darbību pret H-86 grupu un tās dibinātāju. No viņa tika terorizēts raidstacijas BRĪVĀ EIROPA diktors Pāvils Brūveris. To man pateica Pāvila Brūvera tēvs. Tā rezultātā tika reklamēta Jura Ziemeļa radītā čekas filiāle “H-86 Rīgas nodaļa”. Jānis Rožkalns ir latviešu tautas pabira- kangars un kā tāds arī stāsies Tautas Tiesas priekšā.

L. Grantiņš.  26.09.2010 

 

You may also like...

31 komentāri

  1. zonnenbergs saka:

    Un es par vinu uzrakstiju komentaru ka vins izskatas loti jauns

  2. Adolfs Hitlers saka:

    nebūs nekādas tiesas, Latvijas vairs nav un nebūs, nošaujies Grantiņ, nu nebūs Latvijas, tu esi vecs opis kas neko nerubī, aks nerubī ka Lativjai ir milzīgs parāds

  3. Depresija- Ādžim Hitļeram saka:

    Ko Grantiņš rubī, vai nerubī, nezinu, bet tu un tavi drauģeļi parašisti rubīs uz savu parašu tā, ka visi lielceļi putēs… .

  4. Uldis saka:

    to L. Grantiņš.
    “No viņa tika terorizēts raidstacijas BRĪVĀ EIROPA diktors Pāvils Brūveris.” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ———————
    Laikā, kad tikai par grāmatas “Arhipelag Gulag” atrašanu mājās, varēja dabūt 4 gadus par pretpadumjo propagandu un aģitāciju, Brūveru ģimenīte par “pretpadumjo” darbība nonāca Rietumos. Nešaubos, ka tas tika izdarīta ar mērķi lai ienaidnieka aizmugurē viņi izspiegotu un grautu latviešu emigrantu organizācijas. Ne jau velti Olafs Brūvers iestājās komuņagu, čekistu un bandītu partijā “dp saimnieks”

  5. Adolfs Hitlers saka:

    davai Grantiņ nāc brauc uz Latviju un tiesā visus pēc kārtas, mīkstčaulis esi un muti tikai dzisināt proti, neko vairāk neproti

    kad tad pienāks tā diena? atbilde – NEKAD!!!

    tā ka ej dēt

    partijniekiem vēl ir ko zagt, un tu Grantiņ turi muti ciet!!!vai arī sāc reāli ko darīt

  6. Apollo saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/215551

    Nekāds svētais Juris Bojārs nav. Taču dažas J.Bojāra vecumdienu atklāsmes kā Godmaņa laikā notika vislielākā zagšana Latvijā var noderēt krimināllietā, tiesājot Godmani, Šķēli, Lembergu un daudzus citus Latvijas valsts nozadzējus.

    Daži citāti:
    Kuri tā [aktīvi] tiecas pēc amatiem, tos ir viegli nopirkt.

    …aizbrauca Dobelis un pateica, ka viņiem ir divas, trīs dienas, lai rūpnīca būtu tukša.

    [par VEF likvidāciju] Angļi labi saprata, ko nozīmē tāds konkurents, tādu vienkārši vajag novākt, jo, ja tas modernizēsies, tad atņems viņiem tirgus daļu, kas, protams, būtu noticis. Un tāpēc VEFu nomērdēja.

    [par Ēlerti]. Tukša. Vai tad Jūs vienu gudru vārdu esat no viņas dzirdējuši šīs kampaņas laikā?

    Ulmani es nevērtēju nekā, domāju, arī jūs viņu īpaši nevērtējat.

    [par VVF ievēlēšanu] Tas viss tika noorganizēts ļoti lielā ātrumā, tiešām nācās vienoties ar Šķēli. … Bet, redziet, šādos gadījumos jums vienmēr jāvienojas ar sātanu.

    …kad cilvēks ir augšā, viņam no tā viegli sagriežas galva .Visi pieļauj kļūdas. [par VVF]

    par prezidentālas republikas nepieciešamību: Krievijai izdevās nopirkt Vācijas kancleru kā tādu prostitūtu par kaut kādiem štrunta 900 000 eiro gadā, tad mūsu mazajā Latvijās tas viņiem var izdoties daudz ātrāk un par daudz mazāku summu…

    [par Šleseru] Viņš nebūs premjers, man tā šķiet, bet nu redzēsim.

    Dombrovskis, man šķiet, nezog, tas ir labi mūsu apstākļos, vismaz nav pazīmju, ka viņš to dara. Vai viņam var ticēt uz vārda? Viņš teica, ka pensijas neaiztiks. Bet aiztiek un aiztiks. … šķiet ka arī nodokļu sistēmu aiztiks.

    .. man pat piedraudēja, ja tu mēģināsi tikt pie varas, tevi nošaus. … Bet tā kā to man pateica ļoti augsta līmeņa origarhs un tā kā vienam otram lapsenes jau bija iekodušas, es labi apzinājos realitāti.

    Godmaņa laikā notika vislielākā zagšana Latvijā. Nozaga visu mūsu naudu. Bija tā saucamā naudas vagonu lieta, 350 miljoni.

    Muciņš pirmajā sēdē uzdeva Repšem jautājumu: cik tu par to dabūji? Repše nosarka un teica, ka tad vispār nerunās. … Repše bija viens no organizētājiem [naudas vagonu lieta].

    [par Lembergu] Neesmu ne prokurors, ne tiesnesis, bet prokurori saka, ka iesēdinās. Es runāju ar Īrijas bijušo leiboristu partijas priekšsēdētāju, viņš saka: ziniet, mums arī bija korupcija, kamēr nesāka lielos brekšus sēdināt.

    [par čekas maisiem] Atnāciet pie manis pēc 10 gadiem, tad būs noilguma termiņš. Ja vien es vēl būšu dzīvs, jo man tagad ir 72 gadi.

  7. Apollo saka:

    .. man pat piedraudēja, ja tu mēģināsi tikt pie varas, tevi nošaus. … Bet tā kā to man pateica ļoti augsta līmeņa origarhs un tā kā vienam otram lapsenes jau bija iekodušas, es labi apzinājos realitāti.

    ——————————-

    Šķēle
    Grūtups
    Uzskaiti var turpināt

  8. skolotāja saka:

    Vai zināt, kāpēc Andris Šķēle negrib balotēties dzimtajā Madonā?Pajautājiet,ko viņa tēvs darīja deportāciju laikā 1949.gadā?

  9. KrrrrievsssS saka:

    “skolotājai” taisnība! Visiem, vai gandrīz visiem šiem izdzimteņiem-kangariem un valsts izlaupītājiem senčos ir sarkanie nelieši-jūdasi, kuri vai nu aktīvi darbojišies pret savu tautu, vai klusu, pasīvi atbalstijuši okupantus, bet visi noteikti ir bijuši morāli degradanti, pašlabuma meklētāji un morāli mēsli, jo tikai tādi var tā izturetie pret savu tautu un savējo un savu senču Dzimteni! Un šodienas treknie un ne tik treknie salašņas partiju spicēs nāk no šīm kroplajām ģimenēm.

  10. co-krieviņam saka:

    Būtu ļoti labi uzināt viņu “īstos”uzvārdus un no kurienes viņi
    ieradušies.Uļmani ieradās no Ļeņingradas un pirmā apmešanās vieta
    bija Valkas skolotāju institūts(tas bija Cimzes laikā),institūtā
    mācījās vācu valodā.

  11. Miervaldis saka:

    Varbūt visu Latvju nelaimju vainieki – krievi izmirs kādā alkohola epidēmijā?Lai nu kā, bet bez soda jau nu viņi nepaliks!

  12. Miervaldis saka:

    Un tā būs!Jo dievi ir dievi, bet krievi – krievi!Visīstākie lopi, un sava patiesā, labā etniskuma nodevēji!Galīgi viņi ir jau samaitāti no ļeņina un ļedjājeva!Kaut gan ņemot vērā viņu nacionālos netikumus – slinkumu un nolaidību – tas ir labi saprotams!Un vēl!Nepārsteigsimies ar faktiem!Tas mums var ļauni atriebties!Var jau būt, kad citi no jūsu apsūdzētajiem ir nevainīgi cilvēki.Man patīk jūsu entuziasms, un varu ieteikt TO, kad gadijumā, ja jums pienāks daudz finansiālā atbalsta, tad izlietojiet to entuziasmu ar to, labi?Nu tā Pamela, ja to visu dzirdēja, tad varu spriest, kad, tas, kurš nelietīgi valka Latvijas vārdu, tiks sodīts ar ešafotu!Nu šajā mājaslapā daudz tiek patiesības stāstīts, jā!Nobeigumā varu teikt vienu – katrs saņems savu sodu!Kad Krievijas nelietības sasniegs pasaules līmeni, tad pārējais būs dievu ziņā!Bet ar pašmāju neliešiem – kangariem – mēs paši tiksim galā!Tā ir mūsu atbildība, tas ir mūsu pienākums!Tāpat kā mēs nogānijām naideniekus Saules kaujā, un bermontiādē, tāpat mēs ar zobentiņiem nogānīsim visus krieveļu līderus, bet pārējos izvāksim uz viņu etniskjam dzimtenēm.Par kangariem mēs parūpēsimies, ka jau minēju, mēs paši!

  13. po saka:

    Cilvēka stulbība ir neizmērojama,tas sakarā ar saules kaujām(Miervaldim
    uzdevums atrast vietu kur tāda “saules kauja” notikusi).Vai nav vienalga
    kas uz šīs zemes taisa orģijas latvieš-ebreji vai krievu-ebreji?”Mēs paši””varam stulbi muldēt.

  14. Tā domā Latv. tauta: saka:

    Ernis Purnis 27.09.2010 21:2 Ziņot!

    Beidziet gļēvi klusēt BEIDZIET STĀVĒT MALĀ un skaļi VISIEM MUMS jāpieprasa valdībai, partijām, kas raujas pie varas, ka ir valdībai jāatdzīst atliktās deokupācijas fakta nepieciešamība! Un NEATLIEKAMI jāsāk to vispirms gatavot juridiski, vēlāk arī faktiski ar starptautisko finansiālo sviru palīdzību. Un tas būs ļoti, ĻOTI LĒTI, salīdzinājumā ar tām sekām, PAR KURĀM MĒS VISI DĀRGI MAKSĀSIM, JA TO NEIZDARĪSIM!

    Ernis Purnis 27.09.2010 21:35 Ziņot!

    Un ņemiet vērā cienijamie LV pilsoņi-neiet runa par etniskām,nacionālām vai reliģiskām atšķirībām, bet par svešo masu, kas ar savu attieksmi pret Latviju, latviešiem un mūsu valodu un valsti ierindo sevi OKUPANTU skaitā un tur nav jāšķiro pēc tautības, nav mazāk pretīgs latviešu kangars-okupantu vagars, jeb pretlatviski naidīgs ukrainis, azerbdžānis, vai krievs! Neviens, kas nav lojāls Latvijai nav valstī turams un ir sen pasaules praksē izstrādāti mehānismi, kā tiek galā ar šādiem pretvalstiskiem spēkiem, tikai vajag panākt, ka tie konsekventi tiek īstenoti. Ja valdība,DP, SAAB un citas tam paredzētās organizācijas netiek, vai negrib tikt ar to galā, tās ir viennozīmīgi jānomaina. Bet mums jāievēl tādi spēki, kas to visu īstenos!

  15. Miervaldis, black _joker saka:

    Tiesiskā valstī, pirms vēlešanām, pie laternas kārs tikai tādus kā TU!

  16. Miervaldis, po saka:

    Po – Mēģini saskatīt atšķirību orģijās un brīvības cīņās!Bet vispārībā ņemot, Latvji savā zemē nekādas orģijas netaisīs – jo ir labie diženie Latvji – zemes saimnieki!

  17. Miervaldis saka:

    Black joker – šeit ir tiesiska valsts – tu tā domā?Tiesiskā valstī nenāktu pie varas okupanti, un viņu pakalpiņi, bet kaut kādā ziņā mēs ieguvēji esam – pie varas var nakt arī labi cilvēki, kuriem patiesi rūp Latvijas valsts, un Latvju tautas nākotne!Vajag tik rakt, un gan jau viss mums izdosies!

  18. Miervaldis saka:

    Tad ko tu vēl meklē šajā mājaslapā?Un vēl mūs nosauc par garīgi nestabiliem, kamēr pats ierauj pa šņabītim?!Ak tu nelietis tāds!Tādi kā tu, pēc tiesiskas varas atjaunošanas valstī netiks žēloti!!!Ne tu noteiksi kurš ir garīgi stabis, vai nestabils, un vai viņš drīkst atrasties politikā vai nē!Regulātors atradies!

  19. garāmgājējs to black joker saka:

    Ja jau black_jocker tā raustās no komuņagu raušanas pie tiesas, tad jau pats būs sadarbojies ar VDK, ja bija vajadzīgajā vecumā. Nevar jau tā būt, ka cilvēks ar visām pekām ir pret visu latvisko tāpat vien.

  20. horizonts saka:

    Vai black_joker pamodusies nostalģija, kā padomju laikā tādi kā johansons, godmanis, borovkovs un daži Latvijas psihiatri ir nodarbojušies ar disidentu ieslodzīšanu psihiatriskajās slimnīcās politisku motīvu dēļ, ar nozāļošanu un citādu viņu spīdzināšanu?

  21. black_joker saka:

    Horizontam – nu kāda vēl nostaļģija ? PSRS laikos izmantoja psihenes, lai reālos disidentus padarītu par nevarīgiem ar zālēm un tā tālāk. Šitie jau nav disidenti, jo normāli disidenti un opozicionāri pēc politiskās pārliecības neveido lapeles, kur lamā, apdirš, apsaukā, spriež sodus un ta tālāk :):):). Disidenti opozicionē veidojot domubiedru grupas, kur inteliģentā veidā tiek veicnāta reakcionāras varas noliegšana un kultivēta pretestība, kura balstās uz inteliģenci un gudru rīcību. Parādi man, kur Solžeņicins savos rakstos ir atļāvies ko līdzīgu pateikt par PSRS politiķiem un darboņiem, kur Rietumu opozīcionāri atļaujas uzturēt lapu internetā, kur piesprieš sodus EU vadītājiem un savu valstu plitiķiem ? Kur vēl nesodīti pastāv lapas, kur aicina cilvēkus nozākāt cittautiešus un triekt tos ar varu projām ? Kur vēl pastāv lapas, kurās nesodīti apsaukā cilvēkus par pederastiem un visādiem tur kriev-latvieš žīdiem un hvz kādiem vēl tur izdzimteņiem?

  22. garāmgājējs to black joker saka:

    Nav runa par kompartijas biedriem, bet par tiem, kas tad grāva un tagad turpina graut Latviju. Tā ir zināmā mērā ex-kompartijnieku veidota mafija, jo tikumi nekur nezūd. Kuru interesē vienkāršie gariņi. To bija daudz un viņi nereti bija vienkārši spiesti stāties iekšā, lai dabūtu izglītību vai labāku darbu. Te jau ir runa par veselu ķēdi.

  23. pamela saka:

    Atrodiet un IZLASIET J.Vtjurina grāmatu”Rosija glazami russkogo liberal – konservatora “Jumava – 2010.g.!
    Krievi spēlē uz visu banku,aicina pat no Krievijas TV diskusiju šovmenus!Urbanovičs par stulbu,tagad grūž priekšplānā Rīgas mēru Ušaku,kurš nebalotējas,BET sekmīgi gada laikā pārkrievojis RD un Rīgu,Jūrmalu.
    Tas šovimists vakar LNT debatēs centās pārliecināt pub liku,ka arī Latvijā krievu sarkanie fašisti būs noteicēji.
    Ja klausīsim latviešu nodevējiem un provokatoriem,kuri aicina neiet uz vēlēšanām, TĀ ARĪ BŪS!
    Tu re kā klrievu šovinisti galvu pacēluši !Pēc 50 okupšcijas + 20 “neatkarības “gadiem = 70 g.,vēl arvien PIEPRASA krievu val.kā otru val.!!!!Krievu stulbums un nekaunība ir neizmērojami,bet te jāsaka lielu “paldies”arī pašiem letiņiem no Saeimas un VVF.
    Ja paši politkretīni nesargā savu latviešu pašcieņu,ar likumu jānosaka,ka valsts amatpersonas OFICIĀLOS saskares punktos ir jākomunicē TIKAI valsts val. utt.
    UZ VĒLĒŠANĀ IR !! JĀIET,bet ne jau par SC,PCTVL vai PLL !!
    ES balsošu par mazāko ļaunumu,kas neatņems manu valodu.

  24. kampējs saka:

    Pūlim, baram uz VĒLĒŠANĀM IR jāskrien,bet nedomājiet ka visiem dosim
    naudu kā Daugavpilī(tie jau kautko saprot).Man pat riebj kāds stulbo
    bars mani ievēlēs ,bet pie pasaules vareno taksīti(sunīti)man ir jātiek.

  25. Baiba saka:

    Kur vēl nesodīti pastāv lapas, kur aicina cilvēkus nozākāt cittautiešus un triekt tos ar varu projām ? Kur vēl pastāv lapas, kurās nesodīti apsaukā cilvēkus par pederastiem un visādiem tur kriev-latvieš žīdiem un hvz kādiem vēl tur izdzimteņiem?
    ———-
    Augstākminētais ir protams blek -pļeckas meli , bet otrādi visu pagriežot, gan tīra taisnība sanāk, mēs ja prasām: Kur vēl nesodīti pastāv lapas, kur migranti-okupanti aicina cilvēkus nozākāt pamattautu un triekt tos ar varu projām, apgalvojot, ka te esot viņu sen jau cara laikos sagrābta – okupēta mūsu senču teritorija?
    Kur vēl pastāv lapas, kurās uzbrucēju pēcteči-okupanti nesodīti apsaukā valsts pamattautu-latviešu cilvēkus par labusiem gansiem, par nespējīgiem savu valsti uzturēt, rupji gānās pret oficiālo valsts valodu un sauc visādos aizvainojošos vārdos, pašiem nekaunīgi esot mūsu zemē uz mūsu kakla, kur vēl svešie izdzimteņi tā var atļauties?

  26. Kārlis saka:

    Babai
    Un tādēļ vienīgā iespēja cīnīties par savu taisnību ir lamājoties kā prastam gatera strādniekam pēc puslitra iztriepšanas, ne tā? Cik noprotu šo lapu veido nevis pumpaini padsmitnieki, bet jau dzīves pieredzi guvuši ļaudis, tādēļ man jo mazāk izprotama ir šī prastā lamāšanās, kas nav akceptējama nevienā sabiedrībā. Padomājiet par to, kādu iespaidu jūs par sevi radāt.

  27. Kārlis saka:

    piedošanu, Baibai

  28. ES- Kažim saka:

    Kaži, kurā vietā šajā lapā kāds lamājas ? Tad jau un tev katru tiesnesi ir jāaprej, jo katrs noziedznieks saka, ka viņš ir nevainīgs. Bet, kā redzams pats laikam esi no šo bandītu bara. Un ja tev tik ļoti nepatīk šī lapa, tad kāpēc tu viņā ciemojies ? Nu, jā, saprotu, ka tagad ir sāpīgi,ka viss nāk gaismā, bet to vajadzēja domāt tad, kad nodevi savu tautu. mērkli !

  29. Kārlis saka:

    ES
    Palasi TT apsūdzības rakstus un daļu komentāru, kur tiek lietoti rupjākie lamu vārdi gan latviešu, gan krievu valodā (kas ir pavisam dīvaini, ņemot vērā šīs lapas ultranacionālos uzskatus). Un ko nozīmē tautas nodevējs? Tas ka kaut kam no šeit rakstītā nepiekrītu mani automātiski padara par tautas nodevēju? Kas tad ir šī tauta ? Tu, Grantiņš un vēl pieci cilvēki? Nav tā kā par maz, lai uzņemtos tādu godu runāt visas tautas vārdā?

  30. Es- Kažim saka:

    Bet varbūt, ka tu pats esi šo pretīgo komentāru autors, ko ? Priekš tevis godmanis, vai peters ir tikai citādi domājoši ? Priekš manis arī viņi ir tautas bendes, tāpat kā TT. Parādi, jeb nosauc kaut vienu, kurš no šeit pieminētajiem ir netaisni apvainots ? Tu laikam esi viens no viņiem, tāpēc tā uztraucies.

  31. pomerancis saka:

    Interesanti gan kāpēc kriev-ebreji vai latvieš-ebreji esot apsaukāšanās
    (jaunkrievi,jaunlatvieši).Visvairāk baidās no latvietības,runājot par
    tautību katrs kliedz ka senčos viņam esot zviedri,vācieši,poļi,ebreji
    un citas tautības.Baltu tautām ar šiem vīriem nekā kopēja nav(izņemot
    nozagtie uzvārdi).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *