Neatļausim “izredzētajiem” iznīcināt mūsu Garamilžus

ZILS,Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - Kopie

Ja esi dzimis kā latvietis, tad līdz savam pēdējam elpas vilcienam aizstāvi šo tautu, zemi, savas tautas asaras, ciešanas un asinis !

Ja to nedarīsi, bet rīkosies kā “porziņģis”, tad tiksi kā rāpulis iemests ESĪBAS atkritumu kloākā.

=========================================================================

Kols-Buš-Gorbačovs

FOTO: Šie deģenerāti mūs neaizstāvēs ! Šajā foto mēs redzam, kā tiek pagarināts MOLOTOVA & RĪBENTROPA Pakts. Viss notiek tā, ka sacīja Pēteris Radziņš. Vācijas un Krievijas noziedzīgā draudzība uz latviešu tautas asinīm un ciešanām !

Celsim godā savas tautas varoņus, kurus attiecīgi „dievizredzēti” spēki cenšas nomelnot un aizbīdīt vēstures zudības laukos. Tam ir iemesls, jo, ja pats nekas neesi, tad sevi jāizceļ nomelnojot- likvidējot tos, kas ar savu darbību un drosmi ir ko paliekošu veikuši savas tautas un civilizācijas labā.

Tā tas ir bijis ar J. Raini, kuru noindēja, A.Balodi, http://tautastribunals.eu/?p=18395 K. Ulmani un arī ar šeit pieminēto Pēteri Radziņu.

Lūk, kādu melīgu frāzi mēs lasām viņa biogrāfijas beigās: ”1930. gada 8. oktobrī, 50 gadu vecumā, miris Rīgā, savā dzīvoklī.”

Patiesība tiek noklusēta !

Pat dižā LA, kura skaitās patiesības un latviešu aizstāve, aizsūtīto patieso informāciju atteicās publicēt, jo uzvārdi, kuri šajā rakstā tika pieminēti, nebija latviešiem raksturīgi. Tātad sapratāt, “kur suns aprakts” ?

Mums kārtējo reizi zemapziņa uzjundī „uz mēles” :”Kamēr vajadzīgais skaits taisno nebūs nokauti, nekas nemainīsies !”

Neaizmirsīsim, ka „dievizredzētie” pie pirmās izdevības cenšas apvainot latviešu tautu noziegumos, kurus veikuši paši.

Valstīs, kurās viņi tiek pie iespējas veikt vandalismu, pirmām kārtām tiek iznīcināti muzeju „krājumi”, kuri atgādina par vietējo tautu vēsturi. Tie, protams, ka nesaskan ar „dievcilvēku doktrīnu” par savu izredzētību.

>Latviju šie dievnolādētie ir pārvērtuši par garīgo izgāztuvi un noziedzības citadeli.

>Kamēr šī tauta nebūs stājusies vispasaules TRIBUNĀLA priekšā un „nolikta” tur, kur tai īstā vieta, pasaulē plūdīs asins straumes.

>Agrāk vai vēlāk, bet tas notiks, par to lai šie sātanisti nešaubās. Latvija priekš viņiem taps slēgta uz mūžīgiem laikiem.

>Mūsu katra uzdevums ir neļaut šai Izraēlas komandētajai noziedznieku varzai iefiltrēties nevienā sabiedriskā organizācijā.

>Šie nelieši, savu mērķu sasniegšanai izmanto „cilvēktiesības” un „krievu pasauli”.

>Pēdējā laikā mēs redzam kā krievžīdiskā Krievija un Vācija cenšas pārņemt varu no ASV. ES radītā krīze ir mākslīga, kuru diriģē Izraēla ar Vācijas rokām.

>Pētera Radziņa sacītais par Krieviju un Vāciju šodien ir aktuālāks par aktuālu.

>ASV to zina un tāpēc arī izspiego Vāciju.

Pēdējā laikā ir kaut kāda neparasta Vācijas klusēšana. Laikam jau saprot, ka Izraēla šo ierāvusi savā asiņainajā „Armagedona” ritenī, no kura ar veselu ādu vairs ārā neizspruks.

Mūsu uzdevums ir panākt, lai Vācija, Krievija un Izraēla(žīdi) tiktu tiesāti par genocīda veikšanu pret mūsu tautu un atmaksātu par nodarīto.

Šī summa būs grandioza !

To visu saprot šis noziedzīgais „trīsstūris” un tāpēc cenšas mūs nobloķēt, apvainot un noklusēt !

Tas reiz tiks panākts, neskatoties uz to vai tāds Grantiņš & Co ar savu e- vietni tautastribunals.eu staigās pa šīs zemes virsu, vai būs „aizraidīts” uz TURIENI. Dokumenti, kuri ir izplatīti starptautiskajām iestādēm, darbojas un dzīvo pēc citiem LIKUMIEM un panāks Patiesības atjaunošanu mūsu Dzimtenē.

Nāvi cionistu- komunistu bandai !

Dievs svētī Pētera Radzinā Aizsaules ceļus un palīdzi viņam arī „no tās puses” izcīnīt Latvijas brīvību !

06.07.15.     LRTT

=========================================================================

Pētera Radziņa biogrāfija sākot ar Latvijas Brīvvalsts periodu.

No 1919. gada 27. oktobra Latvijas armijas dienestā pulkveža dienesta pakāpē. Uzreiz iecelts par Armijas virspavēlnieka štāba priekšnieku. Šajā amatā viņš vadīja visas Rīgas, Zemgales un Latgales atbrīvošanas kaujas. 1920. gada 5. februārī tika paaugstināts par ģenerāli. 13. augustā bija starp septiņiem augstākajiem virsniekiem, kuriem pirmajiem pasniedza Lāčplēša Kara ordeni. Viņš tika apbalvots pirmais ar III šķiras Lāčplēša Kara ordeni ar numuru 1. Reizē tika iecelts par Lāčplēša Kara ordeņa domes biedru. Oktobrī pēc paša vēlēšanās atvaļinājies no dienesta. Rakstījis darbus par militāro vēsturi un militārās teorijas jautājumiem. Viens no viņa pazīstamākajiem darbiem ir “Latvijas brīvības karš” (1. daļa “Cīņas pret Bermontu“, 2. daļa “Latgales atbrīvošana”). Piedalījās virsnieku sagatavošanā un apmācībā kā Kara skolas, Aviācijas skolas un Virsnieku kursu lektors. 1924. gada februārī tika iecelts par Latvijas armijas komandieri. 1927. gadā apbalvots ar II šķiras Lāčplēša Kara ordeni un ievēlēts par Lāčplēša Kara ordeņa domes sekretāru. 1928. gadā pēc paša vēlēšanās atbrīvots no armijas komandiera pienākumiem un iecelts par Kara akadēmisko kursu priekšnieku. Dienesta laikā Latvijas armijā tika apbalvots, bez jau minētajiem diviem Lāčplēša Kara ordeņiem, arī ar I šķiras Triju Zvaigžņu ordeni, I šķiras, II pakāpes Igaunijas Brīvības krustu, III šķiras Francijas Goda Leģiona ordeni, Polijas “Virtuti Militari” ordeni, I šķiras Somijas Baltās rozes ordeni un I šķiras Zviedrijas Šķēpa ordeni. Studentu korporācijas Tervetia goda filistrs.

1930. gada 8. oktobrī, 50 gadu vecumā, miris Rīgā, savā dzīvoklī. Zemes klēpī guldīts Rīgas Brāļu kapos.

==================================

Ģenerālis Pēteris Radziņš par Krievijas un Vācijas mērķiem

Latvijas Kareivis”2. septembris 1920.gads N#160. – 162.

Pēteris Radziņš, L.Grantiņš, R.Bitenieks. J.ZīvertsKrievija ar Vāciju ir dabiski sabiedrotie: Krievija lauksaimniecības zeme, Vācija rūpniecības; uz agrākās krievu-vācu robežas nebija strīdīgu apgabalu – ne Krievijai bija vajadzīga Vācijas teritorija, ne Vācijai Krievijas.

Krievija ar Vāciju ir karojusi tikai divas reizes: Septiņgadu karā un nesenajā kārā; abos gadījumos Krievija iesāka karu zem citu valstu iespaida, bet ne aiz Krievijas politikas un Krievijas labad. Lielo karu Krievijas iesāka citu valstu labā, bet no šī kara Krievija iznāca ļoti stipri apgraizīta, kamēr viņas sabiedrotie beidza karu ar milzīgiem ieguvumiem.

Vācija sakauta un Krievija sakauta un ir stipri dabīgi, ka abi cietušie saprotas. Šī pārliecības jau no 1919.g. sāk izplatīties visās krievu aprindās – no pašiem labajiem līdz galējiem kreisajiem. Tāpēc ir jāsagaida, ka nākamībā Krievija visādā ziņā ies ar Vāciju kopīgu ceļu, jāsagaida krievu-vācu savienība, jo jau tagad visa krievu tauta, kā komunisti, tā monarhisti, raugās tikai uz Vāciju un, no otras puses, vācieši – no spartakistiem līdz monarhistiem, vismīļāk izturas pret krieviem.

Kā Krievijai, tā Vācijai tagad nav ne kara, nedz tirdzniecības flotes (un to nav iespējams iegūt īsā laikā): tādēļ Krievijas-Vācijas savienība nevar dibināties uz satiksmi pār jūru. Krievijai jādabū sauszemes robeža ar Vāciju. Šo sauszemes robežu ir atgriezusi Lietuva, tādēļ Lietuva jādabū nost no ceļa starp Vāciju un Krieviju. Priekš tam, lai kā Krievija, tā Vācija varētu izvest savus valstiskos plānus, viņām vispirms šādā vai tādā ceļā – politiskā vai militārā – jādabū tiešs sakars. Tikai tad var notikt pilnīga Vācijas un Krievijas kopdarbība, kad tās būs tiešā sakarā, tikai tad kā viena tā otra no viņām varēs domāt par savu spēku pavairošanu un par to, kā izvest dzīvē tālākos plānus – Krievija kā iegūt Baltijas jūras piekrasti, Vācija kā iegūt Vislas tiltu.

============================================================

Armijas miera laika darba rezultāti nav tik taustāmi, kā kara laikā. Miera laika darba rezultāti nav arī tūliņ redzami un ir grūti novērtējami. Lai miera laikā paceltu armijas spēkus, ir vajadzīgs strādāt nepārtraukti vairākus gadus un tad vēl tikai pēc vairākiem parādīsies šī darba augļi. Izjaukt un iznīcināt reiz iesākto sistemātisko armijas audzināšanu, disciplīnu un apmācību ir daudz vieglāki. Vienā gadā var izjaukt vairāku gadu sekmīgu darbu, bet arī tas būs jūtams tikai pēc dažiem gadiem. Tamdēļ miera laika izbūves dari ir jāved ļoti apdomīgi un neapdomātus eksperimentus nedrīkst pielaist.”

========================================================================

“Pēc ilgāka laika politikas vadītāji pierod pie tā, ka visus konfliktus var novērst miera ceļā, vajag tikai būt veiklam, asprātīgam, apķērīgam un izveicīgam politiķim, tad miera laikā armija nespēlē nekādu lomu. Tādam izveicīgam miera politikas vadītājam kara vadonis top par nepatīkamu kavēkli. Tādēļ bieži vien miera laikā arī nostāda armijas priekšgalā personu, kura ar visiem politiķiem prot labi sadzīvot, bet kura par kara vadoni nav derīga”.

You may also like...

10 komentārs

  1. A.Gedroics saka:

    Tā arī nesapratu, kurš un kā noindēja P.Radziņu..
    .
    .
    Admins
    Iemācies lasīt, AG, par noindēšanu neesmu sacījis… .

  2. Eduards Lunis saka:

    — Gribētos izteikties dzejnieka vārdiem-Da, bili ljudi v naše vremja-
    ņe to , čto ninečnoe plemja-
    bagatiri-ne vi!
    Varbūt vēl ģenerālis Krēsliņš
    Barikāžu laikā , tika sastādīts saraksts no cilvēkiem, kuri ir beiguši kādas militāras skolas un mācēja rīkoties ar ieročiem. Ari’es biju starp tiem 470 , kuri pieteicās Latvijas armijas pamatsastāvā. Bet šis saraksts pazuda…

  3. Māris M. saka:

    Barikāžu laikā , tika sastādīts saraksts no cilvēkiem, kuri ir beiguši kādas militāras skolas un mācēja rīkoties ar ieročiem. Ari’es biju starp tiem 470 , kuri pieteicās Latvijas armijas pamatsastāvā. Bet šis saraksts pazuda…
    ———————–
    Tajā laikā bija modē zust dokumentiem. No zemessardzes štāba bataljona komandiera galda mistiskā veidā pazuda visa mape ar maniem dokumentiem jeb mana tā sauktā “personas lieta”. Vietā, kur cits citam uzticējās…
    Iemesls šādām dokumentu un sarakstu pazušanām, es domāju, ir visiem skaidrs.

    Bet vēlāk pašvaldībā zuda arī citi mani dokumenti, kas bija nepieciešami saimnieciskajai darbībai, kas grāva ekonomiski, kas izsita ekonomisko pamatu no kājapakšas. Ne tikai zuda, bet arī tika novilcināta līdz beidzamam dažādu papīru izsniegšana, kas bija nepieciešami lai varētu saimniekot, lai izdzīvotu. Es nebiju vienīgais kam iestādēs zuda dokumenti. Zuda tieši patriotiski noskaņotajiem vecajiem pamatiedzīvotājiem, kam pagastā saknes no līdumu laikiem. Tika uzliktas bremzes it visur un ikvienā vietā Latvijā. Pat tēva miršanas apliecības izsniegšanu nobremzēja pēc viņa nāves. Vienkārši atteicās izsniegt, pateica – nedosim. Šodien to būtu grūti aptvert, ka tā vispār var izrīkoties.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Patiesības noklusēšana, latvisko kultūras tradīciju iznīdēšana ir PRETLATVISKO spēku galvenās stratēģijas pamats.

    Mūsu stratēģijas pamatā jābūt latviskās VIENOTĪBAS B Ā Z E S – Latviešu Biedrību atjaunošana.

    Iznīcinot Latviešu Biedrības 1940. gadā komunisti paralizēja mūsu latviskās sistēmas.

    Masveida kultūras namu izveidošana visās vietās, bāzējās uz Latviešu Biedrību īznīcināšanas nepieciešamību!

    Ja latviskuma bāzes vairs nav – latviskums nepastāv, vai ir vājš.
    .
    .
    Admins
    Freimantāla kungs, kāpēc iepriekšējā komentāra tika “aizskarta” annamarija ?

  5. Nikolajs Avens saka:

    Māris M. saka:

    2015. gada 7. jūlijs 7.04

    Barikāžu laikā , tika sastādīts saraksts no cilvēkiem, kuri ir beiguši kādas militāras skolas un mācēja rīkoties ar ieročiem. Ari’es biju starp tiem 470 , kuri pieteicās Latvijas armijas pamatsastāvā. Bet šis saraksts pazuda…
    ———————–
    Tajā laikā bija modē zust dokumentiem. No zemessardzes štāba bataljona komandiera galda mistiskā veidā pazuda visa mape ar maniem dokumentiem jeb mana tā sauktā “personas lieta”. Vietā, kur cits citam uzticējās…
    Iemesls šādām dokumentu un sarakstu pazušanām, es domāju, ir visiem skaidrs.

    Bet vēlāk pašvaldībā zuda arī citi mani dokumenti, kas bija nepieciešami saimnieciskajai darbībai, kas grāva ekonomiski, kas izsita ekonomisko pamatu no kājapakšas. Ne tikai zuda, bet arī tika novilcināta līdz beidzamam dažādu papīru izsniegšana, kas bija nepieciešami lai varētu saimniekot, lai izdzīvotu. Es nebiju vienīgais kam iestādēs zuda dokumenti. Zuda tieši patriotiski noskaņotajiem vecajiem pamatiedzīvotājiem, kam pagastā saknes no līdumu laikiem. Tika uzliktas bremzes it visur un ikvienā vietā Latvijā. Pat tēva miršanas apliecības izsniegšanu nobremzēja pēc viņa nāves. Vienkārši atteicās izsniegt, pateica – nedosim. Šodien to būtu grūti aptvert, ka tā vispār var izrīkoties.
    ———————

    Iznīcināt dokumentus un savāktos pierādījumus bija un ir ļoti raksturīgi exkomunistam, otrā Tautas Frontes priekšsēdētāja Ražuka (kurš tiek minēts kā KGB kadrs) vietniekam, juristam Ivaram Redisonam. Vairāk par to pajautājiet tā laika Tautas frontes spices dalībniekiem, piemēram Robertam Milbergam un citiem. Neļaujiet viņiem tā mierīgi nomirt, paņemot kapā noslēpumus.
    .
    .
    Admins
    Noteikti pajautāsim.
    Nelietosim vārdu nomirt, jo tas attiecas uz cilvēkiem un dzīvniekiem.
    Sātana izdzimumi SPRĀGST !

  6. Eduards Lunis saka:

    —Šodiem Vējonis Zvēr mums DARĪT VISU MŪSU LABUMAM UN IEVĒROT sATVERSMI!? Bet kā gam viņš var to izdarīt, ja jau tagad irNELIKUMĪGI IEVĒLĒTS !?PARTIJĀM NAV SATVERSME PAREDZĒJUSI VARU! VAI TAD VIŅŠ IR TIK NEIZGLĪTOTS, KA NESAPROT TO KAS IR RAKSTĪTS VALSTS PAMATLIKUMĀ!?
    Aicinu atsaukties visus, kuri ir sūdzējušies ECT.tel.65038743 ĻOTI SVARĪGI UN AKTUĀLI!

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Vispirms par dokumentu pazušanu.

    KGBisti cenšās iznīcināt visus dokumentus,kuri liecina par likumīgiem demokrātijas atjaunošanas procesiem.

    Pats kliedzošākais fakts,protams ir Rīgas Latviešu Biedrības visu dokumentu iznīcināšana 1993.gada 18. februāra naktī.

    Lai garantētu pastāvīgu kontaktu ar DEMOKRĀTISKO pasauli 1992. gadā Rīgas Latviešu Biedrība noslēdza sadarbības līgumu ar ASV sabiedrības pārstāvi John Hevener, kurš ar savu dzīvesbiedri bija ieradies Rīgā,lai pētītu un atbalstītu demokrātijas atjaunošanas procesus postkomunistiskajā Latvijā.

    Pirmais un nozīmīgākais sadarbības līgums ar ASV pārstāvjiem tika parakstīts manā darba kabinetā otrajā stāvā, :Bērnu un Kultūras aizstāvības komisijas zālē un apzīmogots ar Rīgas Latviešu Biedrības zīmogu un Bērnu un Kultūras aizstāvības komisijas zīmogu. Biedrības priekšnieks Ilmārs Drullis un es lepojamies ar pirmo juridisko sadarbības līgumu starp Latvijas un ASV pārstāvjiem.
    Lielā mērā pateicība jāizsaka manai sekretārei Lucavai Sarmītei,psiholoģijas institūta direktorei, kura noorganizēja Mr. John Hevenera ierašanos Latvijā. Līgums paredzēja attīstīt abu valstu sabiedīrbas pārstāvju sadarbību visdažādākās jomās. Galvenā uzmanība tika pievērsta žurnālistu sadarbībai starp mūsu valstīm, lai informētu demokrātisko pasauli par visu, kas notiek postkomunistiskajā Latvijā.
    Caur H-86 vēršos pie ASV
    valdības palīdzēt atrast ASV puses līgumu, kas iesāka sabiedrisko sadarbību starp ASV un Latviju, un ir uzskatāms par svarīgu juridisku dokumentu.

    Iznīcinot svarīgus dokumentus komunisti un čekisti bremzē demokrātijas attīstību, slēpj no atklātības patiesību.

    Kas attiecās par manu komentāru annmarijai paskaidroju, ka viņas spriedumi par izcilā Latvijas pasaules klases sportista vemšanu nav vietā.
    Ja man būtu iespēja aprakstīt notiekošo Latvijā pasaules presē, es teiktu, ka pretīgāka un melīgāka, nožēlojamāka, komunistu un čekistu pārvaldīta pseido demokrātiska valsts nav nekur.
    Gribētu dzirdēt annmarijas formulējumu par Latviju – šodienas Latviju!
    Vai viņa slavēs politbandītu, politmafijas perēkli,- vai apzīmēs partiju tautas žņaugšanu par ĢLĀSTU?
    Brīnos, kā anmarija nesaprot to, ka visi latvieši, kuri STRĀDĀ ārzemēs, ar savu izvēli jau ir pagriezuši muguru komunistu un čekistu pārvaldītajai korumpētajai melu un negoda valstij.
    Mums ir jāsauc lietas īstajos vārdos.
    Paldies visiem tiem drosmīgajiem L A T V I E Š I E M, kuri neliekuļo, bet sauc notiekošo īstajos vārdos!
    .
    .
    Admins
    Latvijai un latviešu valodai ar komunistiskās-KGB bandas izdarībām nav nekas kopējs.
    Kāpēc Porziņģis nepasacījā, ka valdošā noziedznieku banda pie visa ir vainīga ?
    Tāpēc, ka šis garīgais kurkulis ir šīs bandas “auglis”.
    Viņš ir gļēvs karjerisks gara kroplis, kuram Tava “Māmuļa”(RLB) ir nevairāk vērta par sakaltušu govs mēslu ceļmalā.
    Tev blakus, Valdi, arī ir mūsu tautas bende, kura reiz Tev pasniegs “maipuķīšu tēju”.
    Tās nelietes vārds ir Ditta !!!

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Atblde adminim par latviešu B A S K E T B O L I S T U.

    Katrs latvietis dara savu darbu! Un tas ir mūsu nācijas – latviešu fenomenālais spēks!

    Porziņģis nav speciālists sarkano cērmeņu Latvijas iznīcināšanas un latviskās kultūras mērķtiecīgas apkarošanas procesos.

    Viņš ir specializējies bumbas virzības novadīšanai pretējās komandas grozā.
    .
    .
    Admins
    Redzi, Valdi, Tu pasacīji to pašu ko es:”Lai viņš met savu bumbu,kurā viņš ir specializējies,bet lai nenolej ar saviem sūdiem manu tautu !”
    Šis, gara kroplis, savu tiesu dabūs ne mazāku par kā godmanis vai borovkovs.
    Man neviens nav devis tiesības piedot !

  9. Miervaldis saka:

    Grantiņa kungs, drīz manā youtube kontā būs redzami vīri, kurus jādaudzina.

  10. čuguns saka:

    Lūk vēl viens pasaules mēroga gara milzis un viņam veltītā mūzika: https://www.youtube.com/watch?v=PsdwCXVJwUc
    .
    .
    Admins
    Jā, Herberts Cukurs bija Gara milzis.
    Viņš nebija slepkava.
    Tā bija to laiku realitāte, kuru radīja žīdu cionisti-boļševiki.
    Par to arī žīdi viņu neieredz.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *