Žīdiskās rokādes

www.tautastribunals.eu-12Tas, kurš spēlē šahu zina, kas ir rokāde. Tās ir tāds interesants „gājiens” šahā. Bet, ka zinām, tad šahs jau pats par sevi ir interesants. Ir jābūt atjautīgam, lai šo spēli spēlētu. Šās spēles pamatprincipus izmanto arī politikā, lai „apjātu” vienkāršo tautu uz kuras rēķina arī dzīvo un barojas šie apjājēji. Šodienas ļaunuma „sakne” ir cionisms un viņa radītie boļševiki- komunisti. Cionistu pamatbāze ir „izredzētā tauta” ar savu ticību, kura saucas jūdaisms.

temida_baltaLai arī uz kuru pusi mēs skatītos un kādas problēmas risinātu, mēs vienmēr atduramies pie žīdiem un viņu radītajiem surogātiem. Tā ir tauta, kura iedomājas sevi augstāk par Dievu stāvam. Lai dies nedod, ko sliktu uz šiem sacīt, tā tūlīt pār galvu lejas visi pasaules nosodījumi.

Bet LRTT saka: „Žīdi- jūdaisti ir noziedznieki, kuri veic genocīdu pret visām pasaules tautām un viņi, kā tādi, drīz arī tiks tiesāti !”

Tieši viņi ir tie, kuri grib „apklusināt” LRTT, kurš aizstāv latviešu tautu.

Nu nav mums citu ienaidnieku, ka žīdi un komunisti.

Visi Latvijas izzadzēji un naida cēlēji ir tieši viņi ar saviem ticības brāļiem komunistiem.

Ne velti ir lozungs: „Cionisma gals- MIERS VIRS ZEMES !”

Bet tagad par viņu „rokādēm”.

Šie nelieši pārbīdās un iebīdās visās jaundibinātās organizācijās un drīz vien pārņem tās. Esiet taču ievērojuši, ka lielo žīdu noziedznieku kritizētāji ir paši žīdi.

Žīdi kRIEVIJA, kOZLOVSKIS, bĒRZIŅŠ, Rīga,LRTT,UšakovsKāpēc ?

FOTO: Nila Ušakova draugi !

Tāpēc, lai viņus nomainītu un atkal paliktu pie varas.

Skatieties, kas notiek Krievijā ?!

Žīdiskās izcelsmes Putinu ir gatavs nomainīt otrs tāds pats bandīts- Hodarkovskis.

Hodarkovski Putins aizbāza aiz restēm ne jau par Krievijas izlaupīšanu ārprāta apmēros, bet gan par to, ka viņš gribēja aizstāt VIŅU un zagt vēl ārprātīgāk. Šajā i- vietnē jau tika rakstīts, ka no cietuma viņu izvilka bijušais Vācijas ārlietu ministrs Genšers, kurš ir viņa tautas brālis. Nebūsim naivi, Vācija par to saņēma pietiekošu atalgojumu. Vācijas spicē šodien atrodas Honekera paspārnē izaugušie un izskolotie „kadri”, Merkele un Gauks. Ne jau normālā ceļā šie „kadri” tika Vācijas spicē.

Notika īsta „rokāde” cionistu stilā.

Nu, apmēram tāpat, kā mūsu Āboltiņa tika atkal Saeimā. Āboltiņa nedrīkstēja palikt ārpusē, jo ir Maskavas čekas štata darbiniece. Tas ir ļoti vienkārši pie židkomunistiem. Salauza jaunajam deputāTELIM http://apollo.tvnet.lv/zinas/bijusais-deputats-junkurs-slepjas-latvija-par-darbu-honkonga-nekas-nav-zinams/695926?utm_source=draugiem&utm_campaign=news&utm_medium=like_button divas ribas un jautājums nokārtos. Riharda Bunkas „apkalpojošais personāls” strādā pēc Šustina izstrādātām metodēm.

„Vot” i kārtējā „rokāde”.

Latvijas prezidentu vēlēšanas ir visīstākās „rokādes”. Tas, kurš spēlē šahu, var droši uzminēt vēlēšanu rezultātu. To, ka tiks ievēlēts Vējonis, LRTT zināja ar 100% garantiju. Šeit http://tautastribunals.eu/?p=26875 variet redzēt, ka bez mazākā sarkasma uz foto rakstīts: Prezidents Vējonis.

Bija paredzētas vēl draudošākas „rokādes”, bet Ukraina sajauca žīdiem visas kārtis. „Zaļie cilvēciņi” boja domāti arī Latvijā un Ušakovam bija jākļūst par premjerministru.

Vai atceraties to „dižo skrējienu”, kad nabaga Ušakovs noģība ? Nu nenoģība šis perversais žīdelis, bet gan tika nospēlēts teātris cionistu gaumē. Vai Rīga trūka ārstu, kuri varēja viņam palīdzēt ? Nu, ja ne Rīgā, tad kāpēc ne pie „mīļotāPutina Maskavā ? Bija vajadzīga Berlīne, jo bija jākārto nopietnas lietas, kas attiecās uz varas sadali !

Tika izspriestas un pārspriestas dažādas „rokādes”.

Bet ne vienmēr viss rit tik gludi kā cionistu asinssuņiem to gribētos.

Pašlaik notiek neiedomājama cīņa pasaules žīdisko elementu starpā. Cionistiskā Izraēla grib pārņemt teikšanu savās rokās, tā nostumjot Rietumu „rotšildistus” no skatuves. Izraēlas rīcībā ir ārprātīgi līdzekļi. Krievijā izzagtais nogulsnējas Izraēlas žīdu cionistu kontos. Kā Hodarkovskis, tā arī Putins, ir Izraēlas darboņi. Abi darbojas, lai iznīcinātu Krieviju un pārņemtu tās dabas bagātības.

Drīz var notikt nākošā „rokāde” un Putina vietā nāks nākošais putinieties- Hodarkovskis.

Pašlaik galvenais cionistu šķērslis ir ASV un Ukraina.

Vācija un Francija ir Maskavas „elementi”, jo abas šīs Eiropas lielvaras stingros grožos tur Izraēla.

Par šo „rokādi” es runāju sakarā ar Latvijas centieniem piespiest Vāciju mani izdot, lai tiesātu.

Aiz tā visa stāv Izraēla !!!

Šoreiz ierašanās pavēstē ir uzrakstīts pietiekoši asi, tā, ka gandrīz vai jāņem līdzi guļammais un ēdiens pāris dienām.

Bet mēs uzvarēsim šos nacistiskos žīdu elementus !

Uzvarēsim tā, ka kādu dienu arī pašai Merkelei „kājas aizlidos kā kukuruzņika propelleri”.

Tas nepatīkamākais priekš viņiem ir tas, ka es vēlos šo tiesas procesu, protams, starptautiskā arēnā, bet ne VDK darbinieka Rasnača „štābā”.

Viņi labi saprot to, ka viņiem neizdosies mani iebaidīt.

>Nāvi cionistiem !

>Nāvi komunistiskajiem slepkavām, latviešu tautas bendēm !

>Tie ir TIESISKI vēlējumi un tā tas arī notiks.

Dievs svētī Latviju !

21.06.15.      L. Grantiņš

Izdzimteņu kloāka

Bērziņš,Godmane, Kazlovskis

You may also like...

9 komentāru

  1. A.Gedroics saka:

    Mjā, Grantiņ, LKL 78.p. atkal pārkāpts… :)
    .
    .
    Admins
    Tu esi viens kārtīgs 4. maija kliķes sargsuns, kurš dara tikai to, kas atļauts un uzmani arī citus, lai tie nepārkāptu likumu.
    Tu esi žīdiskās sistēmas uzraugs, ģenētisks nodevējs… .

  2. john saka:

    Žīdu un komunistu bandītiem arī šoreiz neizdosies viņu noziedzīgie plāni. Paldies, Grantiņ, par tavu izcilo drosmi.

  3. Eduards Lunis saka:

    —Apbriņoju, Grantiņa kungs, kur Jūs ņemat tik precīzu un neapstrīdāmu informāciju par šiem neliešiem!?
    Viņiem pat nav cita ceļa, kā mēģināt nelikumīgi aizvērt LRTT!
    Priecīgus Jāņus un stipru veselību Jums un visiem Jūsu atbalstītājiem!

  4. A.Gedroics saka:

    Es tikai domāju, ka racionālāk atrasties brīvībā, nevis cietumā vai trakonamā, kur Linards nokļūs varbūt jau šomēnes…
    .
    .
    Admins
    Tiešā tekstā tas nozīmē: “Labāk dzīvs nodevējs nekā beigts patriots.”
    Vis atbilst loģikai, kas attiecas uz tevi.

  5. john saka:

    gulag.ipvnews.org
    Сукам из КГБ… посвящается

    “Карать, не только карать, а карать по-настоящему, чтобы на том свете был 
    заметен прирост населения благодаря деятельности нашего ОГПУ”. 

    Киров Сергей, 
    первый секретарь Ленинградского обкома ВКП(б), 1923

    На официальном сайте Федеральной службы безопасности России, продолжателя кровавых дел ЧК, в исторических промежутках прятавшейся за различной аббревиатурой, есть прелюбопытное описание биографий высшего руководства этой преступной, но по сию пору, здравствующей организации. 

    Мы не будем искушать читателя предложением зайти на сайт “Конторы”. Это не место даже для виртуальных прогулок. IP-адрес любого визитера пробивается техническим отделом “Конторы”, что называется, “до корней волос”. 

    Предложим вниманию любознательных нехитрую работу с текстами. Цветом мы обозначили скупые строки с официального сайта ФСБ. А под ними можно прочитать то, что оставлено за кадром редактором в погонах. “Забыто” с единственной целью: не дать понять простой истины, что ВСЕ руководство “Конторы” – уголовные преступники. 

    Величая своих предшественников “супер-разведчиками”, обитали Лубянки стараются увести читателей от простой и естественной мысли: по любому законодательству, любой страны мира, включая саму Россию, эти люди заслуживают смертной казни. Причем по законам именно того времени, в котором они творили свои кровавые дела. 

    Многие из них так и закончили свою паскудную жизнь. Но не потому, что общество прозрело, а благодаря борьбе за власть еще более низменных, еще более мерзких и извращенных последователей “великого” чекиста с холодным пистолетом, горячими пулями и полным отсутствием морали. 

    Почему же такая “забывчивость” в наше время, когда преступления чекистов, а тем более их идейных вдохновителей, хорошо известны и описаны в многочисленной художественной и исторической литературе? 

    Да как то не хочется авторам сайта допускать мысль, что работают они в преступной организации. Что сами являются людьми многократно преступившими не только человеческую мораль, но и закон. И пусть ни в этой жизни, а в загробном мире, придется держать ответ за всю невинно пролитую кровь. А их детям, до беспамятства нации, скрывать родство и прятаться под вымышленными именами-никами. 

    Кровь времени, – от беспризорных детей дней революции до жертв взорванных домов в Москве, по локоть вымарала эти фамилии. 

    Не было в истории общечеловеческой цивилизации более чудовищной организации, чем ВЧК – ГПУ – ОГПУ – НКВД – НКГБ – МГБ – МВД – КГБ – МСБ – АФБ – МБ – ФСК – ФСБ.

    Яцек Иосифович

    Информация с сайта ФСБ: 

    ДЗЕРЖИНСКИЙ Феликс Эдмундович. 

    Родился 30 августа (11 сентября) 1877г. в имении Дзержиново Ошмянского уезда Виленской губернии в мелкопоместной дворянской семье. 

    Окончил семь классов Виленской гимназии. 
    Член РСДРП с 1895г. 

    С 20 декабря 1917г. – председатель ВЧК. 
    С февраля 1922г. – председатель ГПУ-ОГПУ. 

    Одновременно: 
    с августа 1919г. – начальник Особого Отдела ВЧК, 
    с марта 1919г. по июль 1923г. – нарком внутренних дел. 
    20 июля 1926г. после выступления на объединенном пленуме ЦК и ЦКК ВКП(б) умер от сердечного приступа.

    Настоящее имя: Яцек ИОСИФОВИЧ 
    Кличка: Дзержинский. 

  6. Elis saka:

    Fotogrāfijā “Izdzimteņu kloāka” pareizāks nosaukums būtu “ZEMLOPI”.
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, nosaucot viņus par lopiem mēs apvainojam nabaga dzīvnieciņus.

  7. john saka:

    Sie sind doch Untermenschen! Viņi ir zemcilvēki. http://www.davidduke.com divas labas Deivida Djūka grāmatas: The Secret Behind Communism (Noslēpums aiz komunisma) un The Illustrated Protocols of Zion (Ilustrētie Ciānas protokoli).

  8. Māris M. saka:

    EDSO pārstāve vērīgi seko līdzi lietai par uzbrukuma žurnālistam Jākobsonam

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/565138-edso_parstave_verigi_seko_lidzi_lietai_par_uzbrukuma_zurnalistam_jakobsonam

  9. Miervaldis saka:

    Taisni nelabi metas skatoties uz tiem žīdu tautas atkriutmiem, kuri starp pasaules tautām ir visvairāk un riebīgākie.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *