LRTT. Lai dzīvo šizofrēnija !!!

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopiePutins, Ušakovs, Medvedjevs, Urbanovičs, ĀboltiņaLai dzīvo šizofrēnija !!!

“Rīgas samits”?!

Kad palasām šajā samitā spriesto un nospriesto, kad paskatāmies šī samita fotogaleriju, tad ne tikai jāsaka, bet gan jāizsaucas: “Trakomāja ar visiem tās iemītniekiem !”

Izlasīju arī Toma Ostrovska rakstu par šiem idiotiem ! Var teikt, ka uzrakstīts bija pietiekoši labi. Apziņā “ieķērās” viena ļoti laba viņa frāze: “Mēs dzīvojam kaimiņos «islāma valsts» un «krievu pasaules» kroplim – Krievijai.”

Var sacīt, ka Toms raksta un domā pareizi, cits apzīmējums kā kroplis, uz Krieviju nav piemērojams.

Bet štrunts par Krieviju, tā nekad nav bijusi cienīga, lai viņu nodēvētu savādāk. Runāsim par tiem, kuri saskrēja uz Rīgas samitu. Bez pārspīlēšanas var sacīt, ka 60% no viņiem jau pēc izskata atgādināja cilvēkus ar garīgām novirzēm. It sevišķi izcēlās pats fīrers Žans Klods Junkers ar savām pidriķveidīgajām kustībām un brežņevisko “skūpstīšanos”. To visu redzot rodas pretīguma iespaids par šo cilvēku. Tikai cilvēkam ar deformētu iekšējo pasauli var izlauzties uz āru šis idiotisms. Tieši tādi pamuļķi ir vajadzīgi Izraēlai, lai īstenotu savus asins darbus.

Izraēla ir pilnībā pārņēmusi  ES vadības grožus !

Par to arī tad parunāsim šajā rakstā.

Vācija un Francija ir ES kodols. Abas šīs valstis vada žīdu cionisti.

>Latvijas iznīcināšanu veic žīdi ar Vācijas “rokām”.

>Rūpniecības, lauksaimniecības un kuģniecības iznīcināšanu veica Izraēla ar vietējo žīdu-komunistu un čekistu rokām.

Iespējams, ka kāds no šo valstu slepenajiem dienestiem centīsies man atkal kārtējo reizi piesiet antisemītismu, tad es viņa degunu, ar pašas primitīvākās matemātikas palīdzību, iebāzīšu viņa paša kakās.

Jebkurš no mums, kurš ir spējīgs turēt zīmuli rokās un ir mācījies atņemšanas/pieskaitīšanas darbības, aprēķinot Izraēlas ienākumus un izdevumus atdursies pie nepārvaramas problēmas, jo nopelnītā summa būs par deviņām nullēm mazāka par izdevumu summu !

Kāpēc dižie semītu profesori mums neizskaidro šo fenomenu ?

Vai nevarētu būt tā, ka tas saistīts ar viņu “izredzētību” un miljardi viņiem krīt no gaisa, kā Mozum mannā putra !?

Šo “triku”, kā var tikt pie “deviņām nullēm”, mums var izskaidrot trīs cilvēki- Putins(Krievija), Merkele(Vācija) un Olands(Francija).

Putins,Medvedjevs,Bērziņš,Kozlovskis,LRTT,Moskau,MoskvaŠeit tad arī ir atbilde jautājumam: „Kur paliek summas, kuras katru gadu tiek izvestas no Krievijas ?” Piemēram, tikai pagājušajā gadā no Krievijas „izveda” 150 miljardus ASV dolāru !

Kā piedalās Vācija un Francija Izraēlas „bagātināšanā” ?

Šī „programma” ir izstrādāta ļoti izsmalcinātā veidā. Žīdu cionisti(kuriem nav pilnīgi nekas kopīgs ar etniskajiem- antropoloģiskajiem jūdiem) ir pilnībā pārņēmuši kontroli pār ES. Vadošajās ES valstīs vadība ir pilnīgi žīdu cionistu un viņu polit-brāļu komunistu rokās.

Ar kādiem tikai trikiem(ne sliktākiem kā Latvijā) Vācijā valsts vadībā nonāca rezidents J. Gauks un kanclere A. Merkele, kuri ir Honekera polit-produkti ! Francijā ir tas pats. Visi šie Sarkoži un Olani, ieskaitot arī labējo opozīciju Lipēnus, ir pareizie Izraēlas cilvēki. Francija bija tā, kura noziedzīgā veidā, pārkāpjot visus kodolieroču izplatīšanas aizliegumus, slepeni uzbūvēja to ražotni Izraēlā. Tātad abi, kā Izraēla tā arī Francija, ir pasaules klases noziedznieki.

>Un vai ievērojāt, ka visa šī noziedzīgā trijotne mums māca cilvēktiesības ?

>Un vai ievērojāt, ka tieši ar viņu „ieteikumu” Latvijā pie varas palika čekisti un komunisti ?

Fransua Olands.Angela Merkel, LRTT, Deutschland>Un vai ievērojāt, ka tieši viņi ir tie, kuri mūs spiež draudzēties ar mūsu slepkavām- krievžīdisko  Krieviju ?

To visu viņi dara pēc noziedzīgās Izraēlas pavēles ! Latvijas rūpniecību un lauksaimniecību iznīcināja tieši šī „troika”. Tie ir visīstākie modernās pasaules noziedznieki !

Cionistiskā Izraēla ar savām milzu finansēm dara visu, lai jaunpienākušajās ES valstīs tiktu iznīcināta visa ražotne, tā savukārt gādājot, lai Vācijai un Francijai būtu mazāk konkurences. Cionisti arī gādā par šo valstu preču noietu tirgu, par ko savukārt saņem pamatīgas(miljardiskas) nodevas. Latvija no šiem sātaniskajiem izdzimumiem ir cietusi visvairāk, jo pie varas, ar Izraēlas specdienestu palīdzību, tika atstāti žīdi, čekisti un komunisti.

Atcerēsimies, ko netīšām reiz izrunājās ES deputāts R. Zīle: “Svarīgās EU LIETAS tiek apspriestas aiz slēgtām durvīm, kur “mirstīgajam” nav lemts pabūt.” http://tautastribunals.eu/?p=26364

>Un vai ievērojāt, kā visus šos noziegumus krievžīdiskie elementi, ar viltus nacionālistu palīdzību, cenšas uzvelt „sapuvušajiem rietumiem”- rokfelleriem un rotšildiem, proti, ASV. It sevišķi indīgu propagandu(ar radio MERKURS palīdzību) pret Rietumiem izvērš krievžīdi Juris Lapinskis un Valdis Šteins.

Tāpēc nebrīnīsimies, ka ASV izspiego savu NATO partneri Vāciju un personīgi Merkeli. Vācijas un Francijas noziedzīgā sadarbība ar Staļina izveidoto krievžīdisko Izraēlu rada draudus pasaulei un ASV. Krievijas noziedzīgais karš ar Ukrainu ir Izraēlas projekts.

>Ievērojāt, ka Izraēla nenosodīja Krimas okupāciju un aneksiju !

Krieviju žīdi ir nolēmuši pievākt sev un krievus kā tādus, pilnīgi iznīcināt. Žēl, ka tie „lopi” to nesaprot, bet atļaujas sevi ar Georga lentīšu palīdzību iedzīt iznīcībā. Katrā gadījumā viņi saņems to, ko vēsturiski ir pelnījuši. To pašu arī žīdi saņems, jo viņu upuru asinis ir pielējušas DEBESIS !

Tad, kad šie izdzimteņi tiks noslaucīti no zemes virsas, tad iestāsies miers virs zemes !

Tā būs visu tautu gaviļu diena !

Cionisma beigas- miers virs zemes !

Nākošajā rakstā nobeigsim šo ES sabotieru tēmu.

L. Grantiņš, Bitenieks, Ulmanis, Latvija, māksla, Bariss, Eihmanis

Šeit maza atslodze no šīs “prātu izkūkojušās” pasaules:

https://www.youtube.com/watch?t=152&v=oJWXZ55yV3c

05.06.15.    L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. annamarija saka:

    Zīles netīši izspļautais atkļāj, cik “nozīmīgi un svarīgi” bija Latviju ievilkt ES. Kam nozīmīgi? Kam svarīgi? Neba velti referenduma dienā veročka (V.V-F) histēriski brēca: “Ja mēs nenobalsosim “par”, tad…” Tagad saņem dividendes. Un vēl plēš ādu Latvijai, pieprasot eksprezidenta “minimumu”…Man viņa derdzas vairāk par visiem citiem!
    .
    .
    Admins
    ES nav nekādas vainas. Runa ir par ES sabotieriem- krievžīdiem, Izraēlas mafiju.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Ir acīmredzama žīdu vēlme pārņemt Latvijā varu arī kā Prezidentam! Mēs aizgājām uz atbalsta mītiņu Levitam un kad tie vārguļi savās nīkulīgajās balstiņās brēca ,,Levitu”‘, mēs piebildām NOST! Viss sanāca tik harmoniski, ka visai drīz viņi tinās prom! Es gan no viena dabuju dunku sānos… Mūs , protams , ne parādīja ne dzirdēja…
    .
    .
    Admins
    Kad ieskatījos Levita atbalstītāju fizionomijās, tad lielāko daļu atpazinu kā čekas darboņus… . Sākot no Rožkalna un beidzot ar Putriņu.

  3. no alas saka:

    Rietuma , kangari un okupanti. video
    https://www.draugiem.lv/user/284429/blog/?p=13306258
    .
    .
    Admins
    Tas ir vienkārši ārprāts uz ko šī dāma ir spējīgā.
    Un pats nepatīkamākais, ka tā ir viņas pārliecība !
    Kopā ar Plineri veidot jauno latviešu nāciju !

  4. natalija saka:

    Bet mūsu krievi Krievijā un īpaši Baltijā ir šausmīgi nozometi no žīdiem un ir kurli, akli un neredz ka tos izmanto, izsmej un iznīcina.
    .
    .
    Admins
    To sauc par karmu.
    Viņus iznīcina tie, kuri paši tiks iznīcināti, tā pasargājot labos cilvēkus no šī netīrā darba.
    Nekas nepaliek apslēpts, kas nenāktu gaismā,
    nekas netiek atstāts, kas netiktu atmaksāts !

  5. no alas saka:

    Vai pavisam nesen kāds biedrs vai kungs nesacerēja slavas dziesmas savai draudzenei Rietumai ka patriotei un latviešu biedrības fīrerei ?
    Tas ka šī padauza kopojās ar žīdu fašistiem ir tikai ziediņi , ko dara bijušais Latvijas virsnieks Einārs Graudiņš, kas ir gandrīz labā roka žīdu fašistu bandai .Ko beidzot pat DP atzīst , ka kremļa aģentus .
    .
    .
    Admins
    Šis kungs, domāju, ka pēc pēdējās šīs kundzes apkampšanos ar Plineru, arī būs sapratis, kas viņam atrodas blakus. Lieta ir vēl nepatīkamāka, kā tas izskatās. Rietuma to dara aiz pārliecības, ka vilku tomēr var pieradināt “kāpostus” grauzt. Tādi cilvēki ir pasaules lāsts, jo Dievs tiem ir atņēmis prātu. Jautājums tikai: par kādiem grēkiem ?

  6. annamarija saka:

    Kamēr ES kontrolē tie, kas kontrolē, tikmēr…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *