LRTT. Nobeigums par noziedznieku Rihardu Bunku

Zaļš, tautastribunals.eu

Nobeigsim aprakstu par noziedznieka Riharda Bunkas draudiem Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdim Viloram Eihmanim un H-86 & LRTT dibinātājam Linardam Grantiņam.

Šī noziedznieka vēstule lasāma šeit: http://tautastribunals.eu/?p=26950

Apskatot šo draudu no Garīgās- psiholoģiskās puses mēs iegūstam daudz savādāku skatījumu uz LIETAS BŪTĪBU.

Izteigti jūtam šī neģēļa bailes un arī bezspēcību. Tā kā viņš pārstāv valdošo kliķi, tad šo bezspēcību un izmisumu, kas attiecas uz LRTT darbību, varam attiecināt uz visu šo sistēmu.

Lasītājam būtu vēlams saprast vēl kādu lietu, proti, ka LRTT kā tāds, nav tas galvenais, bet gan PATIESĪBA, ko tas pauž. Varam nogalināt L. Grantiņu un “aizvākt” LRTT i- vietni, bet ar to jau noziedznieki nepaglābs sevi no karātavām. Uz karātavām visus šos bunkas, borovkovus, godmaņus gorbunovus, indriksonus u.d.c. aizvilks viņu pastrādātie noziegumi.

CĒLOŅU UN SEKU LIKUMU nevar mainīt neviens Spēks, jo TAS stāv pāri visam.

DIEVS ir Sevi neapzinošs nepielūdzams kosmiskais Likums, kuram nav nekāds sakars ar tik centīgi piesaukto mīlestību un piedošanu.

Mums nevienam neviens nav devis TIESĪBAS šiem izdzimteņiem piedot.***

Pēc būtības viņiem visiem vajadzētu būt tādam Tribunālam pateicīgiem par izteikto brīdinājumu, bet nē, viņi savā ļaunumā ir palikuši akli pret visu, ko mēs dēvējam par Cilvēcību.

Bet atgriezīsimies pie Bunkas rakstītā.

Tiek melots uz “vella paraušanu“, noteikti sacītu Hugo Diegs(Edgars Liepiņš), ja staigātu vēl pa Šīssaules ziedošajām pļavām. Šī tad arī ir tā atšķirība starp cilvēku un tumsības viepli. Tiek noliegts viņa paša sacītais un rakstītais. Zemiskā veidā tiek piesaukti cilvēki, kuriem nav nekāda sakara ar šī alkoholiķa un slepkavas izdarībām un meliem. Vismaz es tā domāju, bet varbūt, ka tomēr visi viņi ir saistīti ar noziedzīgām “saitēm”?!

Piemēram šī frāze: ” Otrkārt, mans patiesi tuvs kolēģis un atbalstītājs ir Barikāžu fonda direktors Renārs Zaļais un Barikāžu fonda Valdes loceklis ģenerālis Guntars Marķitāns.”

Biedējošā veidā tiek pieminēta DP, kura izsludinājusi Grantiņu meklēšanā ! Kas tad īstenībā ir šī DP ? Tā ir kriminālistu banda, kas turas kopā ar Izraēlas un Krievijas palīdzību, kura drīz pilnā sastāvā stāsies Starptautiskās Tiesas priekšā.

Kā jau pieminēju, Bunkas draudi izskatās pēc nožēlojamām gaudām, pēc kurām var spriest, ka varenības laiki sāk izčākstēt. Vienīgais, kas vēl atliek, lai paildzinātu savu eksistenci, ir nomelnot tos, kuri cīnās par Tiesiskumu.

Latvijas DP pieliek visus spēkus šādām darbībām.

>Necik sen “mūsu” garīgais fīrers Juris Rubenis paziņoja, ka viņš esot tas, kurš sastādījis H-86 dokumentus, kaut gan ar šīs grupas vadītāju iepazinās tikai pēc dokumentu starptautiskas publicēšanas.

>Kāds profesors Valdis Šteins paziņo, ka viņš nestādoties priekšā, ka tik labus un drosmīgus dokumentus varētu būt sastādījuši latvieši.

>Dižais dekolonizators Aivars Garda paziņo, ka Grantiņs ar savu LRTT ir vienkārši prātu izkūkojis un nav nopietni ņemams.

>To pašu saka arī nac-cīnītājs L. Inkins.

Tikko lasītājs Ernests atsūtīja informāciju, kur kliķes presē H- 86 dibināšanu saista ar Gorbačova pretalkohola kampaņu. Kaut ko tik zemisku var atļauties tikai žīdisma(sātanistu) kontrolētas iestādes. http://www.skats.lv/vesture/ka-1985-gada-latviesus-no-dzersanas-atradinat-gribeja.d?id=46007473

Bunka, Grantiņš, Mežviets, DELFI, Kozlovskis, Rainis, Latvija, DP, LRTT

Foto: Lasītājs Ernests http://tautastribunals.eu/?p=26950#comment-20899 ir pareizi izpratis 4. maija kliķes viltīgo patriotu un tauats nomelnošanas politiku. Tas ir žīdisms(Antikrists) visā savā spžumā !

Tā ir atklāta ņirgāšanās ne tikai par H- 86 un tās dibinātājiem, bet par visu latviešu tautu un Atmodu kopumā !

Lai man piedod par “zvēriskumu”, bet tam, kurš parakstīja tekstu zem 14. foto, ir pelnījis, ka pret viņa izdzimtenisko galvu “sabojā” ķieģeli.

Un tici, latviet, tas arī reiz notiks, jo par attiecīgu noziegumu jāsaņem adekvāta “alga”.

Netiešā veidā visas šīs darbības ir veiktas, lai nomelnotu Latvijas Republikas tautas tribunāla darbību !

Tā ir izteikta vājuma un baiļu pazīme no valdošās kliķes puses ! Zinām arī, ka stūrī iedzīts zvērs var būt arī ļoti bīstams, pirms tas tiek nosists, tāpēc jābūt ļoti piesardzīgiem.

Dievs svētī Latviju !

25.05.15.    L. Grantiņš

Latvija,Dievs, Grantiņš, Liepāja,Rīga,LRTTP.S. Šeit Māra M. atbilde Bunkas gaudu vēstulei:

Juristu apvienības biedri piedalījušies likumprojekta izstrādē par barikāžu dalībnieku sociālajām garantijām.”

Šī frāze man izsauca smieklu lēkmi. Tāpat kā smieklus izraisa tā nozīmīšu dalīšana.
Izskatās, ka pat uz barikāžu rēķina šitā noziedznieku banda sev cenšas izsist materiālu labumu. Labi, ka bunka pats to pateica, citādi es nekad to laikam neuzzinātu.
Renārs Zaļais, Andris Bunka, Rihards Bunka, Aivars borovkovs

Rodas jautājums, pēc kāda principa tad tiek noskaidrots un vai tas vispār ir iespējams, kuri barikādēs piedalījās un kuri tikai saka, ka piedalījās ?
Lai arī es organizēju sava darba kolektīva piedalīšanos barikādēs, līdz manīm nekas no iepriekš minētā nav nonācis. Ar to es negribu teikt, ka man kaut kas pienākas, bet man bažas rada tas, ka laurus plūc un “bļembas” saņem tie, kuriem tie nepavisam nepienākas, jo nezinu no savu paziņu vidus pilnīgi nevienu, kas barikāžu nozīmīti būt
u saņēmis, par kaut kādām sociālajām garantijām nemaz nerunājot.

Starp barikāžu dalībniekiem bija daudzi man zināmi VDK stukači, kuri sākumā tur nebija, bet tad piepeši uzradās un pēc tam bija visu laiku. Ar paziņām toreiz smējāmies, ka tā ir pazīme, ka krievu tanku uzbrukums nedraud. Un tā arī bija.

Vai tikai tie nav tie, kas saņems šīs sociālās garantijas?

========================================================================

***Arī es, pirms sapratu šo AUGSTĀKO PATIESĪBU, pamatīgi grēkoju, jo piedevu visiem šeit pieminētajiem sātaniskajiem izdzimteņiem ! Kur noveda šī PIEDOŠANA, mēs šodien redzam skaidrāk par skaidru. Pie pirmās izdevības šie izdzimteņi ir fiziski jāiznīcina.

Tas ir ESĪBAS Patiesais LIKUMS, nevis baznīcas sludinātā mīlestība un piedošana.

Tieši no šīs Augstākās Patiesības viņi baidās visvairāk !

Viņi noslepkavo ik vienu, kurš Patiesību paužot tuvina viņu iznīcību. Ja manis sacītie vārdi nebūtu pareizi, tad Kristus otrreizējai atnākšanai nevajadzētu būt. Viņš atgriezīsies tāpēc, ka viņa teiktais ir īstenots pilnīgi otrādi !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅANāvi krievžīdu okupantiem !!!

Tiem, kuri saprot krieviski.

Informācija, kura der zināt visiem !

Tribunal. LRTT, krievi, okupanti, Mozgovoj, doņeck, ukraina, rosija,Moskau.Šeit ir informācija, ka “galu ņēmis” bandīts Mozgovojs.

https://www.youtube.com/watch?v=87-QsnB3QJw

https://www.youtube.com/watch?t=119&v=bqKf8-ESq8k

http://vlada.io/vlada_news/pod-luganskom-ubili-komandira-terroristicheskoy-brigadyi-prizrak-alekseya-mozgovogo/

Viņu novāca paši krievi !!!

Tādu likteni saņems arī vietējie lindermaņi, osipovi, ždānokas, bunkas, borovkovi, kozlovski, urbanoviči, ušakovi un citi krievžīdu teroristi Latvijā, ieskaitot visus vietējos miljonārus.

===========================================================================

Слава Рабинович: Керри сказал Путину: Если зайдете в Мариуполь – мы уложим сто тысяч ваших военных, поставим Украине оружие и отключим SWIFT.

Džons Kerri pasacīja Putinam, ja ieņemsiet Mariopoli, mēs iznīcināsim 100 000 jūsu karavīru, piegādāsim Ukrainai letālos ieročus un atvienosim SWIFT.

Российский финансист Слава Рабинович, ссылаясь на источник в ФСБ, сообщил, что во время встречи с госсекретарем США Джоном Керри президенту РФ Владимиру Путину передали “последнее американское предупреждение” от президента США Барака Обамы, который сам лично больше не желает разговаривать с российским лидером.

Во время встречи государственного секретаря США Джона Керри с российским президентом Владимиром Путиным последний проиграл и сконфузился перед Соединенными Штатами. Об этом, ссылаясь на источник в ФСБ, пишет в своей статье на “Обозревателе” российский финансист и инвестбанкир Слава Рабинович.

Рабинович отметил, что знакомый силовик поделился известными ему данными о встрече двух лидеров. В частности сообщается, что Путину передали о нежелании американского президента Барака Обамы вести с ним диалог.

“Кто должен встречаться с Путиным на этом уровне? Обама, по протоколу. Керри должен встречаться с Лавровым (министром иностранных дел РФ Сергеем Лавровым.“ГОРДОН”). Но послать этого Керри подальше Путин не мог. Знаешь, почему? Потому что Путину передали, что Обама с ним больше не разговаривает, но желает передать ему последнее американское предупреждение, вскоре после Дня Победы. Видимо, по их мнению, риск российского военного вторжения зашкалил, и США начали действовать. Сказали, что Обама не разговаривает, будешь встречаться с Керри. Лучше встретиться, меньше дерьма съешь. А не встретишься – больше дерьма съешь. Вот такая арифметика”, – пишет Рабинович.

По данным источника российского экономиста, на встрече Керри также оставался категоричным. “Керри сказал: “Оставляем Крым за скобками. Не потому, что мы о нем забыли, – о Крыме вам будет напоминать Меркель (канцлер Германии Ангела Меркель.“ГОРДОН”), которая называет аннексию аннексией. С Крымом будем разбираться потом. Сейчас о востоке. Так вот, мистер Путин, забудьте слово “Мариуполь”. Войдете туда – там будут некоторые отдельные американские военные. Будет атака на них – будет прецедент: первый раз за всю историю российские военные будут атаковать американских военных. Мощь США будет сзади. Не спереди, а сзади. Мы уложим в гроб сто тысяч ваших солдат и офицеров, поставим Украине новейшее летальное оружие, введем самые жесткие санкции и отключим SWIFT. И на этот раз я не шучу. Мы сделаем это”, – рассказал Рабинович.

Его источник также подчеркнул, что вскоре после встречи Керри и Путина пошли разговоры о закрытии проекта “Новороссия”. “После этого, как ты видел, было объявлено, что проект “Новороссия” закрывается. Как пункт приема старой стеклянной тары на переучет”, – цитирует Рабинович силовика.

Последний также сообщил финансисту, что на встрече Путин якобы получил от Керри подарок, который был передан ему Обамой. “Это была какая-то коробка. Хрен знает, что в этой коробке. Наверное, это знает ФСО, или кто-то из ФСО, но мы в ФСБ этого не знаем. Можно только лишь гадать, что в этой коробке”, – резюмировал силовик.

Помощник госсекретаря США по вопросам Европы и Евразии Виктория Нуланд на пресс-конференции в Киеве заявила, что президент России Владимир Путин во время визита с госсекретарем США Джоном Керри в Сочи заверил в том, что хочет выполнения Минских договоренностей.

You may also like...

2 komentāru

  1. Ernests saka:

    http://www.delfi.lv/bizness/uznemumi/briest-parmainas-latvijas-avize-neskaidra-ilggadeja-veidotaja-krustina-nakotne-laikraksta.d?id=46019917

    Krustiņu met ārā no Latvijas Avīzes. Vadību par SIA LAUKU AVĪZE pārņēmis oligarhs Olafs Berķis(Latvijas Attīstībai). Tas nozīmē, ka avīze no nacionāli konservatīva apvalka(nevis stila, jo mēs zinām, kas Krustiņš ir patiesībā)kļūs par galēji liberālu.

    Jo Latvijas Attīstībai vadība(Berķis, Pūce, Jaunups, Repše) iestājas par viendzimuma laulībām un viņu tiesībām, un šī bija pēdējā avīze, kas tam turējās pretī.

    Sabiedriskā doma turpina grimt, tautai laiks celties. Vēl nē… Bet drīz!
    .
    .
    Admins
    Tauta, Ernest, vairs necelsies, bet gaidīs izdevīgu brīdi, lai noslēgtu rēķinus ar noziedzniekiem.
    Un tas būs drausmīgs “brīdis”.
    Tautai nav jāceļas tāpēc, ka sava valsts mums ir, tikai ne tajās rokās.
    Par LA nebēdā, tā nekad nav bijusi mūsu.
    Krustiņš un Rasa ir visīstākie VDK darboņi.

  2. Latvijā saka:

    Latvijā ir jauna tauta ,tie “visu zina” un riktē pēc savas saprašanas…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *