Par VDK darbinieku J. Rubeni(turpinājums)

Ir jāzin taisnība par noziegumiem, kuri tiek veikti ar “krustu kaklā” !

“Atdzimšana un atjaunošanās” ir LPSR VDK projekts !

Zaļš, tautastribunals.euIepriekšējā rakstā mēs palikām pie Valda Šteina sacītā, kas bija pilnīgi pretējs tam, ko sacīja Juris Rubenis.

Juris Rubenis: „Mēs ļoti ātri nonācām kontaktā un sākām sadarboties !” „Jau agrīnā stadijā viņi juta, ka viņiem ir gūti noformulēt savas prasības… .” „Un tad mēs vienojamies, ka mēs viņiem palīdzam rakstīt šos dokumentus.”

Valdis Šteins: „Bet, runājot par Helsinkiešiem viņi bija interesants fenomens. Drošsirdīgi uzpeldēja un pazuda. Laiks pēc tam pierādīja un parādīja, ka neviens no viņiem tālāk nepiedalījās Atmodas darbā un neviens man nepalīdzēja cīņā ar komunistiem un čekistiem. Toreiz es biju neizpratnē, bet vēlāk sapratu, kas par lietu. Helsinkiešiem bija ļoti labi pirmie dokumenti, nezinu, kurš tos bija rakstījis. Tos es ļoti augsti novērtēju un popularizēju, bet, kad vajadzēja sākt kopīgi strādāt, kad vajadzēja reāli kaut ko darīt, kad vajadzēja programmu izstrādāt, dokumentus rakstīt, tad visi bija pazuduši. Man radās pārliecība, ka tos pirmos dokumentus kāds cits ir viņu vārdā izstrādājis, jo starp viņiem es neredzēju nevienu, kurš varētu spēt tādus, tik drosmīgus dokumentus uzrakstīt.“

J. Rubenis, V. Šteins, Kalme, Vanags, LELB, BrūverisSaliksim šeit sacīto pa „plauktiem” un mēs nonāksim pie tā, ka neskatoties uz pretējiem secinājumiem, pasacīts ir viens un tas pats: L. Grantiņš nav H- 86 dokumentu autors.

Abu sacītais rezonansējas un iegūst varenu spēku, kas rada absolūtu ticamības iespaidu(vismaz šie nelieši tā domā).

L. Grantiņš tiek taisīts par dumju marioneti, tā radot priekšstatu, ka H- 86 ir tikusi dibināta un vadīta no ārienes- no svešiem spēkiem.

>Kā, lai tauta netic tādam „mīlulim”, kāds ir Juris Rubenis(lasi šeit:Labas gribas manifesta autors) ?

>Kā, lai netic profesoram Valdim Šteinam, kurš piedalījies PK un TF dibināšanā(lasi šeit:īstenībā šo veidojumu kapracis) ?

>Kāpēc tad jātic tādam „vienkāršam” Grantiņam, kurš nespēj noformulēt „domu” ?

Lūk, tas arī ir krievžīdu- komunistu galvenais uzdevums, apstrīdēt to, ka latvieši bija visas Atmodas aizsācēji un, praktiski, visas varenās PSRS sagrāvēji.

Nopelnus, tātad, viņi grib pierakstīt sev- krievžīdiem.

Nē, nožēlojamie tautas padibenes- KGBisti, dokumentus sarakstīju un noformulēju es(Linards Grantiņš) viens un tāpēc tie pieder latviešiem, un ir pieskaitāmi pie latviešu tautas Gara pūra.

Nedz krieviem, nedz arī žīdiem MĒS viņus piesavināties neļausim, jo šie dokumenti vistiešākā veidā ir vērsti pret šīm divām noziedznieku tautām, kuras parazitē uz citu tautu rēķina ! Un ne tikai parazitē uz citu rēķina, bet viņas arī slepkavo citas miermīlīgās kaimiņu tautas.

V. Šteina naids uz latviešiem ir patoloģisks. Esot šogad 16. martā Lestenes Brāļu kapos viņš nekaunīgā veidā ar savu „īsto NA” (Lapinskis, Andersons, Šteins…) aģitēja pret VL!. Kārli Ulmani šis nelietis centās jauniešiem Lestenes Brāļu kapos nodēvēt par Latvijas visļaunāko ienaidnieku- nodevēju. Kad jaunieši viņam aizrādīja, ka atrodas šeit kapos, lai godinātu mirušos nevis nomelnotu viņus, viņš atstājās.

Tikai latviešu tautas vislielākais ienaidnieks var Kārli Ulmani nosaukt par nodevēju.

Nedomāju, ka šis uzticamais Maskavas kalps nezina, ko par Ulmani un Munteru rakstījis vēsturnieks Indulis Ronis. Izlasi, latviet, šo- I. RONIS. PAR NODEVĒJIEM UN KĀRLI ULMANI– un tu sapratīsi, kas par nelieti ir šis Valdis Šteins, kurš tēlo viszinošu vēsturnieku un seno baltu ekspertu. Viņš bija arī tas, kurš sanaidoja Oļgertu Ziļicki ar Andreju Kavaci un izdeva saīsinātā variantā „Ļaujiet jel atvases dzīt”, kur viss Ziļicka mūža darbs tiek pasniegts gandrīz vai izsmejošā formā. Tas arī ir žīdu cionista uzdevums, baltu vēsturi sagrozīt, ja nav iespējams vispār to „likvidēt”.

Vairāk lasi šeit:(http://tautastribunals.eu/?p=22298 Jā, šie nodevības sātaniskie viepļi ir “sasprausti” visur. Viņu uzdevums ir nonicināt un diskreditēt mūsu tautas VARENO UN GAIŠO pagātni, lai mēs kā tauta pilnīgi izzustu no šīs pasaules. Šis raksts un rakstā minētie pierādījumi to apliecina 100%tīgi.
Ja lasiet arī komentārus, tad atceraties, ka nesen Māris M. Jautāja par V. Liniņu, kurš izdevis saīsinātā variantā O. Ziļicka grāmatu: “Ļaujiet jel atvases dzīt!”. Kā raksta Māris M., tad tā ir pilnīgi sakropļota, lai iznīcinātu O. Ziļicka mūža darbu. To V. Liniņš ir veicis kopā ar V. Šteinu. Abi pretīgi provokatori, kuriem nav un nebūs vietas Jaunajā Latvijā. Viņi tiks tiesāti pēc visiem starptautiskiem Likumiem– ar augstāko soda mēru(ASM). Ir zināms, ka Vaira Vīķe Freiberga bija tā, kura uzlika “veto” uz šīs grāmatas izdošanu. VVF, kā zinām, ir žīdiskas izcelsmes no tēva puses. Žīdi nekādā gadījumā negrib pieļaut to, ka viņi, attiecībā pret latviešu tautu, ir nulles- plēsīgi un asinskāri dzīvnieki. Šteins un Liniņš bija arī tie, kuri sabojāja Ziļicka attiecības ar A. Kavaci.)

Abi šie „eksperti” nav pieskaitāmi pie latviešiem. Šteins ir tāds pats „latvietis”Aivars un Ivars(Borovkovs,Godmanis), bet Rubenim māte krieviete un par tēvu nekas nav zināms.***

Bet atgriezīsimies pie „veiksmīgi” samontētā Gata Līduma video.

Video redzams Moris Plāte Tautas Frontes dibināšanas sapulcē Kuldīgā, kuru Juris Rubenis nodēvēja par latviešu ģēniju.

Ko stāsta šis īsais mirklis ?

Tas bija Atmodas laiks, kad visi bijām entuziasma pilni, braši un tramīgi, jo apkārt mums uzglūnēja ienaidnieks. Tie, kuri gājām pa priekšu, bijām saspringti līdz augstākai pakāpei. Toties Modris Plāte, runājot ar tautu šajā vēsturiskajā brīdī, ir tērpies kā „kužis”- džemperī. Vīrietis pašos spēka gados, kad kā saka: „ar stāvošu gulēt ieej un ar stāvošu pamosties”, runā atspiedies kā vecs žogs pret „kanceli”.

>Pilnīga necieņa pret tautu un vēsturisko situāciju.

>Pilnīgi neadekvāti situācijai sāk gvelzt par Lāčplēša ausīm.

Ko tad viņa piesauktais „Dieva vārds” runā uz latviešu tautu šis milzīgais stratēģis, kā viņu raksturoja Rubenis, nepasaka ? Šī svarīgā runa beidzas ar kaut kādiem idiotiskiem smiekliem. Video analīze norāda uz to, ka M. Plāte nebija nedz uztraucies, nedz arī tramīgs, tātad, drošs par sevi, ka nekas ar viņu nenotiks.

Kāpēc?

Tāpēc, ka tas viss bija VDK iestudēts teātris.

Mani ar Modri Plāti veda iepazīstināt. Kad aizbraucām uz Kuldīgu, dīvaini, bet nekāda runāšana nesanāca. Modris bija ļoti nevaļīgs, jo viņam bija jāgatavojas sprediķim. Noklausījāmies viņa neko neizsakošo sprediķi, atsveicinājāmies… un šķīrāmies. Nekas neliecināja par šī vīra „stratēģismu”.

Domāju, ka parunāsim par nākotnes plāniem, bet nekā !

Par nākotnes plāniem, kā mēs šodien redzam, viņš runāja ar citiem „vīriem”.

To šodien var sacīt ar 100%gu pārliecību.

Man ir zināms, ka viņš(arī Rubenis, Vanags un Kalme) bija viens no tiem, kurš Andreju Kavaci „nostūma malā”. Tieši tā, kā to savā komentāra raksta Ernests. No Andreja Kavača čekisti baidījās kā velns no Bībeles. A. Kavaci šie izdzimteņi mēģināja noslepkavot, bet nesanāca kā iecerēts. Veselība tomēr tika pamatīgi iedragāta. Bet nekas, par to šie jaunčekisti mācītāju paltrakos samaksās ļoti dārgi.

Var „apmaut” cilvēkus, bet Dieva „acij” nekas nav noslēpjams:“Nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms”.

Beigas nākošaja rakstā.

L. Grantiņš        09.05.15.

*** Šis „īsto latviešu” variants ir vērojams pie daudziem Latvijas politiķiem. Piemēram, noziedznieks Rihards Bunka, kurš komandē speciālu KBG slepkavu vienību (apkalpojošo personālu), ir žīda Godmaņa bijušā apsardzes „rotas” komandiera, komunista- KGBista Andra Bunkas audžudēls, kuram māte ir baltkrieviete, tēvs Krievijas jebrejs, bet pats ticis pie īsta latvieša vārda un uzvārda. „Dižais latviešu” disidents- provokators Konstantīs Jevgeņjevič(pēc mātes- Pupurs), arī ir krievu militārista- žīda pēcnācējs… .

You may also like...

5 komentāru

  1. john saka:

    Šeit dokumentālā filma, kas atmasko žīdu boļševiku bandītu melus: http://www.hellstormdocumentary.com

  2. A.Gedroics saka:

    Ronim ir tāda pat diagnoze kā Grantiņam, tādēļ viss, ko viņš raksta, ir pareizi…
    .
    .
    Admins
    Šis tavs komentārs ir vislabākais apliecinājums tam, ka neesi latvietis, jo pilnībā nostājies žīdisko čekistu pusē… .

  3. Raitis saka:

    Rīgā pilns ar okupantiem šodien.

    Nervi netur.

    KOMŪŅISTIEM ASM GARANTĒTS!

    Tāpat kā provokatoram Gedrojicam!

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Precīzs apzīmējums – VDK iestudēts teātris!

    LPSR gars un personālijas KONTROLĒ Latviju joprojām!

    Atmaskot varturus spēj tikai opozīcija.

  5. Anonīms saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/maskavas-spiegu-tikls-publisko-liecibas-par-ulmana-sabiedroto-dubulto-seju-un-spiegosanu.d?id=45939851

    Tuvojas 15.maijs – Latviešu tautas Vienības diena. Diena, kad aizsākās tautas zelta laiki – Ulmaņlaiki. Un līdz ar to “negaidīti” presē parādās publikācijas, kurās zaimots Kārlis Ulmanis, vai vismaz viņa līdzgaitnieki un režīms.
    .
    .
    Admins
    LRTT dažam labam kangaram šajā jautājumā skaidrību iedzīs viņa nodevīgajās smazenēs.
    Nedēļas nogalē par to kremļa “atmaskošanu” parunāsim.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *