Lasītāja Ernesta veltījums V. Freimantālam

Komunisti taču ir svēti, nedrīkst viņus aizskart – viņi nevienam, nekad, neko, ļaunu nav nodarījuši.
Piešūs tā komunistu patversme (EU) vēl kādu pantu arī par antikomunismu ! Skatāmies un novērtējam komunistiskās (Sātana, jeb antikrista reliģijas ieviesēju) partijas biedru labos darbus attiecībā pret citas reliģijas – kristietības piekritējiem.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_1wYbSmbzYM#t=170
Vai pēc tāda video vēl kādam ir kādas šaubas par to kas ir komunisti ?
Rakstā pieminētie secinājumi ir patiesi. Es nelielu, rakstveida materiālu (īpaši veltītu V. Freimantāla kungam) pacentīšos līdz rītam pabeigt – palūkosim, kas tās ir un uz ko ir spējīgas abas Latviešu Biedrības.

www.tautastribunals.eu-1411Veltījums V.Freimantāla kungam.

Šeit kādu laiku neesmu komentējis, jo cerēju saņemt atbildi vēstulītei, kurā griezos pēc palīdzības (pagājušogad, decembra beigās) pie Anglijas ievērojama speciālista enerģētisko materiālu jomā.

Jautājums tika izteikts sakarā ar Rīgas Termināļa bnn-news.com/terminal-35828 potenciālo bīstamību. Vēstulē norādīju uz, iespējami – pat noziegumu, ko pret Latvijas Valsti veic tā saucamie „eksperti” no čekistu radītās asociācijas „Faville”, nebrīdinot Latvijas iedzīvotājus par šāda projekta potenciālo bīstamību. Vēstulē norādīju, ka man ir rakstveida pierādījumi (čekas apzīmogots papīrītis) par asociācijas „Faville” diletantismu enerģētisko materiālu jomā.
Vismaz es neesmu nekur presē redzējis, ka kāds no minētās asociācijas biedriem būtu sabiedrībai darījis zināmu arī to faktu, ka amonija nitrāts faktiski tiek pieskaitīts pie tā sauktajām „hidden explosives” (otra viela no tās pašas grupas ir amonija perhlorāts).
Šī komunistu okupētā teritorija, kura nez kāpēc tiek joprojām dēvēta par demokrātisku valsti –Latvijas Republiku, tikai aklajam var šķist demokrātiska, bet jāatzīst taču godīgi – nav komunisti spējīgi pārvaldīt valsti, nenesot ciešanas un postu tautai, kuru tie uzskata par pelēko masu, proti – darba lopiem, vai slaucamām govīm. Pat vissliktākais zemnieks ir daudz saprātīgāks radījums nekā šī komunistu varza, kura, tikusi pie saimniekošanas, domā tikai par izslaukuma kāpināšanu, piemirstot, ka viņu tauta, ko tie uzskata par slaucamu govi, reizēm ir arī jāpabaro, jo citādi govs, ar zemnieka muti runājot, nosprāgs, ja nebūs spējīga patstāvīgi atrast kādu zāles kumšķi kaimiņa (citas valsts) ganībās.

Šai komunistu sapņu zemē viss ir mākslīgs – viltots.

Nekā nav te īsta, patiesa. Nav ne zemessardzes, ne armijas, kuri būtu gatavi atdot savas dzīvības par šo vienīgo vietu pasaulē, kur latvietim justies saimniekam savā, viņa senču dzimtajā vietā – Latvijā. Nav komunistiem ekspertu nevienā tautsaimniecības nozarē, ir tikai šķībi tilti, brūkošas, no salmiem celtas sivēnmājeles (Maxima), un bumba ar laika degli – Rīgas Minerālmēslu terminālis.
Šeit: http://www.pietiek.com/raksti/riga_jauns_cirka_prieksnesums__mineralmeslu_terminalis rakstnieks Lato Lapsa kaut ko jau mēģinājis par to termināli rakstīt, esmu arī viņam personīgi (rakstiski) aizrādījis par to, ka raksts satur maldinoša rakstura informāciju. Šeit es pateikšu precīzi un nepārprotami – rakstā pieminētais profesors nav eksperts sprāgstvielu (amonija salpetra) jomā, jo amonija nitrāts nav amonāls, kuru lieto kalnrūpniecībā, bet gan tikai amonāla pamatsastāvdaļa.
Par amonālu varētu mēģināt nosaukt to maisījumu, ko savulaik izmantoja kauna staba spridzināšanas mēģinājumam (savulaik presē izplatītā informācija par to, ka spridzināšanā izmantots amonija nitrāts ar alumīnija pūdera piedevu, bija patiesa un ar to maisījumu šo to varēja mēģināt, izklaides dēļ, paspridzināt ikviens tā laika avīžu lasītājs). Šai pat sakarā es apšaubu šai i-vietnē pieminētā viltus patriota Šiškina līdzdalību, komunistu par pieminekli dēvētā, objekta spridzināšanā, jo kālab gan bebru dambju spridzināšanai jāiegādājas trotila briketes un detonatori, ja zināmas amonija nitrāta īpašības un kas arī jau ticis lietots (ar reducētāja – alumīnija pūderi piedevu) pat dzelzsbetona konstrukcijas saārdīšanas mēģinājumā. Nav nācies Vidzemē vēl sastapt zemnieku kuram nebūtu bijis pie rokas kāds maišelis salpetra, tāpat neesmu sastapis nevienu zemnieku, kurš zinātu, ka atsevišķos gadījumos tam amonija nitrātam piemīt arī īpašība sadalīties praktiski acumirklī. Šī komunistu varza to (cilvēku neinformētību, neziņu) vienkārši izmanto. Atceros pat kaut kādu raidījumu pa TV kasti rādīja, kur viens runātājs apgalvoja, ka tam esot spridzināšanas atļauja un tas ar nopietnu mūli stāstīja, ka amonija nitrātu ir ļoti grūti uzspridzināt. Par ķīmiski tīru salpetri piekrītu (amonija nitrāts, ko ražo mēslošanai nekad nav ķīmiski tīrs – to pierāda ražotāja norādītais slāpekļa procentuālais saturs uz iepakojumiem, nav tur 35%N), bet pietiek pat mazāk kā 1% aktīva reducētāja piedevas, lai tas nitrāts eksplodētu pat no vītņu ieroča lodes (šāda nitrāta granulu apputināšana un eksplodēšana, šaujot pa kārbiņu pildītu ar tādām amonija nitrāta granulām, ir atrodama youtubē un tur ir izlasāmi komentāri, kuros apspriests ar kādiem šaujamieročiem tas jau ir iespējams).
Ir, vai nav amonija nitrāts sprāgstviela var noteikt tikai veicot detonācijas testu (likumos noteikts kā obligāts ražotājam).

To vai Kundziņsalā tiks uzglabāts amonija nitrāts kā minerālmēslojums, vai tur no Krievijas impērijas tiks transportēts amonija nitrāts, kā sprāgstviela, šeit – Latvijā neviens čekas ievēlētais „eksperts” nav spējīgs pārbaudīt un arī nepārbaudīs.

Es pat pieļauju, ka Krievijas impērija tur vienkārši transportēs sprāgstvielu. Starpība postījumu apmēriem iespējamas amonija nitrāta kā sprāgstvielas (detonācijas tests pozitīvs) detonācijas gadījumā varētu būt vairāk reižu lielāka nekā amonija nitrāta kā mēslošanas līdzekļa (detonācijas tests negatīvs) eksplozijas gadījumā.
Šai sakarā jautājums abām Latviešu Biedrībām – ko jūs esat darījuši, lai informētu sabiedrību par to, ka daudziem reiz nāksies samaksāt ar savām dzīvībām par šīm vieglas peļņas tīkotāju izdarībām?

Kur nav paredzēšanas, tur ļaudis iet bojā. (Līdzība 29:18)

Tālāk mani kā šīs i-vietnes regulāru lasītāju interesē daudzi šeit lietotie termini, kuri tiek pieņemti par vispārzināmiem, kuri skaidrojumu itin kā neprasa.

Daudz tiek runāts par demokrātiju.

Kāda ir šī vārda „demokrātija” nozīme ? Ar studentu referātiem, kuri tiek rakstīti izdabājot pie varas esošajai komunistu varzai esmu iepazinies, piemēram ar šo skribelējumu: http://www.gudrinieks.lv/referati/eseja-domraksts/demokratijas-butiba-un-tas-problemas.html
Tikai tas nu nekādi neatbilst tam ar ko esmu saskāries praktiski. Vārda „demokrātija” skaidrojumu var atrast arī daudz nopietnākos darbos, kur var rast arī apstiprinājumu par dabas resursu ierobežoto daudzumu, dzeramo ūdeni un daudz ko citu, kas tiek minēts šai i-vietnē.
Valentīns Ponomarenko grāmatiņā «2033.GADA PROBLĒMA» vārdu „demokrātija” skaidro šādi :” Demokrātija kļuva par aizsegu reālā spēka, birokrātijas, vienpersoniskai valdīšanai. Vārdi tautas vara, demokrātija, republika nozīmē vienu un to pašu latviešu, grieķu un latīņu valodās. Kā ņirgāšanos par veselo saprātu var uztvert tādu vārdu savienojumu: „tautas republika”, „demokrātiskā republika” un pat „tautas demokrātiskā republika” (nu, ļoti, tautas valsts) rašanos.”

Tātad, ja demokrātija ir tautas vara, tad kas ir tauta?

Pelēka masa?

Psiholoģiski mēs neesam vienādi. Dažu autoru darbos ir atrodams, ka pie varas spēj izlauzties tikai deģenerāti, jeb īpatņi ar dzīvnieciska tipa psihi (termini ņemti no Grigorija Kļimova un Petrova K.P. darbiem). Tad kā šādā demokrātijā, kur vienkāršiem vārdiem pasakot, dzīvnieki valda pār cilvēkiem, lai dzīvo tā tautas daļa, kura ir veseli normāli cilvēki arī no psiholoģiska iedalījuma viedokļa?

Tāpat vēlos rast izpratni par to kas ir komunisms (šo terminuIvars Godmanis,Ušakovs, integrācija,Āboltiņa,Latvija,LRTT,Urbanovižs,ebreji. Borovkovs,Aliks., un nevis „marksisms”, izmanto arī priesteri)?

Foto: Lūk, šiem gara kropļiem paradīze ir uz latviešu tautas ciešanām. Lai nolādēti šie sātaniskie elementi kopā ar visu viņu dzimtu, kuri rij tautai nozagto !

Vai tā ir tikai reliģija (ar apsolītu paradīzi šeit pat uz zemes), kura vērsta pret Bībeles mācību un tur izteiktajiem pravietojumiem, no kuriem tik daudzi ir piepildījušies, vai ideoloģija?
Spriežot pēc paša piedzīvotā – cilvēku slaktiņi, kurus tai laikā Azerbaidžānā izraisīja komunisti ar Gorbačovu priekšgalā un ne jau bez drošības dienestu aktīvas iesaistīšanas, pie tam, nekautrējoties ar saviem meliem uzstājās caur TV kastēm, smaidot, tieši tāpat kā to darīja savulaik arī Kanādas tante Freiberga (latvijieši vien ko nozīmē, ja aizdomājas par tā vārda jēgu) melot par sasniegumiem nacionālo jautājumu risināšanā un ekonomikas izaugsmē, komunisms ir ne tikai nevainīga reliģija, kura vērsta pret Kristus mācību (tātad antikrista, jeb Sātana reliģija), bet gan ideoloģija.

Apkārtējās pasaules uztvere ir atkarīga no tā kā mēs izprotam simbolu, burtu un vārdu nozīmi. Piemēram, uzskatot Krieviju kā draudzīgu kaimiņvalsti, personīgi man, nav saprotami ne pašreizējie notikumi Ukrainā, ne arī tas, ka Krievijai ( saprotot to kā kaimiņvalsti, jeb vienkārši valsti) būtu jelkāda interese par Baltijas valstīm un 1994 gada grāmatiņu „”BACK IN THE USSR” Russia’s Intervention in the Internal Affairs Of the Former Soviet Republics and the Implications for United States Policy Toward Russia. January 1994„ es uztveru ar grūtībām , jo ir izveidojies priekšstats, ka valsts ir valsts, un tā dzīvo pati par sevi, neiejaucoties citu valstu lietās.
Minētā zinātniskā pētījuma ievads, kurš saucas „Etnisko konfliktu projekts” atsauca atmiņā paša piedzīvoto 1988. gadā Azerbaidžānā. Tālaika notikumi man kļūst skaidri saprotami un pat likumsakarīgi, kad iepazinos ar virkni grāmatu (piemēram, ar četrām autora Филиппов В.В. grāmatām), kurās ir skaidri un nepārprotami rakstīts (tur pieminēti ar faktiem arī latviešu sarkanie strēlnieki un kā čekisti pēc tam dalījuši cara tētiņa zeltu)(Latviešu strēlnieki ir pasaules ZELTA FONDS, bez kuriem koloniālās lielvaras vēl šodien paverdzinātu pasaules tautas. Lai velns parauj Krieviju ar visiem viņa “cara tētiņiem”-LRTT piebilde), ka Krievija ir bijusi un arī PSRS laikos saglabājusies kā Krievijas impērija.
Par impērijām runājot, Eiropas Savienības vienaldzība pret to, ka Latviju, kaut vai tikai laika posmā no 2000 līdz 2013 gadam, pametuši (pēc publicētiem datiem) ap 259 000 cilvēku, liek aizdomāties, ka ES nebūt nav tikai neatkarīgu valstu savienība, kā to vajadzētu secināt no nosaukuma, bet gan impērija. Latvija šai impērijai ir bijusi vajadzīga tikai impērijas teritorijas paplašināšanai. Migranti un imigranti, tieši tāpat ka PSRS laikos, kad vienus aizveda, bet otrus ieveda, nepieciešami etnisko konfliktu projektu īstenošanai. Šai i-vietnē jau bija kaut kāda Maija, kura apgalvoja ka cīnās par savām imigrantu tiesībām. Tieši tas jau arī ir impēriju veidotāju pamatmērķis – izraisīt etniskos konfliktus un pārņemt varu konfliktu skartajās teritorijās.
Ko par šo impēriju – Eiropas Savienību raksta priesteris Andrejs Gorbunovs (Андрей Горбунов „ЗВЕРЬ ИЗ МОРЯ”) skaidrojot Apokalipses pareģojumu(Antikrists un zvērs ir Krievija- Maskava un viņa simbols guļ Mauzoleja, un šis Gorbunovs ir viens no šī zvēra kalpiem-LRTT piebilde):
1) Древние святые отцы считали, что Римское царство – последнее и будет существовать во время пришествия антихриста. И они не ошиблись: Римская империя сегодня возродилась в виде Евросоюза. Вот почему в Апокалипсисе сказано: «Одна из голов его (зверя из моря) как бы смертельно была ранена; но эта смертельная рана исцелела, и дивилась вся земля, следя за зверем» (Откр. 13, 3). Римская империя (четвертое царство) – это прообраз будущего всемирного царства антихриста.
2 ) Характерной особенностью восстановленной Римской империи будет полная зависимость ее от еврейства.(Tas attiecas uz Krieviju vairāk nekā uz ES, kura ir pilnīgi pakļauta žīdiem un viss tiek diktēts no Izraēlas- LRTT piebilde)
3 ) Сегодня уже ясно, что достижение мирового господства талмудистами (вспомним, что, согласно талмуду, все люди – скоты, одни евреи – люди) необходимо связано с доведением народов до скотского состояния, с уничтожением в людях человеческой природы. Сионистам и масонам нужна всемирная политическая власть, а их господину, сатане, необходимо окончательное озверение человечества, полное погружение человечества в безлично-мертвую стихию отчужденности.(Tas attiecas tik pat daudz uz krieviem, cik uz žīdiem. Krievi ir vēl lielāki zvēri par žīdiem. Lai Dievs mūs atpestī, ja krievu impēriskie izdzimteņi ņems virsroku Krievijā- LRTT piebilde)
4 ) Но «недолго и ему быть», так как Евросоюз перестанет быть только царством европейским (одной из трех голов орла), но станет основой для нового царства – уже всемирного (единственной головой у тела орла – жидовского царства). Это жидовское царство будет восьмым из когда-либо существовавших человеческих сверхцарств и четвертым из сохранившихся к последним временам».

Protams, ka pareģojumam ir vēl citāds skaidrojums (netiek izslēgta arī abu skaidrojumu vienlaicīga piepildīšanās), piemēram: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/master_file/tenworldregions.htm , taču tajā nav atbildes, kādēļ tie Eiropas Savienības īpatņi, pie kuriem griezies Grantiņa kungs, stāstot par genocīdu pret latviešiem, vēl nekautrējas apvainot viņu antisemītismā.
Visbeidzot mani interesē pēc kādiem kritērijiem tiek uzņemti biedri Latviešu Biedrībās. Kā tiek noteikts – vai kandidāts ir vai nav latvietis? Vai par latviešiem var uzskatīt tos Jāņus un Jurus pie kādiem savulaik biju atradis darbu un pie kuriem, šādu, latvisku vārdu valkātājiem, ir nācies gan izgatavot (pēc mūsu valdības vīru gudrajiem padomiem, tolaik biju, kā saka – pārkvalificējies, un ieguvis lentzāģa vadītāja apliecību) dēļus, brusas, latiņas (būvmateriālus) pat no papīrmalkai domātas koksnes (šeit – ne no galotnēm, bet aļņu apgrauztās, iepuvušās), gan klientam no Kanādas gatavot materiālu no Krievijas impērijā iepirktas priedes koksnes, kurš tika „iesmērēts” apsolītās Latvijā augušas priedes koksnes materiāla vietā (saprotams, ka ar to pašu sadarbība beidzās). Vai par latvieti var nosaukt to, kurš no Polijas klienta vispirms iekasē naudu par izspiestu (vēlreiz biju spiests pārkvalificēties) rapšu eļļu, bet pēc tam meklē, kur iepirkt izejmateriālu (rapša sēkliņas)? Kopīgs šiem latvisko vārdu valkātājiem ir tas, ka lielu daļu darba algas nācās saņemt aploksnē, strādāt tā ap 240 stundām, ir pieredzēti arī mēneši, kad darbā pavadīju arī 360 stundas, un kā atbilde man, tam, ka Latvijas likumos ir rakstīts savādāk, nekā mani piespiež darīt šie Jāņi un Juri, ir saņemta patiesa atbilde: „ja tev šeit, kas nepatīk, tad skat kur ir aleja- un ej pa to tālu, tālu, citur darbu tu tāpat nedabūsi.”

Bija jau par mani ietiepīgāki un gada laikā paspēja pabūt pat 11 (vienpadsmit) dažādos gaterīšos, meklējot vietu, kur tiktu ievērotas arī viņu tiesības, bet beigās palika vispār bez darba. Vēl kopīgs šo vārdu valkātājiem bija tas, ka presē (avīzēs) tie tika cildināti un dēvēti par biznesmeņiem(Tici, šāda veida biznesmeņi tiks pielikti pie sienas-LRTT piebilde). Vēl kopīgs ir tas, ka pat DP (čeku) neinteresēja nekas no mana viņiem stāstītā un arī viegli pārbaudāmā (ja tiek ieņemta „sprāgstvielu laboratorija”, ko demonstrē visai pasaulei – arī Maskavā bija skatījušies), tad saprotams ka pārrunas ar čeku, par saistību ar kriminālo pasauli, ir neizbēgamas. Tāpat čeku maz interesē tādi uzņēmēji (atkal latvisku vārdu valkātāji, avīžu slejās atrodami „biznesmeņi”) , kuri, lai slēptu „melno grāmatvedību” meklē kādu, kurš varētu iebiedēt grāmatvedi, lai tā atdod visus rakstveida materiālus (tolaik, ap 2000. gadu, kādu sabiedrībā plaši zināma VID darbinieka sievu) nedaudz paspridzinot tās automobili (tikai pabiedēšanai). Tad kādus latviešus uzņem Latviešu Biedrības, un vai tur nav jau ieperinājušies tādi uzņēmēji-latviešžīdi, par kādiem iet runa šai pēdējā rindkopā?

Mans veids, kā jokoties – ir stāstīt patiesību, pasaulē nav nekā smieklīgāka. (B. Šovs)

Latvija,Dievs, Grantiņš, Liepāja,Rīga,LRTTNemeklē, Ernest, atbildes citos, it sevišķi krieviskajos elementos, bet paklausi savai Sirdsapziņai.

Varam jau filozofēt par demokrātiju gari un plaši.

Tas ir tāpat, kā runāt par nazi, cik tas ir bīstams un kādus briesmu darbus ar to var pastrādāt. Bet vai esi padomājis, ka bez naža mūsu ikdiena nebūtu iedomājama. Tāpat ir arī ar demokrātiju. Viss ir atkarīgs no GODĪGUMA, no KRIMINĀKLKODEKSA ievērošanas.

Tu esi uzrakstījis LABAS LIETAS, bet nekur neesi konkretizējis vainīgos. Nav nosaukti viņu vārdi. Tas ir šāviens tumsā un pie tam vēl gaisā. Iegaumē, ka visas lietas, kas notiek uz zemes, pirmāk tiek IZDZĪVOTAS Garīgajā sfērā. Ja tu nosauc lietas pēc būtības un vainīgos īstajos vārdos, tad Garīgajā Pasaulē viņu ĪSTĀ BŪTĪBA saņem sitienu, kuru uz zemes var pielīdzināt- “lodi ribās”. Visefektīvāk tas darbojas, kad raksta ar īsto vārdu. Freimantāla kungs, iespējams, ka daudzas bīstamas lietas(ka Šteins un Lapinskis ir čekas darboņi) nav pareizi izvērtējis, bet viņš nebaidās rakstīt savā īstajā vārdā. Ja tavs vārds ir ERNESTS, tad tas ir labi, bet ja nē, tad tu tikai tāds šaudītājs nakts tumsā vien esi, jo neviena noziedznieka vārdu neesi nosaucis.

Kas attiecas uz ES, tad tā vēl nav pilnībā no žīdiem pārņemta, bet viņi to cenšas ar visiem spēkiem. Toties Krievija ir pilnībā viņu rokās. Ar krievu nodzertās masas rokām viņi sarīkos asins plūdus ne tikai Eiropā, bet arī pasaulē.

Demokrātija var darboties Tiesiskā valstī, kurā tiek ievērots KRIMINĀLKODEKS. Pie mums Tiesiskumu ir uzurpējuši čekas slepkavas. Visiem šiem krievžīdiskajiem- komunistiskajiem elementiem MORĀLE, kā jēdziens, kas sevī satur CILVĒCĪBU(nedari otram to, ko negribētu, lai tev dara), neeksistē.

Tu saki, ka esi šīs i- vietnes lasītājs, bet kā redzams, tad diezgan paviršs lasītājs. Šajā vietnē katrs teikums tiek uzrakstīts ar dziļu jēgu.

Tevis minētie citāti norāda, ka neesi brīvs cilvēks.

25.04.15.       LRTT

You may also like...

1 Response

  1. žanis saka:

    Kā tad kungs tika pie KGB izziņas? Vai tad viņi tā tās izniedz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *