Māris M. Slepkavas J. Savicka tēmas turpinājums

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Moskau, Berlin.Патриарх Кирилл и Владимир Путин, Patriarhs Kirils un PutinsTas tā, ievadam !

http://www.profi-forex.org/novosti-rossii/entry1008251959.html

На Пасху в храме Христа Спасителя у Патриарха Кирилла погасли свечи

FOTO: Nu vot kāda nelaime, pēc tikšānās ar gnīdu Nilu Ušakovu, man ar galvu galīgi kaut kas nav kārtībā !!!

Vai nav zīmīgi, ka Antikrista kalpam Kirilam dievkalpojuma laikā nodziest sveces ?

Символы, окружающие человека в повседневной жизни, следует не только замечать, но и понимать. Вряд ли позитивная трактовка уместна, когда во время богослужения у священнослужителя в руках гаснут свечи.

Vienu varam droši sacīt: “Nāvi Antikrista kalpiem un okupantiem !”

14.04.15.    LRTT

================================================================================

ZILS,Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieMāris M. atbild komentētājai/jam BERTAI

http://tautastribunals.eu/?p=26181#comment-20740

Nezinu patiesību par šiem mūsdienu izgāztajiem projektiem, bet droši zinu, kā pa skuju taku aizlaida veco nemoderno, bet iesākumam gana labo Slokas papīrfabriku, divas nedēļas pirms jaudīgu attīrīšanas iekārtu palaišanas. Kampaņa bija iespaidīga, jo bija jāpaspēj fabriku likvidēt, kamēr tā nav sākusi strādāt tīri.

godmanis, savickis,borovkovs,bordāns, borozzoPie tam piesārņojums no fabrikas bija grandiozi pārspīlēts, jo fabriku slēdzot tas mazinājās niecīgi, neskatoties uz attīrīšanas iekārtu trūkumu.

Tātad galvenais piesārņojuma avots ir cits – pie Lielupes esošās pilsētas un ciemi. Tāpēc pieļauju, ka arī par šiem mūsdienu projektiem tiek melots uz nebēdu.
Ko mēs ieguvām, pareizāk sakot – zaudējām, likvidējot Slokas papīrfabriku?

Mēs ieguvām to, ka gadu gadiem papīrmalku atdevām un atdodam uz ārzemēm par sviestmaizi bez pārstrādāšanas, neiegūstot pat to pašu celulozi, nemaz nerunājot par papīru. Bet, kā zinām, papīrmalka ir tas produkts, kas ļoti lielā daudzumā tiek iegūts tur, kur iegūst vērtīgākus lietkokus. To nevar nekādi apiet, jo katram kokam ir stumbra resgalis – visvērtīgākā koka daļa, un tievgalis – papīrmalka un malka.

Neizmantojot tievgali maksimāli racionāli, mēs mežu arī kopumā izsaimniekojam par sviestmaizi, gribam to vai nē, jo tievgalis pašreizējā situācijā spēcīgi parauj uz leju peļņas rādītājus.

Ieguvēji ir tie, kas par sviestmaizi, papīrfabriku trūkuma dēļ, šo vērtīgo koka daļu dabū sev.
Salīdzinājumam:
Padomju gados, kad mums vēl bija sava “Sloka”, zviedri par diviem, trīs kubikmetriem papīrmalkas pretī deva vienu motorzāģi Husqvarna. Pamēģini šodien par trīs kubu cenu nopirkt motorzāģi. Šodien pat zāģim ķēžu komplekts lāgā nesanāk, nemaz nerunājot par pašu zāģi. Cenas vari paskatīties internetā gan zāģiem, gan papīrmalkai.

Ceru, ka Tu tagad saprati par ko visos šajos projektos ir runa.

Kad Sloku slēdza, tajā visas vecās ulmaņlaiku iekārtas lielā steigā tika demontētas un atdotas lūžņos.

Plikpaurainie krievi, kuri to visu darīja un organizēja un kurus tautā toreiz sauca par bandītiem, esot bijuši Godmaņa cilvēki. Tas ir ticams stāsts, jo savulaik ziņās bija lasāms, ka ostā aizdegās metāllūžņi – virpu skaidas un ka metālu firma, kas nodarbojās ar šo aizdegušos metālu eksportu, piederēja Godmanim (Atceros pat šī eksporta nodrošinātāja, Godmaņa padotā uzvārdu).
No tā varam secināt, ka šis laupītājs Latvijā salaupīto patiešām ir tirgojis uz ārzemēm un ka tur aizgāja ne tikai Slokas papīrfabrika, bet arī mājsaimniecēm nozagtie alumīnija katli un piena kannas.

Tāpēc ari policija bija tik nespējīga pret metālu zagļiem.

Iesaku BERTAI pievērst uzmanību arī viņas pašas pieminētajiem skaitļiem.

Laika trūkuma dēļ neesmu tajos iedziļinājies, bet vismaz no pirmā acu uzmetiena tajos trūkst elementāras loģikas, jo ķimikālijas ir ļoti dārgas un, ja nemaldos, tās nav nepieciešamas vairāk kā pārdesmit kilogrami uz tonnu saražotās celulozes. Internetā ir pieejami materiāli par celulozes ražošanu un, pirms notic propagandai, būtu lietderīgi papētīt reālos skaitļus, kas figurē šādās ražotnēs.
Tajā pašā laikā nebūt negribu noliegt šādas ražotnes kaitīgo ietekmi uz vidi.

Taču diez vai viss ir tik traki, kā tika tautai pasniegts, jo, ja nemaldos, jau ap 1900. gadu tika ieviesta īpaša celulozes ražošanas metode, kurā izlietotās ķimikālijas tika izmantotas atkārtoti vēl un vēl.

Diez vai attīstība būtu gājusi uz leju kopš tiem tālajiem laikiem, kad vides prasībām vispār maz piegrieza kādu vērību.

LRTT piebilde.

Tā visa bija apzināta un no godmaņveidīgajiem krievžīdiem veikta Latvijas valsts iznīcināšanas programma !

LRTT var tikai atkārtot: ”Godmanim, plikpaurainajiem un visai viņa „sotrudņiku” bandai(kopā ar ģimenes locekļiem) tiks izpildīts ASM čečenu gaumē !”

You may also like...

4 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    -Viņiem jau nav cita ceļa-KĀ TIKAI CENSTIES MŪS IZNĪCINĀT! DAUDZ JAU IR IZDARĪTS -FAKTISKI VISA MATERIĀLĀ BĀZE -RŪPNĪCAS,LAUKSAIMNIECĪBA,JEBKĀDA LATVIJAI NOZĪMĪGA RAŽOTNE…TAGZD INTENSĪVI TIEK IZNĪCINĀTI CILVĒKI-LAI NEBŪTU KAM SAUKT PAR NODARĪTO PIE ATBILDĪBAS!

  2. Ernests saka:

    Izrādās “mūsu” Andris Bērziņš ārpolitikas sanāksmēs “esot spiests”(viņa paša vārdiem) skaidrot Rietumu sabiedrībai, ka Latviju 1918.gadā dibināja 5 Latvijas pamattautas, jo Rietumi to nezinot.

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/191189/zanders-nosauc-prezidentu-berzinu-par-garigu-kropli-video?utm_source=delfi&utm_campaign=portal&utm_medium=newsbox

    Savādi. Cik atceros Latvijas valsti dibināja tikai latvieši un viens puslatvietis Meierovics. Ne smakas no krieviem vai citiem piedēkļiem.

  3. Ilmiks saka:

    Piekritu Ernestam!

  4. berta saka:

    Nu Celulozes materiāli ir droši vien jāmeklē tālu laikam arhīva. Toreiz jau viņi bija sabiedriski pieejami.Bet fakts ka dibinot uzņemumu Bultic Pulp tika prasīts kā Latvijas ieguldījums atdot zviedriem pusi Latvijas Valsts mežu. Un tas jau nenozīmē tikai izcirst koksni, tas nozīmētu arī zemes zem šiem mežiem atdošanu zviedriem. Jā var teikt ka pašlaik jau daļa mežu ir izcirsta. Taču viņa tiek atjaunota- vismaz bērniem vai mazbērniem paliks šis mežs. Tas ka rūpnīca tika uzcelta kaut kur Dienvidamerikā jau arī neko labu neliecina, diez vai tur kāds īpaši seko vides prasībām.
    Un pēdējais- domāju ka celuloze papīra ražošanai pamazām tiek paterēta arvien mazāk. Arī mēs taču sazinamies internetā un droši vien tas arvien attīstās, Jūs taču man nerakstat papīra vēstuli.
    Lai gan arī es uzskatu ka būtu jāveic izmeklēšana kā tāds Savickis vispār tika par Gāzes priekšnieku. Ar to būtu jāsāk

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *