LRTT. Pirms ej pie viņiem, apdomā galu

A. Garda,Ļeņins, Putins, MedvedjevsNekas uz šīs zemes nav pretīgāks par nodevību.

Ja šī nodevība ir veikta stobra priekšā(tādi, kuriem reiz čekisti pielika stobru starp acīm un lika pateikt: kur slēpjas “mežabrāļi” ?), tad vēl var saprast, bet, ja savas lepnības un “vēdera” dēļ, tad tas nav piedodams. Tādi nav uzskatāmi par cilvēkiem. Tie pat nav pieskaitāmi pie visprimitīvākajiem kustoņiem.

LRTT pamatā runā tieši par tādiem.

Šodien runāsim par tiem, par kuriem jau šajā i- vietnē ir runāts. Ļaunais pats no sevis nepazūd, tas ir jāpadzen. Patlaban fiziski padzīt viņus nav iespējams, jo ir VIŅU LAIKS- ļaunuma kulminācijas laiks ! Ja nevaram fiziski(pagaidām) viņus padzīt, tad vismaz runāsim par viņiem un atmaskosim viņu ļaunos darbus.

Iemesls šai tēmai bija kāda lasītāja komentārs rakstam:

Nolādētības avangardisti !”

“Visas šīs jezgas uzdevums ir parādīt Krieviju kā tikumības “patronesi”, kura ir cīņas avangardā pret šo izvirtību.”

Latvijā tikumības “patronesi” tēlo Aivars Garda, kurš pats savā darba kabinetā tur pornogrāfijas žurnālus ar kailiem homoseksuālistiem. Pievērsiet arī uzmanību, cik daudz cilvēku apmiruši un kas notika ar viņu atstāto mantu (piemēram, savāktiem vērtīgiem arhīviem) pēc mistiskām nāvēm, kuri snieguši intervijas laikrakstam “DDD” (galvenā redaktore Līga Muzikante) vai radio “Merkurs” (raidījuma vadītājs Juris Lapinskis). Šo cilvēku un viņu ģimenes locekļu skaitu, kuri mistiski miruši vairāk uz pirkstiem nevar saskaitīt. Bet cilvēki to nezināšanas vai aizņemtības dēļ nepamana un naivi tic Līgai Dimiterei, Aivaram Gardam, Līgai Muzikantei, Jurim Lapinskim, Valdim Šteinam, Leonardam Inkinam, Andrim Orolam, Jurim Kaļķim, Igoram Šiskinam, Dacei Milbergai, Rihardam Bunkam, Aivaram Borovkovam un vēl dažiem.

Šis komentārs taču atklāj drausmīgas lietas ! DP likt pārbaudīt šīs „sakritības” nav nekādas jēgas, jo šeit minētie nelieši ir viņu pašu radīti un sargāti. Atliek tikai apelēt pie cilvēka veselā saprāta, lai nesaistās ar šiem viltus cīnītājiem.

Vai kādam ar veselu saprātu vēl vajadzētu skaidrot, kas ir Garda, ja viņš ir izveidojis kalendāra titullapu, kur redzams kopā ar trīs žīdiem: Putinu, Ļeņinu un Medvedjevu ?

Pajautājiet savai Sirdsapziņai, kā viens latvietis var „likt” sevi kopā ar šiem slepkavām ?

Vai JUMS arī ir tuvi šie noziedznieki(Putins, Ļeņins un Medvedjevs) ?

Ja nē, tad kāpēc skrienat pie šī žīda un sūdzat viņam savus grēkus ?

Jūs domājat, ka viņam, interesē latvieši un Latvija ?

Viņš izmanto jūsu grēksūdzi saviem mērķiem.

Šteins-Lapinskis,Garda, Apine, SaeimaTādi paši žīdiski elementi ir arī Valdis Šteins un Juris Lapinskis.

Visīstākie čekas parazīti !

Viņu „režisētie” raidījumi radio MERKURS, kuros tiek apskatīta latvju tautas senvēsture, ir visīstākie klausītāju apziņas dezorganizatori. Šteins ir uzmeties par drausmīgu ekspertu šajā jomā, bet īstenībā viņš izmanto O. Ziļicka mūža garadarbu: „Ļaujiet jel atvases dzīt”.

Visīstākais svešu cilvēku Garadarbu zaglis.

Pašu O. Ziļicki šis čekas darbonis ir izolējis un piespiedis klusēt.

Ieguvis ar svešiem „lauriem” klausītāju un lasītāju uzticību, viņš konsekventi pilda cionistu uzdevumu, nomelno Latvijas Helsinku grupu, „pierakstot” tās nopelnus žīdiem. Šis „gudrinieks” pat uzdrošinās apgalvot, ka H-86 sastādītie dokumenti arī esot nākuši „no kaut kurienes”, bet tikai ne no pašiem latviešiem.

Tādā veidā viņi liek saprast, ka tikai žīdi ir tie gudrākie !!!

Es varu jūs apbēdināt, nožēlojamie žīdu nelieši, dokumentus izstrādāju es, un, kas attiecas uz jums, tad varu pasacīt, ka esat visstulbākā tauta pasaulē. Jūs mākat tikai zagt, melot un slepkavot. Jūs savām rokām neesat vēl neko radījuši. Kad Latvijā vara nonāca latviešu rokās(Ulmaņlaiki), tad sešos gados mēs „uzskrējām” pasaules ekonomikas pašā augšgalā. Bet tur, kur jūs esiet pie teikšanas, tur sākās neiedomājams pagrimums un izvirtība.

Kādā no Gaismas Pils raidījumiem šis žīdiskais KGB nelietis citēja kādu savu paziņu Māri, kurš esot sacījis vienreizējus vārdus par 4. maija kliķes neliešiem: Personīgi es, garīgi jau sen esmu teleportējies no Latvijas geto teritorijas. Pagaidām šeit plandās mana miesa. Garīgi mani šeit nekas nesaista. Tuksnesis. Vienīgais kas vēl saista, mazais ienākums un lielais pienākums – mani bērni. Brīviem cilvēkiem šeit nav ko darīt. Latvijā var palikt noziedznieki. Latviju atstāt var divejādi, aizbraucot vai nomirstot.”

Tas bija izrauts no kāda garāka teksta, kuru, kāds cits viņa tautietis ar latvisku uzvārdu, bija rakstījis man. Pilnais teksts norāda uz ārprāta naidu pret latviešiem ! Nu kā jau tas pie žīdiem pieņemts. Šeit viss teksts ar Valda Šteina un Artura Priedīša adresātu:

Cc: Valdis Steins, art.prieditis46@gmail.com

Īstenam latvietim, Linardam!

Druīdu Ordenis vai Pūķu ordenis nav tādi jūdas kā mākslīgi izveidotā nācija – latvieši. Savulaik Pūķu Ordenis Eiropu izglāba no turku ekspansijas. Personīgi es, garīgi jau sen esmu teleportējies no Latvijas geto teritorijas. Pagaidām šeit plandās mana miesa. Garīgi mani šeit nekas nesaista. Tuksnesis. Vienīgais kas vēl saista, mazais ienākums un lielais pienākums – mani bērni. Ļoti labi, ka Tu aizbrauci prom no Latvijas, jo Latvijā Tu izvilktu savu garu kādu gadu. Pret ļaunumu man vienmēr būs naids. Arī Tevī saskatu zināmu ļaunuma latviešu žulti. Labie cilvēki mirst ar sirdi, ļaunie ar galvu. Latvijā valda matriarhālā proletariāta ekspluatatoru diktatūra. Brīviem cilvēkiem šeit nav ko darīt. Latvijā var palikt noziedznieki. Latviju atstāt var divejādi, aizbraucot vai nomirstot. Dzīve bez Tēvzemes ir lēna nāve.

Maris Berzins Galla Māris jurists (maris@inbox.com)

Jā, šīs ir tas pats Māris Bērziņš, kurš Šteina iedvesmots, piedāvājās palīdzēt Gardam, Āboltiņai un Seskam mani „iespundēt aiz restēm”.

„Vot”, tas ir tiesiskums žīdu(Šteina) gaumē !

Tagad tu, lasītāj, saprati, kāds latviec ir Šteins ?

Žīdu banda ar latviskiem vārdiem !

Vairāk lasīt šeit:

http://tautastribunals.eu/?p=22298

L. Grantiņš    30.03.15.

You may also like...

2 komentāru

  1. kaktuss saka:

    Ļoti smird ne tikai kādreiz Padomju Savienības Komunistiskās partijas biedrs Aivars Garda. Smird arī kādreiz Padomju Savienības Komunistiskās partijas biedrs, tagadējais “Latvijas Valsts prezidents” Andris Bērziņš.

    No sirds iesakam noskatīties Oļega Ignatjeva (Олег Игнатьев) interviju ar prezidentu Andri Bērzinu (25/03/2015) –

    http://ltv.lsm.lv/…/25.03.2015-tochku-nad-i.-bolshoe-inter…/

    Fragmenti no intervijas:
    O.I. – Krim eto Rossija ili Krim eto Ukraina?
    VP – Krim eto Krim.

    O.I. – Soglasitesj, pojezdka v Rossiju na 9/05 – vagnoe vnešnepolitičeskoje sobitije. Eto ne prosto poezdka na daču.
    VP – Kak raz!

    O.I. – Komu ge mne veritj – Prezidentu ili Policiji Bezopasnosti?
    VP – Brezidents Pērziņš: Nee, nu ja ne uglubljalsja, ne mogu skazatj točno.

    VP – To, chto Grībauskaite nazivajet Rossiju terrorističeskoj – eto tolko eje lichnoje mnenije. Dlja menja viskazivanija Grībauskaite o tom, chto Rossija terrorističeskaja, neprijemlimi i ja ne poddergivaju takije viskazivanija o RU. Mi estj LV, a ne LT – eto raznica.

    VP – Sčitaju, čto nagrada Ušakovu ot Rossijskoj Pravoslavnoj cerkvi ne imejet nikakogo političeskogo konteksta.

    u.c.

  2. A.Gedroics saka:

    Nesaprotu, kāds sakars Gardam ar Berjozkina pausto viedokli…
    .
    .
    Admins
    Kā tad tu pēdējā laikā tāds “nesapratīgs” ? Kaktus taču sakaru nosauca.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *