KGBisti atkal pieprasa izdot L.Grantiņu tiesāšanai

LRTT, Grantiņš,Reiniks,Āboltiņa, Dzintars.L.Grantiņš,Rasnačs,Borovkovs,Straujuma, prezidents,Bērziņš,Kozlovskis.MežvietsPutins,Medvedjevs,Bērziņš,Kozlovskis,LRTT,Moskau,MoskvaKrievžīdiskā okupantu banda, kura patreiz nelikumīgi valda pār latviešu tautu un aplaupa to, atkal jau kuro reizi prasa L.Grantiņa izdošanu un tiesāšanu.

Šī sātanistu varza nekādīgi nevar pārdzīvot vēsturisko Patiesību, ka viņiem ceļu uz bagātību pavēra tieši tādi kā Grantiņš un viņam līdzīgie. Viņi dzīvo Grantiņa un viņam līdzīgo izkarotajā Latvijā.

Nu tad es šiem čekas izdzimumiem varu pasacīt(esmu to jau sacījis), ka esmu zvērējis Tā Kunga un savas Sirdsapziņas priekšā, ka aizvilkšu visus šos tautas bendes uz karātavām.

Savu solījumu es izpildīšu un vienai daļai no šīs bandas sodu īstenošu personīgi. Tā nebūs atriebība, bet algas izmaksa par asins darbiem, ko viņi ir veikuši pret manu tautu.

Tas viss notiks starptautisko novērotāju(ANO) klātbūtnē.

09.04.2015. man jāierodas tiesā, kur tiks apspriesta mana iespējamā izdošana Latvijas iestādēm.

Lieta tikai tā, ka nepastāv demokrātiskas Latvijas iestādes, bet gan okupācijas varas struktūras, jo Latvijā nav ticis atjaunots Tiesiskums pēc Starptautiskām Tiesību normām. Ir jātiesā tie, kuri apzināti ir sabotējuši šos Starptautiskos Likumus un nodibinājuši “OKUPANTU TIESISKUMU“.

Šie nozieguma īstenotāji ir skatāmi ievietotajā foto.

LATVIET, MĒS UZVARĒSIM ŠOS ZAGĻUS UN SLEPKAVAS !

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

P.S.

Protams, ja tādi foto nonāk starptautiskā tīmeklī GOOGLE, tad “noziedznieks”(Krievija,Izraēla.Latvija) sāk trakot, jo viņš zina, ka tautastribunals.eu vietni kontrolē un lasa visi lielie slepenie dienesti. Tāpēc tik neatlaidīgi cenšas šo vietni un tās īpašnieku novākt no “skatuves“.

Linards Grantiņš,Tiesa,Latvija, Prezidents,Borovkovs.L. Grantiņš     14.03.15.

You may also like...

9 komentāru

  1. skorceni saka:

    Ēzeļa ausis viņiem,ne Linardu Grantiņu…..!

  2. Eduards Lunis saka:

    Grantiņa kungs!
    šie noziedznieki, kuri ir uzurpējuši varu Latvijā pretēji LR Satvermei-nav tiesīgi Jūs saukt atbildēt! Un nav jau par ko, joJŪSU TEIKTAIS,RAKSTĪTAIS IR ACĪMREDZAMA PATIESĪBA! Esmu nosūtījis ierakstītā vēstulē uz Briseli Troskam , ar lūgumu pārsūtīt uz ANO, vai ja var , izlemt un pieņemt mērus Varas atjaunošanai latvijā atbilstoši 1922.gada Satversmei.
    –VIŅUS VAJAG SODĪT ATBILSTOŠI NODARĪTAJAM, NEVIS ŅEMT VĒRĀ VIŅU PRETENZIJAS !

  3. A.Gedroics saka:

    Iztulko visu, kas tur rakstīts!
    .
    .
    Admins
    “Pēc tiesas norādījuma jums jāierodas …. 09.04.2015. man jāierodas tiesā, kur tiks apspriesta mana iespējamā izdošana Latvijas iestādēm.”
    Vairāk jau arī nekas tur nav sacīts. Tālāk lems KGBistu kliķe, kur tu tiksi pieaicināts par liecinieku. Tu taču arī mani gribēji tiesāt.

  4. Eduards Lunis saka:

    —Grantiņa kungs!
    izprintējiet manus dokumentus ANO Drošības Padomei! Un prasu, ja Jūs apsu’dz, tad arī mani lai apsu’dz! Es pilni’bā atzīstu visu Jūsu rakstīto!Iesniedziet policijā.

  5. Miervaldis saka:

    Straujuma izmanto Latvijas stāvokli, ka tā ir prezidējošā valsts, un nezinošās vācijas iestādes ņem vērā Latviju, nezinādami ka Latvijā valda nepiepildāmi zagļi, kuriem nu vārti vaļa, pat izdot tiesāšanai cienijamo Grantiņa kungu.

  6. vērotājs saka:

    Vispār šis ir starptautiskas tiesvedības gadījums, un likumā ir paredzēts, ka šādā gadījumā var izmantot videokonferences opciju. Un nekādā noziedznieku midzenī uz “nopratināšanu” nav personīgi jāierodas. Tomēr izskatās, ka “supertiesiskajā” jaunLPSR nav neviena profesionāla jurista vai tiesneša, tāpēc tas tiek klaji ignorēts.

    Zinu to, jo esmu izgrauzies cauri kalnam ar likumiem un regulām, kuras manā gadījumā ir PILNĪBĀ ignorētas, pat manis pretī liktie dokumentālie pierādījumi klaji nekaunīgi tiek pavērsti pret mani. Pats šobrīd cīnos pret “tiesu” patvaļu, jo tā kā esmu emigrējis, tad esmu aizmuguriski nomelnots, apsūdzēts, no manis ir rūpīgi slēpti visi iepriekšējie spriedumi, tāpēc šobrīd esmu padarīts par ļaunprātīgu parādnieku un uzturlīdzekļu nemaksātāju, kaut gan vienmēr visu esmu maksājis brivprātīgi.
    .
    .
    Admins
    Agrāk vai vēlāk, bet mēs šos komunistiskos čekas izdzimteņus aizvilksim ne tikai līdz Hāgai, bet arī līdz karātavām. Vēl tikai mazliet pacietības- ar visām ģimenēm un radu vārzām, visus, kas rijuši tautai nozagto… .

  7. vērotājs saka:

    Tavi vārdi Dieva ausī. Neko citu kā karātavas vai smagu darbu, līdz nāvei kūdras purvā tie izdzimteņi pelnījuši nav.

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Fakts,ka Latvijas demokrātijas atjaunošanai – Rīgas Latviešu Biedrības atjaunošana 1992. gada 18.jūlija kopsapulcē MĀMUĻĀ, bija galvenā likumības un morāles platforma.

    No tā komunisti un čekisti baidījās visvairāk.

    Viņiem likumīgās Rīgas Latviešu Biedrības atjaunošana un 1938. gada statūtu ievērošana nozīmēja atmaskošanu un legālas opozīcijas pastāvēšanu Latvijā komunistu varai.

    Tādēļ, lai nezaudētu totalitāro varu Latvijā – 1993. gada 18. februāra naktī, čekistu organizētā atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana un komunistu viltus biedrības radīšana pretlatviskajiem briesmoņiem bija nepieciešama.

    Jau 22 gadus kliedzošā pretlatviskā netaisnība pastāv!!!

    Komunistu un čekistu varenība un viltība saglabājusies Latvijā – ietērpta melos un pretlatviskos noziegumos, kam nav un nevar būt noilguma!

    Grantiņš ir Latvijas sirdsapziņa, neskatoties uz komunistu un čekistu viltībām, patiesības slēpšanu un pretlatviskajām mahinācijām starptautiskajā politikā.

    Vienīgi domāju, ka nepatiesi apvainotajiem tribunālā ir jādod iespēja argumentēt savu rīcību un izskaidrot domstarpības.

    Atcerēsimies, ka latviešus apspiež un iznīcina organizēts, viltīgs spēks.
    .
    .
    Admins
    Nosauc, Freimantāla kungs, man to cilvēku vārdus, kurus esmu nepatiesi apvainojis ?

  9. hulio saka:

    Latviju parvalda krievzhidu maukas un vietejie sulainji lidzskrejeji. Ja Vacijas tiesa to nesapratis,tad uz Latviju vedis pedejo reizi. Ja tiesa noraida un saskata pamatojumu izdoshanai,tad pie vellna to Eiropu un Latviju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *