J. Zīverts. 16.marts- no viņiem baidās visi !

www.tautastribunals.eu-12Jānis-Zīverts16. marts, latviešu leģionāru diena, varonības un vīrišķības diena !

Ar šo dienu var lepoties katrs latvietis, kurš vēl sevi uzskata par tādu. No šīs dienas baidās pašmāju kangari. Šo dienu nīst mūsu ienaidnieki- okupanti un viņu pēcteči. Šo dienu nīst migranti, kolonisti, kuri visi kopā sastāda 5. kolonnu.

Mums jābūt gataviem uz visu !!!

LRTT un savā vārdā apsveicu mūsu tautas varoņus- leģionārus ar 16.martu un novēlu piedzīvot okupācijas seku likvidāciju mūsu Tēvzemē. Lai to piedzīvotu, novēlu pie veselības turēties un piedzīvot vēl daudz baltu dienu.

Sapnis par patiesi brīvu un neatkarīgu Latviju vēl nav piepildījies, bet esmu pārliecināts, ka tā diena pienāks.

LATVIEŠU LEĢIONS, LEĢIONĀRS,Rīga,Latvija,LRTTBez šīs pārliecības un ticības nebūtu vērts dzīvot.

Šodien, šis asinskārais nezvērs(ļaunuma impērija aiz Zilupes) atkal atņirdzis savus ilkņus, kurus iecirtis Ukrainas miesā.

Kurš būs nākamais ?

Pasaules labiešiem jāaptur šis slepkava un laupītājs, starp kuriem ir arī mūsu pašmāju ieklīdeņi. Garas runas un pļāpāšana nelīdz. Bandīts un slepkava to uztver kā vājuma izpausmi. Ar to jārunā ar tādiem pašiem paņēmieniem, kādus pielieto šis bandīts.

To pierādīja un pierāda pasaule prakse gan Čečenijā, gan Afganistānā, gan mūsu nacionālie partizāni, gan mūsu tautas varoņi- leģionāri.

Tā, lūk !

Mums taču vēl ir dzīvi tie, no kuriem ņemt paraugu, kādam jābūt latviešu karavīram.

Tie ir mūsu LEĢIONĀRI !

Nu jau ceturtdaļu gadsimta ir pļāpāts un pļeperēts un kas no tā sanācis: vilki aitās, bet mūsu sunītis, kuram būtu šie vilki jāaptur, sētmalē no bada nobeidzies.

Bet domāsim labas domas !

Varbūt vēl kaut ko izdomāsim ! (Protams, tāda neliela ironija)

Ar labām domām,

Jānis Zīverts, LRTT piesēdētājs un latvietis.

10.03.15.

===============================================================================

Nāvi okupantiem un komunistiskajiem izdzimteņiem- slepkavām !!!

https://www.youtube.com/watch?v=c6_KwI8cZVY

You may also like...

7 komentāru

  1. lasītājs saka:

    Lasiet, kas nāk ārā!

    Bijušais Krievijas vēstnieks: Saskaņā ar mūsu programmu Rīgai vajadzēja kļūt “krievu” 2009. gadā, Saeimai – 2010. gadā

    “Saskaņā ar programmu” Rīgā Krieviju pārstāvošajiem spēkiem bija jānonāk pie varas 2009. gadā, bet Saeimā – 2010. gadā, Krievijas radio Eho Moskvi neslēpj bijušais Krievijas vēstnieks Latvijā Viktors Kaļužnijs.

    Bijušais Krievijas vēstnieks Latvijā Viktors Kaļužnijs:

    Mums bija izveidota programma, ka 2009. gadā Rīgai jākļūst “krievu”, bet 2010. gadā – Saeimai. Tāda programma mums bija saistībā ar Latviju, un Rīgas programmu mēs izpildījām.

    Bijušais Krievijas vēstnieks Latvijā arī atminas, kā tika nolemts “izsviest” Jāni Urbanoviču. “Jūsu vecās sejas jau ir apnikušas, vajag svaigu cilvēku!” V. Kaļužnijs atceras savu tā laika darbību, paužot prieku, ka N. Ušakovam izdevies sasniegt programmas mērķus.

    V. Kaļužnijs Krievijas vēstnieka Latvijā amatu pameta 2008. gadā, savukārt 2009. gadā Nils Ušakovs no Saskaņas kļuva par Latvijas galvaspilsētas mēru, atceras bijušais Krievijas vēstnieks. Viņš uzskata, ka ar valstu divpusējām attiecībām ir jānodarbojas arī vēstniecībai, un pauž nožēlu, ka Saeima vēlēšanās tika “pazaudēta”.

    “Jaunais vēstnieks vispār beidza ar to [Krievijas “programmas” īstenošanu – red.] nodarboties, Saeimu mēs zaudējām,” ar nožēlu pauž bijušais Krievijas vēstnieks.

    Klausies, ko bijušais vēstnieks par Latviju runā Krievijas radio!

    http://skaties.lv/latvija/politika/bijusais-krievijas-vestnieks-saskana-ar-musu-programmu-rigai-vajadzeja-klut-krievu-2009-gada-saeimai-2010-gada/

    Urbanovičs un Ušakovs noliedz Krievijas “programmas” īstenošanu Latvijā

    “Galu galā tā ir apsūdzība, ka Krievija ir iejaukusies vai mēģinājusi iejaukties Latvijas iekšējās lietās. Ja tas tā ir, Krievijai jāatvainojas. Ja tas tā nav – tad viņiem vajadzētu Kaļužniju tiesāt. Tās ir absolūtas pļāpas,” komentē Saskaņas pārstāvis Jānis Urbanovičs.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Atraut leģionāru un 16 marta piemiņas pasākumu no Latvijas kultūras pamatnostādnēm ir nepiedodami.

    Viss jāskata analītiski un vēsturiski korekti.

    Visa pamatā ir jāliek LATVISKUMA NEAIZSKARAMĀS vērtības.

    Tas, ka visas latviskās vērtības 1940. gadā brutāli iznīcināja un latvisko tradīciju kopējus nogalināja bez žēlastības ir jāuzsver un visai pasaulei jāziņo!

    Visu Latviju uz 1940 gadu apvija kupli sazarojušas latviešu biedrības, kur tauta risināja pilnīgi visus jautājumus, kuri latviešu ģimenēm ir svarīgi un aktuāli.

    Pasaulē nevienā valstī līdzīgas prakses nav!

    Pēc 4. maija, pie varas esošā kliķe – pie varas joprojam esošie komunisti nepieaļāva atjaunot un apkaroja, lai tikai latviskās kultūras saknes nedotu jaunus dzinumus.

    Vēl vairāk – tie plānveidīgi iefiltrēja visās sabiedriskajās organizācijās KGB provokātorus un konsekvetus latviskuma apkarotājus – latviskas darbības imitātorus.

    Pareizi Zīverts atzīmē, ka no latviskuma baidās!

    Šīs bailes diktē varmācīgu, pretlatvisku rīcību.

    16. marts ir latviskās kultūras aizstāvju manifestācija.

  3. ķiploks saka:

    Tiekamies pie pieminekļa, latvieši! Lai gods un slava latviešu leģionāriem!

  4. Ernests saka:

    16.marta cūkotājs Zurofs ar kādu savu padoto jauc mūsu brāļiem lietuviešiem pasākumu un stāsta, ka ugunskrusts neesot nekāds lietuviešu(baltu) simbols, bet gan nacistu svastika, tāpēc esot jāizvāc.

    Provokatori https://www.facebook.com/video.php?v=10205959182689637

  5. Ernests saka:

    16.marts 2002.gads

    Kādu Latvijas Aizsargu organizācijas vīru aiztur braucošā mašīnā, lai tas nevarētu piedalīties gājienā. Aizturētājs ir kāds Drošības Policijas darbinieks, tērpies kā bandīts un neprotot paskaidrot aizturēšanas iemeslus.

    Vīru aiztur par aizliegta formas tērpa lietošanu, kaut gan Aizsargi ir oficiāli jau kops 1991.gada. Ievērojat aizturēšanas brīdī vīrieti gaišā mētelī aiz auto, kurš ir kopā ar DP. Vai tas jauneklis gadījumā nav Osipovs?

    https://www.youtube.com/watch?v=URC4x2VdxpA&list=PLA9C623A0D4BB0BDC&index=2

  6. ibio saka:

    Latviesu legionari ir varonji !!!! Un tadi vinji ari paliks.

  7. Miervaldis saka:

    Kas pilnvarojis leģionāriem stāties vācu armijā un karot pret boļševismu?Kas viņu mazdēlus pilnvaros visus okupantus no Latvijas izdzīt, bet Latvijas bendes apšaut?
    Protams ka šo padomju sirotāju ļaunie darbi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *