Mauku mājas iemītnieku(Kalnietes-Ušakova) “šovs” !

trib 1

Runāsim par diviem izvirtīgiem neliešiem- Sandru Kalnieti http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/187139/eiroparlamenta-deputates-sandras-kalnietes-murgu-nakts-seremetjevas-lidosta-foto un Nilu Ušakovu https://www.youtube.com/watch?v=fDrf2BCfQ8Y, kuri izmantoja Borisa Ņemcova slepkavību savtīgos nolūkos.

Sandra Kalniete, Nils Ušakovs, Kozlovskis, Bērziņš, valdība, LRTTViņi laikam domā, ka neviens nesapratīs viņu nelietību. Bet, kā sacīt jāsaka, žīds ir žīds un citu neko no viņa nesagaidīsi. Protams, ka ne jau viņi kā privātpersonas spēlē šo teātri. Aiz viņiem stāv Izraēla. Arī Putins ir tikai marionete Izraēlas rokās. Krimas aneksija un iebrukums Ukrainā ir Izraēlā izstrādāts plāns. Ir zināms, ka Izraēla nenosodīja Krieviju par Krimas aneksiju un uzstājas pret sankcijām.

Kāpēc Kalniete devās uz Maskavu ?

Vai viņa bija Ņemcova paziņa ?

Nē, viņa nebija Ņemcova paziņa, bet viņas(žīdu) mērķis ir kļūt par Latvijas prezidenti un tāpēc bija vajadzīgs viss šis idiotiskais balagāns. Vecākā paaudze zina, kas ir Kalniete, bet jaunākiem cilvēkiem viņa liekas baigā Latvijas patriote. Tāpēc LRTT atgādinās tiem, kuri nezina šīs „kundzes” īsto seju: Kalniete ir kompartijas biedrs. Tātad, visa latviskā noliedzēja. Atmodas laikā kopā ar Godmani un citiem KGBistiem sabotēja 1918. g. LR atjaunošanu. Viena no Godmaņa seksuālajām padauzām. Mauka, vārda vistiešākajā nozīmē. LTF mītne tika pārvērsta par mauku māju un plītēšanas vietu. Kamēr tauta cīnījās par brīvību un tās ideāliem, lai latviešiem atkal būtu sava valsts, tikmēr šie komunistiskie izdzimteņi, Maskavas čekistu vadībā, izstrādāja apvērsuma plānu. Kā mēs tagad visi esam pārliecinājušies, varu pilnībā sagrāba komunisti. Viņu vadībā ir notikusi Latvijas valsts pilnīga demontāža. Latvijas komunistiskie deputāti ES, pēc žīdu izstrādātā plāna, iznīcināja visu Latvijas tautsaimniecību.

hEMOROĪDS, Putins, Reiniks, āboltiņa, latvija, rossija, Artus kaimiņš.PNG,Gedroics, GardaArī Vācija un Francija ir Izraēlas pakļautībā un veic ārprāta sabotāžu pret mazākām, bet it sevišķi, pret jaunajām Austrumeiropas valstīm. Sandrai Kalnietei, ar visu Godmaņa bandu, vajadzēja cīnīties, lai Latvijā ES „regulas”(likumi) sāktu darboties tikai tad, kad tiktu sasniegts ES vidējais dzīves līmenis. Viņi to nedarīja, bet tieši pretēji, veicināja „likumīgo” valsts izzagšanu „pēc ES likumiem”, kuri nekādā gadījumā nedrīkstēja sākt darboties, pirms nebija sasniegts attiecīgais dzīves līmenis.

Izraēla(Eiropas krievžīdisms) strādā kopā ar Franciju un Vāciju. Žīdi gādā, lai Vācijai un Francijai būtu preču noiets pasaules tirgu, bet jaunajās dalībvalstīs iznīcināta ražošana. Par šo pakalpojumu Izraēla saņem attiecīgas nodevas no šīm bandītvalstīm.

Vācijā brutālā veidā tika nomainīta visa vadošā spice ar DDR surogātiem- Merkeli un Gauku, kuri ir komunisti, tātad, pēc ideoloģijas visīstākie žīdi. Tam visam ir tālejošs plāns, proti, lai pilnībā likvidētu vāciešus kā tautu, bet par to kādu citu reizi parunāsim.

Tātad, Kalnietes brauciens uz Maskavu bija, lai „spēlētu” dižu cīnītāju un iegūtu punktus “konkursā” par Latvijas prezidenti.

Vēsturnieks Indulis Ronis skaidri norādīja, ka Sandra Kalniete ir Maskavas aģente(seksot).*

Tagad sapratāt, ka visu komandē žīdi, arī seksuālās padauzas un Maskavas aģentes Kalnietes cīņu par Latvijas prezidentes vietu. Kalniete nav latviete, bet gan pa pusei jebrejiete, tāpat kā Nils Ušakovs, kurš arī ar braucienu uz Ņemcova bērēm „vāc punktus” premjera amatam. Iedomājieties tikai, Ušakovs, kurš ir Putina hemoroīds, pēkšņi skrien uz Maskavu birdināt asaras par Putina visnāvīgāko ienaidnieku.

Jāšaubās, vai pat „šimpanzē”(šimpanze) zoodārzā tam noticēs.

Izraēlas mērķis ir abus šos pusžīdus dabūt Latvijas valdības spicē.

Nils Ušakovs savā izvirtībā neatpaliek no Kalnietes. Trīs sievas, maukošanās Rīgas Domes telpās, spiegošana Krievijas(Izraēlas) labā !

Tas, kas notiek Latvānijas Iekšlietu Ministrijā(DP), ir prātam neaptverams šizofrēnisks murgs. Gestāpo un NKVD ir tikai vārga bērna šļupsti salīdzinājumā ar šo žīdisko iestādi, kuras noteicējs ir KGBists, žīds un slepkava A. Borovkovs.

Vienīgie, kuri vēl ir pret krievžīdu ārprātu, tie ir amerikāņi. Ne jau no zila gaisa viņi ir konfliktā ar Vāciju, Franciju un tagad jau arī ar Izraēlu. Izraēla ir pārņēmusi Krieviju un grib pārņemt arī pasaules kundzību.

Cīņa ir paredzama pamatīga, krievžīdiskie cionisti pret Iluminātiem(brīvmūrnoiekiem-masoniem).

Tā redzi, latviet, visa šī Kalnietes- Ušakova jezga ap Ņemcova izvadīšanu ir daudz plašāka nekā tu to vari iedomāties.

04.03.15.    LRTT

*Saīsinājums krievu valodā KGB slepenajam darbiniekam(sekretnij sotrudņik).

Nils Ušakovs, Straujuma,Kalniete, Saeima, Rīga, Latvija.

You may also like...

4 komentāru

  1. Ventspils saka:

    Aivars Lembergs

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/lembergs-paslave-putinu/684478

    Par Krievijas lēmumu valstī neielaist Eiropas Parlamenta (EP) deputāti Sandru Kalnieti (V), kura vēlējās ierasties uz Ņemcova bērēm, Ventspils mērs pauda, ka, viņaprāt, Kalniete uztaisīja šovu savas politiskās reklāmas vārdā. «Spriežot pēc tās informācijas, kas parādījās publiskajā telpā jau pēc šī notikuma, tad Kalniete ir zinājusi, ka viņa ir «persona non grata», ka viņa ir «melnajā sarakstā», līdz ar to viņa labi zināja, ka viņu neielaidīs,» uzskata Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs.

    «Silta vieta Eiropas Parlamentā prasa kaut kādus upurus. Es nedomāju, ka tas ir liels upuris – vienu nakti pavadīt lidostā. Katrs no mums droši vien ir pavadījis ne vienu vien nakti. Kāpēc viņu iekļāva sarakstā? Tā droši vien ir atbilde uz to, ko mūsu Ārlietu ministrija darīja. Vienmēr jau ārlietu resori savā starpā cenšas izlīdzināt šo situāciju,» skaidroja Lembergs. Viņaprāt, šāds «Krievijas gājiens pret Kalnieti viņas reitingu katrā gadījumā paceļ un palielina viņas izredzes tikt pārvēlētai Eiropas Parlamentā pēc četriem gadiem».

  2. coment saka:

    Latviešu tautā nepopulārā Sandra Kalniete pavadīšanu Maskavas lidostā nakti visā nopietnībā pasludina par nozīmīgu argumentu cīņā par Latvijas valsts prezidenta amatu.

  3. Kārlis saka:

    Kaut arī dzīvoju Ventspilī, arī Lembergs ir žīds vistiešākajā nozīmē!

  4. Kārlis saka:

    Kalnietes vārdi vienā no intervijām ” Latvija savu īsto neatkarību ieguva tikai 2004 gadā iestājoties ES”
    Lūk , pēc šī teikuma, Es nicinu šo sievieti. No otras puses (Latvija nespētu bez savienības ilgi pastāvēt) ZINIET KAPEC ? Tapēc Ka PIE VARAS IR ŠIE ZAGĻI, BANDĪTI UN KRĀPNIEKI!
    .
    .
    Admins
    Jā,Kārli, bet tu aizmirsi pieminēt pašu galveno, ka aiz viņiem stāv Krievija. Tāpēc arī pats esi uzskatāms no viņu bandas, kurš “šīs taisnības” vārdā nodod savu Tēvzemi kopā ar “suņubūdas” pamuļķi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *