Students par SC noziedzīgo darbību

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2 “Saskaņas Centrs – nodevība, zagšana un sava kapa racēji.”

A. Ameriks, N. UšakovsMēs Latvijas ļaudis visi zinām kas ir tāda partija ‘’Saskaņas Centrs’’, drīzāk sauksim zagļu un blēžu banda. Lai saprastu kāpēc tādi viņi ir, tad uzskaitīsim visus viņu skaļākos noziegumus pret latviešu tautu!

FOTO: Izskatās, ka šie izvirtuļi taisās viens otru bučot “franču stilā”.

Nu tad sāksim:

Rīgas dome. Pēc cienījamā Jāņa Birka (Nacionālā apvienība) saimniekošanas Rīgā nāca glumjais maukulis Nils Ušakovs. Birks, par spīti ekonomiskajai krīzei tajā laikā, atstāja Rīgas budžetu ar 20 miljonu Eiro uzkrājumu [it sevišķi tajos laikos, ļoti tālredzīgi]. Toties Ušakovs, ticis pie treknā Rīgas budžeta, ķērās to kāri notērēt, bet ne jau Rīdzinieku interesēs šis Ušakovs [turpmāk dēvēsim par mēslu] to naudu tērēja. Kamēr Rīgas iedzīvotāji, krīzes iespaidā, sēdēja bez darba, bez naudas, badā un nespēdami nomaksāt dzīvokļa īri (daudzas ģimenes bija spiestas doties prom no Latvijas, lai nepaliktu badā uz ielas) misters bļeģ(mēsls) visu naudu trieca trolejbusos, autobusos, tramvajos, deva visiem braukšanas atlaides (ne jau aiz labas sirds), lai varētu uzturēt savus reitingus “virs ūdens”. Tas vēl nebūtu tas pats trakākais, ja nebūtu visu šito ‘’otkatu’’. ‘’Otkati’’, ak jā, Jūs mani mīļie esat laikam dzirdējuši par misteru ‘’20%’’? Šis misters ‘’20%’’ ir kārtējais giljotīna pretendents – Andris Ameriks. Misters ‘’20%’’ un misters bļeģ mēsls Ušakovs veido šo naudas notriekšanas un atmazgāšanas duetu jau vairāk kā 5 VESELUS GADUS! Tā rezultātā Rīga tagad ir ar 50 miljonu Eiro deficītu un šie abi krievžīdu marionetes ļoti strauji tuvojas finiša līnijai (BANKROTS), ja mēs viņus neapstādināsim. Un, kad visiem būs dziļā, cērmainā PAKAĻĀ, tad šie divi pabiras savāks koferus un brauks uz matušku – rašku. Šie divi tipiņi varēs atpūsties Sočos un piepelnīties Putinam “zem galda”. Ar ko es domāju “zem galda”, nu, Jūs paši saprotat, bet pat ar gonoreju slimas prostitūtas tik zemu nenolaistos. Bet kamēr šīs cērmes baudīs, viņuprāt, “Klondaiku”, tikmēr Rīgā būs bardaks un Es ļoti ceru, kad vienkāršo cilvēku asinis netecēs pa Rīgas bruģa šuvēm…

Valodas referendums

S. Āboltiņa, N. Ušakovs,DombrovskisO, jā!

Šī krievžīdu avantūra parādīja SC visā tās lojalitātē pret Matušku – Rašku.

FOTO: Valodas referendums, tas ir viņu projekts ! Bet neuztraucies, latviet, neviens noziedznieks nav pasargāts no ASM ! Sākot ar CVK, kas deva zaļo gaismu šai avantūrai un beidzot ar šiem attēlā redzamajiem neliešiem !

Misters bļeģ -mēsls Ušakovs ar savu “PAR” krievu valodu, vēlēšanās parādīja, kuras valsts interesēs viņš patiešām strādā. Tieši tā, Ušakovs strādā krievžīdiskās Krievijas labā. It sevišķi pēdējā laikā, šī Kremļa palaistuve brauc uz Maskavu apmierināt tās politisko eliti, kā jau prostitūtai pienākas.

Šis valodas referendums bija lēts čekistu triks, kā sakūdīt latviešus pret Latvijas krieviem, kamēr SC varētu netraucēti zagt un iedzīt Rīgu bankrotā.

Šajā gadījumā tika nošauti 2 zaķi vienlaicīgi, jo Vienotība arī no šīs valodu referenduma māžošanās kaut ko ieguva. Uzminiet nu! Nu, bet tieši tā! Tas bija labs iemesls pacelt parakstu skaitu, lai ierosinātu referendumu. No 10 000 parakstu tagad tie ir ~160 000 (kurus nav iespējams savākt).

Mums, latviešiem atņēma pēdējo iespēju kā sevi aizstāvēt šajā demokrātiskajā leiputrijā…

Ar šo valodas referendumu, SC varēja netraucēti zagt, bet Vienotības žīdu mahinācijām nebija neviens, kas varētu palikt sprunguli zem kājām.

Līgums ar Krievijas fašistiskā krievžīdu režīma partiju

Tas bija pašsaprotams, ka SC bija Krievijas marionete, bet tik atklāti blamēt… Tas ir tas pats, ka Rinkēvičs izskrien uz ielas un bļauj: ES ESMU PEDARAS UN MANU PAKAĻU PIESMEJ ! Lai gan mūsu “zilais” ārlietu ministrs izreklamēja par to internetā visai Pasaulei, piebilstot, ka par to lepojas (bet tas ir stāsts citai dienai). Pats galvenais, ka SC ir parakstījis līgumu ar Krievijas fašismu, kuras mērķis ir iznīcināt Latviju kā neatkarīgu valsti un latviešus kā tautu. Krievija tagad ir uz to spējīga, it sevišķi, ja tai seko miljoniem nodzērušos deģenerātu, kas kā trakas hiēnas saodušas asinis taisās saplosīt visu, lai apmierinātu sava fīrera – Putina vēlmes!

Līdz ar to SC sevi ir pasludinājis kā Latvijai pretvalstisku elementu, kuru vajag likvidēt ar visiem iespējamiem līdzekļiem.

Giljotīns, karātavas vai cietums… . Man vienalga, bet šos izdzimteņus vajag satriekt lupatās un nosviest no Latvijas politiskās skatuves.

Tas būs pirmais solis tiesiskuma atjaunošanai.

Bet nākamie uz giljotīnu pretendēs… bet, tas būs stāsts citai dienai. Redzēsim kā viss notiks un vēlēsim latviešu tautai to labāko!

Bet tagad “medusmaize” !

Te būs neliels ieskats par diviem ar SC saistītiem izdzimteņiem (izdzimtenis būtu pārāk glaimojošs priekš šiem cilvēkveidīgajiem lopiem!)

Mister Kabanov

No pirmā skata šķiet, ka tas ir parasts nodzēries bomzis uzvalkā.

N. Kabānovs, R. Bunka, I. GodmanisVai ne?

Bet nē!

Tas ir mūsu “mīļā” SC biedrs un pat Saeimas deputāts! Jūs visi zināt, kāds ir cūkas gals. Kad Latvijā sāks atjaunot Tiesiskumu, viņš saņems cūkai līdzīgo galu.

Bet par ko?

Tas ir labs jautājums. LRTT nepiespriež ASM kādam tik tāpēc, ka nepatīk kā izskatās “tavs deguns” vai kaut kā tamlīdzīgi. Šeit ir runa par latviešu tautas svētuma zaimošanu.

Tieši tā!

Šis lops Latvijas karogā šņauca savu nodzerto degunu un pat uzdrošinājās ieteikt atcelt Lāčplēša dienu kā svinamo dienu!

Tā kā Kabanov, ja tu to lasi, tad vari skaitīt savas dienas, jo, ja nenosprāgsi no savas pārmērīgās žūpošanas, tad naglu tavā zārkā iedzīs LRTT ar tiesisko ASM !!!

Vēl viens smerdelis

V. Lindermanis, Āboltiņa, UšakovsVladimirs Lindermanis

Šis nelietis ir ne tikai nodzēries, bet gan arī visīstākais KRIEVŽĪĪĪDS ! Jā, šitais maita uzsita garšu valodas referendumā un naids starp latviešiem un krieviem auga kā strutojošs sūnaglis pakaļā. Valodas referendumā šis žīdu smerdelis aģitēja par krievu valodu kā otru valsts valodu Latvijā. Tas nu skaidrs, ka šis mēsls to nedarīja krievu labad, bet gan jūdasa grašu dēļ.

Nu iedomājieties situāciju.

Žīds aizstāv krievu tiesības Latvijā !

Tas ir tas pats, ka latvietis aizbrauc uz Austrāliju aizstāvēt ķīniešu tiesības.

Neesmu antisemīts, bet šis žīds dara visu, lai radītu naidu, kura rezultāts var novest pie jauna holokausta.

Ar cieņu, rīdzenieks.

11.02.15.

============================================================================

LRTT piebilde.

Nav svarīgi tas, ka jaunais cilvēks mums nepateica neko jaunu, ko mēs jau sen nezinātu. Galvenais ir tas, ka cilvēks, kuram vēl laiks jādzīvo, lai sasniegtu savu 20to dzimšanas dienu, uzdrošinājās LRTT atrakstīt un lūgt aizstāvību kādam aklam latviešu uzņēmējam. Tas viss notika atklāti- ar īsto vārdu.

LRTT ir rakstījis: „Mainīsies tikai tad kas, ja mēs šiem neliešiem atklāti runāsim sejā.”

Šī jaunā cilvēka vārds pagaidām nav vajadzīgs skaļi izpaust, jo viņa laiks vēl priekšā.

LRTT to zina un ar to pietiek.

Vai tu, bailīgais latvieti, zini, kāpēc viņš nebaidījās vērsties pie LRTT ?

Iespējams, ka jaunais cilvēks arī pats to nevarētu īsti definēt, tad es tev, latviet, un arī jaunajam cilvēkam to varu pateikt priekšā: Tāpēc, ka viņa Dvēseli Patiesībavajāja”.

ParadīzeKāpēc tavu Dvēseli, ierindas latviet, „nevajāPatiesība, bet gan bailes ir uzmetušās par vajātāju ?

Tikai tas, kurš pastāvēs Patiesībā, tiks izglābts un varēs turpināt savu evolūciju Dievišķajā pasaulē ! Pārējie- remdenie tiks izspļautu Esības atkritumos !

Punkts !

Samocīts jaunajam cilvēkam ir iznācis raksts(arī foto ir viņa, LRTT tikai mazliet tos futurizēja, lai uzkrītošāk izskatītos GOOGLē), bet meistars no debesīm nekrīt. Galvenais- nostāties Patiesības pusē, tad vienmēr TEV blakus būs Sargeņģeļi.

DIEV SVĒTĪ LATVIJU !

FOTO: Neviens ceļš uz Paradīzi neved, tas ir jāizcert mums katram pašam. Un iegaumē, pa tevis izcirsto ceļu varēsi aiziet tikai tu viens. Pat tev vistuvākam cilvēkam tas ir slēgts !

Šeit, latviet, tev kas mazam Svētbrīdim:

https://www.youtube.com/watch?v=PxbDfiy4qg0

You may also like...

2 komentāru

  1. ķiploks saka:

    Tie tiešām izskatās pēc karikatūrām. Ja jau viņi ārēji tādi(!) izskatās, padomājiet kas lācītim vēderā…

  2. Miervaldis saka:

    Šos krievu lopus pat izdzīt uz krieviju neder, tikai ar āmuru pa pieri un izmest kādā tundrā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *