Viņi ir Izraēlas diversanti Latvijā !

trib 1Gopoņenko,Lindermanis, Mežviets, Kozlovskis, Bērziņš, Beness

Vēlreiz par Rūtenbergu

Zinot, ka putiniskā krievžīdu banda(pēc Izraēla izstrādātā plāna) veic savas kaimiņzemes okupāciju un mierīgo iedzīvotāju slepkavošanu, 4. maija kliķes varas iestādes ļauj žīdiem(Ždanokas bandai) rīkot piketu šī nozieguma atbalstam.

Tas ir murgs, tas ir pat vairāk kā murgs !!!

Tas nepārprotami pierāda tikai to, ka Latvijas varas struktūras ir kremļa politikas īstenotāji.

DP, kurai bija jāuzskata papuasu Benesu, to apzinīgi izlaiž no valsts, lai viņš varētu veikt genocīdu pret ukraiņu tautu. Tas nozīmē, ka Latvijas DP ir veikusi noziegumu pret cilvēci !

Ne gopoņenki, ne lindermaņi, ne osipovi, ne girsi un pārējie „izredzētie” klaidoņi, kuri atklāti ir uzstājušies pret latviešu tautu, netiek tiesāti, bet tieši otrādi, tiek godā celti un pat intervēti kā varoņi !

Neaizskaramus šos žīdiskos elementus “dara” tas, ka viņi visi ir Izraēlas radīti naida sējēji.

Toties latvietis Rūtenbergs, kurš pretojās slepkavu aicinājumam, tiek vazāts pa tiesām un draudēts ar cietumsodu. Tas ir vairāk kā genocīds un par to drīz, ļoti drīz, būs jāatbild kliķes varas iestādēm.

“Atbilde” būs viena- augstākais soda mērs starptautiskā arēnā !

Putina beigas, nozīmē visas šīs noziedzīgās 4. maija kliķes sodīšanu ar nāvi un mantas konfiskāciju līdz radniecības desmitajai pakāpei. Radinieki tiks internēti un strādās piespiedu darbos vairāku paaudžu garumā, līdz tiks viss nozagtais atstrādāts.

Tas būs taisnīgs sods, pēc visiem Dieva un Starptautiskiem Likumiem.

Tev, noziedzniek, nebūs rīt(ēst) to, ko neesi nopelnījis !

“Nežēlo odzi, ja redzi sev ceļā, samin to !”

Tici, latviet, mēs šo “odzi”(šī odze ir žīdu nacisms- cionisms) samīsim… . Pēc desmit gadiem būs palikušas tikai blāvas atmiņas par Krieviju, Izraēlu un vietējiem komunistiem. Pasaulei “uz tūkstoš gadiem” būs dota iespēja atpūsties no šīs žīdiskās(izredzēto) sergas, bet pagaidām cīnīsimies. Mēs nedrīkatam atslābt. Katrs Patiesi pateiktais vārds ir kā naža dūriens šiem sātanistiem tieši sirdī.

Pasaule ir jāpiepilda ar Patiesību.

Tas ir mūsu katra pienākums !

Tas, ka Kristus otro reizi iegriezīsies “mūsu pusē”, nav tukši vārdi: “Tad, kad jūs redzēsiet Mani nākam, tad būs par vēlu “atgriesties””.

“Iglābts tiks tas, kurš ir pastāvējis Patiesībā”.

Visi tie, kuri zaguši un slepkavojuši, tiks iznīcināti gan fiziski, gan garīgi. Dievišķajai Pasaulei šie kroplie izdzimumi nav vajadzīgi.

Paldies Rūtenbergam par drosmi, kura viņam uzvirmoja neapzināti, kad ieraudzīja šo slepkavu pūli ! Katrā latvietī ir šis labais PATIESĪBAS gēns un tas reiz izlauzīsies kā varens ūdenskritums, kurš aizskalos šīs krievžīdiskās gļotas uz Elles vistumšākajiem stūriem.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

27.01.15.   LRTT

==========================================================

P.S.

Šeit kādas Erikas Jirgenas ievērības cienīgs novērojums, kur redzams, ka Latvijā esošais krievu okupants iesit latvietim, šis zemes un tautas patriotam, kurš viņam neradīja draudus. Šis okupants Latvijā ienāca slepkavojot un pašlaik atrodas šeit nelikumīgi.

okupants, krievs, žīdi, Rūtenbergshttps://www.youtube.com/watch?v=L-xRVaf-CKQ

..Diivainaa kaarta pirms paaris minuuteem pazuda no DRAUGU portaala —–”Panoraamas” fragments. kuraa bija uzfilmeets mirklis kad satracinaatie krievi sita Rutenbergam gan ar roku gan karoga kaatu ————- es to video izpeetiiju pa sekundes dalaam. —– Rutenbergam tiek sists speeciigi pa galvu.no aizmugures…skaidri video var redzeet siteeja seju..no satracinaataa krievu puula un vina roku, kura speeciigi traapa Rutenbergu pa muguru …..sitienu sekas vareetu buut — smadzenu satricinaajums —–
…karoga kaats tiek sabojaats to raujo no Rutenberga rokaam un ar to sitot Rutenbergam pa muguru ……sai procesaa krievi karoga kaatu ir arii salauzusi…veel ir jautaajums kam piedereeja tas krievijas karogs ——- vai ir pieraadiijumi ka tas pirksts veikalaa un kaada ir karoga cena, kuru var pieraadiit tikai ar veikala pirktaas preces ceku..varbuut karogs ir — ZAGTS!!!!!!! –

You may also like...

5 komentāru

  1. žēl saka:

    Žēl ir rusu tautas,kas vissmagāk cietušais žīdu upuris – vislielākajā mērā brutalizēta,athumanizēta,pārpūļota tauta,salīdzinot ar citām tautām.
    Atgādināšu Vebsteres brīdinājumu,ka ignorance un vienaldzība ir baltu tautas vislielākās briesmas,latviešu tauta – iežīdotā tauta,kas ir tik nožēlojami nezinīga un savtīgi vienaldzīga.

    Kur pazudis vēsturnieks,lai uzraksta visu zināmo, par latviešu tautas izcelšanos ….Ne jau vācieši simtiem gadu verdzināja tautu,bet gan ……

  2. Raitis saka:

    Pozitīva ziņa šodienai:

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/izraelas-armijas-transportlidzeklim-pie-libanas-robezas-trapijusi-rakete/680576

    Un te viena ļoti negatīva, Grantiņa kungs, kad mums taisīt revolūciju Latvijā? Ja nerīkosimies, 4. maija hunta Latviju saraus gabalos un atdos visiem žīdiem pēc kārtas, bet šoreiz daudz nopietnākā līmenī:

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/dp-veic-parbaudi-par-attelu-kura-popularizeta-latgales-tautas-republikas-ideja/680605
    .
    .
    Admins
    Turi ieroci gatavībā !
    Un esi gatavs fiziski iznīcināt ienaidnieku, kurš nelikumīgi pretendē uz tavu zemi.
    Tā diena, kad ierocis būs jālieto, tā pati tev pateiks.
    Skaidrs ir viens, ka komunisti darīs visu, lai iznīcinātu mūsu tautu.
    Juku brīdī komunisti ir pirmie “jātiesā” !!!

  3. Eduards Lunis saka:

    Plāns A
    ANO Drošības padomei
    No Eduarda Luna,Latvijas Republika
    Ķegums, Ķeguma novads, Celtnieku 3a
    Prasība.
    !.Pamatojoties uzLatvijas Republikas Satversmes 2. pantā deklarēto; Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas Tautai. Lai tagad pie varas esošās partijas būtu atbilstoši Satversmei ieguvušas Tautas uzticības mandātu, vajadze’ja riķoties atbilstoši Satversmes 77. pantam;ja Saeima ir grozījusi 1.2.3.vai 6. pantus,tad šādi pārgrozi’jumi, lai tie iegūtu likuma spēku,ir jānodod Tautas nobalsošanai. Pamatojoties uzaugstākminēto pārkāpumu acīmredzamo esamību VALSTS VARA LATVIJAS REPUBLIKĀ NO 1991.GADA 4. MAIJA IR NEATBILSTOŠA LR SATVERSMEI-TĀTAD NELIKUMĪGA.
    2.Papildus nelikumīgai varas sagrābšanai Latvijā, ko ir veikuši cilvēki ar,komunistu , čekistu pieredzi un kuri sājā laikā ir iznīcinājuši latvijas rūpniecisko un lauksaimniecisko potenciālu, ari tiek veikts genocīds pret Latvijas cilvēkiem.Latviju spiesti pamest ir jau ap pus milions cilvēku! Latvijas Tauta ir iedzīta arī parādu verdzībā! Visaptverošāk Latvijas ekonomisko situāciju ir izanalizējis ASV ekonomikas profesors M.Hadsons savā pētījumā, ar nosaukumu -LATVIJAS NEATKARĪBA IR NOZAGTA. Rezumējot notikušo Latvijā viņš iesaka-VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN SODĪŠANU! LĪDZĪGI KĀ ISLANDĒ.
    Pamatojoties uz esošajiem varturu noziedzīgajiem nodarījumiem, kuri ir uzskaitīti 1. un 2. punktā, lūdzam;
    3.Dokumentam nr409-izskatīt Latvijas politisko un ekonomisko situāciju ANO Drošības Padomes Ārkārtas sēdē.
    4. Atbilstoši Dokumentam nr 410-atsūtīt Komisiju, lai sakārtotu Latviju atbilstoši 1922.gada latvijas Satversmei.
    Norādam, ka 3. un 4. punktā esošie pasākumi atturēs iespējamo Krievijas iebrukumu Latvijā.
    Latvijas Glābšanas komisija

  4. BET... saka:

    Rūtenbergs ir malacis !!!! Tām krievžīdu bidlām var nepaveikties – nākamais “Rūtenbergs” var nebūt tik iejūtīgs un tos lopus var padzirdīt ar Molotova kokteili !!!!

  5. Miervaldis saka:

    Paldies tev Daini par tavu varoņdarbu, bet šiem kangariem viens sods – nāvessods!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *